Lcd hd44780 verilog vhdl codeproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 lcd hd44780 verilog vhdl code proiecte găsite, la prețul de USD
  Aparat de cafea in VHDL S-a încheiat left

  Crearea unui aparat de cafea in VHDL(rulabil in programul Vivado) intr-un limbaj cat mai simplist indeplinind cerintele din documentul atasat.

  $8 (Avg Bid)
  $8 Oferta medie
  3 oferte
  Debuging verilog S-a încheiat left

  Debuging verilog

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  1 oferte

  السلام عليكم ورحمة الله وبركاته واسعد الله اوقاتك بكل خير عندي واجب ومحتاج مساعدتك اذا وقتك يسمح. انشاء بروجكت بال verilog بحيث يقرأ محتويات ال ROM ويخرج المحتوى على LEDs

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Modul de inmultire, folosind sumator si registrii de deplasare

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  10 oferte

  Avem o aplicație în curs de dezvoltare la care avem technical debt. Cea mai mare problema este aceea că obiectul de user este construit pe măsură ce ecranele înaintează, dar noi vrem sa transformăm obiectul user într-un context comun tuturor ecranelor, pe lânga această problemă mai sunt mici bug-uri sau îmbunătățiri ce trebuiesc făcute. Menționăm că: Proiectul este facut în React Native cu TypeScript pe frontend, iar, pe backend, este făcut in NodeJS cu TypeScript, cu o baza de date relațională de tip SQL, mai exact MySQL.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  12 oferte

  Template Proiect LCD - simulare in Proteus Cerinte de proiectare 1) contine microcontrolerul PIC16F887. 2) contine LCD alfanumeric 2-4 linii. Template disponibil (Proteus ver. 8.0): 3) minim 2 senzori de temperatura: dintre care unul sa fie analogic si altul digital. 4) minim 2 senzori de umiditate: dintre care unul sa fie analogic si altul digital. exemplu senzor de umiditate analogic: 5) contine un senzor de lumina (fotorezistenta/fotodioda/modul_lumina). 6) Se va proiecta un circuit cu A.O. pentru conditionarea semnalului de la senzorul de umiditate analogic. 7) Se va face o simulare a proiectului AEMC folosind programul Proteus (senzorii vor fi emulati, acolo unde este posibil).

  $172 (Avg Bid)
  $172 Oferta medie
  3 oferte

  Este un proiect pentru facultate. Termenul este 17 mai 2021. Cerința detaliată a proiectului este în imagine. Mi-ar trebui documentația care să cuprindă cutia neagră a circuitului, descompunerea în Unitate de control și Unitate de Execuție, o listă cu resursele pe care le voi volosi (ex: generator de numere aleatoare), organigrama, implementare in VHDL și o schema logică pentru că prezentarea proiectului trebuie făcută în Logisim, în care nu putem folosi decât componente de bază. Trebuie să folosim afișorul cu 7 segmente, butoane și switch-uri. La finalul documentației ar trebui să fie și Justificarea soluției alese, Manual de utilizare și întreținere, dar și Posibilități de dezvoltare ulterioară.

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Athul B. S-a încheiat left

  Hi Athul B.,verilog help

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte
  $20 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Ankita L. S-a încheiat left

  verilog programming

  $7 - $7
  $7 - $7
  0 oferte

  $333 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $333 Oferta medie
  4 oferte
  $25 Oferta medie
  1 oferte
  Design Verification S-a încheiat left

  PCle, ethernet , UVM, System Verilog

  $130 (Avg Bid)
  $130 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Sandu A. S-a încheiat left

  .Salut . Am gasit profi...esti pasionat de Arduino. Doresc sa dezvolt o interfata touch screen pentru o spalatorie auto cu jetoane, tin sa precizez ca detin instalatia pentru spalatorie doar ca doresc sa i fac un upgrade. Am gasit pe internet un exemplu de interfata touch si doresc sa stiu in ce masura se poate realiza si implementa aceasta interfata la spalatoria mea ? Spalatoria mea functioneaza momentan cu un mic display lcd care este conectat la 4 fire, la aceste 4 fire doresc sa conectez o matrice led rgb 128X64 si modulul arduino care sa aiba functia de contdown timer si ceva animatii ca in exemplul urmator : Daca esti interesat de acest proiect astept un raspuns cu detalii despre cum vezi realizabil acest proiect si oferta de pret. Cu stima !

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Salut Sorin. Am gasit p...esti pasionat de Arduino. Doresc sa dezvolt o interfata touch screen pentru o spalatorie auto cu jetoane, tin sa precizez ca detin instalatia pentru spalatorie doar ca doresc sa i fac un upgrade. Am gasit pe internet un exemplu de interfata touch si doresc sa stiu in ce masura se poate realiza si implementa aceasta interfata la spalatoria mea ? Spalatoria mea functioneaza momentan cu un mic display lcd care este conectat la 4 fire, la aceste 4 fire doresc sa conectez o matrice led rgb 128X64 si modulul arduino care sa aiba functia de contdown timer si ceva animatii ca in exemplul urmator : Daca esti interesat de acest proiect astept un raspuns cu detalii despre cum vezi realizabil acest proiect si oferta de pret. Cu stima !

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  1 oferte
  BOM CODE EXCLE 1 S-a încheiat left

  PROJECT COMPLET BOM CODE PLESE CHECK

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  26 oferte
  Proiect QR Code - App S-a încheiat left

  Daniel ma numesc si va contacez cu rugamintea de-a ne ajuta in ...unui proiect intern. Suntem in cautarea a unei soluti pentru a corela CRM-ul companiei noastre cu diverse echipamente care le avem in piata inchiriate diversilor colaboratori. Avem un dept. care se ocupa cu inchirierea echipamentelor de print si dorim sa verificam timpul de interventie de la crearea unei solicitari a clientului, pana la sosirea echipei noastre la fata locului. Ne gandeam la un QR code care poate fi scanat de catre client si care ii da posibilitatea predefinit sa introduca anumite informati despre problema acestuia. Teoretic direct intr-un formular predefinit online care identifica instant echipamentul, clientul si creaza in acelasi timp un ticket in CRM-ul companiei cu data, ora si situatia descrisa ...

  $442 (Avg Bid)
  $442 Oferta medie
  7 oferte
  Proiect Arduino S-a încheiat left

  Salut, Doresc să fac o machetă în care să fie reprezentată o intersecție semaforizată. Vreau să folosesc un modul Bluetooth conectat la Arduino, să-mi detecteze dispozitivele Bluetooth active (BLE Scanner), iar apoi, în funcție de câte dispozitive setez din cod (o limită), să se schimbe timpii de semaforizare. Totodată, mai vreau să conectez un LCD, care să-mi afișeze timpii prestabiliți de semaforizare, iar apoi timpii în urma detectării a X "autovehicule" (dispozitive BT).

  $180 (Avg Bid)
  $180 Oferta medie
  4 oferte
  verilog programming S-a încheiat left

  verilog

  $393 (Avg Bid)
  $393 Oferta medie
  12 oferte

  fpga/ultra and xilinx wiznet vhdl/verilog

  $229 (Avg Bid)
  $229 Oferta medie
  14 oferte
  $52 Oferta medie
  2 oferte

  system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  5 oferte

  system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  3 oferte

  system verilog, uvm,synopsys expert

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  6 oferte
  system verilog, uvm S-a încheiat left

  system verilog, uvm

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  8 oferte
  Verilog S-a încheiat left

  Verilog

  $162 (Avg Bid)
  $162 Oferta medie
  3 oferte
  Scriere si testare VHDL S-a încheiat left

  Trebuie sa programez o placa Spartan-3 Board sa afiseze o imagine pe un LCD ( 2.4 LCD cu driverul de ILI9341) . Imaginea va fi primita pe seriala de RS-232 si transmisa pe LCD , dupa ce LCD-ul a fost initializat . Pana acum am implementat core-ul de SPI ( protocolul prin care comunica placa cu LCD-ul ) , core-ul de seriala ( la care vine atasat un buffer pt a putea verifica aparitia datelor pe seriala si a prelua datele) si s-a creat un bloc de control ( in fapt este o masina de stari) care initializeaza LCD-ul (si am putut "desena"(hard-coded) un dreptunghi colorat pe LCD). Ceea ce am nevoie este ca imaginea trimisa pe seriala sa fie afisata pe LCD ( incercari esuate din partea mea ).

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  The website to be modified is The source code should be modified according to specifications, while the website aspect should remain (almost) identical. The project has two tasks: 1. Optimize the load time of the home page (slider, parallax effects), by modifying the source code and, if necessary, the required JavaScript libraries 2. Modify the source code of the HTML pages as follows: - every page should have only one H1 heading - every page should have between 0 and N H2 headings, where N is depending on the page - there should be no H3, H4 and H5 tags - all headings should be placed in the main area, not in the header or footer H1: FII EXTRA PREGĂTIT PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-A! H2: ACCES GRATUIT

  $177 (Avg Bid)
  $177 Oferta medie
  20 oferte
  Proiect Arduino S-a încheiat left

  Am nevoie de un proiect facut in Arduino in care sa se realizeze : - cu ajutorul unei telecomenzi IR se modeleze un stepper motor , afisandu-se anumite mesaje pe un LCD iar cu ajutorul unui keypad sa se faca accesul acestui proiect. -fiecare tasta reprezinta o etapa pentru pornirea acelui motor iar pentru pornirea sa trebuie sa se urmeze anumiti pasi. Acest proiect este o simulare a unui cuptor de ciment .

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  12 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Avem nevoie de un software pentru un joc pe un lcd touchscreen. Dorim sa interactionze cu publicul de toate varstele. Jocul sa fie un joc de memorie, unde va exista un panou cu multe casute sub care se vor afla mai multe simboluri. Persoana trebuie sa intoarca cate 2 simboluri identice pana cand se epuizeaza simbourile. Atunci jocul este terminat. In dreapta va fi un clasament cu cele mai bune scoruri de timp. Il vom aplasa intr-un mall astfel ca vom avea de multe generari de simboluri cat mai variate. Asteptam propunerea de buget din partea dvs, deoarece suntem la primul proiect de acest fel.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Am un site de cashback pe afiliere dupa modelul asta: http://www.cashbackengine.ne. Site-ul meu este http://http://cashbackshopping.ro. Am nevoie de integrarea unui script care inregistreaza conversiile din retelele de afiliere, date ce se iau din API. In attach este un exemplu de CSV format. Retelele de afiliere pentru Romania sunt 2parale si profitshare. Daca ma puteti ajuta, contactati-ma! Multumesc!

  $474 (Avg Bid)
  $474 Oferta medie
  5 oferte

  Am un site de cashback pe afiliere dupa modelul asta: http://www.cashbackengine.ne. Site-ul meu este http://http://cashbackshopping.ro. Am nevoie de integrarea unui script care inregistreaza conversiile din retelele de afiliere, date ce se iau din API. In attach este un exemplu de CSV format. Retelele de afiliere pentru Romania sunt 2parale si profitshare. Daca ma puteti ajuta, contactati-ma! Thanks!

  $242 (Avg Bid)
  $242 Oferta medie
  3 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'Custom html code for image slider'

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hello, I want to encrypt and decrypt FORM strings and POST to page. Salut, Doresc sa criptez si sa decriptez FORM-urile apoi sa POST-ez catre pagina. Exemple/Exemplu FORM: <H1>Create new paste</H1><br/> <form method="POST" action="/add" role="form"> <div class="form-group">Title: <input type="text" name="title" class="form-control" /></div> <div class="form-group">Paste: <textarea cols="50" rows="15" name="paste" class="form-control"></textarea></div> Hidden: <input type="checkbox" name="hidden" value="on" /><br/><br/> <input type="submit&q...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Stand expozitional 3D S-a încheiat left

  Proiect stand 5m x 3m, stand de colt, se doreste foarte elegant. Promoveaza un produs anti-celulita. O masa + 2-3 scaune; Suport LCD; un oficiu mic; Conceptul trebuie sa fie deschis, si elegant.

  $11346 (Avg Bid)
  $11346 Oferta medie
  14 oferte

  Intr-un proiect VHDL sa se realizeze un simulator de memorie CACHE (cu mai multe politici de scriere si citire) care sa poata fi testat pe FPGA. Pretul si durata proiectului sunt orientative.

  $224 (Avg Bid)
  $224 Oferta medie
  1 oferte

  Intr-un proiect VHDL sa se realizeze un simulator de memorie CACHE (cu mai multe politici de scriere si citire) care sa poata fi testat pe FPGA. Pretul si durata proiectului sunt orientative.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  I'm looking for a programmer who can improve eBay API code. Applicants must be registered with eBay Developer and have a test account. Please contact me if you have a test account.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  34 oferte

  I’m looking for a PHP developer who can build a state-of-the-art discount code system for my taxi service. Core features must include: 1. **Code Generation and Validation:** This system should have the ability to generate unique discount codes for our customers. Additionally, it should also validate these codes when the customers use them. 2. **Discount Tracking:** This feature will allow us to track the usage of each discount code, to gauge its effectiveness. 3. **Multi-Channel Distribution:** The system should have the capability to distribute discount codes via email, by SMS, and also display them on our website as well. 4. **Detailed Discount Information:** The generated discount code should have details like the fixed amount of the discount along ...

  $322 (Avg Bid)
  Urgent
  $322 Oferta medie
  161 oferte

  Restaurant Website creation, Interactive Menu with qr code and possibility to reach the social. managing for 14days of social media ( tiktok,instagram) (you can require all type of images) and managing for those 14days all the digital things the restaurant will need.

  $85 (Avg Bid)
  $85 Oferta medie
  83 oferte

  Optimize a existing Gold Calculator in WordPress by Code connected with Woocomerce. For skilled developers it’s a 1-3 hours Task! Our website: (calculator) What we want: (calculator) Please test the calculator and only accept the order when you can do it fast with knowledge. Ideal Candidate: - Proficient in Web Design: Experience in replicating and optimizing web designs. - Knowledgeable in Woocommerce: Experience with the attributes system on Woocommerce carts is a must. - Mobile Responsive Design: Proven history of enhancing mobile responsiveness.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  62 oferte

  I'm looking for someone to iron out some issues with some python code. 1. I am manipulating some data on a Google sheet. Each day additional lines of data are added to the tab 'data' 2. I have created 3 scripts to manipulate the data and create consolidated information. 3. I have a 4th script that causes them to run in sequence Issues: 1. The 4th script fails to run the 3 scripts successfully 2. The script called successfully captures "Phone Performance Ratio (%) - Most Recent Date" which you will see if the ratio of calls answered yesterday by the 'Agent'. I'd like a column to capture "Phone Performance Ratio (%) - Last 7 days" which shows how each Agent who was answering phones performed over the last 7 days I've attache...

  $74 (Avg Bid)
  $74 Oferta medie
  84 oferte

  ...website programmed in Code Igniter and I'm in need of a skilled programmer to assist me with an email export functionality for sales. The primary task at hand is to pull data from MySQL databases and compile them into a format that I can use for email campaigns. This will serve as a tryout project, with potential for further collaboration. Key Requirements: - Proficiency in Code Igniter and MySQL - Expertise in database integration and manipulation - Understanding of email export functionality and data handling Your role will be to: - Work with the existing website's codebase - Create a seamless process for data extraction and export - Ensure the email export is user-friendly for my sales campaigns This project is a great opportunity for someone who is well-v...

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  158 oferte

  Greetings, I'm seeking assistance in replicating a two-page website using semantic, lightweight code that is optimized for mobile devices. In addition to replicating the interface and coding, I also require the following user data to be displayed on the second step: Mobile carrier (using js-carrier) Timezone City website: Please provide an estimate for the cost of this project and your proposed timeline for completion. I'm eager to discuss this further and collaborate on this project. Thank you for your time and consideration.

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  101 oferte

  I need an extension in my shop system on the website A QR code plugin has already been installed: The recipient name and IBAN are fixed. The amount in euros and intended use must be automatically adjusted dynamically to the customer's invoice. Output as a PDF invoice as before, only the QR code needs to be inserted.

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  73 oferte

  I need a professional who can assist me with migrating and installing a custom PHP code that is powered by a MySQL backend. The specific functionalities of the custom PHP code include user authentication, data manipulation, and reporting & analytics. The current hosting environment for these systems is a dedicated server. Your responsibilities will include: - Migrating the custom PHP code along with the MySQL backend to a new server - Installing and configuring the systems on the new host - Ensuring the systems function properly post-migration - Conducting testing to ensure there are no issues with the migration This project will require someone who is well-versed in PHP, MySQL, server management, and data migration. Experience with similar migration project...

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  209 oferte

  I need an experienced PHP developer to upgrade my website's code. The current version is outdated and needs to be updated to keep up with the latest industry standards. Key Requirements: - Upgrade PHP code of the website - Ensure database maintenance to preserve client data - Maintain the current design and structure of the website Ideal Skills and Experience: - Proficient in PHP - Experience in database management - Prior experience in maintaining live websites - Familiarity with writing services or a similar industry would be a plus Please note that while I'm open to some minor enhancements, my primary concern is the safe upgrade of the existing code and the preservation of the database.

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  111 oferte

  I need you to look at my Wordpress header code and advise on what to comment out. I'm looking for freelancers who can provide detailed project proposals. The specific part of the header I need help with is the 'red section with weights'. I've attached a picture to help you identify it. Please provide clear, concise instructions on what to comment out of the code. the website is Ideal skills and experience: - Proficiency in WordPress development - Strong understanding of HTML and CSS - Ability to provide detailed project proposals based on code analysis - Excellent communication skills

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  107 oferte

  I'm in need of an expert Arduino programmer to create a code that can gather data from two distinct sensors - a current sensor and a proximity sensor - and send this data to the cloud for retrieval. Key project requirements include: - Capability to collect data from both sensors every 5-10 seconds consistently - Enable data retrieval via the cloud and store in either a text file or CSV format Ideal candidates for this job should have hands-on experience with Arduino programming, specifically with current and proximity sensors, as well as expertise in cloud-based data storage and retrieval. Your ability to deliver efficient, reliable code under a tight timeline will be crucial for project success.

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Oferta medie
  34 oferte

  I am in need of a professional with substantial experience in Javascript to assist in correcting a syntax error within the code. The code is intended for use specifically on a website. Your application should include a detailed summary of relevant experience that demonstrates your competence with JavaScript. Key points: - Correct a syntax error in the JavaScript code - The code is intended for a website - Emphasis on the candidate's experience with JavaScript

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  126 oferte