Life coachingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 life coaching proiecte găsite, la prețul de USD

  ...colaborator specialist în vanzari pentru a se alătura echipei noastre, in proiectul 2LOVE - este un proiect nou de dezvoltare personală, nișată pe dezvoltarea relațiiilor de cuplu. Mai specific, este o resursă dedicată consolidării relațiilor de cuplu si dezvoltării personale, oferind programe și workshop-uri cu diverse tematici ce țin de îmbunătățirea vieții de cuplu și servicii precum coaching de cuplu, coaching 1-1, terapie de cuplu, terapie individuală și sesiuni de feedback. Pentru mai multe informații: Ce căutăm mai exact? Căutăm un expert în vânzări cu experiență, capabil să atragă clienți la evenimentele dedicate de prin utilizarea propriilor strategii de vânzări. Ideal ar fi un profesionist care înțelege bine c...

  $36 / hr (Avg Bid)
  Local
  $36 / hr Oferta medie
  4 oferte

  ...specialist de marketing și comunicare pentru a se alătura echipei noastre, in proiectul 2LOVE - este un proiect nou de dezvoltare personala, nișată pe dezvoltarea relațiiilor de cuplu. Mai specific, este o resursă dedicată consolidării relațiilor de cuplu si dezvoltării personale, oferind programe și workshop-uri cu diverse tematici ce țin de îmbunătățirea vieții de cuplu și servicii precum coaching de cuplu, coaching 1-1, terapie de cuplu, terapie individuală și sesiuni de feedback. Pentru mai multe Informatii: ? Ce căutăm mai exact? Un profesionist cu experiență în marketing online, in special postări pe rețelele de socializare, scrierea de articole de blog, și care are abilitatea de a comunica eficient la nivel cel puțin intermediar, cu participanți,...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  8 oferte

  ...EXCLUSIV, pentru un proiect de training, ce promovează cursuri de leadership. Trebuie să aibă experiență și rezultate foarte bune, care vor fi măsurate prin metrice standard pentru rețele sociale (afișări, clickuri, conversii directe, etc). Conținutul, în mod evident trebuie să aibă un ton educațional și să atragă atenția potențialilor clienți(= companii ce au nevoie de servicii de training, coaching și mentoring). Colaboratorul vizat ar trebui să aibă o înțelegere aprofundată a modului în care să creeze postări eficiente atât informațional cât și captivante că mod de expunere, pentru rețele sociale, precum și o bună înțelegere a politicilor și reglementărilor specifice. În plus, abilitățile organizatorice bune sunt un plus semnifi...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Caut pe cineva care este interesat să lucreze în acest tip de proiect, pentru filmare de cursuri online. În medie realizez doua asemenea aproiecte pe lună. Descriere proiect Filmare doua zile (brut aproximatib 8 ore – material final aproximativ 7 ore) Fimare cu 3 camere, doi operatori, în general interior, Bucuresti Montaj: - Montaj simplu - Colori...material) - Introuri pentru fiecare lecție (in medie 20) - Realizarea unui promo pentru proiect Îmi doresc o ofertă de preț care să include: - Preț/proiect - Echipamente folosite (Camere, obiective, lumini, sunet) - Terme livrare montaj final - Linkuri către proiecte similare sau portofoliu în care pot fi făzute filmari realizate proiecte similare cum ce-mi doresc ca rezultat final pot fi vazute pe (Mas...

  $776 - $1552
  Recomandat
  $776 - $1552
  0 oferte
  Marketing Strategy S-a încheiat left

  Caut pe cineva cu experienta in Marketing, cu cunostinte de limba germana si care lucreaza ca Freelancer. Eu sunt la inceput de a crea un online Business in care vind Coaching pachete si online curse. Deoarece nu am cunostinte de marketing am nevoie de cineva care sa ma ghideze cu website, Social Media, Podcast etc. cunostintele de limba germana sunt necesare deoarece Businessul este in germana. Ma poti contacta pe email (Removed by Freelancer.com Admin)

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  10 oferte

  Salutare, As dori sa colaborez cu o persoana care sa creeze continut de calitate,original si care vinde pentru site-ul personal (). Domeniile sunt: training si coaching. Textul va fi in limba romana. In total site-ul are 5 pagini. Pret proiect 500 RON. Multumesc!

  $122 (Avg Bid)
  $122 Oferta medie
  13 oferte

  Vreau sa fac un site web, pentru un serviciu de coaching

  $208 (Avg Bid)
  $208 Oferta medie
  13 oferte

  ...trebuie sa deschid trei conturi, la fel si smartbill. Mai departe probabil o sa am nevoie de ajutor si pentru sicronizare cu learndash si budyboss, dara aceststa este va fi un proiect separat. Ma intereseaa un pret pe proiect. De asemenea daca mai sunt pluginuri pe care trebuie sa le achizitionez pentru multivendor sau alte pluginuri sunt dispus să le cumpăr. websiteul este unul de cursuri online () iar in acest moment reconstruiesc intreaga platforma....

  $134 (Avg Bid)
  Recomandat
  $134 Oferta medie
  3 oferte
  Java - Game of life S-a încheiat left

  Mi-ar placea o conversie Swing-Javafx a aplicatiei si o varianta mai actuala(folosind SceneBuilder de preferat), cu o interfata ceva mai placuta asupra careia pot aduce modificari ulterior. Aplicatia va fi folosita in cadrul lucrarii de licenta "Automate celulare". Mentionez ca imi este necesara in aproximativ o saptamana maxim.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Oferta medie
  1 oferte
  Marion Berenhole S-a încheiat left

  Online coaching / personal trainer

  $1410 (Avg Bid)
  $1410 Oferta medie
  11 oferte

  Lansam o aplicație care pune in contact Life Coach cu copywriter care sa scrie articole pentru blog in limba articole de la 300 de cuvinte la 1200 cuvinte relaționate cu psihologia,life coach, relațiile de cuplu,spiritualitate,noutăți in mindfulness. Cantitatea de articole intre 3 si 7 pe săptămâna cel putin 3 oferte cu preț pe 100 de cuvinte si de când putem începe colaborarea.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  30 oferte

  Doresc sa colaborez cu cineva pentru scrierea textului pentru un site. Tematica site-ului sunt servicii de Training, Coaching si Consultanta in metodologiile Agile si Lean. Limba de editare este engleza. Textul trebuie sa fie original, sa nu fie copiat din alta parte si sa respecte conditiile de promovare web, SEO,SEM, SMM.

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  6 oferte
  Project for Istvan I. S-a încheiat left

  Salut, am nevoie de proiectul “Game of life”. Ati vorbit putin mai inainte cu prietenul meu.

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  1 oferte
  Articole in limba romana S-a încheiat left

  Only for romanian freelancers. Am nevoie de cateva articole pe nise diferite (sanatate, tehnologie, calatorii, life-style, auto). Multumesc!

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Writing - my life S-a încheiat left

  Redactează câteva articole

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc sa ofer informatii despre cum ajuta life coachingul pentru a motiva lumea (din Romania).Caut pe cineva care sa imi scrie 20 articole (pe teme ce le ofer- sa contina mai multe solutii decat probleme), de pe site-uri englezesti - sa le traduca corect sau autentic si sa adauge informatii utile. aprox 300 cuvinte fiecare articol si scrise ca si pentru SEO + cuvinte cheie. Site-ul meu este iar eu am nevoie articole de genul cum sunt pe pagina ''De stiut'.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  14 oferte

  Redactează câteva articole "Oare ce m-a apucat de l-am inselat? Aveam barbatul perfect langa mine....dar am cautat altceva...ce? ".....asa as putea incepe articolul meu despre ce se intampla cu adevarat in social-life.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa ofer informatii despre cum ajuta life coachingul pentru a motiva lumea (din Romania).Caut pe cineva care sa imi scrie 15 articole (pe teme ce le ofer), de pe site-uri englezesti - sa le traduca corect si sa adauge informatii utile (sa nu fie doar copy-paste de pe un alt site ). aprox 300 cuvinte fiecare articol si scrise ca si pentru SEO. Site-ul meu este iar eu am nevoie articole de genul cum sunt pe pagina ''De stiut'.

  $33 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $33 Oferta medie
  11 oferte

  Salutare am nevoie de un asistent virtual pentru a ma ajuta cu practica mea de coaching. In ce consta? 1. Este vorba de o convorbie online timp de o ora. 2. Vei face cunostinta cu ideea de coaching. Eu am nevoie sa experimentez diferite modele de coaching pentru a capata practica! 3. Nu exista un mod gresit sau corect de a face treaba, celor selectati le voi explica mai bine intregul proces. 4. As prefera studenti sau liceeni dar sunt deschis si pentru persoane mai in varsta.

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Oferta medie
  22 oferte
  Social Media Marketing S-a încheiat left

  Avem diferite proiecte si servicii de training, coaching si dezvoltare personala pentru care avem nevoie de articole, add-uri si salescopy, optimizari landing page si editare video

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  16 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  Logo rafinat, elegant, feminin, pentru un business de coaching prin fotografie. Cu element grafic, semnatura, tagline.

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  23 oferte
  Scrie articole S-a încheiat left

  Caut persoane pe content writer - concepere, redactare si publicare de articole pe un site dezvoltat in wordpress, in care se publica cu continut zilnic spre un public tinta 60% femei, cu varsta intre 25 - 45 ani. Proiectul este life de 2 ani si pregatim extinderea lui pe zona de informatii relevante si de interes publicate zilnic. Articolele trebuie sa fie relevante si documentate pe teme de interes, si sa nu contina greseli de ortografie sau de scriere. Solicit sa fie realizate cu diacritice si sa fie verificate inainte de publicare. Vreau sa construiesc un parteneriat pe termen lung de aceea caut seriozitate si experienta in domeniu. Nu accept incepatori sau tineri fara experienta! Multumesc.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  14 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Logo Life Medical'

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  1 oferte
  The best-MAGICAL WORLD S-a încheiat left

  motivational pictures about love and life

  $319 (Avg Bid)
  $319 Oferta medie
  10 oferte

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  3 oferte
  MEDITATII web S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  1 oferte
  WEBdev COACHING S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  1 oferte
  COACHING WEB! S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  1 oferte
  COACHING!web S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Coaching WEB S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $4 - $4 / hr
  $4 - $4 / hr
  0 oferte
  COACHING-web S-a încheiat left

  Salut, sesiuni de coaching ( elevul find eu) pe web development oferi/oferiti? -daca raspunsul este pozitiv putem discuta mai multe despre plata/ hr/$, programa, metodologie, s.a.md. ! MULTUMESC!

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de redactarea a 3 articole originale pe tema Life Coaching.

  $57 (Avg Bid)
  $57 Oferta medie
  8 oferte

  Salut,da-mi add pe skype: gambler life si iti povestesc ce am nevoie,si aici ca mai sus tre sa scrii minim 100 de caractere

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte
  Ongoing SEO S-a încheiat left

  Buna, Am cumparat 2 site-uri de la compania LifeGuard Insurance si vreau sa le fac rebranding si sa le promovez. Am nevoie de ongoing SEO pentru site-urile astea initial si apoi pentru altele din portofoliu. Site-urile sunt: Spune-mi te rog daca esti interesata: bucurdan@ Dan Bucur

  SEO
  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Website Rebranding S-a încheiat left

  Salut Radu, Am 2 websites cumparate de la compania LifeGuard Insurance si vreau sa le fac rebranding (scot tot ce este de la LifeGuard si inlocuit cu altceva) Am nevoie de un programator wordpress si bun designer care sa fie capabil sa creeze imagini etc pentru un numar determinat de ore lunar si/sau per proiect. Spune-mi daca esti interesat: bucurdan@

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  1 oferte
  text pagina web S-a încheiat left

  ...copywriting, Tu , Gratuit, Calitate, Nou , Dovedit, Rezultate, Economiseşte, Descoperă , Sănătos , Imaginează-ţi, Pentru că/ deoarece. Pagina Acasa: daca considerati ca ceva din textul de acolo nu e ok va rog sa il rescri. Pagina Despre noi, reprezinta o colectie de texte copy-paste pe care puteti sa o folositi ca inspiratie dar care trebuie rescrisa in totalitate pastrand idea , insistand mai putin pe Coaching care nu e obiectul principal de activitate. Am rugamintea ca in una din pagini, nu stiu sigur in care, poate in ‘Cum te ajuta’ sa dezbateti problema romaneasca a rusinii de a merge la psiholog sau psihoterapeut in comparatie cu tarile ‘mai civilizate’ unde e o adevarata moda sa faci sedinte de psihoterapie si poate tocmai acest lucru face diferenta...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte

  I'm in need of a talented graphic designer who can help create an illustrative logo for my brand. - The logo should be detailed enough to tell a story and bring our brand to life. - The primary use of the logo will be on print materials and product packaging. - It's essential that the logo is versatile and can be adapted to various sizes and formats while maintaining its impact and essence. It would be ideal if you have: - A strong portfolio that showcases illustrative logo designs. - Experience in creating logos that are suitable for print and product packaging.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  21 oferte

  I am searching for an innovative and experienced Wix developer who can bring my concept to life. You should be able to uniquely design my site, incorporating essential website elements such as contact forms, product/service displays, and a blog section. I have specific brand colors and guidelines that should be incorporated within the site design. A creative eye, comprehension of branding principles, and proficiency in Wix platform are pivotal for this role.

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  18 oferte

  I'm in the midst of organizing an event to promote our offline service - electrical engineering. I am seeking a professional to bring life to our promotional materials, which includes creating a roll-up banner, backdrop inlays, plinth, counter and brochures. Key Responsibilities: - Creating engaging and visually appealing designs for our roll-up banner, backdrop inlays, plinth, counter and brochures - Designs must clearly represent and promote at the expo Ideal Skills: - A strong portfolio of previous work in graphic design, specifically in print design - Ability to express complex ideas visually - Experience designing marketing materials for offline service promotions - Good understanding of the electrical engineering field.

  $12 (Avg Bid)
  Recomandat Urgent Garantat
  Trophy icon Vibrant Supplement Logo Innovation 9 zile left

  I'm seeking a skilled graphic designer to create a logo for my supplement company. We are a company that sells supplement raw materials. Now we want to apply for a logo for a brand ingredient, and its name is: NutriPQQ®. The main effects of this product are improve immune,against aging,weight loss,brain health,prototyping,cell antioxidant, etc. We hope the color of the logo will be ...photos in the attachment, which is the feeling we really like for your reference. Ideal candidates will have experience in: • Graphic design • Understanding of modern and simple aesthetics • Ability to adhere to color preferences • Creatively representing a theme in abstract or concrete ways • Efficient communication and revision processes. Looking forward to seeing your c...

  $50 (Avg Bid)
  Garantat

  I'm in need of assistance to produce a short, approximately one-minute digital sketchnote video. This project is all about: * Creating a sketchnote video with digital illustrations. * Focused on an educational topic engagingly represented. * Emphasising basic animation with static drawings not requiring complex animation or voice-over synchronization. Ideal freelancer should have: * A stron...background in video creation and digital illustration. * Experience in sketchnote videos would be a major advantage. * Capabilities in portraying educational content visually appealing. This project offers an interesting challenge to creatives who enjoy transforming educational material into engaging video content. Share your portfolio and let's bring this education-focused sketchnote v...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  14 oferte

  I'm currently in need of an illustrator skilled in pen-drawing who can bring to life one landscape for use on my website footer. Key Requirements: - The artist must specialize in the pen-drawing style - The focus of the images should be landscapes - The end goal is to use these illustrations as footer for my website Ideal Skills and Experience: - Proficiency in pen-drawing - Prior experience with landscape illustrations - Understanding of visual storytelling for web content Please respond with your portfolio showcasing similar style and subject matter if you're interested in this project.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  13 oferte

  I'm currently in the market for a skilled professional steeped in multiple areas of digital marketing. Ideally, your experience will traverse the realms of: - Social Media Marketing - Search Engine Optimisation - Email Marketing No box has been left unchecked on my digital marketing need...potential, it's your ability to intuitively understand and proactively plan for my project that will ultimately catch my eye. Your detailed project proposal will reveal how well you can assist in meeting my main objectives: - Increasing Website Traffic - Improving Brand Awareness - Generating More Leads and Sales I'm eager to embark on this journey with a confident expert who can bring my vision to life. Please demonstrate that you have the ideal skills and experience to dri...

  $209 (Avg Bid)
  $209 Oferta medie
  11 oferte

  ...creating two-story building plans. Your ability to perfectly visualize and transition different floor levels isa must. 1) I need a 2D master plan 2) I need floor plan for Each villas (they are all the same 40m2 ground floor - 40m2 floor 1) 3) I need quality rendering pictures (same as attached) for all the projects and especially for 1 villas exterior and interior. Your main task is to give life to this architectural project, enhancing its modern design through high-quality visuals. Let's collaborate and build this masterpiece together....

  $143 (Avg Bid)
  $143 Oferta medie
  34 oferte

  I'm starting a new book website and need a logo that's modern and minimalistic. Key Elements: - The logo should include book imagery or if too difficult, use some of the design of the cover - It could also reference the theme of the website: "Today Your Life Starts" Ideal Skills: - Experience in logo design and branding - Understanding of modern design principles - Creative thinker to incorporate the theme into the logo

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  93 oferte
  Trophy icon Vintage T-shirt Design for Adults 6 zile left

  I'm in search of a talented designer to create a vintage-themed t-shirt, aimed at an adult audience. BUCHBERGER FLEISCHHACKER seit 1946. BUCHBERGER BUTCHERY since 1946. As a family butcher business, we have been passionately committed to enjoyment since 1946. With pride and respect. Opposite life. The farmer. The nature. The butcher tradition. The origin of our beef products is as important to us as their careful role will involve incorporating both a brand name and a slogan or graphic into the design, capturing the essence of a bygone era. The ideal candidate should be: - Proficient in cool vintage design: We're keen on a design that authentically captures the spirit of the past, so experience or a deep understanding of vintage aesthetics is crucial...

  $160 (Avg Bid)
  Recomandat Garantat
  $160
  67 intrări

  ...reliable software updates and solid battery life, it's a solid choice for those who prioritize software optimization and photography. Amazon Link OnePlus Nord 2: Price Range: Approximately €350-€400 Description: OnePlus has gained a reputation for offering high-quality smartphones at competitive prices, and the Nord 2 is no exception. With its fast performance, vibrant display, and 5G connectivity, it's a compelling option for users seeking a smooth and responsive experience. Amazon Link Samsung Galaxy A52s 5G: Price Range: Approximately €400-€450 Description: Samsung's A-series devices offer a premium design and features at a more affordable price point. The Galaxy A52s 5G boasts a beautiful AMOLED display, versatile camera system, and long-las...

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  11 oferte
  sketching 6 zile left

  I am looking for a skilled artist to create realistic pencil sketches for the purpose of artistic expression. Key Requirements: - Expertise in pencil sketching: As the p...artistic expression. Key Requirements: - Expertise in pencil sketching: As the preferred medium is pencil, you should have a strong command of this medium. - Realism: The sketches should be drawn in a realistic style, capturing detail and depth. Ideal Skills: - Proficiency in realistic drawing - Artistic creativity and originality - Strong understanding of shading and texture - Ability to bring life to the sketches Please provide samples of your work that showcase your pencil sketching skills, especially in a realistic style. Your portfolio should demonstrate an ability to work in a similar vein to what I'...

  $243 (Avg Bid)
  $243 Oferta medie
  13 oferte
  Seeking Talented 2D Animator 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a skilled 2D animator to create an ...portfolio of past projects showcasing your skills and creativity. - Previous Work: When applying for this project, please include examples of your previous work. This is essential for me to assess whether your style and quality meet my project's needs. This animation will be primarily used for entertainment and storytelling purposes. The successful freelancer should be able to bring a script to life with interesting characters, environments and smooth animation. Ideal skills for this job include: - Proficiency in 2D animation software - Strong creative and storytelling abilities - Good communication skills to understand and implement feedback - Demonstrable experience in creating engaging and entertaining animations for s...

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  12 oferte

  I am in need of a talented freelancer to create an engaging animation of our solar system, meant for entertainment purposes. The animation need to utilise CSS, JavaScript, and HTML. Key requirements for the project: - Animation to include planets and the sun - Detail level of the animation is to be determined, with the possibility for simple to fairly detailed...planets and the sun - Detail level of the animation is to be determined, with the possibility for simple to fairly detailed representations of celestial bodies Ideal candidate would have: - Experience in creating animations using CSS, JavaScript, HTML - Familiarity with astronomical elements, able to accurately portray planets and the sun - Creativity to aid in bringing the solar system animation to life for entertainment...

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  2 oferte