Lifestyle coachproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 lifestyle coach proiecte găsite, la prețul de USD
  Videograf pentru tik tok S-a încheiat left

  Buna ziua! Suntem in cautarea unui videograf care sa ne ajute in realizarea continutului de tik tok, pentru magazinul nostru online. Domeniu de activitate: beauty, lifestyle, mamici si bebelusi. Cautam un freelancer care are disponibilitatea de a se deplasa la sediul nostru din Bucuresti pentru filmari. In principiu vrem sa facem videouri filmate in depozitul nostru in care sa ne prezentam activitatea si produsele. Astept mesaj de la cei interesati.

  $1104 (Avg Bid)
  Local
  $1104 Oferta medie
  11 oferte
  $17 / hr Oferta medie
  14 oferte
  gestiune red social S-a încheiat left

  sunt Coach Executiv și am nevoie de un gestor de Rețele Sociale, SEO, pagina web

  $123 (Avg Bid)
  $123 Oferta medie
  12 oferte

  Caut un Fortnite pro sa-l invete in cateva sedinte pe baiatul meu de 11 ani cum sa joace bine Fortnite.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut un Minecraft pro sa-l invete in cateva sedinte pe baiatul meu de 11 ani cum sa joace bine Minecraft.

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Am nevoie de o persoana serioasa pentru creare de articole pentru un website cu ghiduri acoperind multe domenii. Ghiduri care sa acopere puncte de interes: Cariera, Casa si gradina, Criptomonede, Ingrijire personala, Retete culinare, Sanatate si fitness, Sarbatori, traditii si obiceiuri, Stil si Moda, Lifestyle, etc... Fiecare articol ar trebui sa aiba cel putin 300 de cuvinte, prețul pe articol fiind de 10 lei. Cand puneți bid, va rog sa menționați categoriile de articole pe care le stăpâniți și despre care puteți sa scrieți articole, nu neapărat din lista de mai sus.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  15 oferte

  Am nevoie de o persoana serioasa pentru creare de articole pentru un website cu ghiduri acoperind multe domenii. Ghiduri care sa acopere urmatoarele intrebari in functie de subiect: Unde, Când, Cum, Care, Cât, Câți, Câte, Ce, De ce, etc... Puncte de interes: Cariera, Casa si gradina, Criptomonede, Ingrijire personala, R...de o persoana serioasa pentru creare de articole pentru un website cu ghiduri acoperind multe domenii. Ghiduri care sa acopere urmatoarele intrebari in functie de subiect: Unde, Când, Cum, Care, Cât, Câți, Câte, Ce, De ce, etc... Puncte de interes: Cariera, Casa si gradina, Criptomonede, Ingrijire personala, Retete culinare, Sanatate si fitness, Sarbatori, traditii si obiceiuri, Stil si Moda, Lifestyle, etc... Fiecar...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  12 oferte
  content blog S-a încheiat left

  Caut content writer care să redacteze articole de blog pe teme de lifestyle, pornind de la un plan editorial deja dezvoltat. Plata e per articol/700 cuv.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  20 oferte

  ...luni sa lansam varianta oficiala a platformei .Comisionele ,taxele si tot ce este de platit se vor deduce din suma stransa .Mai pe scurt ce ma intereseaza pe mine este sa gasesc oameni ce vor ocupa functii cheie in proiect .Platile vor fi de 2 feluri si anume : -faza 1 - este reprezentata doar de crearea prezentarii de tip crowfunding () aici puteti vedea platforma si alte strangeri de fonduri sa va faceti o idee . Pentru aceasta prezentare este nevoie de un video in care sa explicam functionalitatile aplicatiei , niste imagini, grafice si texte .Nu este mult de munca dar este cea mai importanta faza deoarece daca nu strangem banii necesari nu putem trece la faza a 2

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Campanie Instagram de pre-launch de 3 saptamani care sa contina o strategic bine definita si crearea de 30 de postari (imagini + video) pentru o platforma online de lifestyle care vinde branduri de cosmetice organice de lux.

  $1080 (Avg Bid)
  Local
  $1080 Oferta medie
  35 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  ...within the community, where you will always have new challenges and objects to achieve. 3. The target audience of the brand: who are we addressing? B2C: 20-50 years / men and women / secondary-higher education / medium to high, high and very high incomes / active people, with a competitive spirit, desire for recognition / hunters and / or collectors of medals and diplomas / interests: healthy lifestyle, travel, exercise, running, cycling, swimming, nature walks, hiking, gadgets B2B: medium and large companies interested in implementing healthy movement programs for employees 4. Tone of voice (Brand Personality) How would you define the brand tone of voice? How would you define the brand personality in three words / phrases? Well-being/ passion for movement / competition 5. Rea...

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  31 oferte

  Lansam o aplicație care pune in contact Life Coach cu copywriter care sa scrie articole pentru blog in limba articole de la 300 de cuvinte la 1200 cuvinte relaționate cu psihologia,life coach, relațiile de cuplu,spiritualitate,noutăți in mindfulness. Cantitatea de articole intre 3 si 7 pe săptămâna cel putin 3 oferte cu preț pe 100 de cuvinte si de când putem începe colaborarea.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  30 oferte

  ...citită complet. Ideal ar fi totuși acel book summary, creat însăși de autorul cărții. Care anume sunt cărțile de non-fiction care necesită a fi rezumate: Avem o lista de cărți selectate minuțios, majoritatea sunt bestsellere mondiale și fac parte din următoarele categorii: Business; Leadership; Management; Marketing; Dezvoltare personală; Psihologie; Relații și comunicare; Sport, sănătate, lifestyle; Biografii și istorii de succes; Familie și educație. Responsabilitățile tale: Să stăpânești foarte bine limba română (forma scrisă), iar rusa sau engleza la nivel mediu (lectură); Să fii pasionat de scris, sa fii creativ și original atunci când vine vorba despre redactarea conținutului; Să ai capacitatea de a extrage și a așterne pe foaie, cele mai valor...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  6 oferte

  ...citită complet. Ideal ar fi totuși acel book summary, creat însăși de autorul cărții. Care anume sunt cărțile de non-fiction care necesită a fi rezumate: Avem o lista de cărți selectate minuțios, majoritatea sunt bestsellere mondiale și fac parte din următoarele categorii: Business; Leadership; Management; Marketing; Dezvoltare personală; Psihologie; Relații și comunicare; Sport, sănătate, lifestyle; Biografii și istorii de succes; Familie și educație. Responsabilitățile tale: Să stăpânești foarte bine limba română (forma scrisă), iar rusa sau engleza la nivel mediu (lectură); Să fii pasionat de scris, sa fii creativ și original atunci când vine vorba despre redactarea conținutului; Să ai capacitatea de a extrage și a așterne pe foaie, cele mai valor...

  $1069 (Avg Bid)
  $1069 Oferta medie
  17 oferte

  Redactează câteva articole Imi place sa raspund la noi provocări, asa ca am inceput sa redactez articole din mai multe domenii, cum ar fi muzica, lifestyle, fashion, etc. Sunt o persoana creativă și ambiționata sa imi depășesc barierele. Stăpânesc foarte bine limba română, scriu doar in romana.

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  2 oferte

  Suntem in cautarea unuia sau mai multor content writeri in limba Romana care sa asigure continut saptamanal pentru site-urile si blogurile clientilor nostri. Trebuie sa iti placa si sa scrii cu usurinta pe urmatoarele nise: - organizare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, sedinte foto, nunta, botez - fashion, frumusete, machiaj, lifestyle, sanatate, dieta, familie, relatii, sfaturi practice, pareri produse, casa si gradina, gastronomie, sarcina, fertilitate, nastere, parenting, copii, cresterea copiilor, etc Articolele nu ar trebui sa necesite documentatie, daca ai mai scris pe aceste nise suntem convinsi ca te vei descurca. Marimea articolelor va fi de 360, 400, 450, 500, pana la max 900 de cuvinte in unele cazuri. Daca esti interesat de acest proiect astept...

  $111 (Avg Bid)
  $111 Oferta medie
  18 oferte
  blog lifestyle S-a încheiat left

  Caut pe cineva care sa ma ajute sa finalizez blogul.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  18 oferte

  Vreau sa colaborez cu cineva de incredere pentru a crea un proiect in industria modei. Eu voi oferi business plan-ul (site, domeniu, articole vestimentare, blog de lifestyle, etc). Cred ca este o oportunitate buna pentru cineva care este la inceput si doreste sa capete experienta in mediul online. Multumesc, Cristina Dumitrascu.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Oferta medie
  8 oferte

  Am nevoie de un articol in limba romana despre coach travel, o sa dau eu titlul si sugestii. Posibilitatea pentru mai multe articole.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  17 oferte

  Am nevoie de o persoana tanara si creativa care sa ma ajute cu redactarea a 5 articole pe teme diferite (moda, culinar, calatorii, etc).

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  23 oferte

  Avem nevoie de o persoana tanara, creativa, cu experienta in redactarea de articole pentru un blog de lifestyle ce urmeaza a fi lansat in cca. o saptamana. Pentru inceput va fi nevoie de un pachet de 5 articole pe teme diverse (10 euro/articol). Locatie ideala freelancer: Bucuresti Romanian language only!

  $151 (Avg Bid)
  $151 Oferta medie
  1 oferte

  Caut persoana cu experienta relevanta in crearea unui blog de lifestyle in platforma Wordpress. Tema blogului: Lifestyle Durata proiect: nespecificata Program: flexibil Oras: Bucuresti Pentru mai multe informatii, astept mesajele celor interesati.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  16 oferte

  Caut persoana cu experienta relevanta in promovarea imaginii in on-line. Aceasta trebuie sa administreze blogul personal (editarea de imagini, postarea a 2 articole de cca. 500 cuvinte saptamanal pe blog, raspunsul la mesaje) si sa gestioneze contul de Instagram (postarea de imagini si raspunsul la mesaje). Tema blogului si contului de Instagram: Lifestyle Pentru mai multe informatii, astept mesajele celor interesati.

  $153 (Avg Bid)
  $153 Oferta medie
  9 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  Am nevoie de un specialist care sa ma ajute prin construirea unui site pe zona de lifestyle. Ma intereseaza sa stie si partea de design etc. Structura site-ului este stabilita. Am nevoie de cineva care sa implementeze.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  15 oferte
  Web development S-a încheiat left

  Am nevoie de un nou site web Doar construiește-l Site web personal Am nevoie de un specialist care sa ma ajute prin construirea unui site pe zona de lifestyle. Ma intereseaza sa stie si partea de design etc. Structura site-ului este stabilita. Am nevoie de cineva care sa implementeze.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Traducerea din engleza in romana a unor texte din domeniile turism, lifestyle, sport si altele de interes general. Se plateste 2 USD / pagina, de exeplu pentru fisierul atasat care are aprox 2 + 1/3 pagini se va plati 4.66 USD Colaboratorul va livra minim 3 pagini pe zi atunci cand are un proiect in lucru. Estimam aproximativ 10-15 pagini pe saptamana. Plata saptamanala.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  17 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  Vom lansa in curand un magazin online prin intermediul caruia vom comercializa preponderent vinuri premium si supra-premium. O sa existe de asemenea si accesorii pentru pastrarea si servirea vinului, produse gourmet si carti/reviste de lifestyle. Cautam pe cineva care sa creeze un logo (identitate vizuala) pentru acest magazin online de vinuri. Logo trebuie sa sugereze ideea de vin premium, baut in compania unei carti bune sau intr-o biblioteca. Ti-am atasat si un link pentru a-ti face o idee despre cum va arata site-ul.

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  13 oferte
  Traducere articole EN>RO S-a încheiat left

  Salutare! Am nevoie de cativa freelanceri sa se ocupe de traducerea unor articole din Engleza in Romana pentru un pret cat mai mic (articolele sunt in general din domeniul sanatate/lifestyle). Precizati in bid pretul pentru 500 de cuvinte. Multumesc!

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  44 oferte
  Traducere articole EN>RO S-a încheiat left

  Salutare! Am nevoie de cativa freelanceri sa se ocupe de traducerea unor articole din Engleza in Romana pentru un pret cat mai mic (articolele sunt in general din domeniul sanatate/lifestyle). Precizati in bid pretul pentru 500 de cuvinte. Multumesc!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Buna ziua, ma numesc Anca Simona Pintilie si sunt fondatorul conceptului si firmei 9PM-Running Coach. Mi-am deschis proaspat afacerea si am nevoie de vanzare pentru produsele si serviciile oferite. Ofer deci: produse deja construite - training online pe subiectele de Inteligenta Emotionala si Psihologie Cognitiva in Management Avantajele principale ale clientului sunt: - obtinerea increderii in fortele proprii - obtinerea unui KIT - pachet informational minim necesar pentru a-si schimba radical viata, in bine - exemple din viata reala si de business in care interactiunea cu stimulii, diverse decizii luate si interactiunea cu sine si cu alti oameni conduc la succesul actiunilor planificate - probleme punctuale rezolvabile: start-up-ul propriei afaceri, pierderea in greut...

  $1506 (Avg Bid)
  $1506 Oferta medie
  2 oferte

  Buna ziua, ma numesc Anca Simona Pintilie si sunt fondatorul conceptului si firmei 9PM-Running Coach. Mi-am deschis proaspat afacerea si am nevoie de vanzare pentru produsele si serviciile oferite. Ofer deci: produse deja construite - training online pe subiectele de Inteligenta Emotionala si Psihologie Cognitiva in Management Avantajele principale ale clientului sunt: - obtinerea increderii in fortele proprii - obtinerea unui KIT - pachet informational minim necesar pentru a-si schimba radical viata, in bine - exemple din viata reala si de business in care interactiunea cu stimulii, diverse decizii luate si interactiunea cu sine si cu alti oameni conduc la succesul actiunilor planificate - probleme punctuale rezolvabile: start-up-ul propriei afaceri, pierderea in greut...

  $1468 - $2937
  $1468 - $2937
  0 oferte

  ...media relationships and cultivating new contacts within health & wellness business industry. - Developing and delivering press releases, media relations content, case studies, white papers, executive bios, etc to enhance our company's visibility, and influence. Our primary target demographic are adults ranging from 25 to 80 years old. My business proposition is unique as it revolves around a lifestyle rather than a simple diet, considering individual blood values. Ideal Skills: - Proven track record in public relations - In-depth knowledge of media relations and digital media strategies. - Excellent communication and writing skills. - Experience in the health & wellness sector is preferable. - Proven ability in content development across a broad portfolio of proj...

  $304 (Avg Bid)
  $304 Oferta medie
  27 oferte

  I'm seeking a skilled career coach to guide me through transitioning to a FAANG, Tier 1, or Tier 2 company as a Program Manager/ Technical Program Manager. Your goal will be to help me understand the specific requirements of these top-tier companies and improve my technical knowledge related specifically to TPM roles. Key Responsibilities: - Analyze my background and skills, particularly in TPM, to identify areas for improvement and development. - Guide the specific requirements of Tier 1 and Tier 2 companies regarding TPM roles. - Assist in improving my technical knowledge related to TPM; this could include tools, methodologies, or best practices. Ideal Skills and Experience: - Prior experience in TPM roles and experience in coaching or mentoring in this area would be a sign...

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte

  I'm on the hunt for an experienced WordPress specialist to breathe new life into my existing, service-based website. I'm a personal trainer and coach in the equestrian sector (based and working in the Netherlands). Mij website is currently running on mijndomein using the old webshop interface. Since it is not possible to transport my website to Wordpress, it has to be rebuild. So basically, the job is about rebuilding an existing website. Though any improvements in SEO, conversion and user experience are more than welcome. The overhaul implies restructuring the framework without losing essential elements like the: - Contact form: Direct client interaction is paramount. Remodeling without losing the existing functionality is a must. - Several links to application form...

  $468 (Avg Bid)
  $468 Oferta medie
  121 oferte

  I need an experienced appointment setter for my health and lifestyle fitness challenge and webinars. - Purpose: Your key role will be to schedule appointments - Quantity: I am aiming to set 21 to 30 appointments per week. I need someone who can handle this volume starting immediately (first webinar is Tue 4/16, Wed 4/17 and Thu 4/18) - Industry: You should be familiar with the health and fitness industry and the specific challenges it entails for appointment setting. The ideal candidate would have relevant experience in telemarketing, lead generation, and sales. An understanding of the health and fitness industry would also be beneficial. Your primary role will be to secure appointments that will result in successful webinars and fitness challenges. A proven track record in ...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  12 oferte

  ...deadlines. I am sending more details below. Level 1 Creation of a league management system along with a website template that will display information about the created league. I. Possibility to create competitions: A. Choice of competition format (league, cup, group, hybrid system) B. Adding tournament phases C. Adding teams D. Adding players and coaches/captains (by the organizer or team coach) to me. Generating a schedule with the selected pitch F. Entering scorers and assistants in the match report G. Entering meeting descriptions H. Adding photo galleries I. Adding a video J. Adding articles k. Adding competition partners/sponsors l. Collecting applications for the next edition II. Automatically created page where information about the competition will...

  $4438 (Avg Bid)
  $4438 Oferta medie
  34 oferte

  ...ideal candidate for this will have further - Knowledge on the socio-economic landscape of Poland - Authentic understanding of Polish culinary traditions - Experience in addressing societal challenges and integrating into Polish life Your perspective will be invaluable as I prepare to embark on this journey, helping me to navigate the complexities of migration and adjust to a new culture and lifestyle....

  $57 (Avg Bid)
  $57 Oferta medie
  7 oferte

  I have a picture of a sofa that I would like to use for marketing purposes. The image needs editing to make it more appealing and detailed. Key requirements: - Background removal: The current background should be replaced with a modern, sleek, lifestyle setting inside a house. - Color enhancement: The colors of the sofa and the overall image should be enhanced to make it visually striking. - Object removal: Any elements that may detract from the picture should be removed. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in photo editing software such as Adobe Photoshop - Experience in furniture photography editing and marketing - Ability to understand and execute the desired aesthetic (modern and sleek) Please provide examples of similar work you've done in the past. Image to...

  $25 (Avg Bid)
  Garantat
  Content Writer 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello all, we are looking for lifestyle content writers for Fashion and Fabric agency. This is a online agency promotes textile industries, designers and fashion brands at free of cost. We are looking for enthusiastic freelancers with prior experience in fashion and must be using LinkedIn and other social media platforms. This is a freelancer position you will be paid per interview/article only.

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  65 oferte

  I am looking for a professional photographer who specializes in lifestyle product photography for my home fragrance line. The successful freelancer will have experience creating high-quality, visually appealing images that display my products in a variety of lifestyle scenarios. Key responsibilities: - Showcasing the products in a lifestyle setting to enhance their appeal - Deliver crisp and clean images optimized for my e-commerce platform Ideal skills: - Proficiency in professional product photography - Experience photographing home fragrance products - Demonstrated skill in lifestyle photography - Ability to deliver images in e-commerce ready format Please include in your proposal samples of your previous similar works and how you plan to achieve this task...

  $980 (Avg Bid)
  Local
  $980 Oferta medie
  1 oferte

  As a Life Coach, I'm looking for a freelancer to help me set up my online coaching business from scratch. As a freelancer, You will develop all systems, run them, and will hand them over to us as key turnover. Project overview: Development of CRM including auto emails to clients on different stages, Developing funnel system Setting up an integrated booking and scheduling system to allow clients to conveniently book and manage their sessions. implementing a live video call system for delivering coaching sessions. Build and maintain a user-friendly website. email marketing system Set up of landing page Help us start pre-designed video templates in Haygen for YouTube and social media. system of creating and sending newsletters to our mailing list. Develop digital marketing s...

  $541 (Avg Bid)
  $541 Oferta medie
  77 oferte
  Trophy icon AI Image Creation for E-commerce 5 zile left

  ...an example of output just so you can understand the goal of what we are look for: 1 frontal ghost, 1 back ghost and 1 lifestyle following the example. Can you reach to the same level? For this project, you will be required to create two types of images: - AI ghost images: These images will be based on the digital sketches I provide. They must be detailed and realistic, ensuring that customers can get a good sense of the garment's design as if they were real. - Lifestyle images: I would also like the garments to be showcased in real-life settings. So, in addition to the AI ghost images, you will need to place the garments on lifestyle images. You can follow the lifestyle example i attach. Ideal candidates for this project should have: - Proficiency in...

  $100 (Avg Bid)
  Garantat Acord de confidenţialitate
  $100
  11 intrări

  I am seeking savvy Lifestyle and beauty influencers on TikTok for a collaboration aiming to increase my brand's recognition. Key Responsibilities: - Create engaging content promoting the brand - Encourage fans to explore our products through authoritative and engaging discussions Ideal Collaborator: - Comfortable and experienced with collaborations - Track record in successful brand promotions - Well-established fanbase on TikTok - Ability to create original, catchy content - Focused on lifestyle topics - Excellent communication skills This collaboration offers both experience and exposure. You will have the freedom to express your style while promoting our brand. Your input and personality are vital in increasing our brand awareness, making this a mutually b...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I require an expert fashion content creator with excellent skills in photography and videography, particularly focused on lifestyle photography. The content produced will specifically be used for social media posts. Ideal Skills & Experience: - Extensive experience with lifestyle fashion photography and videography - Proven track record of creating engaging content for social media platforms - Excellent creative and visual skills - Knowledge of current fashion trends Job Scope: - Capturing attractive lifestyle fashion photos and videos - Editing photos and videos to meet brand aesthetics - Creating diverse content that will draw engagement on social platforms Your portfolio showcasing similar work will be an added advantage during selection. Looking forward ...

  $320 (Avg Bid)
  $320 Oferta medie
  10 oferte

  ...skilled YouTube specialist to help me take my lifestyle channel to the next level. - **Primary Goal**: My main objective is to significantly increase the number of views and subscribers on the channel. - **Current Content**: My channel primarily focuses on lifestyle content. It's crucial that any strategies you propose are tailored to this type of content. - **Areas of Improvement**: I believe that the areas where we need the most work are Video SEO and Content Strategy. Ideal Freelancer: - Channel analysis and sending a free channel report - The channel is in Italian, I need someone who understands and optimally translates the Italian language (essential) - A proven track record of growing YouTube channels. - Experience with content in the lifestyle nic...

  $116 (Avg Bid)
  $116 Oferta medie
  46 oferte

  I'm in need of a profound writer who can craft captivating blog articles a...a profound writer who can craft captivating blog articles and Guest Posts related to Kid toys. Your main objective will be to create content that will propel our website to the top of search engine rankings. • Responsibilities: - Craft engaging blog articles on lifestyle and entertainment topics - Write captivating website content to improve our SEO - Implement SEO best practices in all content • Ideal Skills: - Excellent research and writing skills - Profound knowledge in SEO content writing - Experienced writer in lifestyle and entertainment topics Your role will be pivotal in improving our online presence and search engine ranking. Looking forward to working with an experienced...

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  38 oferte

  ...leading to an increase in website traffic, brand awareness, and lead generation. The designs should be able to connect to our target audience who is interested in Italian lifestyle food and beverages, fine wines, and wine services. Key Skills and Experience: - Strong graphic design skills with a focus on social media platforms, particularly Facebook - Some feeling for Dutch language to ensure appropriate and effective design features - Experience in creating designs that serve to boost website traffic, brand awareness, and lead generation - Understanding the interests of our audience, with emphasis on Italian lifestyle, fine wines, and food & beverage services - Experience in logo placement, color schemes, and font selection. - our website: to give some flavor, w...

  $390 (Avg Bid)
  $390 Oferta medie
  81 oferte

  I need a competent freelancer to help se...to help select and visually showcase 5-10 high-potential, in-demand clothing items targeting middle-aged adults. The visual representation should be done through well-lit photos or short videos that highlight the appeal and fit of items when worn. The primary objective is to evoke a lifestyle-feel to make the clothing aspirational, thus, the style should be vibrant and colorful. The final output will be used for marketing and promotional purposes. Ideal Skills: • Extensive experience in product and lifestyle photography/videography • Excellent understanding of lighting and color contrast • Background in fashion or clothing industry is a plus • Experience in marketing to middle-aged demographics • Ability...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  2 oferte

  ...resonate with our audience 
 Mailchimp Newsletters: * Assist in creating regular newsletters in line with our brand style What We Require: - Impeccable Style - Attention to Detail - Communication Skills (no spelling mistakes)
 Weekly Deliverables: * 4 Instagram posts * Regular Instagram stories * 7 - 14 TikTok reels * 1 - 3 Mailchimp newsletters a month
 About Me: I'm a dating and relationship coach, and the host of the podcast Love Uncensored: The Modern Guide to Dating and Relationships. With years of experience in helping individuals navigate the complexities of love, I understand the importance of authentic and engaging content in today's digital age. Please refer to @nicolecolantonicoaching on Instagram for a style reference. If you believe you fit this descrip...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  58 oferte

  Hola! Una coach de vida de habla hispana busca a una persona: - Que hable español - Que resida en Reino Unido o pueda ir a Inglaterra de vez en cuando por pocos días para trabajar cara a cara con ella - Que tenga conocimiento del mundo editorial y estrategias de mercadeo y venta en este mundo - Que sea experto o experta en escritura, redacción y gramática - Que tenga experiencia en la redacción, corrección y creación de libros Este es un proyecto que durará un par de meses y tiene como objetivo crear un libro de coaching.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  13 oferte