Modules pythonproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  132,281 modules python proiecte găsite, la prețul de USD
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2455 (Avg Bid)
  $2455 Oferta medie
  9 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  11 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte

  Long term collaboration to create a product from SuiteCRM by building custom extensions and by adding custom features to standard modules.

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Long term project to create a product from SuiteCRM by building custom extensions and by adding custom features to standard modules.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Build an Online Store S-a încheiat left

  We are developing ecommerce site [conectează-te pentru a consulta linkul URL] WE HAVE FRONT DEVELOPERS WE ARE LOOKING FOR CERTIFIED MAGENTO DEVELOPERS SOME MODULES AS AND WHEN REQUIERED WE ARE LOOKING SERVER INTEGRATION TO OPTIMIZE OUR SITE

  $210 (Avg Bid)
  $210 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  I will give a txt file with list of F-B PAGE URLs. I need Python Script to scrape users-ids who liked, comment, shared any posts from that F-B-Page. - You should start working immediately on this project. - You should work on hourly basis. So, we can keep an eye on the progress. - You should make sure, that this script is scalable for Pages with 1000's of Posts.

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Oferta medie
  13 oferte

  I want a script either java or php or python which is capable of generating random url and submit the url to google webmaster for indexing.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  7 oferte

  I am prototyping and I need a coder to link a Python addon script I have installed in Blender with another Blender linked program. The Blender addon Mask Generator I have takes .txt files and draws (.png) mask pattern arrays and it will be linked with an existing open source user client interface written in Kotlin that will be downloaded from Github. The existing open source Kotlin client I want t...

  $547 (Avg Bid)
  $547 Oferta medie
  5 oferte

  AppExchange App: We are looking for a developer to start with a user sync (2-way user information between web app and SalesForce). Preference given to applicants from Vietnam. Salesforce App Exchange Lightning Development Salesforce App Exchange Apex Development Salesforce Apex Rest API development Salesforce Apex Test Methods [conectează-te pentru a consulta linkul URL] [conectează-te pentr...

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  6 oferte

  We have a vbox installed on Ubuntu 14.04 using python bindings. With 14.04 reaching end-of-life, we need to upgrade the vbox to operate on Ubuntu 16.04.

  $342 (Avg Bid)
  $342 Oferta medie
  10 oferte

  I have a python parser already implemnted, but the previous developer didnt include some requirment, if you have experince with python this souldnt be a diffecult task. he used scapy library and some other basic libraries, to take the pcap file as input and export some of the features as csv file dataset. if you think you have the expreince please let me know. and also share your github profile...

  $88 (Avg Bid)
  $88 Oferta medie
  5 oferte

  Currently this bot can search a channel's messages containing a keyword and redirect those messages to another channel Need to add the following features: Extend the search capability to emails that are sent to channels using the Slack-made email bot Extend the search capability to searching the emails that are sent to a Channel using the existing Slack-made email bot by: 1. searching a ke...

  $264 (Avg Bid)
  $264 Oferta medie
  5 oferte

  usando Selenium & Python entrar no site web e portar fichario em formato CSV

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  16 oferte

  Scope of project • E comerce (website front and back in Odoo) • CRM • Accounting System (OHADA) • Human Resources Management System • Project Management System • Advertising by e-mail • WhatsApp integration • Online payment options • Discussion (internal chat) • Document management system • Mass sending system • Management of évent...

  $4086 (Avg Bid)
  $4086 Oferta medie
  33 oferte
  Admin Panel - PWA App 6 zile left
  VERIFICAT

  PLEASE READ THE POST BEFORE APPLYING!!!!!! If you DO NOT we will not respond to your bid. ****Please provide examples of Admin Panels you developed with login credentials**** We need an Administrative Panel for a Progressive Web Application. The Admin Panel will be built using a theme-forest template as the foundation and will include its native features. The development group will be workin...

  $665 (Avg Bid)
  $665 Oferta medie
  24 oferte

  I am looking for a programmer to build a tool for filaments network generation using GUI based python. I have a c-code but I would like to add more details like what has been done in a Ph.D. literature.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  2 oferte

  Hello, I am looking for someone who can develop a python script (preferably in Jupyter notebook) that can calculate the Euclidian distance of records in a dataset and select the K nearest neighbor record based on the smallest Euclidian distance. Details: 1. Dataset is large with over 550,000 records 2. Script will import the dataset from a .xls/csv file. 3. A weighted Euclidian distance will be ...

  $208 (Avg Bid)
  $208 Oferta medie
  10 oferte

  A model which will generate data using a function the data is distorted using a FIR filter, the model will train on this data and perform recognition of the data or evaluation of an inverse distortion function

  $210 (Avg Bid)
  $210 Oferta medie
  12 oferte
  rewrite python-ftfy in Java 6 zile left
  VERIFICAT

  I have to use the following project which is implemented in Python: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I need the entire project to be completely rewritten in Java, to be used as a Java library (as a local Maven dependency). Your task is to rewrite the whole thing in Java. This must be a 100% completely rewrite, including all the testcases and documentation, and delivered as a complet...

  $196 (Avg Bid)
  $196 Oferta medie
  12 oferte

  Hi Python experts, I need python coding for this project using yolo method, please see the attached csv/xls file. I need this in 5 days. please reply if you are fully expert in data science and python programming.

  $61 (Avg Bid)
  $61 Oferta medie
  11 oferte

  Hi, I am interested in starting to learn some basic coding in python however I keep getting issues with libraries in anaconda. Looking for someone experienced in assisting me setting up my IDE to be able to do some projects. The end result would be to be able to run basic libraries like pillow and numpy without constantly getting import errors. In total time-wise this project is expected to ta...

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Oferta medie
  11 oferte

  We are looking for a Shell or Python expert who can help with a script for transferring data from log file to database. You need time to look at the task today - We expect it to be completed in about 3 hours

  $49 (Avg Bid)
  $49 Oferta medie
  14 oferte

  Multiple UI views (individual py scripts) called from main scripts ( 6 UI) every UI connects to it's respective DB cross DB scripting Automation of Jobs between DBs and file systems master management console. a kind of mini-ERP

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  4 oferte

  The project is based on software defined networking and requires POX controller to be modified according to desired [conectează-te pentru a consulta linkul URL] person who understands, networking concepts, SDN networks, python, POX controller algorithm.

  $183 (Avg Bid)
  $183 Oferta medie
  10 oferte

  Hello Everone, I want to build for my Blog Website nice design. My customers are from all over the world which need impressive design to atract then to consulte me as python data sience programmer. I need the [conectează-te pentru a consulta linkul URL] file: - 8 Python Programming Logos (strong Anaconda, head, nice graphics with Data Sience, Code)(108x108) - 21 Data Sience Diagram Graphs (1920x10...

  $122 (Avg Bid)
  $122 Oferta medie
  15 oferte

  The task is to create a genetic algorithm preferably in python that takes in some binary values and outputs accordingly. The binary files are attached which the program should read and the full description of the project is in the word document attached. I can pay upto £50 for this project.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Oferta medie
  13 oferte

  I need you to setup a Rasberry Pi 4 Linux Ubuntu using Python script that is already done. I can not get this done keep on getting errors. I have the full instructions. But I do not have the experience. I need urgent help please

  $145 (Avg Bid)
  $145 Oferta medie
  6 oferte

  We are looking for Experienced Odoo Technical Consultant who can help us to develop custom modules for our business. If the guy is from lahore, then it would be an added value.

  $527 (Avg Bid)
  $527 Oferta medie
  11 oferte

  I need you to create a Matplotlib Python script for graphing time series data (example data for one day attached). The field description are in the first line of data. The data fields are: Datetime Inside temperature (°C) Outside temperature (°C) Outlet temperature (°C) Heating state (0=off;10 = low flame;20=high flame) Motor power (0-1000) Current pressure (Pa) Destrat value (0-100%)...

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte

  I am from Startup company and I am going to make a VoIP project. For this project, I need to add a function of voice transform. Voice could be changed to a specific frequency at sometimes so the one who is expertised in voice transform [noise reduction] could be suitable for this project role. This can be permanent work so I want only professional developer. Maybe one of the the most professional ...

  $390 (Avg Bid)
  $390 Oferta medie
  5 oferte

  Preciso de um script Excel-VBA (ou outra solução eficiente) que me permita buscar e apresentar os dados através de uma API e gerar relatórios. A consulta pode ser via cURL, jQuery, Ruby, Python Requests, Node, PHP ou Go.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  4 oferte