Multiple linear regression pythonproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  123,956 multiple linear regression python proiecte găsite, la prețul de USD
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2455 (Avg Bid)
  $2455 Oferta medie
  9 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  11 oferte
  Proiect Server-Client in C S-a încheiat left

  Am nevoie de un proiect in care sa fie implementat un server si un client ( in limbajul C). Am de optat intre 2 proiecte, unul ar fi proiectarea unui server si unui client care sa simuleze comenzile din linux iar al doilea ar fi proiectarea unui server si unui client care sa simuleze schimbul de mesaje dintre 2 clienti. Mai jos sunt enunturile complete. Prima optiune: Sa se implementeze o per...

  $137 (Avg Bid)
  $137 Oferta medie
  6 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  matlab exercises S-a încheiat left

  2 exercises with compress/decompress and regression/classification

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  3 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hello everyone. Now I am facing some issues with python project, so i need a python expert who can help with my project. More details will be shared in chat. The freelancer must have rich experience with python and linux. New freelancer prefer because my budget is too low. If you are fine with my budget, please bid. Thanks.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  7 oferte

  Need to prepare tutorial contents on stock market technical strategies. If you have experience with metastock, or amibroker, or python or excel VBA you can do this. Kindly bid only if you have a passion for stock market and got enough time to work on continuous basis.

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  Now I have a python project. I have to change some functions and deploy into AWS EC2. Deadline is 7 days. help me.

  $180 (Avg Bid)
  $180 Oferta medie
  7 oferte

  Code a Connect4 game using the template given in the pictures below (MUST) Using PYTHON - must be plagiarism/ copyright free - rules of the games are changed: (stated in the Instructions given in the pictures I uploaded)

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  9 oferte
  Python Script 6 zile left

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for windows using python. You must be familiar with typeform and google form raffle systems

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  9 oferte
  Python script 6 zile left

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python. You must be familiar with typeform and google form raffle entry systems.

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  27 oferte

  Task: to develop analogue to script customization on clothes [conectează-te pentru a consulta linkul URL] (use you Google account to look through) Pay attention to some features: 1. Fabric texture deform a bit for precise overlay, not only filling out pattern. Load photoshop grid analogue (or another one that has perpendicular lines) to see it clearly. Pay attention to the screenshot. 2. Total am...

  $531 (Avg Bid)
  $531 Oferta medie
  9 oferte
  Need help with python code 6 zile left
  VERIFICAT

  I have a code to convert forrex currency pairs into USD. I need help to check and correctit: # instruments = ['EUR/USD', 'USD/JPY', 'AUD/USD', 'USD/CAD', 'GBP/USD', 'NZD/USD', 'GBP/JPY', 'EUR/JPY', 'AUD/JPY', 'EUR/GBP', 'USD/CHF'] def _calculate_pip_value_in_account_currency(self, ...

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  10 oferte

  need help with writing multiple c programs

  $163 (Avg Bid)
  $163 Oferta medie
  17 oferte

  I have lots of project so i need a python devoloper

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  6 oferte

  Tengo 3 codigos de Python que consumen APIS y necesitos hacer ejecutables para Windows y que a su vez generen un log en txt.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  3 oferte

  I need a programmer to do a code that predicts the volume of water needed for the next planting/harvesting season of shallow root crop(cassava, Yam, Maize, Rice, Millet, watermelon, Groundnut) this code must interact with arduino, sensors

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  4 oferte

  we will discuss on chat, it's quite tricky.

  $132 (Avg Bid)
  $132 Oferta medie
  22 oferte
  Predictive Analytics Tool 6 zile left
  VERIFICAT

  We are launching a marketing and workflow automation product for social, email and marketing analytics. The application is written using Python, and Python Numpy. We are looking to Add advanced predictive analytics tools and reporting that will embed with our application and analyze and visualize consumer and marketing data for our clients. If you have a ready tool and willing to plug it in ...

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Oferta medie
  10 oferte

  Face recognition based attendance system using python

  $144 (Avg Bid)
  $144 Oferta medie
  5 oferte

  In this project, we will offer you the dataset from CMU containing both face and non-face figures that are uniformly sized, and you will be given training set with 500 faces and 2000 non-faces picture, testing set with 472 faces and 2000 non-faces. Your responsibility is to utilize the dataset and implement the algorithm step by step. You should submit a detailed report after implementing the algori...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Oferta medie
  13 oferte

  I am looking for a Wordpress developer for multiple web site development project. Those who are feasible and are aware of it can connect with me. If you read this message write "I understand ur requirement" over the top. Need Expertise

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  43 oferte

  I am looking for a SEO for multiple project. Those who are feasible and are aware of it can connect with me. If you read this message write "I understand ur requirement" over the top. Need Expertise

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  43 oferte

  I am looking for a PHP developer for multiple web site development project. Those who are feasible and are aware of it can connect with me. If you read this message write "I understand ur requirement" over the top. Need Expertise

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  31 oferte

  I am looking for a PHP developer for multiple web site development project. Those who are feasible and are aware of it can connect with me. If you read this message write "I understand ur requirement" over the top. Need Expertise

  $785 (Avg Bid)
  $785 Oferta medie
  39 oferte

  i have a project for python. i need to create unite test file for my project

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  14 oferte

  I have a list of songs and I would like to get the song stream count for each song from Apple, Spotify, Youtube (Or at least one of them). I have attached the stream count of an artist on Spotify. There are third party apps that provide the data. I'm happy to consider any way possible as long as we get the data. My preference is it is done via Python and that it exports a CSV file.

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  10 oferte

  Arkadaşlar merhaba. Benim kendi geliştirmiş olduğum bir yatırım stratejim var. Bu stratejinin Python dilinde kodlanıp, script haline getirilmesi gerekiyor. Oluşturulacak bu scriptin aynı zamanda [conectează-te pentru a consulta linkul URL] isimli sitedeki backtest platformunda da çalışıyor ve uyumlu olması gerekli. Bunun yanısıra, script oluşturulduktan sonra size göndereceğim ç...

  $225 (Avg Bid)
  $225 Oferta medie
  2 oferte

  Deleting whole search history or the specific search history of that day in Google Chrome with a python program

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  3 oferte
  Android and iOS App 6 zile left
  VERIFICAT

  Hi, we are looking for tech partner cum Android/iOS developer for developing  E-Learning App. Reference App - [conectează-te pentru a consulta linkul URL] ( Do not contact us without reviewing the reference app and attached Guidelines) BEST COMBINATION WITH CLEAR PROS AND CONS  UI & UX (convert PSD etc into App screens with pixel perfect and keeping it optimized and user-friend...

  $1080 (Avg Bid)
  $1080 Oferta medie
  18 oferte

  My site is multilangual and has 9 languages that are connected to 9 domain names. [conectează-te pentru a consulta linkul URL] ( French ) [conectează-te pentru a consulta linkul URL] ( English ) [conectează-te pentru a consulta linkul URL] ( Italian ) ect... For the moment I have 1 [conectează-te pentru a consulta linkul URL] file in the root directory, but I need to specify specific rules for sp...

  $169 (Avg Bid)
  $169 Oferta medie
  18 oferte

  As a Python newbie I have adapted some code I sourced to help me run a logistic regression for a probability of default model. When I look at the equation I get out of it, it does not seem to make sense (most of the resulting logits are so large that they give error results when I try to work out the exponent in excel. I get very different numbers when I plug the data set into SPSS (although there...

  $56 (Avg Bid)
  $56 Oferta medie
  8 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  14 oferte