Multivariate linear regression python sklearnproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  84,445 multivariate linear regression python sklearn proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1198 (Avg Bid)
  $1198 Oferta medie
  6 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  matlab exercises S-a încheiat left

  2 exercises with compress/decompress and regression/classification

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  3 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte
  AWS IoT Core 6 zile left

  Looking for expertise in AWS IoT Core Python programming helpful.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  4 oferte

  I have a Django project that needs updating. It gets data via API and saves it in a database on regular intervals. I need a developer familiar with scheduling tasks in Django and the REST framework who can make the necessary changes and set up the production server (VPS).

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Oferta medie
  23 oferte

  I have real time data pulled to excel cells from external application... want to record this real time data to csv file

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  13 oferte

  I want a Program python by CCTV - Install the program python in Cloud server - Use CCTV to send notification of human fall - Send notification to Email / Tell / IOT My CCTV [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $1055 (Avg Bid)
  $1055 Oferta medie
  7 oferte

  A library in Java/C#/Python/JavaScript/PHP or any other programming language to download the rendered content of a given web page. *I want to download the rendered content instead of Web page source code. Please refer to the attached sample file for example. Your deliverables should be. 1. The library source code and corresponding compilation steps. *You have to pass the copyright of the source...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  8 oferte

  Python programme about movie hall, also need flowchart. More info and task in messages.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Must have skills - Python, Flask, Bootstrap, Javascript We are looking for intern who can work part time or full time and python, flask, HTML, Boostrap css, Javascript, data science tasks. He will be provided 5000 INR stipend per month and experience certificate. You can work remotely with flexible work hours.

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  4 oferte

  Looking for a solution to use video ads on the flutter video player. Based on my research flutter ad packages ads and firebase_admob nor the flutter video player do not support pre-roll or instream video ads. You can prove me wrong however. Flutters video player or similiar (chewie) is required. (no webviews) This will most likley require to use native SDK from IMA SDK (or similar ) User flow....

  $2100 (Avg Bid)
  $2100 Oferta medie
  2 oferte

  We need some tiny tool which could extract data from the cert manager store. The data *is not* related to the private key which we don't care. The data to extract is all publicly available by simple examine each certificate itself. Some given digital certificates are stored into the personal folder, while others are stored in Other persons folder inside certmgr. The information to extract i...

  $70 (Avg Bid)
  $70 Oferta medie
  3 oferte

  please identity/extract with their values below entity from invoices PDF documents INVOICE NO:XXX INVOICE DATE:XXX ORDER NO:XXX ORDER DATE:XXX Total:XXX Supplier Info:XXX Buyer Info:XXX Table with Particulars :XXX Save CSV file which shows output I will provide pdf files once i accept your request i need to done this project in 2 days till 29 feb 1PM IST i also want to know the approach for this ...

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  4 oferte

  The wordpress plugin would provide the following: automatically upload supplier's products and sync inventory quantities to woocommerce store. In addition, provides the ability to automatically route orders to supplier and sync shipment tracking back to the store. Would you be able to provide a level of effort or estimate? We need some tiny tool which could extract data from the cert manager...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  Write python tutorial 6 zile left
  VERIFICAT

  I need some one who is very strong in python and can create a tutorial in simple format. The person should also know python unit test,Pytest framework. I will not be available all the time here so expect a delay in response.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  8 oferte
  Python grapher 6 zile left

  I would like to plot the percentage of middle class students against entry requirements for universities. Eg. 90% down to 60% against entry requirements from A*A*A down to CCC

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  9 oferte

  I have this Lucky Star fanfic, called Starbound, that I am planning to eventually adapt into a video game. It is available on both [conectează-te pentru a consulta linkul URL] and deviantArt, but given how sluggishly it's been moving along since 2013 (most recently updated last summer), I would like now just to begin developing the game. I have just completed the main spriteline for one o...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  6 oferte

  Errors needs to be fixed in Python Coding File. Refer attachment. It should create some ckpt / meta files

  $219 (Avg Bid)
  $219 Oferta medie
  7 oferte
  Easy python task 6 zile left

  I need python expert for a very easy task. but is very urgent. more details via PM. thanks

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  8 oferte

  The project is to build an OrderEntry window that will connect to Interactive Broker TWS using IBApi. (Python or Java). the Order entry will have a simple functionalities of subscrbing to contract realtime MarketData, View Some Data (Bid, ASK, High/Low,Vwap..). Couple of button to Create/Modify/Cancel Order based on some calculation. The IBApi : [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I...

  $227 (Avg Bid)
  $227 Oferta medie
  10 oferte

  This project is developed by a Django expert and he disappeared in china for some reason. The project has few issues to be fixed, as listed in the attached PDF. you may need to sign up for the trial period using Flex monster charts. Most importantly you will need to untangle the web of his code to fix and tune the performance of the site Finally, once u fix all the issues, I will share an HT...

  $430 (Avg Bid)
  $430 Oferta medie
  10 oferte

  I have python based program which will record audio using USB headset and it will classify which type of audio it is. We are recording audio for 1 second and then classifying. Classification takes nearly 600 millisecond. So during classification time, I am loosing incoming audio. So I need some program using python for multi tasking or multi threading to minimize the delay. The code should run in...

  $8 - $21
  $8 - $21
  0 oferte

  Need to improve the performance of an existing Model by using NEAT algorithm.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Oferta medie
  3 oferte

  Looking for AWS/Azure Python Experts for Support work. Kubernetes is an added advantage. Share your monthly FIXED expected remuneration.

  $383 (Avg Bid)
  $383 Oferta medie
  9 oferte

  Job Position: Part-time position (Regular) Rate: USD 4-6 per hour Job hours: UK Business Hours Job Type: Remote Work Skills Required: 1. Strong knowledge of application integration design, development and maintenance 2. Strong technical skills including: - Software design and development - Data compression, backup and recovery - Database management and administration - Server main...

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  2 oferte
  04- fix python code -- 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm using OWI robitics arm library and finding many issues to draw. We need an expert to insert existing mqtt cloud and let the robot arm drawing existing images.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  5 oferte

  i am building artificial intelligence of an attendance system with facial recognition. using python facial recognition library, react front end, python flask API and PostgreSQL database

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  2 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python.

  $625 (Avg Bid)
  $625 Oferta medie
  2 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Looking for someone who is open to challenging networking tasks

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  10 oferte

  We want to remove baseline wandering from a ppg signal. There shouldnt be any other processing other than the removal of the baseline wandering. The code for removal should be placed after the codesnipped in image (8). The code has to be in Python.

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  3 oferte