Online part time locuri de muncproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 online part time locuri de munc proiecte găsite, la prețul de USD
    catalog scolar online -- 2 S-a încheiat left

    un catalog scolar online+ sistem de teste online numai romani

    $504 (Avg Bid)
    $504 Oferta medie
    19 oferte

    Redesign complet pentru un magazin online. / com In acest moment functionam cu un Wordpress si o tema cumparata. Ne dorim functionalitati mai ample si un nou design. Noul site trebuie sa permita multilanguage. Avem achizitionat domeniul ro si com. De asemenea ne-am dori sa implementam un sistem de plata cu card. Acum avem functional PayPal. Nu ar strica si ceva consultanta pentru zona de vanzare externa vis-a-vis de taxe si altele.

    $1163 (Avg Bid)
    $1163 Oferta medie
    23 oferte

    Programul trebuie sa poata realiza importul listei de intretinere intocmite de administratorul blocului (din format Excel), sa verifice calculele de pe fiecare coloana a listei (fiecare coloana va fi in directa legatura cu un criteriu de repartizare definit anterior in soft) si sa depisteze punctual eventualele greseli existente la fiecare apartament. De asemenea, acest soft sa contina un modul de Registru de casa, unde datele fie sa se importe dintr-un format de registru de casa intocmit cu ajutorul Excelului, fie sa se introduca datele manual in program. Pe baza facturilor repartizate in listele de intretinere si a platilor efectuate, sa se genereze automat fisa fiecarui furnizor in parte. Pe baza obligatiilor de...

    $2171 (Avg Bid)
    $2171 Oferta medie
    7 oferte

    Buna ziua, Suntem o firma de prestari servicii de curatenie. Acum cativa ani am implementat un sistem de gestiune de clienti si colaboratori care este deja depasit. Vrem sa facem ceva imbunatatiri cu sistem de crm integrat si eventual o optiune de booking pentru clienti in functie de disponibilitatea echipelor noastre. Am vazut ca sunteti destul de bine cotat si daca se poate, am vrea sa discutam cateva destalii despre proiect, sa-l impartim pe etape si sa stabilim preturi fixe pentru fiecare etapa. Asteptam feedback. Daniel Ramos

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 oferte

    Avem o aplicatie desktop scrisa in C# si vrem sa o transformam intr-o aplicatie web SPA. Partea de back-end va fi tot in C# (ASP.NET WEB API), ca sa pastram cat mai mult din codul de business-logic existent) si avem nevoie de ajutor la implementarea front-end-ului, in AngularJS. Pana acum ne-am axat pe Material Design. Proiectul a inceput de cateva luni.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Buna ziua, Suntem o firma de prestari servicii de curatenie. Acum cativa ani am implementat un sistem de gestiune de clienti si colaboratori care este deja depasit. Vrem sa facem ceva imbunatatiri cu sistem de crm integrat si eventual o optiune de booking pentru clienti in functie de disponibilitatea echipelor noastre. Am vazut ca sunteti destul de bine cotat si daca se poate, am vrea sa discutam cateva destalii despre proiect, sa-l impartim pe etape si sa stabilim preturi fixe pentru fiecare etapa. Asteptam feedback. Daniel Ramos

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Doresc realizarea unui website de anunturi cu continut in mai multe limbi, sa fie responsive si cu un panou de administrare care sa includa mai multe functii : -Crearea unui cont si gestionarea lui de catre client -Un editor de text si de poze -Scalare a fotografiilor -Un Plugin de chat unde utilizatorii sa comunice intre ei -Plata card si eventual PayPal -Program de facturare -Forum -Securitate sporita

    $2016 (Avg Bid)
    $2016 Oferta medie
    22 oferte

    Buna, am nevoie de ajutor cu o aplicatie pe tema de mai sus, in C#. Citeste si mesajul privat. Pentru mai multe detalii lasa-mi un numar de telefon sa te contactez.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 oferte

    Folosesc un BurnIN test de la PassMark care testeaza fiabilitatea, rezistenta si stabilitatea componentelor HW ale calculatorului. Imi trebuie cercetarea/partea teoretica despre burn-in si putin despre fiabilitatea sa insoteasca proiectul.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Oferta medie
    3 oferte

    Buna, am nevoie de ajutor cu o aplicatie pe tema de mai sus, in C#. Citeste si mesajul privat. Pentru mai multe detalii lasa-mi un numar de telefon sa te contactez.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Oferta medie
    1 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Java project -- 2'

    $10 - $10 / hr
    $10 - $10 / hr
    0 oferte

    Sunt afiliat la o platforma de tranzactionare (OptionFair), am website-ul facut special pt promovarea platformei si am nevoie de trafic pe acest site. Sunt din Bucuresti, persoana fizica, si caut un om, un specialist in domeniu care sa se ocupe exclusiv de trafic/marketing online. Am si alte proiecte la care e foarte posibil sa colaboram pe viitor.

    $879 (Avg Bid)
    $879 Oferta medie
    5 oferte

    Traducerea unui proiect de diploma(inginerie auto) din limba romana in limba engleza!Contine foarte multe calcule,tabele, total are 100 de ofer mai mult de 50 de euro!

    $61 (Avg Bid)
    $61 Oferta medie
    20 oferte

    Ma intereseaza un site custom, de la 0, pentru publicare anunturi online imobiliare . Pot trimite cateva repere existente.

    $1095 (Avg Bid)
    $1095 Oferta medie
    12 oferte
    Om de serviciu S-a încheiat left

    Ingrijirea modulului 18B. Angajatul va avea la dispozitia sa toate produsele necesare efectuarii curatentiei generale. Se va efectua un control in WC inainte de efectuarea platii.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte
    Marketing online Arad S-a încheiat left

    Am nevoie de cineva care sa imi vanda produsele online. Afacerea mea se bazeaza vanzarea, amenajarea si intretinerea acvariilor.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Oferta medie
    8 oferte

    Deschidere magazin confectii femei, copii, barbati. SH dar de calitate medie spre inalta, cu brand-uri renumite. Locatie - intr-un centru commercial, cu vitrina generoasa dar la etajul 1. Scopul - fa magazinul vizibil si fa clientul sa urce un etaj pana acolo.

    $369 (Avg Bid)
    $369 Oferta medie
    10 oferte
    Build an Online Store S-a încheiat left

    We are developing ecommerce site WE HAVE FRONT DEVELOPERS WE ARE LOOKING FOR CERTIFIED MAGENTO DEVELOPERS SOME MODULES AS AND WHEN REQUIERED WE ARE LOOKING SERVER INTEGRATION TO OPTIMIZE OUR SITE

    $210 (Avg Bid)
    $210 Oferta medie
    2 oferte

    As dori ca ineva sa imi faca un site pe platforma Wordpress de jocuri video(flash). Am nevoie de o tema ca a siteului ,de functia de logare a membrilor,buton de like si de google +. Casuta in care va fi inclus fiecare joc sa fie in forma de con sau inima.

    $496 (Avg Bid)
    $496 Oferta medie
    3 oferte

    Caut proiectia un script Java pentru un player JAVA care sa asigure streamignul pentru un post de radio online; script care sa poata fi integrat si pe platforma Wordpress. E extrem de important sa poata fi vizualizat si pe telefoane mobile, tablete sau alte componente. Acest script trebuie sa fie realizat pe un design propriu de player cu functionalitate 100%.

    $8 - $29
    $8 - $29
    0 oferte

    ...Viteza website-ul cat si a adminului este foarte mare. Avem grave probleme la timpul de incarcare al paginiilor. Website-ul se incarca cel mai greu pe pagina de produs (exemplu: ) si la caseta de search, dar si restul paginilor se incarca la fel de greu: homepage, categorii...etc. De asemenea Adminul merge foarte greu…orice produs adaugat dureaza prea mult, asta rezulta o eroare si produsul nu se salveaza. Aici am primit tot felul de propuneri DAR NIMIC CONCRET: -ar putea fi de la unele plug-inuri instalate pe website, o parte din ele am inteles ca nici nu le folosim, -ar putea fi de la numarul mare de produse prezente in baza de date, avem in total 12.572 produse adaugate atat grupate cat...

    $604 (Avg Bid)
    $604 Oferta medie
    16 oferte

    Intorducerea automata cu actualizare automata a produselor din situl furnizorului. ( Feed ) Avem baza de date de la furnizorul nostru sub forma unui feed csv sau xml .

    $163 (Avg Bid)
    $163 Oferta medie
    18 oferte
    Inserare anunturi online S-a încheiat left

    Am nevoie de un soft pentru a publica anunturi de toate categoriile. Daca ma poti ajuta , putem vorbi despre pret etc....

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Sunt interesat de inlocuirea editorului de text din site.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Oferta medie
    12 oferte

    Caut pe cineva care sa-mi vectorizeze designuri diverse de echipament sportiv, din psd/jpg in illustrator. Pentru moment realizam un echipament, insa daca colaboram bine putem merge pe termen lung, pe baza de proiect, evident, altfel angajam nu cautam freelancer :) Imaginea e informativa, detaliile proiectului le discutam pe mail.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    2 oferte

    ...magazin virtual si este exclus CMS-ul (sistem de administrare a continutului) sau e-commerce-ui gata facute. Magazinul virtual de comenzi electronice pentru orice produse, de exemplu portabile, sisteme PC, componente PC, televizoare, monitoare, imprimante, foto, video, software, gaming, electrocasnice (3 produse pe categorie cu poza, pret, detalii) Clientul sa aibă cont de client in care sa poata si gestiona istoricul propriilor comenzi. Administratorul sa : -poata adauga/modifica/sterge produse. -Gestioneze comenzile: prin schimbarea statusului de comanda din asteptare in livrat. -Se gestioneze stocurile -Sa genereze rapoarte, cam vreo 20 Baza de date sa aibă multe tabele preferabil spre 10-20 sau cate se pot face Creation/creating...

    $199 (Avg Bid)
    $199 Oferta medie
    5 oferte

    Suntem o organizatie de training care pregateste insotitori de bord, piloti, controlori de trafic etc..Vrem sa punem in functiune un sistem de training la distnata si am avea nevoie de ajutorul tau.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Oferta medie
    17 oferte

    am o pagina web cu un magazin online facut in opencart si doresc importul produselor direct de la furnizor

    $438 (Avg Bid)
    $438 Oferta medie
    12 oferte

    Suntem o organizatie de training care pregateste insotitori de bord, piloti, controlori de trafic etc..Vrem sa punem in functiune un sistem de training la distnata si am avea nevoie de ajutorul tau.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un utilaj automat de taiere tuburi carton care sa functioneze independent de utilajul de fabricare tuburi carton . Acesta trebuie sa contina 2 discuri de taiere , fata / spate care sa taie in acelasi timp si in acelasi loc in timp ce tubul de carton iese din utilajul de fabricare tub. Acest tub are o miscare de rotatie circulara , maina de taiat trebuie sa se deplaseze in acelasi timp cu tubul de caron si sa-l taie.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 oferte

    Doresc sa efectuez un studiu de piață în domeniul print. Ma interesează numărul printcenter-elor din toată tara, clasificate pe județe si numărul de pagini printate in fiecare județ în anul 2014.

    $677 (Avg Bid)
    $677 Oferta medie
    5 oferte
    Magazin online de saltele S-a încheiat left

    Caut designer pentru un magazin online de saltele. Un exemplu de magazin frumos: Vreau un design responsive, frumos si simplu! Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze.

    $1992 (Avg Bid)
    $1992 Oferta medie
    27 oferte

    Buna , am un magazin it , si mai nou ma ocup de vanzarea de produse de ocazia , leptopuri etc , si vreu o pagina web , am deja domeniu luat vreu ceva simplu , fara cosi , nr meu este 07462223433

    $70 (Avg Bid)
    $70 Oferta medie
    1 oferte
    Cazino online S-a încheiat left

    Buna! Doresc un site Web cu o platforma de slotmachines. Pentru un casino online

    $3457 (Avg Bid)
    $3457 Oferta medie
    22 oferte
    Build an Online Store S-a încheiat left

    Vreau o pagina web de tip lista/director, pentru alte aplicatii. Am deja una, dar nu e prea atragatoare.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    12 oferte

    salut am nevoi sa sterg licenta dintr-un cod de wordpress. adica dupa instalare sa nu mai faca conexiune cu serverul vinzatoruilui

    $84 (Avg Bid)
    $84 Oferta medie
    6 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Need a person to assist me with Git and Github'

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    1 oferte

    De modificat o tema de osclass. Adaugare anumite campuri in adaugare anunt. Mici modificari de design. Modificare plugin de plata.

    $193 (Avg Bid)
    $193 Oferta medie
    7 oferte

    Salutare cine ma poate ajuta cu constructia unui magazin online care vinde produsul pe bucati si selectia se face cu un generator de cifre id number

    $259 (Avg Bid)
    $259 Oferta medie
    12 oferte

    Am nevoie de platforma acestui site imi trebuie in vederea modificarii si utilizarii intr-un alt domeniu. Nu sunt interesat de metoda de obtinere...vreau decat sa fie functionale toate obtiunile si caracteristicile site-ului.

    $280 (Avg Bid)
    $280 Oferta medie
    7 oferte

    procesator de plata online precum Ex: " " dar cat mai simplu.

    $2975 (Avg Bid)
    $2975 Oferta medie
    2 oferte

    Salut, Doresc sa angajez o persoana care sa creeze o scrisoare de prezentare a serviciilor oferite de compania pentru care lucrez. Aceasta scrisoare va fii trimisa unor firme. Scrisoare trebuie sa fie scrisa profesionist. Mai multe detalii veti primii dupa ce voi alege persoana potrivita.

    $110 (Avg Bid)
    $110 Oferta medie
    14 oferte

    salut am nevoi sa sterg licenta dintr-un cod de wordpress. adica dupa instalare sa nu mai faca conexiune cu serverul vinzatoruilui

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Am nevoie de integrarea a trei sisteme de plata pentru shop. 3. Perfect Money Am nevoie se integreze cele 3 sisteme de plata si am nevoie de conturi demo sa ma asigur ca merge. Toate conturile vor fi configurabile. Framework ul folosit este Codeigniter. O sa ajut si eu cat pot insa nu am foarte mult timp. Doar pentru romani. Multumesc

    $202 (Avg Bid)
    $202 Oferta medie
    2 oferte

    Candidatul ideal: Experienta in marketing online, SEO, Google Analytics, Adwords. Cetatenie Română. Nisa Adult Descrierea jobului: Optimizarea SEO Gestionarea contului AdWords. Analiza statisticilor din Google Analytics. Propunerea şi implementarea de noi strategii de marketing online. Rog sa nu aplice la acest job persoanele fara experienta.

    $1668 (Avg Bid)
    $1668 Oferta medie
    11 oferte

    Buna ziua, Pentru site-ul avem urmatoarea problema de rezolavat: Functionalitate-a site-ului cat si a adminului. Avem grave probleme la timpul de incarcare al paginiilor. Site-ul se incarca cel mai greu pe pagina de produs sau la search dar si restul paginilor se incarca destul de greu: homepage, categorii...etc. De asemenea Adminul merge foarte greu…orice produs adaugat dureaza mult, uneori da erori si produsul nu se salveaza. Aici am primit tot felul de presupuneri DAR NIMIC CONCRET…. ar putea fi de la diverse plug-inuri instalate pe site, o parte din ele nici nu le folosim - ca ar putea fi de la numarul mare de produse prezente in admin, avem in total 12.572 produse adaugate atat grupate cat si si...

    $807 (Avg Bid)
    $807 Oferta medie
    4 oferte

    Buna ziua, Pentru site-ul avem urmatoarea problema de rezolavat: Functionalitate-a site-ului cat si a adminului. Avem grave probleme la timpul de incarcare al paginiilor. Site-ul se incarca cel mai greu pe pagina de produs sau la search dar si restul paginilor se incarca destul de greu: homepage, categorii...etc. De asemenea Adminul merge foarte greu…orice produs adaugat dureaza mult, uneori da erori si produsul nu se salveaza. Aici am primit tot felul de presupuneri DAR NIMIC CONCRET…. ar putea fi de la diverse plug-inuri instalate pe site, o parte din ele nici nu le folosim - ca ar putea fi de la numarul mare de produse prezente in admin, avem in total 12.572 produse adaugate atat grupate cat si si...

    $561 (Avg Bid)
    $561 Oferta medie
    3 oferte

    Am un sistem care trebuie pus online. Sistemul e alcătuit din: - baza de date postgresql - data access layer in C# (rulează și pe .NET și pe Mono) - Game server și web server în Erlang - Partea de UI este în JavaScript

    $1166 (Avg Bid)
    $1166 Oferta medie
    2 oferte

    Pot redacta reclame, critici, articole, întâmplări din viaţa socială, culturală, politică.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    11 oferte