Programmatic advertisingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 programmatic advertising proiecte găsite, la prețul de USD
  optimizare google surch S-a încheiat left

  site ul nostru este pe locul 20 la cautari pe google cum pot ajunge in top 5 fara advertising? Multumesc

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Oferta medie
  63 oferte
  Facebook ads S-a încheiat left

  ...ceri colegilor care te vor ajuta pe partea asta); • Să ai la activ campanii și proiecte pe care le-ai gândit și care s-au văzut în rezultate de business; • Să fii orientat spre rezultate – să te concentrezi pe a găsi soluții, nu pe a explica de ce nu a funcționat ceva; • Să fii super pasionat de marketing online – asta se traduce prin faptul că ești la zi cu ce s-a mai schimbat în lumea online advertising, că știi strategii și tehnici noi pe care le poți folosi; • Stăpânirea principiilor fundamentale ale promovării pe acele platforme – să poți reduce în câteva bullets ce consideri că e primordial/esențial pentru a avea succes. Simțul umorului și o atitudine „light” sunt un bonus. Credem că o p...

  $1810 (Avg Bid)
  $1810 Oferta medie
  13 oferte

  Pentru compania noastră din domeniul real estate, căutăm colaboratori pentru a redacta articole de tip Native Advertising pentru eforturile de SEO și articole de tip opinie pentru plasare în presa scrisă / online pe baza bibliografiei primite și research individual. Ne dorim o colaborare pe termen lung și o comunicare eficientă. Obligatoriu: vom semna un contract de colaborare / prestări servicii, iar plata se va face în baza facturilor primite. În funcție de complexitatea materialului suntem dispuși să plătim între 30 și 60 EUR / articol. Disponibilitatea trebuie să fie pentru minim 10 articole pe lună. Cunoștințe avansate de limba engleză, articolele vor fi majoritatea în limba engleză.

  $174 (Avg Bid)
  $174 Oferta medie
  8 oferte
  Agentie de advertising S-a încheiat left

  ma intereseaza crearea unei pagini web pentru o agentie de advertasing

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  32 oferte

  Am nevoie de un banner si o imagine de profil gen "Animata" pentru acest canal de YT: Conditii: - Bannerul vreau sa se muleze bine cu ceea ce fac pe YT, sa fie atractiv si sa iasa in evidenta. - As dori sa fie si cu numele GBogdan, scris frumos pozitionat unde...related to the Banner, as I have it now. -Keywords: Minecraft BedWars, Minecraft Survival Games, Minecraft Vanilla, Home Sweet Home, Horror WeeKend (These would like to be combined in a banner without writing the name of the game.) Not necessarily with Minecraft you can put more games that I play, ONLY that I currently play. DO NOT copy them exactly! Let it be your creation. If you want advertising I will leave the link from fb / instagram or other networks to each video separately. Thank you!

  $12 (Avg Bid)
  Project for Dragos L. S-a încheiat left

  Salut. Ma poti ajuta cu un video de prezentare pentru o platforma de advertising ? As vrea sa discutam mai multe inainte aspecte inainte. Merci.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ma numesc Stefan Mazilu si din 2015 detin CoMas Advertising, firma de publicitate prin care asiguram aproape intreg necesarul unei companii din punct de vedere de publicitate/branding lucrand la nivel international si national. Pe scurt, avem un proiect acum care necesita 1/2 persoane care sa introduca si/sau modifice produse in modulul de administrare al un magazin on-line. Clientul nostru are foarte multe produse ce trebuiesc ajustate astfel. Estimativ job-ul ar dura 2 luni cu un necesar de munca de aproximativ 7-8 ore/zi (depinde de cat de rapid lucrati - daca ar fi prea mult pt o persoana, putem sa divizam munca cu o alta). Nu este greu, doar trebuie atentie. V-am pune la dispozitie un catalog cu adnotarile clientului, link-uri catre paginile furnizorilor de unde ai prelua text...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  26 oferte

  Buna ziua, Cautam o persoana pentru a "construi" un website pentru o firma de advertising. Dorim sa fie un design simplu si modern. Mobile friendly si cu un admin pentru a fi usor de modificat texte, news sau de adaugat poze in interiorul website-ului.

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  22 oferte
  Crează un clip video S-a încheiat left

  Buna, Avem un magazin online de advertising si dorim sa facem pentru fiecare produs un video de prezentare din care sa rezulte produsul final personalizat. Pentru inceput ma intereseaza pentru casete luminoase. Atasez un model de video. Multumim!

  $361 (Avg Bid)
  $361 Oferta medie
  20 oferte
  Design Logo S-a încheiat left

  Este vorba despre un site care contine informatii despre strategii de creatie in advertising. Vom reveni cu un brief pentru cei interesati

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  37 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  logo pentru un site care vinde strategii de advertising. numele site-ului este

  $49 (Avg Bid)
  $49 Oferta medie
  17 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $513 (Avg Bid)
  $513 Oferta medie
  6 oferte

  Detin site-ul , vreau unul similar cu o viteza buna- am timp mediu de raspuns 13sec( in special USA) , ma astept la niste rezultate mai bune si din advertising si o configurare cat se poate de performanta a noului site. Repet sunt interesat de rezultate.

  $323 (Avg Bid)
  $323 Oferta medie
  10 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  32 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $491 (Avg Bid)
  $491 Oferta medie
  26 oferte

  Made and posted on various and multiple sites advertising commercials and advertisements and commercials for various private companies and individuals. I promote my shop online through various businesses. Do not hesitate, prices are low and negotiable. Create and manage Facebook pages Plateaus individuals and private companies, post ads and online marketing advertising and commercial companies, financial companies, auctions, stock exchanges, banks and financial institutions, businessmen, stars and movie stars, fashion, etc

  $154 (Avg Bid)
  $154 Oferta medie
  5 oferte

  Website al unei agentii de advertising cu servicii specifice : SEO , IT, SEM, Avertoriale, Webdesign In cazul colaborarii eficiente si realizari proiectului cu succes , freelancerii vor putea fi angajati direct in proiectele urmatoare ca si programator, designer, specialist seo .

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  16 oferte
  Amenajari acvarii moderne S-a încheiat left

  Buna ziua! Recent am deschis o firma de amenajat si intretinut acvarii in Arad. Cautam o persoana cu aptitudini de advertising online care sa ne promoveze site-ul pentru a gasi noi proiecte. Avantajul nostru fata de competitori este faptul ca suntem singurii care detinem stiinta minipeisajelor acvatice si printre putinii care amenajeaza acvarii marine. Aria noastra de acoperire este Aradul si Timisoara. Pentru mai multe detalii ne auzim pe chat.

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  6 oferte
  Mid-Senior PHP Developer S-a încheiat left

  ...Curiozitate foarte mare de testare a tehnologiilor nou aparute - Experienta cu Memcache si alte tehnologii similare reprezinta un avantaj Descrierea jobului: Developerul nostru trebuie sa fie o persoana energica, entuziasta si foarte talentata, care sa aibe o pasiune reala fata de programare si fata de tehnologii noi. El/Ea va fi implicat in dezvoltarea si mentenanta platformei noastre de advertising si va aduce noi functionalitati acesteia. Sediul este situat in Bucuresti Alaturandu-va echipei noastre, veti intra intr-un mediu foarte dinamic si in plina evolutie. Oferim oportunitati nelimitate de imbunatatire, salariu competitiv, program flexibil, colectiv placut, si un loc intr-un sediu modern in Bucuresti. Informatii suplimentare: Tipul jobului: Full-time N...

  $222222223194 (Avg Bid)
  $222222223194 Oferta medie
  3 oferte

  I work in Corel Draw and i make all kind of advertising layers - i search projects to work.1 month free time to develop every kind of graphic things!

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte

  Candidatul ideal: Capacitate excelenta de comunicare. Creativitate si originalitate. Experienta si intelegere aprofundata in copywriting, marketing, publicitate si campanii de comunicare on-line. Limba romana foarte bine. (exprimare si structura gramaticala sunt esentiale) Limba englez...pentru materialele destinate sa sustina campaniile de promovare a companiilor clientilor si a produselor/serviciilor acestora. Crearea de noi mesaje care sa poata fi folosite in platformele de socializare (site-uri Social Media) pentru a sustine eforturile de promovare ale companiilor, produselor si serviciilor acestora. Descrierea companiei: Suntem o companie ce ofera servicii de PR, Advertising si Web Development pentru o paleta larga de clienti, atat in Romania, cat si la nivel inte...

  $445 (Avg Bid)
  $445 Oferta medie
  10 oferte
  Postează reclame S-a încheiat left

  Orice in materie de advertising, postare clip-ri, redactare texte

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  4 oferte

  Candidatul ideal: Capacitate excelenta de comunicare. Creativitate si originalitate. Experienta si intelegere aprofundata in copywriting, marketing, publicitate si campanii de comunicare on-line. Limba romana foarte bine. (exprimare si structura gramaticala sunt esentiale) Limba englez...pentru materialele destinate sa sustina campaniile de promovare a companiilor clientilor si a produselor/serviciilor acestora. Crearea de noi mesaje care sa poata fi folosite in platformele de socializare (site-uri Social Media) pentru a sustine eforturile de promovare ale companiilor, produselor si serviciilor acestora. Descrierea companiei: Suntem o companie ce ofera servicii de PR, Advertising si Web Development pentru o paleta larga de clienti, atat in Romania, cat si la nivel inte...

  $527 (Avg Bid)
  $527 Oferta medie
  4 oferte
  clona website S-a încheiat left

  ma intereseaza daca poti clona mai multe site-uri si implementa pe ele o platforma administrabila ..... si monetizare ... advertising. asta e un site care ma intereseaza sa-l clonez : Am mai multe site-uri de clonat si caut un colaborator stabil

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  ...modul cum scrii o știre sau cum propagi o informație este esențial. Iar pentru asta e nevoie de oameni deștepți, care să facă din tânțar armăsar sau, de ce nu, doar să învețe meserie. Avem nevoie de fete și băieți cu talent pentru scris, dar care sunt dispuși și dispuse să reziste în voluntariat o perioadă, până când vom putea genera suficient trafic, încât să se poată implementa soluții de advertising. Vrem să formăm și să consolidăm o echipă, cu care să stăpânim segmentul de știri bizare, dar decente, pe România. Căutăm oameni frumoși, cu umor, care sunt dispuși să-și asume atât un succes cât și să învețe dintr-un eșec, sau doar să învețe. Și noi prestăm voluntari, nu ne plătește nimeni. Fișa po...

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un expert internet marketing, care sa ma ajute cu informatii referitoare la google adsense si alte optiuni de advertising profitabile. 5$ ofer ptr o discutie de 30 min + -, plus posiblitate ptr alte angajari in viitor. Doar freelanceri romani, cu cateva review bune!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Design a Banner S-a încheiat left

  1) KPL advertising banner 4.7ft rectangle 2) Chief guest banner L3.4xH3.11 ft 3) Kokan idol banner 4.7ft rectangle 4) Kokan idol stage banner (need suggestion)

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  30 oferte

  The job includes making an attractive design for the section "Vezi oferte" from site and design for the offer. It will consider creating advertising areas, and areas recommended offers the most viewed offers ___________________ Jobul include realizarea unui design atragator pentru sectiune ”Vezi oferte” din cardul siteului si designul pentru oferta propriu zisa. Se va avea in vedere creearea de zone publicitare, precum si zone pentru oferte recomandate, cele mai vizualizate oferte

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  ...300x250 468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe care le folosim momentan. Daca doriti sa colaboram, va rog sa realizati cateva bannere (jpg, gif) si sa faceti o oferta de pret pentru un total de 13 bannere .jpg si .gif x 3 dimensiuni (300x250 468x60 728x90) Noi dorim in pricipiu multe zeci de astfel

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  6 oferte

  ...468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe care le folosim momentan. Daca doriti sa colaboram, va rog sa realizati cateva bannere (jpg, gif) si sa faceti o oferta de pret pentru un total de 13 bannere .jpg si .gif x 3 dimensiuni (300x250 468x60 728x90) Noi dorim in pricipiu multe zeci de astfel

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  10 oferte
  PR & Comunicare S-a încheiat left

  cv30 este un concept de orientare in cariera sub forma unei aplicatii online care ii ajuta pe tineri sa isi defineasca un orizont clar de asteptari sub forma unui cv scris ca si cand ar trai cariera de vis. Platforma completeaza cv-ul cu optiuni prin care ei pot sa ajunga la cariera visata. Bazat pe o baza de date compelxa interconectata cu majoritatea companiilor si institutiilor ma...internships; jobs) Cautam un freelancer pe partea de PR (sau part timp employee) care sa inteleaga conceptul si sa lucram impreuna project based la inceput in perioada Martie - Decembrie pentru a. generare de lead-uri pe site b. notoritatea in randul grupurilor tinta tineri parinti factori de decizie din mediul educational factori de decizie din companii pentru bugetele de advertising...

  $1155 (Avg Bid)
  $1155 Oferta medie
  7 oferte

  Buna ziua, Am dori sa va intrebam daca ar exista posibilitatea unei colaborari in sensul realizarii de design pentru: banere, postere, flyere, etc, toate acestea urmand a fi folosite pentru web-site-urile noastre, facebook, twiter, cat si o parte pentru tipar. Tinand cont de planul nostru de marketing, ar fi necesare o serie de 10 lucrari de design/saptamana, bineinteles aproximativ. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: cristina@

  $293 (Avg Bid)
  $293 Oferta medie
  1 oferte

  ...scriptului de pe server meu. Script care se va ocupa cu generarea de licente, si livrarea updateurilor. ( detin design si pentru acest script - trebuie doar implementat ) Functii suplimentare ale scriptului care trebuie create ca plugiunri/module ( sa poate fi instalate dar sa nu fie necesare ) : - plugin integrare plata anunturi SMS/Card ( cu mobilpay ) - plugin integrare plata Paypal - plugin advertising ( bannere in difereite zone ale sitului ) - plugin facebook connect - plugin social (share/like on FB, Twitter) pentru fiecare anunt in parte ------ Nota : scriptul va fi construit cu o tema default ( cea la care am designul ) insa trebuie sa se ia in considerearea si implementarea a inca 3 teme ( designul este in curs de dezvoltare ) : - o tema care va transform...

  $1650 (Avg Bid)
  $1650 Oferta medie
  9 oferte

  Cautam o persoana care sa poata face cunoscut cabinetul nostru de ortodontie si stomatologie pe internet (pagini de specialitate, forumuri, etc.) pentru Bucuresti si care sa poate optimiza site-ul pentru a aparea mai usor in cautari.

  $202 (Avg Bid)
  $202 Oferta medie
  13 oferte
  video advertising S-a încheiat left

  salut vreau sa stiu ce servici oferi (am pus $10 @ 5 zile ca altfel nu ma lasa sa iti trimit email)

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  I'm seeking a talented freelance 3D artist to create realistic images for marketing and advertising purposes, with simple animation to add dynamic elements to our promotional material. This project will require a blend of creative design skills and technical ability to produce high-quality, persuasive visuals that accurately represent our brand. **Key Requirements:** - **Expertise in 3D Modelling:** Ability to model realistic 3D images tailored for marketing and advertising. - **Animation Skills:** Competence in simple yet impactful animations to bring the static images to life. - **Marketing Insight:** A good understanding of how 3D images can be utilized to enhance marketing strategies, with the ability to suggest creative ideas. - **Software Proficiency:** Profound ...

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  4 oferte

  ...seeking an innovative Online Marketing Specialist for my subscription-based website. Your responsibilities include refining and enhancing our present strategy to attract and convert our target audience – Parents, Business Professionals, and Families. Your core focus is to: - Optimize Social media advertising to effectively engage our audience - Implement robust SEO techniques to improve organic site traffic The ideal candidate should possess: - Substantial experience in Social Media Advertising - Strong SEO skills - A proven track record in conversion rate optimization - Comprehensive understanding of marketing towards parents, business professionals, and families The paramount goal of this project is to noticeably improve our website's conversion rate. I ...

  $236 (Avg Bid)
  $236 Oferta medie
  13 oferte
  Elevate Your Amazon Empire 6 zile left
  VERIFICAT

  ...dominate the marketplace. My strategy is threefold, addressing crucial areas where expertise, creativity, and precision can synergize to not just meet but exceed ambitious goals. Here's what I'm looking for in an ideal freelancer: 1. **Amazon Mastery:** - A profound understanding of Amazon selling and product listing intricacies. - Proven track record in managing and optimizing Amazon PPC advertising campaigns for maximum ROI. - In-depth knowledge of Amazon FBA, including logistics, to streamline operations and reduce overhead. 2. **Goals and Objectives:** - To significantly increase sales and revenue, making my Amazon store a notable success story. - To enhance product visibility and improve rankings, ensuring my products stand out in a crowded market...

  $409 (Avg Bid)
  $409 Oferta medie
  20 oferte

  I'm looking to launch a comprehensive social media advertising campaign targeted to a broad range of age groups - teenagers through to middle-aged adults. The chosen platforms for this project are Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok and Google. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in social media advertising across various platforms, including but not limited to Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok and Google. - Strong knowledge of target audience acquisition and retention strategies. - Clear understanding of the social media ad landscape for all age groups. - Demonstrated ability to create engaging ad content. This project will require you to design, implement and manage a vibrant and effective ad campaign that is accessible and appea...

  $2841 (Avg Bid)
  $2841 Oferta medie
  40 oferte
  Trophy icon Corporate Pitch Deck Design 6 zile left

  I am seeking a talented freelance designer to create a corporate-style pitch deck template that will elevate our company presentations, primarily aimed at showcasing our products or services to potential clients. Here’s what I'm looking for: About us - We are a Outdoor media company that specialises in Large outdoor advertising billboards called 'Australian Outdoor Media'. We want the colours to be Orange, White, grey, or black in the design. Please see the attachments for reference. - **Design Aesthetic**: The template should embody a professional and corporate aesthetic, appealing directly to our target audience. It must seamlessly integrate with our current branding, including logos, colors, and typefaces. - **Content Strategy**: While design is critica...

  $65 (Avg Bid)
  Recomandat Garantat

  I'm seeking an AI expert specializing in generating hyper-realistic images to revolutionize our marketing and advertisement visuals. The ideal candidate will possess strong capabilities in AI-driven image creation, focusing on producing images that are indistinguishable from real photographs. Key Requirements: - Proven experience in AI image generation, especially ...showcasing previous work in realistic image generation. - Ability to work closely with our marketing team to grasp and materialize the envisioned concepts. This project is perfect for someone who enjoys pushing the boundaries of what's possible with AI to create compelling, original visuals for marketing purposes. If you're passionate about combining AI technology with creativity to impact the advertising...

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Oferta medie
  14 oferte

  ...phone calls, responding to emails, and managing paperwork. 2. Property Research: Conduct market research to identify potential properties for acquisition, including analyzing market trends and property data. 3. Marketing Assistance: Assist with marketing efforts to attract potential buyers and sellers, including creating marketing materials, managing social media accounts, and coordinating advertising campaigns. 4. Transaction Coordination: Coordinate the logistics of property transactions, including scheduling property viewings, arranging inspections, and facilitating communication between buyers, sellers, and other parties involved in the transaction. 5. Database Management: Maintain accurate records of properties, leads, and transactions in our database, ensuring d...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  10 oferte

  ...Desk reports. - Align website traffic numbers - Rectify conversion tracking variances - Resolve user behavior metrics differences - **Skills and Experience Required**: - Proficiency in GA4 and familiarity with Trade Desk - Strong background in data analysis and discrepancy resolution - Experience in analytics integration and troubleshooting - Knowledge in digital marketing and advertising analytics - Ability to communicate findings and implement solutions effectively This project demands a swift yet meticulous approach, aiming for completion within a month. Ideal candidates will demonstrate a proven track record of resolving similar analytics discrepancies and have a keen eye for detail. Your expertise will help us make informed decisions by ensuring our analyti...

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Oferta medie
  5 oferte

  I am in need of a skilled 3D artist to create high-quality, coastal-inspired interior renderings for a new construction project. These renderings are primarily intended for marketing and advertising purposes to visually appeal and attract potential buyers. Key Deliverables: - Detailed rendering of the open concept living room, ensuring the space is utilized efficiently and portrays a lively, inviting atmosphere. We are using a soft neutral on the walls, light wood floors and blue and green colors on the upholstery pieces. - Complete kitchen design that emphasizes functionality and aesthetic appeal, taking into consideration the coastal theme. White shaker cabinets with possibly a blue backsplash and light countertops. - Visually engaging rendering of the bedroom, emphasizing...

  $363 (Avg Bid)
  $363 Oferta medie
  58 oferte
  Lead-Gen via LinkedIn 6 zile left
  VERIFICAT

  I am seeking an experienced freelancer specialized in LinkedIn marketing to assist with generating leads by targeting industry-specific experts. This project is pivotal for my company's efforts to expand our clientele and establish connections with key professionals within our sector. **Ideal Skills and Requirements:** - Profound knowledge of LinkedIn advertising and marketing strategies - Proven track record of lead generation through LinkedIn - Ability to identify and engage with industry-specific experts - Expertise in creating compelling content that appeals to professionals - Strong analytical skills to measure campaign effectiveness and ROI **Project Goals:** - Develop and implement a targeted LinkedIn marketing strategy to generate leads. - Create engaging and informat...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  22 oferte

  I am seeking a talented animator to design a captivating 30-second animated advertisement for my brand. The ad should target young adults and fervently communicate my company's firm commitment to sustainability. Animation experience within advertising is desired, along with a keen understanding of how to appeal to this demographic. Additionally, it should align with themes of health and wellness to further resonate with our audience.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  4 oferte

  ...should be between 30 seconds and 1 minute. - Concept: I have a specific storyline in mind, which I will share. It requires a keen eye for detail and a strong ability to convey narrative through visuals. **Ideal Skills and Experience:** - Proficiency in 3D animation software such as Maya, Blender, or 3ds Max. - Strong portfolio showcasing previous work in realistic animation, ideally within the advertising domain. - Ability to work closely with a client to bring a predetermined concept to life, making necessary artistic suggestions to enhance the end product. - Excellent time-management skills to ensure the project is completed within the deadline. The successful freelancer will collaborate closely with me to understand the storyboard fully and execute it with the highest degre...

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  31 oferte

  ...help craft a unique and compelling visual narrative for a new company. - Work Scope: To produce an animated promotional video that suits the personality and ethos of our brand. - Main Purpose: This video is expected to serve as a promotional tool, introducing our brand to the market. Skills and Experience: - Expertise in creating animated videos. - Background in creating promotional or advertising videos. - Demonstrated ability to create engaging and compelling storylines. - Creativity, attention to detail, and strong communication with the client will all be integral parts of this task. We envisioned a video that showcases the beauty and diversity of handcrafted products like you wouldn't believe, highlights the stories and passion behind the makers, and emphasizes th...

  $750 - $1500
  Sigilat Acord de confidenţialitate
  $750 - $1500
  70 oferte

  ...individual to take my Amazon seller account to the next level. Currently, I have fewer than 10 products listed, and I'm looking to improve and expand my online presence. I require assistance with product listings and advertising campaigns, It's crucial that my products are showcased in the best possible light and reach a wider audience. **Ideal Skills and Experience:** - Proven expertise in Amazon seller account management, specifically in crafting compelling product listings that engage potential buyers. - Strong background in developing and executing successful advertising campaigns on Amazon to increase visibility and sales. - Excellent understanding of Amazon's policies, SEO optimization, and the ability to analyze market trends to advise on pricing and...

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  13 oferte

  ...Facebook, Instagram, and Tik Tok. - Sales Driven Approach: Inject life into ads to convert interests into sales. - Audience Targeting: Hone in on demographics for precise ad delivery. - Performance Analysis: Fine-tune campaigns based on feedback and metrics. - Technical Savvy: Familiarize with the ad managers specific to each platform. Ideal Skills: - Proven track record with social media advertising, specifically sales-oriented campaigns. - Strong analytical skills to iterate and improve ad performance. - Creative eye to ensure existing content engages and resonates with the target audience. - Efficient communication to align with campaign goals and provide updates. Your experience in similar roles could tip the scales in your favor. I'm eager to work with someone who th...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  13 oferte

  Top Articole ale Comunității programmatic advertising