Proposal wifi solution dear sirproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  397,558 proposal wifi solution dear sir proiecte găsite, la prețul de USD

  ...accounts management : follow-up discutii cu clientii initiate de manager vanzari, acolo unde este nevoie. 7. Email management : Sa verifici zilnic mailuri care vin pt vanzari in marele meu Inbox si sa gasesti un sistem sa le pot adresa usor. 8. Primary accounting: Facturare linii noi de venit (nimeni nu se ocupa in prezent ) . Sunt f putine facturi de facut in prezent. Important sa fii / ai: - Solution finder : sa intelegi task-ul fara 3 tone de context, sa stii ce intrebari sa pui sa ai sufficient context pt indeplinirea cu succes si in termen a task-ului. - Disponibilitate de timp: 30 min zilnic in intervalul 09:30 – 17:00 si 1-4 h every other day. - RO / EN speaker - Sa poti emite factura pe firma - Mare plus sa cunosti deja MiniCRM sau sa inveti foarte rapid : in 1...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Oferta medie
  7 oferte

  Doresc un model matematic pentru raspindirea unei boli ( Cancer, modelul SIR, sau orice alt model ce se bazeaza pe raspandirea unei boli). Puncte principale:definirea modelului si rezolvarea modelelor, ecuatiile scrise in Microsoft Ecution. In care sa se prezinte modelul si sa se afiseze grafice realizate in matlab pentru evolutia sau raspandirea bolii. La sfarsitul proiectului sa se afiseze codurile sursa pentru fiecare dintre grafice cat si baza de date pentru acestea deoarece vor fi testate.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Biplab P. S-a încheiat left

  hlo sir im Abhilipsa

  $8 (Avg Bid)
  $8 Oferta medie
  1 oferte

  1. Gestionați inventarul ...și gestionați documente de stand. Creați și gestionați categoria documente. Alte caracteristici Aspecte de proiectare a materialelor. Autentificare / Înregistrare / Modificare parolă și Modificare e-mail acceptate. Pagina Detalii magazin. Suport multi utilizatori și suport multi standuri. Reclame Google. Logare personal. Imprimați din Bluetooth și din software-ul de imprimare terță parte (USB, WIFI și Bluetooth) Si multe altele. Ce puteți face cu această aplicație Puteți crea mai multe conturi pentru multi-tarabe Creați inventar Creați personal Creați clienți Creați furnizori Faceți o achiziție Faceți o vânzare Lista produse Consultați rapoartele angajaților, furnizorilor și clienților Produse de reaprovizionare *** limba ROMANA

  $454 (Avg Bid)
  $454 Oferta medie
  7 oferte
  Portal captiv WIFI4EU S-a încheiat left

  Portal captiv WIFI4EU, detinem un controller WIFI DNH-100 Nuclias D-Link și avem nevoie de ajutor in configurarea finala a lui conform cerintelor programului european WIFI4EU. Acces point sunt de la D-Link model DAP 3666. Totodata una din cerintele importante este sa avem un portal captiv. Obligatoriu freelencer din Romania!!!

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de un logo pentru compania noastra. Compania se ocupa cu sisteme integrate: semafoare, sisteme securitate, retele wifi, retele de internet, software la comanda. Dorim doar persoane din Romania!

  $292 (Avg Bid)
  $292 Oferta medie
  32 oferte

  Doresc un model matematic pentru raspindirea unei boli ( Cancer, modelul SIR, sau orice alt model ce se bazeaza pe raspandirea unei boli). Proiectul sa fie in word de 10-15 pagini cu scris de 11 times new roman. In care sa se prezinte modelul si sa se afiseze grafice realizate in matlab pentru evolutia sau raspandirea bolii. La sfarsitul proiectului sa se afiseze codurile sursa pentru fiecare dintre grafice cat si baza de date pentru acestea deoarece vor fi testate.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de cineva care sa ne ajute cu o solutie pentru a preveni atacurile prin SQL injection deoarece suntem atacati iar serverul nostru este down plus si celelalte solutii pentru prevenirea de atacuri DDoS, XSS and SSL attacks.

  $270 (Avg Bid)
  $270 Oferta medie
  9 oferte
  Trophy icon Site Medical S-a încheiat left

  ...feedback after interaction (a simple but relevant questionnaire in which the patient can express his / her lived experience) - Patient to obtain location / orientation information - The possibility that the doctor can simply add articles and information to the site. - The site must be translated into English or it can be translated into several languages. We are open to any other futuristic proposal that will raise the standard from a qualitative point of view. We currently have a site but we think it can be significantly improved. This site can be accessed at: The medical activity is carried out in the field of gastroenterology and any other requested information will be provided promptly. The basic idea is that we want an optimized site that will impact and offer

  $500 (Avg Bid)
  Garantat
  $500
  24 intrări
  Creare Logo S-a încheiat left

  Doresc crearea unui logo pentru un brand care se numeste "Reporting Solution"

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  37 oferte
  Project for Tecdoc W. S-a încheiat left

  Salut, Detin un magazin de piese auto si doresc integrarea tecdoc in magento sau prestashop. Cat cost un proiect de acest tip, full solution (la cheie), hosting propriu. Multumesc.

  $308 (Avg Bid)
  $308 Oferta medie
  1 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de heroku. Acum, lucrurile s-au "complicat" si as avea nevoie de sustinere. Imi doresc un colaborator cu care sa pot vorbi deschis si împreună sa dezvoltăm aceasta aplicație. Dacă esti de acord si crezi ca putem face o echipă, aștept raspunsul tău aici sau pe email la [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With ...

  $783 (Avg Bid)
  $783 Oferta medie
  10 oferte
  Project for BVM Solution S-a încheiat left

  Bună, BVM Solution. Ți-am remarcat profilul şi vreau să-ţi ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte
  I need a programmer S-a încheiat left

  API Android SmartTelecare Solution

  $2326 (Avg Bid)
  $2326 Oferta medie
  28 oferte
  Scripturi pentru internet S-a încheiat left

  Salutare prieteni. Am nevoie de 2 scriptiuri: - unul pentru a clona o pagina web si a adauga pe ea anumite campuri prin intermediul conexiunii la wifi prin WIFI PINEAPPLE - al doilea este un sistem de interceptare al unor emailuri, modificare continut mail si atachament si apoi trimitere mai departe. Doar persoane din Romania.

  $214 (Avg Bid)
  $214 Oferta medie
  5 oferte

  Am nevoie de o persoana care sa-mi traduca un articol despre un produs in nisa Sanatate & Frumusete. Doar persoane native si care sunt certificate in Limba Engleza. Traducerea trebuie sa fie perfecta. Articolul are aproximativ 1000 de cuvinte, iar bugetul meu este de 10 dolari pentru acest proiect. Trimite-mi un proposal doar daca respecti termenii mei si daca poti sa termini traducerea de facut intr-o zi.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  14 oferte

  Am nevoie de ajutor pentru partea statistica a lucrarii mele de licenta (medicina). E nevoie de T-test, corelatii Spearman si cateva tabele de facut, si nu am foarte mult timp la dispozitie (1-2 saptamani maxim). Am toate datele in excel (12 pacienti - 3 chestionare aplicate inainte si dupa cercetare). Daca este cineva care are experien...pentru partea statistica a lucrarii mele de licenta (medicina). E nevoie de T-test, corelatii Spearman si cateva tabele de facut, si nu am foarte mult timp la dispozitie (1-2 saptamani maxim). Am toate datele in excel (12 pacienti - 3 chestionare aplicate inainte si dupa cercetare). Daca este cineva care are experienta in domeniu, putin timp liber si doreste sa ma ajute, va rog sa trimiteti un proposal impreuna cu suma dorita. Multumesc ...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  2 oferte

  windows application that can simply verify user by otp to connect the shared wifi. You may write in any language and use any free getway for sending sms . i want this project within 4-5 days. you may contact me : [REMOVED BY FREELANCER.COM ADMIN]

  $21 - $171
  $21 - $171
  0 oferte

  I need your help with my helium scraper I have not used it in a long time... note you must know how to work helium scraper or how it works very fast. I need to get a project done but I have a few issues with it. You are not being paid to extract data. You are being paid to help me set up a helium scraper...long time... note you must know how to work helium scraper or how it works very fast. I need to get a project done but I have a few issues with it. You are not being paid to extract data. You are being paid to help me set up a helium scraper project. Should take a expert less than 30 minutes. THIS IS URGENT. No time wasters you waste my time you get bad feedback. Type I know helium in your proposal so I know you have read all this.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  6 oferte

  Salutare, Am nevoie de implemantarea unui site web pe platforma wordpress si crearea unui script care preia informatia prin API din CRM si o implementeaza pe site-ul nou creat. API-ul genereaza un sir de date, care trebuie ecriptate in asa fel incat sa se transforme in infromatie potrivita pentru platforma wordpress Multumesc!

  $765 (Avg Bid)
  $765 Oferta medie
  17 oferte

  ...unde sa se duca... si cand userul apasa pe notificare se deschide emulatorul de browser... cu adresa specificata de server (prin feed) Are formular de autentificare... comunica cu serverul si daca este user valid seteaza un cookie pentru browser cand este autentificat, are butoane in plus... in meniu userul poate da logout se sterge cookie-ul are o pagina de setari aplicatie (sunet... doar wifi...) precizare: apelarile sunt http(s) si serverul raspunde json pentru comunicarea aplicatie - server... si este folosita la pentru sistemul de notificari(feeduri) si pentru autentificare. am sursa... in android studio. ce mai trebuie facut: cand se da logout, sa mai faca o apelare in server la o adresa precizata, pe langa stergerea cookie-ului sa mai seteze in timp ce ...

  $236 (Avg Bid)
  $236 Oferta medie
  3 oferte

  Buna ziua, Am urmatoarele componente: placa arduino uno r3, shield arduino wifi, driver motoare l298, un senzor SHT 11 si o platforma cu 2 motoare . Doresc ajutor din partea dumnevoastra pentru a realiza un cod prin care robotul sa indeplineasca aceste 2 functii: controlul motoarelor prin comanda de la computer(wifi) si primirea datelor de la senzor prin wifi. Va multumesc!

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Logo proposal S-a încheiat left

  Salut Liviu, Ti-am vazut portofoliul si cred ca esti persoana potrivita pentru nevoile mele. Am nevoie de o propunere de logo pentru o canisa care se numeste Guts and Glory. Rasa cainilor pe care o cresc se numeste Staffordshire Bull Terrier. Ti-am atasat 3 fisiere, primul este un colaj de poze cu istoria rasei, ca sa iti dai seama de unde s-a nascut idea de Guts and Glory. Al doilea fisier este cu exemplare legendare ale rasei, mi-ar placea sa ilustrezi unul dintre ele. Sunt asezate in ordinea preferintelor mele. Al treilea fisier este o sursa de inspiratie pentru logo. Am pus imaginile tot in ordinea preferintelor mele. Am nevoie de o singura propunere pentru ca sunt sigur ca stii ce faci iar eu stiu ce vreau. Daca esti interesat imi poti sa imi spui un pret si un deadline? Mu...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Eseu despre (ne)incredere La inceput, as vrea sa spun ca neincrederea este antonimul increderii, asta ca sa incep mica expu...a trece totul prin filtrul propriului sistem de gandire si valori. Dar de ce are increderea un rol major? Eu, din perspectiva celor traite, imi permit sa spun ca cu cat increderea este mai mare ne ofera siguranta. ne ofera o stare de liniste. o stare din aceea de nimic neprevazut. suntem siguri pe noi. ceva de genul, stim ce o sa fie. cu cat scade increderea devenim mai vulnerabili. incepe un sir lung de suferinte si framantari. ne sunt activate trairile si 'calatoriile' dintr-o stare in alta. devenim suspiciosi si ceva mai atenti... suntem macinati de nelinisti, indoieli, ... cam asa vad eu lucrurile. P.S. Nu-mi permit aroganta detinatorul...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Eseu despre (ne)incredere La inceput, as vrea sa spun ca neincrederea este antonimul increderii, asta ca sa incep mica expu...a trece totul prin filtrul propriului sistem de gandire si valori. Dar de ce are increderea un rol major? Eu, din perspectiva celor traite, imi permit sa spun ca cu cat increderea este mai mare ne ofera siguranta. ne ofera o stare de liniste. o stare din aceea de nimic neprevazut. suntem siguri pe noi. ceva de genul, stim ce o sa fie. cu cat scade increderea devenim mai vulnerabili. incepe un sir lung de suferinte si framantari. ne sunt activate trairile si 'calatoriile' dintr-o stare in alta. devenim suspiciosi si ceva mai atenti... suntem macinati de nelinisti, indoieli, ... cam asa vad eu lucrurile. P.S. Nu-mi permit aroganta detinatorul...

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Oferta medie
  1 oferte

  website creation webrtc js and video and chat compatible with all os webrtc nodjs and (php) installation and configuration on my vps server ((required))yes we can use webRTC JS and ffmpeg on my server add example 1 CHEK URL: example 2 check url: https://codecanyon.n...Bucket 11/ Google Analytics 12/ PAYMENT GATEWAY 13/FAKE USERS 14/Profile verification 15/Customize software genders 16/ SUBSCRIPTION 4 model 17/ secure the website against code injection or other 18: backup website and video to amazon and other online storage !!!!!!!the script will be checked by my webmaster !!! ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::if you have a script to offer me or another proposal ping me:::::::::::::::::::::::::::::::::

  $213 (Avg Bid)
  $213 Oferta medie
  14 oferte

  I find unknown device on my wifi, private network, rounter. I need an expert to help me answer this question: What is Topwell International HOLDINGS on my wifi and how to solve it on land.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Odoo Technical Consultant 6 zile left
  VERIFICAT

  Job Description : Instructs and trains users on use of Odoo ERP solution. Good understanding of business and operational processes including Sales/purchase, human resources, payroll and point of sale. System analysis He has tasks help project manager to leads a sessions to collect data, documents and other information and create specifications that describe how the system will be implemented for the client. Following the meetings, the specialist implement a project plan and schedule that lists each task in the implementation project, the person with accountability for the task and the task's due date. Specialists distribute the project plan to the entire team to get their feedback and confirm the project milestone dates. Troubleshoot and respond to system requests by provi...

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  3 oferte

  I am the admin of wifi network, i couldn't see the devices' connect to it on wrieshark.

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  I am the admin of wifi network, i couldn't see the devices' connect to it on wrieshark.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Need a list of all apartments in Houston Texas, USA. Looking for someone to create an excel spreadsheet with the names, addresses, Phone numbers, email, and website for all apartments in Houston Texas within a 50 mile radius. Please include price and timeline in your proposal.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  41 oferte

  - Review articles for Q1 journals of IEE - elaborate on existing research , formula and come out with your own analytical approach for a possible solution. Minimum 15 citations with at least 50% citation after 2019 - IEEE format for citations -All referred citations should be uploaded and numbered 1,2,3 etc. before first mile stone payment . -Highlight citation pages and upload them for review -First mile stone payment draft paper with minimum 5 revisions before submission-75$ -Second milestone after publishing in a high impact journal (Minimum 3+) -No plagiarism (turnitin report < 3%) - No grammar mistakes (Grammarly check) - minimum 3000 words excluding reference page - I have already tried giving my view in another paper , but they are rejected as they are not quantified ...

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Hi, everyone. I'm looking for a senior developer with heavy experience in aws lambda & Flask. Please don't send me the proposal if you can not via remotely. I need to check your skill via remote software, and I'll share the project if you pass simply test. and we can move your pc. Also, NDA sign is reqired. Happy bidding! Thank you.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  7 oferte
  need video and animation maker 6 zile left
  VERIFICAT

  hello dear we have a voice over of 2 mins and 24 second. need to make animation for it. explain on animation and use our website and dashboard where need to Check the below link for reference, this are also video from our website, another person made it. but we need more video for this and other website the video size is big. not allow me to post here, will send if interested we have more ongoing projects for the right person

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  23 oferte

  Hello, I need 3D models as STL files for the guns I listed. The 3D models should be made with the 1:1 scale. Here are the guns: 1) Sig Sauer P226 X-Five Super Match 2) Llama XA 7.65mm/.32 ACP 3) Smith Wesson 952-2 4) Glock 26 Gen 5 We want 3D models which exactly hav...forward to seeing your offers. If the project finishes as I want, we can continue working in order to make other types of guns as well. Please do not apply to the project provided you are not able to finish it in maximum 7 days, the amount and limit of the time are important for my business. Additional details for the models are to be given after agreeing the project. Please do not offer any proposal if you are totally sure that you can make the models successfully! We do not want to waste time ...

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  5 oferte

  Hi, the Foundation for Societal Empowerment and rejuvenation is seeking for grant proposal writer who would support the organization to develop open and accessible datasets for machine learning applications related to understanding and mitigating climate harms on health in Africa. Kindly find the details for the call for proposal in the attachment

  $383 (Avg Bid)
  $383 Oferta medie
  40 oferte
  Design Works 6 zile left
  VERIFICAT

  Dear All, Looking for a creative designer to take care of following points 1. Design a website banners ( 8 - 10 ) banners with different sizes.( On High Importance basis ) 2. Design an icons for the website categories and sub-categories. 3. Take care of all social media platforms posts & contents in 2 languages ( Arabic & English ) 4. Design and post a creative videos on all social media platforms in 2 languages ( Arabic & English ) 5. Posting on social media platforms will be based on 30 Posts / month 6. Design a video in animation with voice over in 2 languages 4 Videos / month The website dealing with home furniture items, more clarification to be explained upon awarding the project

  $397 (Avg Bid)
  $397 Oferta medie
  43 oferte
  Mobile App- TBD 6 zile left

  Dear All Both (IOS / Android) I would like to build mobile app act similar to IELTS Band Pro 9 App. The App should support Flash cards and Student Interactive such as drag and drop , Timer, multiple choice selection and provide also final feedback about the score. The app should have one Icone for daily update for example if any news about the exam schedule changed I should be able to inform the student. Options either direct full purchase pro version or we can restrict the user from accessing only few items full version should be sold for specific amount Some of the data static and required data base on the backend . also some of the data available on the sample if we can pull, it will take less time. app You are expert and you can advise here. Budget is limited fo...

  $360 (Avg Bid)
  $360 Oferta medie
  16 oferte

  Dear Developers We are looking for Developers, who can build a QR Code based Inventory Tracking System which which run on a mobile.

  $316 (Avg Bid)
  $316 Oferta medie
  11 oferte

  Please read this clearly and do not send the proposal if you can't show me your similar project. The project is about a website that has the main features: -User (host and client) Management -Host Page (sharing their screen like zoom meeting, and all users can annotate together with host permissions.) -Client Page (display shared screen and also can annotate the shared screen with other users with host permissions) -the shared screen can be annotated (write, erase, change color) and saved in image format. -The host can kick the client and disable the annotation permission. the concept:

  $597 (Avg Bid)
  $597 Oferta medie
  21 oferte

  hii sir i want to mint my nft collection on binance chain i have 10k nft collection i have already website and nfts but i dont know about minting so pls do it for me

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  1 oferte

  What we're looking for: a developer to perform a few fixes in a Laravel application. In your proposal, please share a brief summary of your experience and tell us about a recent Laravel project you’ve worked on. Our focus is creating a mapping interface that will help patients allocation in cars for hospital emergency trips. For this, we need: 1- A simple PATIENT CRUD with the following fields: Nome (means name); RG (means SSN 1); CPF (means SSN 2); Endereço completo de origem (means full address from); Endereço de destino (means full address to); Vai acompanhante? [Sim/Não] (means it’s there a medical escort?) [Yes/No]; Pedido médico, pedido de regulação, consulta (means medical request. This is an upload field); Data e ...

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  13 oferte

  Hi all, i need someone who is able to go trough my research proposal and correct errors and wording (or do embellishments) and other necessary adjustments. Its a research project which covers finance business and covid-19. In total 10 pages to read and improve :-) Job would start imedialtley and the the corrected would be needed until tomorrow. kr, Hans

  $69 (Avg Bid)
  $69 Oferta medie
  74 oferte

  I find unknown device on my wifi, private network, rounter. I need an expert to help me answer this question: What is Topwell International HOLDINGS on my wifi and how to solve it on land.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  1 oferte

  write article on Extent Globalisation Has Undermined the Power of the Nation State. article beb1200 words sir.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  1 oferte
  UI/UX for Futuristic HUD 6 zile left
  VERIFICAT

  The project is oriented to display some videos , images and infographics as futustic videogame hud. It is quite simple and composed by two parts: 1) UX analysis and UI design with graphics files (3 inspirational proposal ) 2) Python implementation for the choosen proposal Futher details have been discussed by chat. Feel free to contact us for any question. Thanks.

  $203 (Avg Bid)
  $203 Oferta medie
  41 oferte
  Website SEO Content Writing 6 zile left
  VERIFICAT

  Dear All ! We Want to Content Writer For Our Packers Movers Website. • Content want Easy & Simple Language -> Short Line • Keyword Use Like Naturally with As Per Targeted City Name & Area • Content Writeup Without Keyword Stuffing • H1 -> Heading Tag Properly -> Catchy & Useful Meaning Heading (Cover with Main Keyword) • H2, H3, H4, H5, h6 - All Heading Add Properly (Every Heading Writeup Related Below Content)

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  20 oferte
  Linkedin Profile 6 zile left
  VERIFICAT

  Dear All I have LinkedIn profile, need to increase contacts upto 20,000 contacts over 1 month time.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  145 oferte