Python data visualizationproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  78,286 python data visualization proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1196 (Avg Bid)
  $1196 Oferta medie
  6 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  need long term on this position first you need to figure out min changes on source code I am waiting you you need to start right now

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  10 oferte
  web scrapping script python 6 zile left
  VERIFICAT

  hello, we need scrape url using python code that work on linux platform scrapper will run on command line to scrape us data and save into cvs file

  $67 (Avg Bid)
  $67 Oferta medie
  36 oferte

  python opencv table detect in image and process output html table without css like <table> <tr> <td> data </td></tr></table> reference image attached +free

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  2 oferte

  I'm building an interface which I want to control the micro controller from a PC using a program written in python. the micro controller will take its commands from a PC (not a joystick for example). I'll be using Atmel. I need to figure out how to connect the PC to the micro controller (through a USB or Serial?)

  $1493 (Avg Bid)
  $1493 Oferta medie
  8 oferte

  What we need to do as follow: 1. Design Medical reports. 2. A talent designer with Photoshop skill. 3. Graphic information visualization design. 4. Familiar with the design style of medical reports in British and American countries. 5. Familiar with reading habits of patients in British and American countries. We can discuss futher in chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  48 oferte

  Dear Team, I would like to develop a Web Browser software for (Desktop, Mobile). Build in C, C++, Java JavaScript, Python, It should be open Source platform.

  $811 (Avg Bid)
  $811 Oferta medie
  11 oferte

  Dear Team, I would like to develop a Web Browser software for (Desktop, Mobile). Build in C, C++, Java JavaScript, Python, It should be open Source platform.

  $788 (Avg Bid)
  $788 Oferta medie
  22 oferte

  I need a little program to grab product data from our vendor. I need the data tide in a css file (must be comma separated) and the data includes product description, product image, title, image link(s) (if more than one it should be separated by | ). You have to make sure while making the outputting the css file, the program should have titles and then data below it. it shouldn't look like p...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  13 oferte

  Script for download, comment and follow users for popular socialnetwork

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  7 oferte
  spark python 6 zile left

  Need to do this project using python using Hadoop & spark programming

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  12 oferte
  Robotics designer 6 zile left
  VERIFICAT

  Robotics designer needed to design robots. Are you a graduates from a Robotics degree course? Can you envision future consumer needs and build robots to address these needs? Do you have expertise or working knowledge in ROS, C++ and python. Electrical/mechanical engineering skills, particularly with controller cards and manipulators advantageous. Apply to day and start working tomorrow. Includ...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  5 oferte

  need long term on this position first you need to figure out min changes on source code I am waiting you you need to start right now

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  14 oferte

  We need an interactive bar chart visualization created using d3 Chart should take these parameters: • size: size of the icon grid; assume it will be perfect square (e.g. 16, 25, 36, 64, 100, etc.) • num: numerator • den: denominator (optional); if not specified, assume numerator is a percent in decimal between 0 and 1. • icon: name of the icon • back: color of background ...

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  19 oferte

  Using article attached below: 1. Create serial version of cellular automaton in python 2. Use openmpi/mpi4py or CUDA to parallel the program in python Here is an example where a serial version and a parallel version was created for a hexagon model. This is in C however [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Using article attached below: 1. Create serial version of cellular automaton in python 2. Use openmpi/mpi4py or CUDA to parallel the program in python Here is an example where a serial version and a parallel version was created for a hexagon model. This is in C however [conectează-te pentru a consulta linkul URL] partial code will be provided

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  3 oferte
  Make a Frakle game in Python 6 zile left
  VERIFICAT

  I need a Frakle game made in Python that implements a user interface and implements some simple graphics to go with it. Rules for the game are attached. I need it done by before tomorrow, thanks!

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  6 oferte

  I require data from Sizemek Adserver API (where we serve our display ads). Deliverable will include a Python/R script with "copy/paste" functionality to add additional dimensions and type in my credentials. I may also need help setting up any relevent clientID/client secret to access. I already have access to our UI. Project will include - Requirements gathering (what fields availa...

  $32 / hr (Avg Bid)
  $32 / hr Oferta medie
  14 oferte
  Square POS 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking for the following - please respond to the questions below: 1) do you know of anyone that is using Square POS for retail or restaurant that would be open being a beta client for us? 2) do you have experience working with the Square POS api end points 3) do you write in python or c# Thank you

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  11 oferte
  D.tube Steem Steemit API Expert 6 zile left
  VERIFICAT

  I need someone to create a python 3 script that will allow to post videos to [conectează-te pentru a consulta linkul URL] and articles to steemit Bids that do not demonstrate experience in the subject will not be considered

  $134 (Avg Bid)
  $134 Oferta medie
  11 oferte

  This project is confidential and require NDA upon work. Thanks. Environmental fate and transport watershed model coded in numpy and pandas. Looking for expert to propose data structure and algorithm enhancement to allow probabilistic approach which requires thousands of model runs. Looking to see if NDArray with the Z axis as a unique model run to allow simultaneous computations instead of runni...

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Oferta medie
  17 oferte

  Hi Dmytro, would you be interested to work on tasks of data analysis and web scraping in Python? cheers

  $44 (Avg Bid)
  $44 Oferta medie
  1 oferte

  I have a program written in Python that works. I need help with the end user set up so the program can access their own Google Sheet with their own data. I need someone who has experience with the OAuth 2.0 set up and user experience. It is particularly important that the person who helps has done projects accessing the user's own data in a Google Sheet or other Google Doc.

  $420 (Avg Bid)
  $420 Oferta medie
  10 oferte
  Python expert 6 zile left

  i want a GUI made where i input data, you must know how to use incapsula and python or something similar.

  $405 (Avg Bid)
  $405 Oferta medie
  36 oferte

  I want to have a python project which can consume a stream of data from a KAFKA topic. For example, when you send this command: bin/[conectează-te pentru a consulta linkul URL] --bootstrap-server localhost:9092 --topic myTestTopic --from-beginning It will send an output like this: (there will be 1000's of these lines.... just taking top 2 for this example) &time=1561768216000&gameCa...

  $204 (Avg Bid)
  $204 Oferta medie
  10 oferte
  PYTHON PROJECT 6 zile left

  Python Selenium with MultiLogin APP Automation

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  19 oferte

  Looking for a Django fullstack part time developer to complete a project that has been under development for more than 2 years with different devs part time. The project is an eCommerce using a Django open source. - The project needs updates to latest up to date python (porting) - There is Front end requirements to be completed and back end parts too. - Ideal candidate required must have more ...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  2 oferte

  I am looking for someone locally who can teach me python one to one. I can pay unto 15000 for it. From Delhi/Noida

  $137 (Avg Bid)
  $137 Oferta medie
  9 oferte

  The rules for the game are attached. Please provide a user interface and some graphics for the game, thank you

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  8 oferte