Python hmiproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  70,732 python hmi proiecte găsite, la prețul de USD
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2455 (Avg Bid)
  $2455 Oferta medie
  9 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  11 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  I need the Image Processing, Python expert freelancer for my current project. Details will be shared with winning bidder. Please bid if you have the experience.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  7 oferte

  I have created a Webstie in Django/Python. I also have an unmanaged VPS hosting with A2hosting.com. I am able to upload files and view the website using :8000 port from the server. I need help getting this up and running in A2hosting website permanently.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  6 oferte

  Facebook Graph API and Python Expert

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I’m looking for a web & App developer having experience in Python / Django Jobs. Requirment include payment portal system/ bill upload. A proper ERP needs to be linked with the website and app. web and App design will be ready in a week or two. Minimum experience of 3 years required. Candidates will be shortlisting on the bases of pervious portfolio and work. Lastly, looking crisp f...

  $1620 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $1620 Oferta medie
  59 oferte
  Create a Survey in Python 6 zile left
  VERIFICAT

  Need to create a survey in python with results displaying in a bar or pie graph using soming similar to [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  9 oferte

  Looking for a motivated UI developer with experience in React and Python to convert some React.js component into the ones which can be used from within Dash python framework. You can find out more about Dash here: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] The first delivery is to convert react.js captcha component into Dash component. But many more components are anticipated to be added in the...

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  11 oferte

  Start up looking for server side developer. I with my team is currently working on server side web app development using python ASYNCIO and websockets. I need help in getting the app developed and deploy on a SaaS. Please contact me if you have expert skills in python web app development, websockets. Some front end js development will be preferred.

  $87 (Avg Bid)
  $87 Oferta medie
  4 oferte

  basically I need a coder to write python script for me to compare datasets, Excel files. another task is to compare tables using PySpark. I can code in python but I do not have time. these are very simple scripts which I require. count of rows, to compare if two columns are having same data etc.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  6 oferte
  Senior Python Engineer 6 zile left
  VERIFICAT

  Please, provide a monthly salary rate. Expert: Python JS JSON APIs Ability to work with scrapping and automation processes. Must know very well GIT and be familiar with sprints/jira etc.

  $519 (Avg Bid)
  $519 Oferta medie
  48 oferte

  Hi, we are looking for tech partner cum Android/iOS developer for developing  E-Learning App. Reference App - [conectează-te pentru a consulta linkul URL] BEST COMBINATION WITH CLEAR PROS AND CONS  UI & UX (convert PSD etc into App screens with pixel perfect and keeping it optimized and user-friendly)- Axure, PSD Front end:  HTML 5, CSS 3, JavaScript, Bootstrap, JQuery, ...

  $1007 (Avg Bid)
  $1007 Oferta medie
  37 oferte
  Python, on top of Spark project 6 zile left
  VERIFICAT

  logistic regression to classify text document. Use Amazon web service to handle large scale o data

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  8 oferte

  I am prototyping and I need a coder to link a Python addon script I have installed in Blender with another Blender linked program. The Blender addon Mask Generator I have takes .txt files and draws (.png) mask pattern arrays and it will be linked with an existing open source user client interface written in Kotlin that will be downloaded from Github. The existing open source Kotlin client I want t...

  $531 (Avg Bid)
  $531 Oferta medie
  2 oferte

  I require help in implementing decision tree in python building functions from scrath and implementation without using decision tree library.

  $57 (Avg Bid)
  $57 Oferta medie
  9 oferte

  Is someone willing to take Python programming test @ [conectează-te pentru a consulta linkul URL] on behalf of me

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  4 oferte

  Hi, we are looking for tech partner cum Android/iOS developer for developing  E-Learning App. Reference App - [conectează-te pentru a consulta linkul URL] BEST COMBINATION WITH CLEAR PROS AND CONS  UI & UX (convert PSD etc into App screens with pixel perfect and keeping it optimized and user-friendly)- Axure, PSD Front end:  HTML 5, CSS 3, JavaScript, Bootstrap, JQuery, ...

  $1204 (Avg Bid)
  $1204 Oferta medie
  18 oferte
  PYTHON CREATE BOT FOR DISCORD 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello, I'm looking for an experienced developer in python language to make a bot for app chat discord. - Detail of project : the bot must create 3 ranks and assign them to the discord member by activity and give them reward points. example : rang 1 : rookie. user need start at this point. and by active in channel general with 20 message minium. when user is rang 1, he also earn 1 pts par ...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  4 oferte

  I need someone who can write code using python for raspberry PI 4. required skills are GPIO, Relay and timer control...etc if you have good skill in here, please place bid.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  2 oferte

  I need someone who can write code using python for raspberry PI 4. required skills are GPIO, Relay and timer control...etc if you have good skill in here, please place bid.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  2 oferte

  I need someone who can write code using python for raspberry PI 4. required skills are GPIO, Relay and timer control...etc if you have good skill in here, please place bid.

  $66 (Avg Bid)
  $66 Oferta medie
  10 oferte

  Hello, I'm looking for an experienced developer in python language to make a bot for app chat discord. - Detail of project : the bot must create 3 ranks and assign them to the discord member by activity and give them reward points. example : rang 1 : rookie. user need start at this point. and by active in channel general with 20 message minium. when user is rang 1, he also earn 1 pts pa...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Hi Alexey K., I hope you are doing well. I need some support with plotting and data analysis in python. Are you available and interested?

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Hi Shengye L., I hope you are doing well. I need some support with plotting and data analysis in python. Are you available and interested?

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Hi Mohammed S., I hope you are doing well. I need some support with plotting and data analysis in python. Are you available and interested?

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  I need someone to build me a simple script with blockspring scripts that connects to asana and whenever a task is added or updated it makes a request to a webhook url. This should be really simple to setup and is based on Python.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  4 oferte

  Hi Alexander S., I hope you are doing well. I need some support with plotting and data analysis in python. Are you available and interested?

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Need to download a report from bing ads using python function

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  9 oferte

  I'd like to supply you with a list of IPs. As per the API doc [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I'd like you to create/update an existing load balancer pool. The IPs will be the complete set of IPs for the pool (i.e. any prior IPs in the pool can be deleted). Note you will need to test with your own Cloudflare account before we accept any delivery. Please provide us a scre...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  2 oferte

  The deliverable is a Calendar heat map in Plotly Python which should be interactive(like displaying the numbers when hovered on the days). The dataframe is just 2 columns of which one is Date and the other is number of people signed up for an event. For any date range selected it should go back to previous 2months other than the month selected. Attachments

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  3 oferte

  Here is an example of what I need to do. In the attached photo I need to have the control unit respond to an input. The input will be normally off. The amount of time the input will be on is variable. The controller needs to run a script after the on condition ends. After the on condition the controller needs to start the script after set time period. When that condition has happened it will need...

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  9 oferte