Python memory ldapproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  101,267 python memory ldap proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1155 (Avg Bid)
  $1155 Oferta medie
  5 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $22 - $22 / hr
  $22 - $22 / hr
  0 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  6 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Content Writing S-a încheiat left

  Am nevoie de cineva sa faca un update pt un memory scraper

  $107 (Avg Bid)
  $107 Oferta medie
  15 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Memory Allocator S-a încheiat left

  Exercise is a continuation of an exercise, actually wants to make a Memory Allocator "custom", for example to allocate memory from a "pool" of memory using a class "smart pointer" already implemented.

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  1 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Need an expert to help with a project that involves Python, OpenCV, Image processing and Computer vision - in 5 days. More details to be discussed in chat.

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  9 oferte
  Trophy icon Cover pfoto for freelancer 6 zile left

  Hello All, My requirement is - I need cover photo for my freelancer profile which should be unique, creative, full of design and must be professional. As I am from Software Testing background (IT) with knowledge in MS SQL, Python and shell language. Also, I have good experience in MS OFFICE (word, excel and powerpoint). <<Cover photo should not be taken from anywhere>> Thank You.

  $6 (Avg Bid)
  $6
  0 intrări

  Hi Hector N., i have a python script that unpack files like XML from ext ".ies" can you make it pack them again to the .ies file? So actually i need pack the files again to .ies

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Need to create a media player using ffmpeg, integrating some python modules. Should have experience from bitwise operations, python, c++, ffmpeg.

  $511 (Avg Bid)
  $511 Oferta medie
  14 oferte

  Hi Evgeny T., i have a python script that unpack files like XML from ext ".ies" can you make it pack them again to the .ies file?

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Our company is looking for a skilled Python Developer with experience in Blockchain technology and FinTech industry. Currently we have a Blockchain ledgered payment / exchange system with its own digital currency backed by gold. There are some issues with balance to be fixed and more tasks to be implemented, like virtual card integration and [conectează-te pentru a consulta linkul URL] payment sys...

  $4333 (Avg Bid)
  $4333 Oferta medie
  15 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using C. code in C language for Digital Weigh Balance using ADS1230 and 8051 (89S51/52) Microcontroller. Display on six- 7 Segments. Features to be of standard digital balance - weighing scale with memory (EEPROM).

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  2 oferte
  Python Django Developer 6 zile left
  VERIFICAT

  We need Python Django Developer Please show your past work with a description of the project to understand your work. Thanks

  $353 (Avg Bid)
  $353 Oferta medie
  9 oferte
  Need Python Complier 6 zile left
  VERIFICAT

  Are you aware of Compilers and Regular Expressions?Make sure you know both given things only then bid and rest of the details will provide you via chat.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Oferta medie
  6 oferte
  TWITTER TOOLS 6 zile left

  TWITTER TOOLS IN PYTHON PLEASE GO TO THIS LINK, TRANSLATE THE PAGE TO UNDERSTAND WHAT I NEED [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  1 oferte

  I'm looking for scraping tool that can help us to do our job faster and easier, I will provide log in Username and password , next step is scraping date form site. I have only one rule for this tool (speed) minim accepted speed is 10000 number per hour. I have python tool that was working fine before last update on site we can share the source code of it but it's stuck Now. You need to u...

  $134 (Avg Bid)
  $134 Oferta medie
  16 oferte
  03- Python Django app 6 zile left
  VERIFICAT

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Python Django RESTframework . The app is pretty much complete need to create an api for external user to receive files from external user. Meet to integrate with AWS RDS POSTGRESQL

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  3 oferte
  Build Django App 6 zile left

  I am looking for a Python Django Expert who has rich experiences in developing Website. It is test project, Winner will be assigned long term project. Thanks

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  10 oferte
  02- Python Django app - 6 zile left
  VERIFICAT

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Python Django RESTframework . The app is pretty much complete need to create an api for external user to receive files from external user. Meet to integrate with AWS RDS POSTGRESQL

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  3 oferte
  Python Django app 6 zile left
  VERIFICAT

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Python Django RESTframework . The app is pretty much complete need to create an api for external user to receive files from external user. Meet to integrate with AWS RDS POSTGRESQL

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  3 oferte

  1) This is Andy Sng, Assistant Director, Centre of Digital Enablement (CODE), Singapore Institute of Technology (SIT). Our division is responsible for driving digital transformation via Proof-Of-Concept (POC) projects. We are on trial run of a mobile apps development platform provided by Unifyed. 2) For this project, we need a mob app developer with the following skillsets to develop a si...

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  21 oferte
  Python Scraper 6 zile left
  VERIFICAT

  Need Simple Script for Scrape from website.

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  14 oferte

  I am getting error in running the python code files and error screen shot are [conectează-te pentru a consulta linkul URL] is urgen and needs to be done today only.

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  17 oferte

  Have a Python programming problem. Has to have Good Knwoledge in problem solving Need code with all comments for better understanding. Message me to talk about the project more.

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  14 oferte
  Need a python compiler 6 zile left
  VERIFICAT

  Using python i need a to implement Finite-state machine (FSM) and regular expressions algorithms. Take an input of a regular expression and a chain, both strings. from the regualr expression make a FSM that will then be converted into a Deterministic finite automaton (DFA). Also the the regular expresion R needs to directly generate a DFA. Both DFA and FSM you need to confirm or deny if the chain...

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  I need a total of 10 example questions (with solutions) of Python 3 on the chapter on Classes. Please see the file attached for a breakdown of the topics in the chapter. * How to write the Question Statement: The question statements should talk about some kind of user scenario (imaginary / entertaining / funny scenario). For example for File Handling the questions could be like: "You have ...

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  8 oferte

  Requires skill in python and maths.

  $117 (Avg Bid)
  $117 Oferta medie
  22 oferte

  I am looking for an expert with deep knowledge in python configured on AWS using elastic bean stalk. Please bid only if you have worked on any such project and can share the screenshot for same.

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  1 oferte

  I am looking for a web scraper to scrape "simple" project gutenberg pages. I need a spreadsheet with the results, and a (big!) ZIP file with the downloaded TXT files. Everything is explained in the spreadsheet.

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  8 oferte

  About website. User can download image, vector, icon from this site. This is similar to [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I need someone with python django knowledge to work for my current project. Required 6APIs Content info page: 1. Image details and download 2. Tags list 3. Similar content list User profile page: 1. My account 2. My downloads 3. My favourite Reference link: [c...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  1 oferte
  python automation 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello, I need some who is able to create a python automation software - client need to be able to put 3 input data, from which the software scrape data from googlesheets and tally and output 2 google doc ( Based on the template) If you are expert, should be peace of cake budget - $3/hr

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  14 oferte

  This project is ideally suited for a freelancer or a small team of friends who would like to work harder to get that first (or second or third) five star rating from me. Plus much further down the road, after year(s) of in the field proven track record and success for the software, you may be eligible for a bonus. This is a long term hourly project paying $2 / hour, with about 15 hours per week o...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  5 oferte