Python twisted djangoproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  83,894 python twisted django proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1155 (Avg Bid)
  $1155 Oferta medie
  5 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $22 - $22 / hr
  $22 - $22 / hr
  0 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  6 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Project for StiiCeva S-a încheiat left

  Salut, Ai fi interesat sa participi la dezvoltarea unui modul ce face parte dintr-o platforma S.A.A.S. dezvoltata in django ? Ma poti contacta pe chat-ul intern.

  $504 (Avg Bid)
  $504 Oferta medie
  1 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  skillsets are python, django, ruby on rails Thanks regards.

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte

  2 Basic Problems Language flexibility is given :- you can do it in java, python. Only condition is that you have to use only the basic libraries Here are the time and space constraints and description for the problems: 1st problem: Time Limit: 2 seconds • Memory Limit: 256 Megabytes persons are playing in playgrounds. At sunset persons come back to the home. We want to know which person(s...

  $7 - $21
  $7 - $21
  0 oferte
  Python Developer 6 zile left
  VERIFICAT

  Looking for python developer to split big csv file into smaller files

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  21 oferte

  Looking for a developer to API very simple and short coding 3rd party service to reverse phone number and enrich data only obtain first and last name. Prefer to develop and complete this project utilizing python.

  $465 (Avg Bid)
  $465 Oferta medie
  5 oferte
  Data Scrapping 6 zile left

  I have a data scrapping job. I need to get all info on this website [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I need the script to take in input two dates , and the script would get everything between those two dates All data gathered in one dataframe, With columns : Datetime , Devi , Importance , Evenement, Actuel , Prevision , Precedent. To deliver : Python Script with comments using Sele...

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  23 oferte

  To write an object oriented program with proper algorithm for elevator scheduling. Check the document. Dead line in 24 hour

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  4 oferte

  React developer required to work on complex and long term and fast growing development project. You will need to be responsive. You will need to be smart. We want someone who can bring their own ideas to the table, not just someone who follows our requests without question. Ideally the candidate will have experience working with javascript widgets for installation on client sites. You will need...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Hi fejs, I noticed your profile and would like to offer you my project (need to bypass an anti-bot protection called perimeterX, in python). We can discuss any details over chat.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Searching for a full time big data developer. Im not interested in hiring agencies, we want to hire people full time so please full time only. We intend to be purchsing 200,000-1,000,000 clicks per day via paid media Each click has between 6-30 paramaters + meta data (ip, user agent, etc) All of this data is stored in (link removed)/ We intend to be generating 1,000-2,000 registrations for our w...

  $645 (Avg Bid)
  $645 Oferta medie
  4 oferte

  Using Python to identify two-dimensional code and bar code in Linux environment, there are samples for reference

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  6 oferte

  Searching for a full time big data developer. Im not interested in hiring agencies, we want to hire people full time so please full time only. We intend to be purchsing 200,000-1,000,000 clicks per day via paid media Each click has between 6-30 paramaters + meta data (ip, user agent, etc) All of this data is stored in (link removed)/ We intend to be generating 1,000-2,000 registrations for our w...

  $666 (Avg Bid)
  $666 Oferta medie
  2 oferte

  Need a proficient coder to help with developing a crontab job in linux with SOAP/JSON, PHP, Python, cURL experience to pull CDR (call detail records) from external SOAP/JSON API and create an WHMCS invoice for client with matching custom field ID's. Crontab job will run on 1st of every month and search for relevant CDR records in database and create a billing entry on unique invoice for each...

  $335 (Avg Bid)
  $335 Oferta medie
  5 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Python.

  $466 (Avg Bid)
  $466 Oferta medie
  17 oferte
  Python script: SEC database 6 zile left
  VERIFICAT

  Using Python, write a script that: 1) Pulls from SEC/Edgar database the following form (called DEFM14A) (there is a ready-made package in Python for that). It is an open source database, should not be a problem. 2) This form needs to be pulled for all U.S. companies starting 1997 to 2020. 3) Filter out firms with a specific CIK code (file to be provided). 4) From each of the forms, the following...

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  5 oferte

  Hello Muhammad. I have a python script that is giving me an error, would you be interesting in looking at it to see if you can fix it? I think it should be easy to fix. It uses the library lightgbm

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hello Cristian. I have a python script that is giving me an error, would you be interesting in looking at it to see if you can fix it? I think it should be easy to fix. It uses the library lightgbm

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hello Muhammad. I have a python script that is giving me an error, would you be interesting in looking at it to see if you can fix it? I think it should be easy to fix. It uses the library lightgbm

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Oferta medie
  1 oferte

  I am working on a guessing game python application. Half of it is already provided, I just need the rest of it. I have uploaded documents with clear instructions, as well as the supporting files.

  $110 (Avg Bid)
  $110 Oferta medie
  16 oferte

  we are startup company working on applying deep learning and computer vision to automate food quality assessment-improving food quality and reducing food waste. Build a baseline model for a selected problem statement in 3-4 months using existing deep learning framework. skills: The ideal person should have worked with at least one of the recent architectures like ResNet,Fast/Faster R-CNN,SSD,Yo...

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  2 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed using Python.

  $1274 (Avg Bid)
  $1274 Oferta medie
  9 oferte

  This one needs to be done in Python. Needs someone to know Django, HTML, CSS, PostgreSQL, Web Development. This is all API based Only apply if you know the programming language which is Python. If you apply randomly, you will be rejected. The project is only going to take only a couple of mins if you know exactly what you are doing and not playing around. I will send the requirements through the ...

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  5 oferte

  Hi ✔ Webbook Studio, Ukraine, I want to join your team. I will work for free just for my experience. Give me a task if you want to check my knowledge. I have knowledge about PHP, javascript, HTML, CSS, Wordpress and Python(not Django just python) and I know russian We can discuss any details over chat.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  I am a retired engineer, forever student, and hobbyist. I would like to have a LSTM Matlab example and a LSTM python example modified to make predictions, not just check predictions against targets. I have a requirements document that gives much more detail.

  $451 (Avg Bid)
  $451 Oferta medie
  8 oferte

  I need Python expert to fix my issue. Who can help me?

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  8 oferte
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  I need Python expert to fix my issue. Please contact me.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  7 oferte