Python twisted projectproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  88,779 python twisted project proiecte găsite, la prețul de USD

  Salut, As dorii daca se poate sa fac o automatizare de publicare automata de anunturi pe diferite siteuri un fel de TurboLister. Vreau sa stiu daca stii sa lucrezi in Python sau ceva asemanator ?

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Pornind de la o platforma open source - existenta, aceasta trebuie modificata/configurata/ adataptata, si anumite module integrate (gen payment gateway, si altele). Plaforma are modul de CMS, dar implica si modificari CSS/Python.

  $1283 (Avg Bid)
  $1283 Oferta medie
  14 oferte
  Retea integrata de senzori S-a încheiat left

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de programare -python [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de date:3 senzori(temperatura,puls,EKG) [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de date:Aplicatie de tip Android care interprereaza datele transmise de senzori Placa bitalino va avea conectati 3 senzori,placa se va conecta printr-un cablu de date la un telefon cu android,aplicat...

  $499 (Avg Bid)
  Local
  $499 Oferta medie
  11 oferte
  Proiect phyron-basic S-a încheiat left

  ● Python programming combines or individually, at least 6 of Facilities: - use of lists and dictionaries, including the necessary method; - use of sets and tuples, including the method required; - defining and calling functions; - use of conditional structures; - use of repetitive structures; - import a csv or json file into the pandas package; - accessing by place and place; - modification of th...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  1 oferte

  Este vorba despre o problema de programare dinamica, aceasta trebuie rezolvata atat in C, si apoi in python conform unei metodologii pana vineri inclusiv.

  $89 (Avg Bid)
  $89 Oferta medie
  2 oferte

  Doresc sa angajez pe cineva care stie sa imi rezolve 2 algoritmi cunoscuti cu grafuri neorientate - implementare in python si/sau C.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Oferta medie
  5 oferte

  Este vorba despre o problema de programare, aceasta trebuie rezolvata in 2 solutii diferite, ambele in C, si apoi convertite in python

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  6 oferte
  SMTP SCANNER S-a încheiat left

  am nevoie de cineva care stie foarte bine php si python , si despre SMTP , vreau sa combin 2 scannere de smtps in unul singur.

  $811 (Avg Bid)
  $811 Oferta medie
  3 oferte

  Buna ziua! Am 4 coduri de pe internet luate cu copy paste, ce calculeaza arbore de acoperire minima prin doua metode diferite. Fiecare metoda e realizata si in C, si in Python, lucruri elementare. Vreau sa ascund faptul ca sunt plagiate, modificand variabile si mod de calcul. Am nevoie de cineva pt asta, deoarece imi trebuie pt un proiect.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1248 (Avg Bid)
  $1248 Oferta medie
  4 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $24 - $24 / hr
  $24 - $24 / hr
  0 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  6 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Create an agent to solve the eight puzzle problem using A* search.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  12 oferte

  I have 3 Python projects and I am looking for Python expert who can maintain these projects. If you are familiar with Python, Backend development and Heroku, this job will be for you. Thanks

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  7 oferte

  We are looking for a back-end developer fluent in Python and Django Framework to help us setting up the DDEX ERN feed for music [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Postgresql DB is DDEX ready as we already deliver many types of XML feeds. In that respect, we are looking for a developer who is fit and experienced with the DDEX content delivery chain to put things in ddex fashion together a...

  $669 (Avg Bid)
  $669 Oferta medie
  5 oferte

  Hello, I want to build a web app that has user registration and login using AWS Cognito. When the user is in the account, there are 3 services: do an activity, cash-out rewards, and referral program. I have a diagram of the app I want to build and will be shared with whoever is selected. These services need to be APIs that can be accessed from a mobile and web app. Ideally, everything is hosted ...

  $2276 (Avg Bid)
  $2276 Oferta medie
  34 oferte

  We are looking for a trustworthy programmer to work together. You should have knowledge of python or javascript at least. Perferred American and European developers.

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  9 oferte

  We are looking for a Senior Python programmer who has good experience with working on web and server-side technologies. Developers experienced with web based technologies, REST APIs, backend development would be preferable More details can be shared with shortlisted candidates

  $1041 (Avg Bid)
  $1041 Oferta medie
  20 oferte

  object detection from sketches in python

  $52 (Avg Bid)
  $52 Oferta medie
  4 oferte

  Hy i need you to adjust my Python Script to match the new site i also wanna scrape

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  11 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python.

  $8 - $20
  $8 - $20
  0 oferte

  We have a small http reporting tool made with python 3.7 The data is from file [conectează-te pentru a consulta linkul URL] sql3 database. The main script which open server and load [conectează-te pentru a consulta linkul URL] is in root folder: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] All the py files webpage are located in subfolder cgi/ All the pages are loading fine but the [conectează-te...

  $163 (Avg Bid)
  $163 Oferta medie
  22 oferte

  I've been looking high and low for a reliablie roobet crash predictor and im sure most of the ones ive found are scams but they claim it can be done by running previous crash hashes through a python algorithm to predict the next crash with really high accuracy So I'd like someone to try their hand at it and see what they can come up with

  $185 (Avg Bid)
  $185 Oferta medie
  4 oferte
  Exel analyst 6 zile left

  Responsibilities: Work across various teams and functions (Engineering, Product, International, Finance, Legal) to execute initiatives and tasks Develop various software systems and dashboards for mining new business insights or to support new operational processes and to launch new products Expected to become a full stack engineer to develop front end using HTML/CSS/JavaScript and different web f...

  $2375 (Avg Bid)
  $2375 Oferta medie
  8 oferte

  I have a blog and this time i am so busy so i can't write blog post for my blog so i am looking for a writer here i have some example [conectează-te pentru a consulta linkul URL] if you think you can write then tell me

  $1971 (Avg Bid)
  $1971 Oferta medie
  6 oferte

  I need someone to create a python n gram language model using Native libraries. I have the initial framework of the code, just need the main parts within 2 days.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  12 oferte

  I estimate you'll receive 180 US dollars/month for 20 hours/month. You must neither live in Africa, Asia, Canada, India, Pakistan, Russian Federation, USA, nor Western Europe. You neither need an Arduino nor an ESP32. ✻ THIS PROJECT IS STILL OPEN ✻ This project is still open as of 13:47 GMT on Friday, 25 September 2020. ✻ TO AVOID SPENDING ONE OF YOUR BIDS ✻ If you want to foolishly squan...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  6 oferte

  Need to implement a python code to evaluate a given expression using stacks and enumeration concept. It should calculate the expression, if expression consists of + (addition) and * (multiplication). If any other operators then print error.

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  6 oferte

  I need a PHP or Python script in which I return the list that an Instagram profile is following (as soon as possible) without having a rate-limit. I already have a system currently, but I need millions of Instagram accounts to be able to make the number of requests I need (I make an average of 3000000 requests per day). I need help urgently.

  $2150 (Avg Bid)
  $2150 Oferta medie
  10 oferte

  I am in need to convert one simple dynamic Query to SQLAlchemy ORM query. SingleTip model (tips table) columns: id, name, destination_id, created_at Destination model (destination table) columns: id, name, created_at Here is a dynamic query you should convert to ORM SELECT tips.*, [conectează-te pentru a consulta linkul URL] as destination_name FROM tips left join destinations on 'destina...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  2 oferte
  python php java 6 zile left
  VERIFICAT

  ihhhhhhhhhhhhhjooooooooooooooooooooooooooooo

  $1000 (Avg Bid)
  $1000 Oferta medie
  6 oferte
  Software testing 6 zile left

  Write API testing code jn python using oops concepts

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  4 oferte