Python twisted smb protocolproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  87,948 python twisted smb protocol proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1196 (Avg Bid)
  $1196 Oferta medie
  6 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte

  Sa se implementeze o aplicatie client/server ce permite apelul procedurilor la distanta. Serverul contine o lista de proceduri predefinite, clientul avand posibilitatea de a obtine aceasta lista si de a trimite cereri serverului. Se va defini un protocol de realizare a cererilor si furnizare a raspunsurilor.

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  3 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Sa se implementeze o aplicatie client/server ce permite apelul procedurilor la distanta. Serverul contine o lista de proceduri predefinite, clientul avand posibilitatea de a obtine aceasta lista si de a trimite cereri serverului. Se va defini un protocol de realizare a cererilor si furnizare a raspunsurilor. Clientul si serverul este postat in documente .

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  7 oferte

  Simulati jocul Connect4(4 in linie) intr-o aplicatie client/server folosind un protocol TCP/IP. Proiectul trebuie facut in C.

  $245 (Avg Bid)
  $245 Oferta medie
  4 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte

  O aplicatie de facturare cu atribute de: Import produse Import Clienti Rute Grupe produse Export factura PDF si XML Sync in cloud etc mai multe detalii in privat ( exista o aplicatie numita Tycoon SMB care indeplineste aproape toate cerintele coar ca nu reusesc sa-i fac importurile)

  $1175 (Avg Bid)
  $1175 Oferta medie
  2 oferte

  Practic Practic se pune problema interceptarii comunicatiei intre o aplicatie de monitorizare proprietara al carei cod sursa nu este cunoscut si un dispozitiv printr-un port COM. Cum orice aplicatie care doreste sa comunice pe portul COM trebuie sa deschida fisierul cu exclusive_access, este necesara dezvoltarea unui driver ce va fi inserat in stiva de driver-e care getioneaza dispozitivul/clasa ...

  $281 - $842
  $281 - $842
  0 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Excel Python Windows 10 upload PDF issue PLEASE READ: IF YOU DO NOT SAY IN YOUR RESPONSE TO THIS POSTING THAT YOU UNDERSTAND THE PROBLEM AND KNOW THE SOLUTION, I WILL NOT RESPOND. I ask this because I’ve spent hours in the last two days showing the program to freelancers who start out telling me that they know the solution, and it ends up being a waste of time. I have four computers, all r...

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Oferta medie
  9 oferte

  need someone to get value from a CSV and make a Chart on my GUI made in hmtl/css/js

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  8 oferte

  4-7 page data analysis report. Demonstrates concepts using Python. Using a dataset you feel is appropriate for descriptive or predictive analytics.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  12 oferte
  cellular automat 6 zile left

  Using this journal ([conectează-te pentru a consulta linkul URL]): 1. Create serial version of cellular automaton in python 2. Use openmpi/mpi4py to parallel the program in python example of serial version: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] example of parallel version: [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  3 oferte

  I need a lots of project... All I need to be done... For a long term

  $15813 (Avg Bid)
  $15813 Oferta medie
  11 oferte

  Dear freelancers. I have Python Dijango web app. Web app use my local postgres sql database. I want to host everything on aws. I want it to be done immediately. Thanks.

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  9 oferte

  I NEED A PROJECT ABOUT PYTHON DEVOLOPER....

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  4 oferte
  Bitmex and python project 6 zile left
  VERIFICAT

  Please bid if you are familiar with Bitmex python API. If you are expert, please write "I am a Bitmex python coder" at the beginning of your proposal. Details will be shared via private chat.

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  7 oferte

  Please bid if you are familiar with Bitmex python API. If you are expert, please write "I am a Bitmex python coder" at the beginning of your proposal. Details will be shared via private chat.

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  5 oferte

  Please bid if you are familiar with Bitmex python API. If you are expert, please write "I am a Bitmex python coder" at the beginning of your proposal. Details will be shared via private chat.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  4 oferte

  Need to automate the initial configuration and deployment of several hundred VNFs on ESXI/VCenter, preferably with a combination of Python and GoVC. Unique variable inputs (e.g., system name, mgmt IP, etc) will be read via .csv, which which will permit non-contiguous values. This will require ESXi/VCSA to be installed locally for dev/test. Once the script has executed it is expected that all VMs ...

  $230 (Avg Bid)
  $230 Oferta medie
  5 oferte
  Python Panda CSV To Graph/Chart 6 zile left
  VERIFICAT

  Hi, i need to get value from Python Panda CSV To a Graph/Chart in html/css/js page

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  15 oferte

  I need a deep learning-based Multi-Camera Object Tracking system. I need running code by using any multi-camera dataset with python. Helping material: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $942 (Avg Bid)
  $942 Oferta medie
  14 oferte

  This is what I am doing manually and need it automated. 1) I receive an order on eBay. 2) I manually download the record as a csv file. 3) I copy the new order data row to my input csv. 3) I manually add 3 cells to the record to specify "what item to search for on the sourcing, "website", "first variant", "second variant". 5) I execute my ReadyMade Python based ...

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  15 oferte

  Hi everyone, I need to configure a fresh Linux Server by install following softwares: - MySQL engine database; - Apache web server; - Enable TLS 1.2 protocol on this server; - Install python basic libraries; - Configure an web app to run under apache server; - Give me instructions on how to upload some files; - And later, install and configures letsEncrypt certificate in this server; The files ...

  $116 (Avg Bid)
  $116 Oferta medie
  25 oferte

  This is what I am doing manually and need it automated. 1) I receive an order on eBay. 2) I manually download the record as a csv file. 3) I copy the new order data row to my input csv. 3) I manually add 3 cells to the record to specify "what item to search for on the sourcing, "website", "first variant", "second variant". 4) I change my ip using my IP changing ...

  $147 (Avg Bid)
  $147 Oferta medie
  8 oferte

  Requirements: - MUST use an AWS server configured for FIREFOX - MUST upload to test environment FIRST - MUST configure time-outs and server settings for load time - MUST be able to use any device (user) - MUST have good English skills - MUST be timely in communication - MUST expect a lot of communication back and forth between myself and the developer - MUST be ready and willing to converse with...

  $174 (Avg Bid)
  $174 Oferta medie
  13 oferte

  We need Apche Airflow, python developer to give job support. It's long-term job support you need to give support every day. We will pay monthly Rs. 18000/-. I will share my TeamViewer regularly when I have a task you need to connect through it and complete the tasks whenever tasks are there. There won't be more tasks monthly, we follow agile methodologies here so I have specific tasks mo...

  $319 (Avg Bid)
  $319 Oferta medie
  5 oferte
  Python developer -- 2 6 zile left
  VERIFICAT

  I need a python Developer expert. We have UX/UI designs(Adobe XD) of all the pages. We are building a platform (simplify version of business focus social media platform) Major Functionality 1) chat functionality between buyer and seller 2) buyer/ seller platform 3) payment gateway integration 4) shopping cart 5) subscription pricing model Timeline 10days

  $513 (Avg Bid)
  $513 Oferta medie
  44 oferte
  I need a FIX API software - 6 zile left
  VERIFICAT

  You must know about FIX API and financial markets before apply. I need a C/C++ program to send orders via FIX protocol.

  $508 (Avg Bid)
  $508 Oferta medie
  18 oferte

  Looking for a ReactJS developer with detailed knowledge of the following. 1. Thorough understanding of React.js and its core principles 2. Experience with Flux 3. Knowledge of NodeJs 4. Experience with common front-end development tools such as Babel, Webpack, NPM, etc. 5. Bootstrap 6. CSS3 7. Experience with Git 8. Knowledge of PostgreSQL 9. Knowledge of isomorphic React is a plus 10. Knowledge o...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  26 oferte

  I need a c++ class for wrapping objects into network protocol Packets. As source is a class for reading allready existing and need to swap around

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  10 oferte
  Raspberry Pi Program / LINUX 6 zile left
  VERIFICAT

  Small linux program in python to pull data and push to mqtt server. i want data to be pulled from a solar inverter, via USB cable. and to be published to my mqtt server

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  22 oferte

  Using Python 3 programming language, develop a console interactive utility for formatting (positioning tabs) of program codes for a JavaScript language. The system must communicate with the user through the console interface and be able to: 1. Perform analysis of the structure of program codes and identify inconsistencies of positioning of structural elements of documents and structural errors. If...

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte