Revit family creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  88,678 revit family creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Modelare in Revit S-a încheiat left

  Salut Anton. Suntem o companie de proiectare din Chisinau. Cautam un specialist Revit pentru un proiect care e acum urgent, dar si pentru viitor avem multe proiecte. Te rog sa ma contactezi daca esti interesat. Alexandru [Removed by Freelancer.com]

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  25 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  7 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Firma noastra se ocupa cu tematizarea parcurilor de distractii din toata lumea. Proiectul consta in dezvoltarea unui parc de distractii din Qatar. La ora actual exista un fisier Revit ce contine toate elementele parcului. In acest sens, eu caut o colaborare cu o persoana capabila sa extraga din master file-ul existent, element cu element, sa-l plaseze pe o plansa individuala, sa-i puna toate cotele necesare si totodata sa extraga niste detalii conform cerintelor noastre. Aceste planse vor fi trimise spre productie. Multumesc

  $3000 (Avg Bid)
  $3000 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, Nu vreau sa pierd vremea deci foarte mare grija. Nu platesc astronomic, nu am timp de morala si povesti. Am multe proiecte in DMG CAD si vreau sa le convertesc si sa le folosesc cu un colaborator de lunga durata in Revit (10 proiecte am deja clare) ... Te poti intreba de ce conversia si raspunsul e simplu ... videos , VR , photorealistic rendering ... etc Daca esti potrivit, da-mi ceva exemple de proiecte, timp de lucru, bani .. dar te rog, nu imi pierde vremea. Multumesc.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  5 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  2 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Proiect rezidențial modelat cu Revit din punct de vedere arhitectura, necesar modelare instalatii cu MagiCAD

  $1866 (Avg Bid)
  $1866 Oferta medie
  3 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $313 (Avg Bid)
  $313 Oferta medie
  1 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $493 (Avg Bid)
  $493 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $629 (Avg Bid)
  $629 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte

  Proiectarea si crearea unor imagini 3D pentru un proiect la un sit istoric din Sibiu. Programul lucrarii: locuinta pentru 2 familii.

  $111 (Avg Bid)
  $111 Oferta medie
  1 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  1 oferte

  ...awarded primarily for the logos. The additional elements will be secondary to the logo. Each of these elements will be designed with the same overall look and feel. I envision each separate park will be separated by color and some key elements of the logo design. RV Park Names: ================================== Property Management Logo: Sunny RV Parks Tagline: Welcome to the Sunny RV Park Family RV Park 1: Sunny Oaks RV Park RV Park 2: Sunny Meadows RV Park RV Park 3: Sunny Estates RV Park RV Park 2 was formally called Sunny Oaks Lake Bastrop which is linked below. We are rebranding this park to Sunny Meadows RV Park. RV Park 3 is a new park soon to start construction. Who we are: ================================== Design

  $500 (Avg Bid)
  Concurs de top
  $500
  3 intrări

  ...business social media platforms integrating the practice's color scheme, theme, and logo. FCEBK Smyles Villa INSTAGRM SmylesandCompany TWTTR SmylesAndCo) TikTok @smylesandco accounts Also, the freelancer will post additional weekly posts of the buisness’ association with their “Give Partner”: Tunnels to Towers This is a small family dental practice in USA suburbs. The practice is very hometown set in a conservative community setting. The SM MANAGER will independently maintain, monitor, follow & like, and professionally & kindly respond to any/all positive and negative posts/comments that may arise. Please provide sample posts from the content attached including that of TUNNELS TO TOWERS for all four platforms and that are

  $441 (Avg Bid)
  $441 Oferta medie
  21 oferte

  Well known crime mobster family. The assassin was my father. He killed many people, had prostitutes drugs theft of cars heavy killing thru many states.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  24 oferte
  Acoutical Engineer -- 2 6 zile left
  VERIFICAT

  10 story multi family condo with 32 units

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte
  How they met 6 zile left

  ...looked more into his phone, I saw her trying to get him back. Saying “I messed up” “sorry” “Let’s get back together” most of it really. But I really thought if i’m not good enough for him. He kept on saying you have to have help and I love her. That is where I felt at ease with this. But then I still found out later like months that he was still talking with her. He said “I’m helping her cope with family stuff and her new boyfriend cheated on her” I really wanted to say mean things like “I don’t care that's what she gets. "Something along those lines so he asked me if I wanted to delete her from his life. With no hesitation I did it and he was kind of surprised and laughed a little since ?I d...

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  15 oferte

  I am looking for a designer and creator of applications, for iOS and android and also the website, to be able to upload pictures and send it to print it.

  $444 (Avg Bid)
  $444 Oferta medie
  62 oferte
  Education app creator 6 zile left
  VERIFICAT

  I need a mid featured Android app. It can be hybrid. It should have buy sell course payment gateways..simple ui but powerful

  $563 (Avg Bid)
  $563 Oferta medie
  32 oferte

  I need a complete structural calculation of a Family House including autodesk revit modell and drawings. Also included must be: - Permit Drawings - calculation of roof and walls - reinforcment drawings of the concrete roofs - proof of brick wall - proof of stability of the whole building - proof of thermal insulation The revit Modell and Drawings have to be editable with revit 2021. Thinkness of roof and walls and so on have to be easly changed. All calculation must be accordently to german building permit requierements! I will help if possible with examples. Wall will be done with Porenbeton, Gasbeton Planstein SOLBET PP2-040 nach DIN V 4108-4 - Druckfestigkeit (N/mm²): 2.8 Please contact only if you have experience with german building permit dra...

  $863 (Avg Bid)
  $863 Oferta medie
  16 oferte
  Family Lawyer 6 zile left

  I am going through a rough patch in my marital life. I need a knowledgeable lawyer who can educate me about various issues related to divorce, child custody, and property distribution. If you know Kentucky laws, it is seven better.

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  10 oferte

  Crop out the couple to the left. Make the older man amd woman in the middle look better. And fix the young man to the right chest.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  28 oferte

  I would like to have someone illistrate a childrens book for our family.

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  63 oferte

  1st one to change CHANGE THE WELCOME PAGE ON UNIT01 May 20 2022 [Top Banner] Web Picture Identification Inc. O/A WebPicID Home About Us How It Works Member Services Merchant Services Logout (RaygC41622) WebPicID Member Services Welcome to WebPicID Your pay code is : AA013 [Member Services My Account Messages] Member Services Utilities Employment Opportunities Family Protection IDTFLR Micro Pay $0.01 to $100.00 Notification Safe Purchase Secure Message VIDOTN Account Statement IDTFLR Notification Pay-Code Payment options Pre Registration Profile Act as an Agent Share us with a Merchant Refer us to a Merchant Sign us Up with a Merchant Earn 10% of IDTFLR net revenue YOU CANNOT USE TABLES You Must keep the new CSS coding

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  9 oferte

  ...education Proven track record (send evidence) Writing skills The ability to record your screen Passion for teaching We are a US-based up-and-coming media agency for artists and creative entrepreneurs with socially responsible projects in mind. Our team operates from several countries including the United States, Poland, India, Argentina, Egypt and Venezuela. We look forward to welcoming you to our family. Don't forget to start with an hola! ...

  $295 (Avg Bid)
  $295 Oferta medie
  15 oferte

  I want to create a driver's management system using the ZOHO platform. (If you are not familiar with the Zoho platform please DON'T BID) Project & workflow brief: A white-labeled platform (web & mobile app-based), to begin with, Zoho forms are connected to a web platform where all filled forms are received. Super admin/team members have access to the web portal where they create a request by entering custom fields (based on info received in forms) and sending it to a specific group of drivers registered in the portal as users accessing through the mobile app. The mobile app side portal can be accessed by users/drivers. Mobile app side UI's should be open lobby type where requests sent by super admin are displayed for drivers and can be accepted by the user or share...

  $330 (Avg Bid)
  $330 Oferta medie
  16 oferte

  I am in need of an exclusive bot or app thay can notify me of all incoming coming Coins (while. Not confirmed yet (push notification, email or. Sms auto sell at market or. Limit. Price all incoming and existing coins in my Binance, remitano, & paxful accounts and potentially multiple account & additional accounts I may access to (colleagues, family and friends) to usdt or BUSD It must with the option to select and deselect coins at will with potential threshold on how much is executed (). It must be secure, automatic, efficient and unobstructive wotjoit requiring any input pmcr I've configured it with no expiry. Additionally, can buy and sell USDT to other available coins on Binance with adjustable strategy in amount and percentage. Kindly suggest closest possible ...

  $1078 (Avg Bid)
  $1078 Oferta medie
  7 oferte

  I am in search of a marketing expert to start this week. This is an on going for a new family start up. We need someone who has a high ROI and experience working with new start ups. Please read we are starting with Facebook Adds so your main skill needs to be Facebook adds. - You: Trust Worthy - Honest & doesn’t whistle. - We need someone who extremely knowledgeable and who is willing to go an extra mile. - Facebook & IG Marketing add professional preferred.

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  57 oferte

  I'm looking for someone who has experience building or managing a template. I need views set up and assigned to levels, Preliminary sheets set up. General notes and design specifications set up. A wide array of detail lines, different types of text, different symbols. plan notes templates. a generic title block. The big thing I need right away are a way to load commonly used families (wood walls, wood joists (tji, 2x, lvl, etc), plywood roofs and floors, concrete walls/foundations/floors. and some specialized families for detail creation. Need multiple views for the same level, one printing view, and one view for gravity calcs and lateral calcs (3 total views). each should look different and filter out different things. I also want to be able to schedule a lot of things. So when I tag...

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Good afternoon! there are photos from the copter and the ground of the building, the need to carry out photogrammetry of the data and get a point cloud, use it to create a model of the building in 3D, in the Revit program.

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  13 oferte

  Hi. I’m a multi genre singer, poet, and author. I have around 30 songs to produce, Music for one, (country) and working on another, (rock). I’m endorsed by Steve Binder, creator and tv producer of Elvis Presley ‘68 Comeback Special. I’m Elvis Presley’s only 100% pitch match. There’s 85,000 impersonators and only on King II ElviSpeare (the doppelgänger) I want to get 3 recordings and have permission to perform them at the Commodore Lounge in Nashville. I want to create a business plan and shop to labels, BMG is my first choice. I have a 27 year old guitarist from Sweden whim also told me he’s played Elvis from the start at age 12. I do need to put a band together. I can literally sing any song Elvis sings pitch perfect, as long as the m...

  $361 (Avg Bid)
  $361 Oferta medie
  7 oferte
  Structural Engineer 5 zile left
  VERIFICAT

  Hello, Thank you for taking the time to review my project opportunity. We are looking for assistance from a structural engineer to help provide foundation requirements, RCC column size and positions, Cold form steel floor joist, cold form steel roof rafters with a hip roof. I have already engaged a technical architect that has created the whole plan in auto cad and revit. If you are available for this service please contact me. The structure will be created with ICF. If you have a Engineer's License in the State of Florida USA you will have a preference as that is where the project is located. Thank you.

  $1983 (Avg Bid)
  $1983 Oferta medie
  21 oferte

  I need to edit and improve the visualization of a photoshop image of my family tree. I want a photoshop file that I can convert into a .tif to use it to have a company make a woven blanket with an image of my family tree. The base image is attached. At the center of the circle, you'd replace it with "Hudson Family" vs. the name Ben Hudson. In addition, you would clean up any names that are not consistent in capitalization (capitalize first and last names) and get a consistent format in years alive. Then, I'd like to make it more visually attracive with each concentric circle in an gradation of blue. For example, the center might be dark blue, getting lighter toward the outside or vice versa (possible look for this attached). I just need it to ...

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  102 oferte