Talent acquisitionproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 talent acquisition proiecte găsite, la prețul de USD

  Caut o persoana din Romania cu talent la scris care sa ofere un catalog de prezentare firma. Acesta trebuie sa contina urmatoarele: Despre Compania Noastra, Serviciile noastre, Echipa Noastra, Proiectele Noastre, Istoria Companiei, Plan de Viitor, etc Obligatoriu din Romania!

  $374 (Avg Bid)
  $374 Oferta medie
  11 oferte
  Realizare grafica oferte S-a încheiat left

  Avem nevoie de o persoana cu imaginatie si talent pentru realizarea de materiale grafice dupa cum urmeaza: - oferte sisteme securitate pentru postarea acestora pe facebook si alte retele sociale - flayere si materiale de marketing.

  $121 (Avg Bid)
  $121 Oferta medie
  9 oferte
  build me a weebsite S-a încheiat left

  As dori sa mi se realizeze un weebsite cu tot cu continut pentru cabinetul dentar. Nu am timp pentru a scrie continutul si nici talent.

  $470 (Avg Bid)
  $470 Oferta medie
  71 oferte

  ...instrumente necesare unei agentii creative (alte visual buildere, ACF, alte platforme gen magento sau prestashop, marketing online, photoshop, illustrator, copywriting, branding, video production, desen, SEO etc. etc.) Chiar si daca nu aveti o experienta extinsa sau portofoliu de lucrari in elementor, este foarte usor de invatat rapid pentru cineva cu minima experienta de wordpress! Deci daca aveti talent grafic si o minima experienta de dezvoltat situri cu alte instrumente, oferim noi trainingul si timpul necesar de familiarizare cu Elementor. Asteptam propunerile voastre....

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  37 oferte

  Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  6 oferte

  Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

  $1069 (Avg Bid)
  $1069 Oferta medie
  17 oferte

  Esti roman si ai talent la scris? Noi avem nevoie de tine! Site-ul nostru are nevoie de ajutor. Daca esti SEO copywriter te asteptam sa ne ajuti. Obiligatoriu din Romania!

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  13 oferte
  SEO copywriter din Romania S-a încheiat left

  Esti roman si ai talent la scris? Noi avem nevoie de tine! Site-ul nostru are nevoie de ajutor. Daca esti SEO copywriter te asteptam sa ne ajuti. Obiligatoriu din Romania!

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  4 oferte

  Daca ai talent la scris, practici preturi decente si iti place sa scrii pe nisa: fotografia de nunta, sedinte foto copii, maternitate, botez, articole pentru femei atunci imi poti trimite oferta pentru un articol de 4-500 cuvinte pe adresa contact@ediweb.ro.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  5 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  ...diverse: profile, layout-uri pentru diverse site-uri, editări foto, ajustări și modificări, logo-uri profesionale. Toată cariera mea a început doar de la crearea unor layout-uri pentru canale de YouTube (sau cu le mai spun: bannere), thumbnails, poze de avatar și asa mai departe. As dori foarte mult ca să lucrez pentru platforma dumneavoastră deoarece as avea un potențial de a evolua în micul meu talent și de a fi răsplătit de pe urma lui, vreau sa ajung cât se poate de departe. Ca și punct forte, lucrez foarte repede și calitativ, îmi place sa colaborez cu persoane și ador munca în echipa, în special cu oameni experimentați. Ca un mic bonus, eu fac și texturi pentru jocul Re-volt lansat în anul 1999. Practic, pentru jocul acela fac mașin...

  $1054 (Avg Bid)
  $1054 Oferta medie
  24 oferte

  Caut designer cu talent deosebit pentru realizarea unui site de anunturi in varianta desktop/tableta/ mobile. Ma intereseaza doar design-ul, fiindca partea de html si programare se va ocupa o firma separat. Caut colaboratori in special din Bucuresti.

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  23 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Sunt interesat sa scriu niste e-book-uri avand diferite teme. Eu am ideea (ideile) si doresc ca cel care scrie e-book-ul sa consulte bibliografia respectiva potrivita tematicii si sa redacteze cuprinsul acestuia. Un astfel de e-book urmeaza o anumita cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul ...cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul fiecarui e-book. Va fi un fel de mini carte, care ulterior va fi oferita publicului on-line sub format pdf. Nu vor fi lucrari de specialitate, greoaie, vor fi mai mult de analiza pe un anumit segment si dezvoltate in consecinta. Mie nu imi permite timpul, de aceea rog cine are experienta in redactare, talent, inspiratie sa ma contacteze. ...

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  Am talent in reclame publicitare gen:Telefoane,masini si diverse multumesc mult!

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte

  Se cauta talent vocal pentru un proiect test de 30 sec - 1 min. Se doreste doar voce, fara editare sunete/muzica, Clientii nostri sunt supermarket-uri/hypermarket-uri recunoscute si magazine mici/branduri de renume. Bugetul este de 35 EUR/anunt. Persoana aleasa va continua colaborarea pentru proiectele noastre unde se solicita acel tip de voce. Chiar daca nu veti fi alesi, vom mentine o baza de date cu portofoliul dvs. pentru viitoarele proiecte/cerinte din partea clientilor nostri. Daca detineti studio si puteti edita/introduce sunete/melodii, se poate extinde pe viitor colaborarea si pentru aceste servicii. Va rugam sa ne prezentati un portofoliu de lucrari similare.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  12 oferte

  Cautam voce in limba romana pentru un filmulet de 2 min si 20 secunde. Noi vom furniza textul complet. Format dorit: wav, mp3. Va rog sa lasati impreuna cu oferta cateva variante de proiecte similare (link sau mp3).

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  16 oferte
  Scrie articole S-a încheiat left

  Doresc sa scriu articole am talent si vointa de a lucra

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  3 oferte

  Candidatul ideal: Nationalitate Romana Nisa : Adult (sex shop). Experienta in marketing online, SEO, Link Building, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la statisticilor din Google Analytics Propunerea şi implementarea de noi strategii de marketing online Crearea/intretinerea prezentei pe toate platformele sociale Oferim: Salariu fix + % din vanzari Va rog frumos sa cititi anuntul inainte sa aplicati. Sa nu ne pierdem timp.

  $502 (Avg Bid)
  $502 Oferta medie
  4 oferte

  Cititi cu atentie: Candidatul ideal: Nationalitate Romana Experienta in marketing online, SEO, Link Building, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la statisticilor din Google Analytics Propunerea şi implementarea de noi strategii de marketing online Crearea/intretinerea prezentei pe toate platformele sociale Nisa : Adult (sex shop). Oferim: Salariu fix + 10% din vanzari Va rugam sa nu aplicati la acest job daca suneti incepator si nu corespundeti cerintelor!

  $305 (Avg Bid)
  $305 Oferta medie
  10 oferte

  ...distractivă (). Publicăm știri și informații halucinante, uluitoare, bizare și ciudate, însă nu o facem oricum. De ce avem nevoie de redactori deștepți? Pentru că modul cum scrii o știre sau cum propagi o informație este esențial. Iar pentru asta e nevoie de oameni deștepți, care să facă din tânțar armăsar sau, de ce nu, doar să învețe meserie. Avem nevoie de fete și băieți cu talent pentru scris, dar care sunt dispuși și dispuse să reziste în voluntariat o perioadă, până când vom putea genera suficient trafic, încât să se poată implementa soluții de advertising. Vrem să formăm și să consolidăm o echipă, cu care să stăpânim segmentul de știri bizare, dar decente, pe România. Căutăm oameni frumoși, cu umor, care sun...

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Domeniu Adult Experienta in marketing online, SEO, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la detalii.

  $260 (Avg Bid)
  $260 Oferta medie
  8 oferte

  Proiectul nostru este un portal online pentru copii şi prin el ne propunem să creăm un loc de joacă virtual, unde copii se pot distra şi în acelaşi timp învăţa cum să lucreze pe computer şi cum să se poarte responsabil pe Internet. Căutăm un Web Editor pasionat care să ne ajute cu redactarea articolelor şi altor texte în limbile română şi spaniolă, pe o pe...desene animate, imagini de colorat, lucru manual etc. - în română şi spaniolă - textele scrise trebuie să fie originale, în niciun caz copiate din alte surse (alte site-uri, reviste etc.) Cerinţe: - stăpânirea regulilor de gramatică, ortografie şi punctuaţie ale limbii române - limba spaniolă - fluent - limba engleză la nivel conversaţional constituie un avantaj - creativ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  6 oferte

  Proiectul nostru este un portal online pentru copii şi prin el ne propunem să creăm un loc de joacă virtual, unde copii se pot distra şi în acelaşi timp învăţa cum să lucreze pe computer şi cum să se poarte responsabil pe Internet. Căutăm un Web Editor pasionat care să ne ajute cu redactarea articolelor şi altor texte în limbile română şi spaniolă, pe o pe...desene animate, imagini de colorat, lucru manual etc. - în română şi spaniolă - textele scrise trebuie să fie originale, în niciun caz copiate din alte surse (alte site-uri, reviste etc.) Cerinţe: - stăpânirea regulilor de gramatică, ortografie şi punctuaţie ale limbii române - limba spaniolă - fluent - limba engleză la nivel conversaţional constituie un avantaj - creativ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  4 oferte
  Modifică imagini S-a încheiat left

  E un proiect ce a fost realizat in 3 zile, necesita sacrificiu si talent.

  $362 (Avg Bid)
  $362 Oferta medie
  1 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  I need a professional to simulate a short customer conversation, endorsing my client acquisition services. This will take less than 10 minutes and must occur within the UK. Aspects to emphasise: - Speed of our services - Quality of leads provided - Overall customer service experience Your task is to engage the customer naturally and create a positive impression. To capture the interaction, please record the conversation as an audio file. Ideal candidate: - Excellent communication skills - Experience in customer service/call handling - Understands nuances of client acquisition - Comfortable with audio recording - Based in the UK.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  Trophy icon Outdoor Signage Design Required 6 zile left

  size is : W: 8680mm x H: 1920mm I'm seeking an exceptionally creative individual who can assist in the creation of an outdoor sign board for my business. i need Cre...design needs to cleverly incorporate my business logo, an icon, and a slogan - I am leaning towards a modern aesthetic for the sign board design Offering an exquisite blend of your creativity and my vision, let's collaborate to create a sign board that effectively transmits my business ethos to a wide audience. Your proven sign board design skills, extensive material knowledge, combined with your talent to understand and convey the modern ethos visually, can make this project a great success. Get ready to work on a project where your innovative design idea will be a capstone for the public face of my bu...

  $100 (Avg Bid)
  Garantat
  $100
  12 intrări

  I'm seeking a talented designer to produce a modern-style logo for my company, with the use of warm color tones. Here's what you need to know: - Style: I have a preference for a modern, sleek look. - Color: The logo should primarily include warm colors. - Elements: Instead of incorporating my company name or industry-related ...industry-related symbols, I'd like you to use abstract shapes to create an engaging and distinctive logo. Ideal Skills: - Excellent sense of modern design aesthetics - Strong understanding of color theory, specifically warm colors - Proven experience in creating logos with abstract shapes This project is a great opportunity for creatives with a knack for modern design and color proficiency. Showcase your talent in transforming abstract ide...

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  30 oferte

  I am in need of a textile print designer with a creative, modern approach. The focus of this project is on designs for women's fabrics, using premium grade fabrics. In Detail: - The styles I am interested in include floral, abstract, and geometric patterns. A well-rounded ...trends, you will need to possess a keen eye for new and fresh styles. - A background in textile design, particularly with women's fabrics, is highly desirable. - You should have a portfolio that demonstrates your expertise in designing textile prints for high-end fabrics. - Superior communication skills are a must to ensure smooth correspondence and timely delivery of tasks. If you believe your talent in textile design is capable of making premium women's fabric prints for clothing stand out, I...

  $375 (Avg Bid)
  $375 Oferta medie
  28 oferte

  I'm seeking a savvy digital marketer with expertise in Instagram and Facebook marketing. My primary goal is to generate leads and heighten sales for my Nail Salon. Your responsibilities will include: - Drafting and launching engaging and captivating marketing campaigns on Instagram and Facebook targeting individuals ...businesses is a plus. - Ability to develop and implement high-converting lead generation strategies. - Excellent copywriting and content creation skills to accurately depict our nail services and engage our target audience. - Proficient in analyzing campaign performance and making necessary adjustments to optimize results. If you can help transform our social media presence and drive customer acquisition with your creative and strategic capabilities, this proj...

  $237 (Avg Bid)
  $237 Oferta medie
  51 oferte

  I am looking for an experienced, expert-level sales representative to join our team on a part-time basis, roughly less than 20 hours per week. You will be integral to our travel industry-focused operations, specifically tasked with closing sales deals and representing our services. Key ...- Leveraging expertise in the travel industry to promote our offerings Ideal freelancer should have: - Expert experience in the travel industry - Strong sales track record - Excellent communication skills - Ability to work independently within given hours - ENGLISH C1 minimum As you will be the face and voice of our company to potential clients, professionalism, enthusiasm for travel, and a talent for closing deals are a must. Targeted countries: USA, Canada, Singapore, Australia, South Ameri...

  $162 (Avg Bid)
  $162 Oferta medie
  5 oferte

  I'm in urgent search of a competent technical recruiter who can attract and hire the best technical talent globally with particular emphasis on software engineering, network administration, and DevOps roles. Key responsibilities: - Identify and attract top-tier technical talents. - Conduct preliminary candidate screenings. - Manage the hiring process, including arranging and coordinating interviews. The ideal candidate: - Extensive experience in technical recruiting. - Proven track record of filling software development, network administration, and DevOps roles. - Strong organizational skills with the ability to handle multiple open roles simultaneously. - Excellent communication skills, with a knack for identifying and targeting candidates' motivations. - Understand...

  $196 (Avg Bid)
  $196 Oferta medie
  3 oferte

  I'm seeking an artist with talent for point art, stripes, and combining forms. Your task will be to create 3 peace signs embodying these styles. Each should have a medium size, between 10 and 20 inches. There's no specific color scheme in mind; you'll have the artistic liberty to choose what best brings out the essence of your work. Show me your creativity, and let's bring peace art to life! Ideal freelancer will have: I have an example of which will help further to explain what I am looking for. - Proficiency in point art, strips, and form merging - Ability to create medium-sized artwork - Capacity for aesthetic color choice - Strong regard for detail and quality.

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  35 oferte

  I'm looking for an illustrator to complete 16 illustrations for a children's book. The target audience are pre-schoolers, so the illustrations should be engaging, playful, and appealing to this age group. I already have the characters designed, so this task will strictly focus on the execution of these designs into cartoon-style illustrations. It would be ideal if you ...audience are pre-schoolers, so the illustrations should be engaging, playful, and appealing to this age group. I already have the characters designed, so this task will strictly focus on the execution of these designs into cartoon-style illustrations. It would be ideal if you have previous experience in children's book illustrations, a fondness for the medium, and have a portfolio showcasing your talent...

  $137 (Avg Bid)
  $137 Oferta medie
  52 oferte

  I'm seeking a creative freelance designer who can design a combination logo containing both text and symbol. The perfect designer for this project would be someone who: - Has experience in creating logos that send an underlying message of creativity and innovation - Can skillfully work with warm colors, such as reds, oranges, and yellows - Can intelligently...logos that send an underlying message of creativity and innovation - Can skillfully work with warm colors, such as reds, oranges, and yellows - Can intelligently use these colors to convey my intended branding message while also standing out Kindly share samples of related work during your proposal submission. Experience in branding projects is a plus. I'm excited to find the right creative talent for ...

  $47 (Avg Bid)
  $47 Oferta medie
  37 oferte
  Canadian Moving Lead Generation 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking for a professional freelancer with experience and a successful track record in lead generation to assist ...sectors. Ideal Skills for the Job: - Demonstrable experience with lead generation tasks - Prior work with moving companies would be advantageous but is not a necessity - Ability to showcase past results and provide references Key Project Goals: - Pinpoint and implement effective strategies for lead generation - Target both residential and commercial moving markets - Significantly boost client acquisition If you're innovative, results-oriented, and have the knack for finding and reaching potential customers, this project is for you. While I haven't worked with a lead generation company previously, I am eager to see how such a collaboration can pr...

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  26 oferte

  I am looking for an expert graphic designer with a flair for modern, minimalist designs and a proven ability to incorporate cultural references. This specific project involves creating an attractive brand identity for an Italian biscuit label. Key aspects for the design include: - Combining modern and m...appeal to this demographic. The designer should ideally have experience in food and beverage label design, with preference given to those familiar with the Italian market. The chosen freelancer will need to understand that every minor detail within the overall design contributes to the message it conveys to the consumer. Therefore, the utmost precision and innovation are required. If you have the talent and the creative eye to bring our vision to life, then I would love to hear...

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  116 oferte

  I am in search of an innovative and artistic individual who can help create an advertisement design targeted at an adult audience. I am seeking someone who can incorporate a creative and elegant style into t...needs to be engaging and eye-catching Ideal Skills and Experience: • Experience in advertising or marketing design • Strong creativity and artistic skills • Proven ability to resonate with the target audience • Proficiency in diverse design software • Ability to interpret and execute design briefs to perfection • Good communication skill to understand and incorporate feedback. If you have a talent for converting target audience insights into compelling designs that drive engagement, then this project could be the one for you. I look forward to...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  19 oferte

  I am in need of a talented Blender artist who can help me with 3D modeling. Details: - The primary use of this model will be 3D printing. - I am looking for realistic designs rather than low or high poly. The final product needs to be as detailed and lifelike as possible. Ideal Skills: - Expertis...- Expertise in using Blender for 3D modeling - Prior experience in creating realistic, 3D printable models - Strong attention to detail This project could be demanding due to the high level of required realism, so I'm ideally looking for experienced freelancers who possess a solid understanding of what it takes to create print-ready 3D models. Your portfolio or any sample work showcasing your talent in creating realistic 3D models will be highly appreciated. Looking forward to ...

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  13 oferte

  Hello! How is everyone doing? I'm in need of proactive an...individuals with a keen focus on online marketing and acquiring new customers. What You'll Be Doing: - Your main goal will be to expand my client base by leveraging your online marketing skills. - Primary focus will be on email marketing. Your ability to run compelling and result-driven email campaigns will be vital. Ideal Skills: - Proven experience in sales, particularly in customer acquisition - Expertise in online marketing strategies - Exceptional skills in crafting and implementing successful email marketing campaigns. If you're passionate about sales and thrive in a digital marketing environment, I’d love to hear from you. Your role will be pivotal in taking our business to new height...

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  11 oferte

  I am seeking a skilled website designer to develop a top-notch website for my recruitment agency. Our agency deals with permanent staffing, temporary staffing, and executive search in the real...design and development, particularly agency & graphical websites • Familiarity with recruitment agency operations and requirements • Outstanding knowledge of user interface design, user experience, and responsive design. • Strong proficiency in HTML, CSS, JavaScript and familiarity with blogging platforms • Excellent problem-solving skills and attention to detail. This project depends on your talent to design a website that will create appealing and practical presentation spaces for prospective clients and candidates alike. With your help, we can provide better work ...

  $269 (Avg Bid)
  $269 Oferta medie
  115 oferte

  As the owner of HealthPlus Pharmacy, I've got an exciting opportunity for creative minds. I'm seeking an experienced logo designer who can craft a unique and memorable logo that can reflect the essence of my business. We are committed to providing reliable and accessible healthcare services. Our knowledgeable pharmacists are dedicated to delivering personalized care and expert...resonate with the core values of HealthPlus Pharmacy. We're about being trustworthy, professional, and friendly. **Skills and Experience Required** You ought to have: - A knack for creating trendy and attention-grabbing logos - Solid understanding of color theories and typography - Proven experience in graphic design, specifically in logo creation It's your chance to showcase your...

  $50 (Avg Bid)
  Garantat Sigilat
  $50
  233 intrări
  Minimalistic Logo Design 6 zile left
  VERIFICAT

  As the owner of a new business on the horizon, I'm in need of a design expert who can craft a minimalistic logo that reflects the essence of my brand. Here are the specifics of what I'm looking for: - Logo Style: Minimalistic. The design should strongly adhere to the minimalistic aesthetic - simple but significa...appreciate the timeless appeal these shades bring, thus considering them as primary colors. Ideal Skills: - Designing minimalistic logos or visuals - Proven portfolio showcasing past work in similar style - Strong understanding of color theory and branding Starting with a revision of drafts would be beneficial, followed by refining chosen design. Looking forward to working with a proven talent who understands my vision and can translate it into a co...

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  70 oferte

  I'm seeking an experienced freelancer with expertise in relevant backlink acquisition to boost the online presence of my landscaping company. Tasks will include handpicking and reaching out to websites for 5-10 high-quality backlinks. Key Responsibilities: • Identify suitable, high-quality sites relevant to the landscaping industry • Build 5-10 sustainable, high-quality backlinks Ideal Skills & Experience: • Proven track record in acquiring backlinks • Strong understanding of the landscaping industry • Excellent relationship building and outreach skills 1.) outreach websites that are similar to mine to ensure relevancy. (Relevancy is a must) 2.) Make sure the website is receiving traffic from where you are getting the link. 3.) Ensure the we...

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  58 oferte

  I NEED THE WRITERS WHO ARE FAMILIAR WITH ACADEMIC WRITING ESSAYS, DISSERTATIONS, LAB REPORT ETC. I NEED SOMEONE CAN EDIT THE TASKS!!!!!!!!!!!AI REMOVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  47 oferte

  I'm on the hunt for a talent in UI/UX designing, someone who can breathe life into my web application targeted at students and educators. Experience designing in the education technology sector is a plus, but not a hard requirement. Key Features: - Design to be created using Figma. - Since I have no specific color preference, I'm counting on your artistic acumen to determine the color scheme. Consider that our audiences are primarily in the education sector. - The look and feel of the application should be professional. Desirable Skills: - Strong abilities in UI/UX Design - Proficiency in Figma - Prior experience in EduTech apps is a bonus! I don't have any specific design references to provide. I respect your creative process and trust your professional judgeme...

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  58 oferte

  I'm seeking a creative and skilled designer to generate meaningful, detailed artwork for my Twitch chan... The job requires: - Versatility: to pivot between the different types of graphics needed - Inventive Thinking: to incorporate the themes precisely while keeping the graphics engaging - Attention to Detail: to ensure the designs are meticulous and intricate, as per the style Preferred candidate: - Someone with experience in digital art for streaming platforms - A portfolio showcasing your talent in detailed design patterns, particularly skulls & geometric-like artwork Additional elements may be discussed after the project initiation depending on how visually striking the output is turning out to be. Your creative freedom is welcomed, as long as it is in line with...

  $233 (Avg Bid)
  $233 Oferta medie
  67 oferte

  I am seeking a skilled freelancer for generating mortgage leads for my clients. The main goal is to increase sales through servicing clients. Given that my target audience was not specified, an ideal candidate will have expertise in capturing a wide ...should have strong strategy and implementation skills in lead generation, preferably within the mortgage industry. They should be able to not only generate high-quality leads but also understand how to segment and target these leads effectively. A background in digital marketing focusing on customer acquisition would be highly beneficial. Proficiency in CRM platforms for managing and tracking leads is also an advantage. In short, the successful freelancer will be the engine driving customer acquisition, paving the way for...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  14 oferte

  Hello, I'm currently seeking out a talented indiv...Email Marketing: Design and execute both promotional and automated email campaigns, Ensure our emails are optimized for maximum impact in terms of deliverability, open rates, and click rates, Conduct A/B testing to fine-tune our email marketing strategies. The ideal candidate for this opportunity would possess: Strong knowledge and a proven track record in social media and email marketing, A talent for creating content that resonates with our audience, A solid grasp of SEO principles, Experience with A/B testing methodologies, A keen eye for detail and a creative mindset, Proficiency in analytics to measure performance and refine strategies accordingly. If this sounds like you, I'd love to hear from you and discuss fur...

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  48 oferte
  Script Writer for Short Play 5 zile left
  VERIFICAT

  We're seeking talented script writers to craft a captivating short play script that leans heavily into the romance and female oriented genre. This script is unique as it's required to captivate the audience within a very brief timeframe of 90-120 ...genre. This script is unique as it's required to captivate the audience within a very brief timeframe of 90-120 seconds, perfect for a micro-series episode or an impactful commercial. Key requirements: Every script writer needs to have a SCRIPT TRAIL for 3 episodes in 3-5 days. I'm enthusiastic about finding the right person to bring this vision to life. If you have a passion for romance and a talent for brief yet impactful storytelling in script writing, I'd love to hear your ideas and discuss how we can mak...

  $441 (Avg Bid)
  $441 Oferta medie
  59 oferte

  Top Articole ale Comunității talent acquisition