Telemarketing life scienceproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 telemarketing life science proiecte găsite, la prețul de USD

  - crearea bazei de date cu potențiali clienți în format excel, pe format predefinit - contactarea clienților (cold calling și cold emailing) - calificarea clienților (conform cu un checklist dat) - stabilirea de întâlniri (f2f sau online) cu persoane de decizie care respectă lista de criterii dată - crearea de Battle Card-uri ce conține detalii despre clientul identificat - fluență în limbile română și engleză.

  $2750 (Avg Bid)
  $2750 Oferta medie
  2 oferte

  Contactarea telefonică a locațiilor HORECA în vederea adăugării acestora în mod gratuit în harta aplicației mobile Travel Coin. Job-ul nu implică vânzare și nici costuri din partea locațiilor contactate. Țînând cont de acest fapt, pentru o colaborare pe termen lung se dorește o rată de succes a locațiilor ce vor un parteneriat de minim 5 locații pe oră. Fiecare locație contactată se trece în tabelul pus la dispoziție de către echipa Travel Coin. Mai multe detalii se pot găsi în fișierele atașate. Un apel video cu echipa noastră este obligatoriu înainte de începerea activității. Aptitudini: - Bune abilități de comunicare. - Seriozitate. - Dorința de a colabora pe termen lung.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Caut pe cineva care este interesat să lucreze în acest tip de proiect, pentru filmare de cursuri online. În medie realizez doua asemenea aproiecte pe lună. Descriere proiect Filmare doua zile (brut aproximatib 8 ore – material final aproximativ 7 ore) Fimare cu 3 camere, doi operatori, în general interior, Bucuresti Montaj: - Montaj simplu - Colori...material) - Introuri pentru fiecare lecție (in medie 20) - Realizarea unui promo pentru proiect Îmi doresc o ofertă de preț care să include: - Preț/proiect - Echipamente folosite (Camere, obiective, lumini, sunet) - Terme livrare montaj final - Linkuri către proiecte similare sau portofoliu în care pot fi făzute filmari realizate proiecte similare cum ce-mi doresc ca rezultat final pot fi vazute pe (Mas...

  $776 - $1552
  Recomandat
  $776 - $1552
  0 oferte

  ...trebuie sa deschid trei conturi, la fel si smartbill. Mai departe probabil o sa am nevoie de ajutor si pentru sicronizare cu learndash si budyboss, dara aceststa este va fi un proiect separat. Ma intereseaa un pret pe proiect. De asemenea daca mai sunt pluginuri pe care trebuie sa le achizitionez pentru multivendor sau alte pluginuri sunt dispus să le cumpăr. websiteul este unul de cursuri online () iar in acest moment reconstruiesc intreaga platforma....

  $134 (Avg Bid)
  Recomandat
  $134 Oferta medie
  3 oferte
  Java - Game of life S-a încheiat left

  Mi-ar placea o conversie Swing-Javafx a aplicatiei si o varianta mai actuala(folosind SceneBuilder de preferat), cu o interfata ceva mai placuta asupra careia pot aduce modificari ulterior. Aplicatia va fi folosita in cadrul lucrarii de licenta "Automate celulare". Mentionez ca imi este necesara in aproximativ o saptamana maxim.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Oferta medie
  1 oferte

  Lansam o aplicație care pune in contact Life Coach cu copywriter care sa scrie articole pentru blog in limba articole de la 300 de cuvinte la 1200 cuvinte relaționate cu psihologia,life coach, relațiile de cuplu,spiritualitate,noutăți in mindfulness. Cantitatea de articole intre 3 si 7 pe săptămâna cel putin 3 oferte cu preț pe 100 de cuvinte si de când putem începe colaborarea.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  30 oferte
  Telemarketing S-a încheiat left

  Contacteaza baza de clienti si ofera suport Cold calls pentru lead gen Evalueaza satisfactia clientilor Limba romana

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  3 oferte
  Project for Istvan I. S-a încheiat left

  Salut, am nevoie de proiectul “Game of life”. Ati vorbit putin mai inainte cu prietenul meu.

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  1 oferte
  Agent Telemarketing S-a încheiat left

  - Abilitati de comunicare prin telefon, negociere - Memorie buna, capacitate de concentrare si analiza, atentie la detalii; - Receptivitate fata de nou si dorinta de autoperfectionare; - Cunostinte operare CRM reprezinta un avantaj; - Ordonat Descrierea jobului - Preluare/ initiere apeluri telefonice si operarea in sistemul informatic; - Creare si verificare in CRM; - Solutionarea solicitarilor clientilor - Furnizarea de informații cu privire la serviciile firmei - Contactarea clienților în vederea clarificării unor detalii Domeniul : Imobiliare

  $380 (Avg Bid)
  $380 Oferta medie
  4 oferte
  Articole in limba romana S-a încheiat left

  Only for romanian freelancers. Am nevoie de cateva articole pe nise diferite (sanatate, tehnologie, calatorii, life-style, auto). Multumesc!

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Writing - my life S-a încheiat left

  Redactează câteva articole

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc sa ofer informatii despre cum ajuta life coachingul pentru a motiva lumea (din Romania).Caut pe cineva care sa imi scrie 20 articole (pe teme ce le ofer- sa contina mai multe solutii decat probleme), de pe site-uri englezesti - sa le traduca corect sau autentic si sa adauge informatii utile. aprox 300 cuvinte fiecare articol si scrise ca si pentru SEO + cuvinte cheie. Site-ul meu este iar eu am nevoie articole de genul cum sunt pe pagina ''De stiut'.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  14 oferte

  Redactează câteva articole "Oare ce m-a apucat de l-am inselat? Aveam barbatul perfect langa mine....dar am cautat altceva...ce? ".....asa as putea incepe articolul meu despre ce se intampla cu adevarat in social-life.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa ofer informatii despre cum ajuta life coachingul pentru a motiva lumea (din Romania).Caut pe cineva care sa imi scrie 15 articole (pe teme ce le ofer), de pe site-uri englezesti - sa le traduca corect si sa adauge informatii utile (sa nu fie doar copy-paste de pe un alt site ). aprox 300 cuvinte fiecare articol si scrise ca si pentru SEO. Site-ul meu este iar eu am nevoie articole de genul cum sunt pe pagina ''De stiut'.

  $33 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $33 Oferta medie
  11 oferte

  Pentru un site deja existent, facut pe un sablon wordpress, am nevoie de codul pentru 3 butoane (3 preturi fixe diferite) pentru plati recurente prin euplatesc sau mobilpay. Partea un pic complicata e urmatoarea: trebuie implementat cu facilitatea "First month free" adica clientul va introduce cardul, cardul este validat, dar tragerea efectiva de pe card incepe abia din ziua a...este validat, dar tragerea efectiva de pe card incepe abia din ziua a 31-a. Ulterior, administrarea recurentelor trebuie facuta de noi. Cei de la Euplatesc m-au asigurat ca se poate, insa nu vor sa ma ajute si discutia cu ei este extrem de lenta si greoaie. E o facilitate destul de standard oferita de mai toti procesatorii internationali (paypal, braintree, 2checkout etc.), dar se pare ca in RO e Scie...

  $225 (Avg Bid)
  $225 Oferta medie
  20 oferte
  PHP PROGRAMMER S-a încheiat left

  Desired Qualifications: • Minimum of 5 years of experience with PHP, Zen Framework, MySQL, HMTL5, JavaScript (JQuery), Linux • Strong experience in developing, building, and deploying XML and SOAP; ability to think in OOP • Excellent organizational, problem solving and communicative skills • Abili...Zen Framework, MySQL, HMTL5, JavaScript (JQuery), Linux • Strong experience in developing, building, and deploying XML and SOAP; ability to think in OOP • Excellent organizational, problem solving and communicative skills • Ability to pay high attention to detail while juggling multiple projects at a time • Ability to work both independently and as part of a team • BS degree in Computer Science, or equivalent or in related field, ...

  $54119 (Avg Bid)
  $54119 Oferta medie
  9 oferte
  Scrie articole S-a încheiat left

  Caut persoane pe content writer - concepere, redactare si publicare de articole pe un site dezvoltat in wordpress, in care se publica cu continut zilnic spre un public tinta 60% femei, cu varsta intre 25 - 45 ani. Proiectul este life de 2 ani si pregatim extinderea lui pe zona de informatii relevante si de interes publicate zilnic. Articolele trebuie sa fie relevante si documentate pe teme de interes, si sa nu contina greseli de ortografie sau de scriere. Solicit sa fie realizate cu diacritice si sa fie verificate inainte de publicare. Vreau sa construiesc un parteneriat pe termen lung de aceea caut seriozitate si experienta in domeniu. Nu accept incepatori sau tineri fara experienta! Multumesc.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  14 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Logo Life Medical'

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  1 oferte
  The best-MAGICAL WORLD S-a încheiat left

  motivational pictures about love and life

  $319 (Avg Bid)
  $319 Oferta medie
  10 oferte

  Am nevoie de redactarea a 3 articole originale pe tema Life Coaching.

  $57 (Avg Bid)
  $57 Oferta medie
  8 oferte

  - Dintr-o lista de 10.000 de leaduri din Romania (obtinut prin internet marketing pe pagina noastra web) trebuie sunati si selectati pe cei care acum doresc parteneriat d...Freelancerul care va aplica la acest proiect doar trebuie sa ii preselecteze prin telefon pe cei seriosi. Dupa fiecare nou partener serios obtinut prin preselectia TA iti platim pana la 130 de euro. Scopul este de a obtine un minim de 50 de noi parteneri (o medie de 1 nou partener din 200 leaduri) in urmatoarele 4-5 luni din aceasta lista. - Avantaj au persoanele care au experienta in vanzari sau telemarketing. Va oferim training si script pentru telefoane. Avantaj au doamnele dinamice dar este bine venit si un domn hotarat cu gandire pozitiva. - Plata se face lunar in data de 10 pentru realizarile din luna p...

  $8814 (Avg Bid)
  $8814 Oferta medie
  7 oferte
  Telemarketing S-a încheiat left

  Contactare telefonica a magazinelor de bijuterii din Romania si prezentarea ofertei firmei noastre/ pentru revanzatori. Oferire de cont utilizator de proba + avantaje de bun venit pentru clientii potentiali Urmarirea relatiei cu clientul pana la prima comanda de proba. Salariu fix + bonus din vanzarile generate/ numar de clienti atrasi, acoperire cost telefon

  $703 (Avg Bid)
  $703 Oferta medie
  3 oferte

  Salut,da-mi add pe skype: gambler life si iti povestesc ce am nevoie,si aici ca mai sus tre sa scrii minim 100 de caractere

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Caut cavaleri Jedi ai limbii române pentru o revistă online "dot com" care știu să se documenteze și să trateze cu umor subiecte tabu în societatea românescă. Articolele vor fi publicate inițial în românește pe site-ul revistei .ro, apoi tradu...care vor fi postate: -Cum să te desparți de o minoră -De ce familia ta e de căcat -Cele mai bune site-uri de torrente -Cum s-a transformat câinele din lup în chihuahuah -Bitcoin-viitorul banilor? -Locuri unde să ascunzi droguri în casă -Cum să cumperi droguri de pe net și să nu fi prins-un ghid cu imagini -5 filme in care gagicile nu vin la gara Alte subiecte care pot fi atinse: Cool Science, Porn, Videogames. Va multumesc și aștept propunerile voastre de subiecte ca s...

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  1 oferte

  ajutama sa-mi gasesc un job serios sa lucrez de acasa ca operator telemarketing, sunt foarte bun in asta. multumesc

  $526 (Avg Bid)
  $526 Oferta medie
  1 oferte
  Ongoing SEO S-a încheiat left

  Buna, Am cumparat 2 site-uri de la compania LifeGuard Insurance si vreau sa le fac rebranding si sa le promovez. Am nevoie de ongoing SEO pentru site-urile astea initial si apoi pentru altele din portofoliu. Site-urile sunt: Spune-mi te rog daca esti interesata: bucurdan@ Dan Bucur

  SEO
  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Website Rebranding S-a încheiat left

  Salut Radu, Am 2 websites cumparate de la compania LifeGuard Insurance si vreau sa le fac rebranding (scot tot ce este de la LifeGuard si inlocuit cu altceva) Am nevoie de un programator wordpress si bun designer care sa fie capabil sa creeze imagini etc pentru un numar determinat de ore lunar si/sau per proiect. Spune-mi daca esti interesat: bucurdan@

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  1 oferte

  The certificate was developed using Adobe Dreamweaver with Adobe Photoshop used to edit pictures and logo. As a component, the site consists of 5 pages, the first page is a small java script that plays three consecutive slides. To cont...Adobe Photoshop used to edit pictures and logo. As a component, the site consists of 5 pages, the first page is a small java script that plays three consecutive slides. To contact I used a PHP script integrated with sendmail and a design specifically designed for this page. For best appearance, the page was added a favicon, a small image that adds a page image browser. We chose the theme of science Craiova certified football team that, in my opinion, it is the character Oltenia, one of the most popular and beloved teams in Romania, dezafiliata...

  $498 (Avg Bid)
  $498 Oferta medie
  12 oferte

  Telemarketing / Telesales Scopul acestui proiect este de a identifica si a ne pune in contact de colaborare cu firme specializate in telemarketing/telesales etc.

  $412 (Avg Bid)
  $412 Oferta medie
  1 oferte
  pc nostru de astazi S-a încheiat left

  ...general purpose, pentru scopuri generale). Calculatoarele actuale nu sunt doar mașini de prelucrat informații, ci și dispozitive care facilitează comunicația între doi sau mai mulți utilizatori, de exemplu sub formă de numere, text, imagini, sunet sau video sau chiar toate deodată (multimedia). Știința prelucrării informațiilor cu ajutorul calculatoarelor se numește informatică (engleză Computer Science). Tehnologia necesară pentru folosirea lor poartă numele Tehnologia Informației, prescurtat TI sau IT (de la termenul englezesc Information Technology). În principiu, orice calculator care deține un anumit set minimum de funcții (altfel spus, care poate emula o mașină Turing) poate îndeplini funcțiile oricărui alt asemenea calculator, indiferent că este vorba d...

  $10 - $29
  $10 - $29
  0 oferte

  Am nevoie de 5 pagini traduse din Engleza in Romana. Traducerea trebuie sa aiba diacriticele necesare. Deadline: 24 de ore din momentul acordarii proiectului. Este un text cvasi-usor....no rocket science. Buget de 3$ pe pagina. Happy bidding!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  2 oferte

  I'm in need of a professional to update the biographical information on my Wikipedia page. The updates needed are of significant importance, requiring the rewriting of sections and the addition of significant life events. The ideal candidate for this job should have: - Proficiency in editing Wikipedia pages and adherence to Wikipedia's guidelines. - A keen eye for detail and ability to write engaging content. - Understanding of the nuances of biographical information and experience in this particular type of editing. - Capability to research and verify factual information to ensure accuracy. Please note that the updates are major in nature and will require a substantial amount of time and effort. I'm looking for someone who can handle this task professionally and e...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  I'm in need of an individual skilled in mural painting to bring a medium-sized wall in my space to life (approximately 100-250 square feet). Key Project Details: - The design should be in mural style, carefully crafted to capture attention. - A cool color scheme is preferred. This primarily includes blues, greens, and purples. The ideal freelancer would be experienced in mural paintings and should have a keen eye for implementing cool color schemes effectively. A portfolio showcasing previous similar projects is a plus. Your creativity and understanding of aesthetics would be greatly appreciated.

  $312 (Avg Bid)
  $312 Oferta medie
  59 oferte

  I require a professional to design a page on my Express Adobe account. - Content: The page should include text and images. - Design Elements: I have specific design elements that I'd like to be incorporated. You should be able to work with these and bring them to life in an attractive, cohesive manner. - Color Scheme: Please maintain the existing color scheme on my Express Adobe account to ensure a seamless design across the platform. The primary goal of this page is to inform visitors about our content. The ideal candidate for this project should have significant experience in graphic design, particularly within the constraints of Adobe Express. A strong eye for detail, a good understanding of user experience, and the ability to translate my design elements into a visually...

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  34 oferte

  I am looking for professionals experienced in AutoCAD to bring my vision to life. This should be a floor layout designed in a modern architectural style. Key Details: - The floor plan should be intermediate detailed, featuring placements of rooms with exact measurements, as well as inclusion of elements such as windows, doors, and furniture. - The aesthetic should reflect modern design sensibilities, blending functionality with minimalism for a comfortable, liveable space. Ideal skills and experience: - Proficient in AutoCAD - Have a solid background in architectural design, preferably in a modern style - Strong attention to detail and precision - Previous experience in creating detailed floor plans with furniture placements.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  4 oferte
  Elegant Funeral Program Design 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking a talented designer to create an elegant funeral program. The program should be created following the attached elements and notes. Folded booklet finish size is 8.5" x 5.5" design must be full-bleed with a .125" bleed The pic we are using is attached. Header: CELEBRATION OF LIFE PIC ATTACHED Footer: Dorothy Jean Leath 10/23/1933 - 5/5/2024 ps we want reds/golds/green and gardenias somehow incorporated into the border and/or design on pages Pg 2, 3 sent already Pg4=Obituary on the (with pic if possible)back cover sent already THIS IS RUSH DESIGN!

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  53 oferte

  I'm looking for a talented video editor to create a cinematic reel for my brand. Key Pr...portfolio. - Experienced in creating cinematic content. - Able to effectively convey a brand's message through visuals. - Capable of delivering high-quality work within a tight timeframe. Please only apply if you're confident in creating engaging, cinematic reels that can effectively highlight a brand. Your creativity and skill in visual storytelling will be crucial in bringing this project to life. Please cut in appropriate stock footage throughout the reel (especially where my clients are shown, they cannot be in the video). please cut my wife out of the video and upscale so that i dont look as grainy. please see @beconnectedrelationshipcoa3471/shorts for previous example...

  $10 (Avg Bid)
  Garantat

  I'm in search of a skilled 2D animator for my next project. I require someone who has expertise in creating engaging, high-quality 2D animations for product promotion. This project already has a complete script and storyboard to work from. Ideal Skills and Exper...project already has a complete script and storyboard to work from. Ideal Skills and Experience: - Strong 2D animation skills - Solid understanding of product strategies - Experience in executing a provided script/storyboard efficiently and creatively - Exceptional attention to detail - High-quality work with a timely delivery Your task will primarily involve bringing our script/storyboard to life with engaging and high-quality 2D animation. Please provide relevant portfolio pieces in your bid. Looking forward to ...

  $77 (Avg Bid)
  $77 Oferta medie
  6 oferte

  Don't Bid if you don't know retas Studio I'm after a skilled and experienced RETAS STUDIO team to help me with a 2D animated illustration project. The main goal of this project is to enhance educational content. Key requirements: - Expertise in 2D animation - Strong illustration skills Looking for a team who can create engaging, animations that bring concepts to life. The end product should be both informative and visually appealing to keep the audience's attention.

  $355 (Avg Bid)
  $355 Oferta medie
  64 oferte

  I'm in need of a skilled freelancer who can work on a project that has not been fully defined yet. The project will include either the creation of a website, development of a mobile app, or designing a logo, depending on the best fit for our goals. I will provide more information on the specific features that are needed, as well as the target audience, once I find the right candidate. Ideal ...I find the right candidate. Ideal candidate should be: - A versatile professional who is skilled in either website development, mobile app development, or graphic design. - Able to work with flexibility due to the nature of this closed bid project. - Excellent at communication and open to discussing project details together. Looking forward to finding the right person to bring my vision ...

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  63 oferte

  This project seeks the expertise of an advanced video editor to perfect raw footage taken from a mobile phone. Focus primarily on incorporating eye-catching effects and color correction to reveal the best aspects of every frame. Require...primarily on incorporating eye-catching effects and color correction to reveal the best aspects of every frame. Requirements: - Proficiency in advanced video editing tools - Strong understanding of effects and color correction - Previous experience with mobile phone footage - Ability to produce a 1-5 minute final outfit with high attention to detail Your task will be to bring my vision to life and breathe life into the raw mobile phone footage by adding your creative spin. The perfect candidate is someone who appreciates the power of vis...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  8 oferte

  I'm seeking a skilled copywriter to help me create captivating content for my Instagram account. Key Responsibilities: - Crafting engaging posts: Your primary focus will be on producing content that catches the attention of my primarily millennial and parent audience. Your words need to be re...for Instagram, with a portfolio that demonstrates your ability to create engaging and relatable content. - A deep understanding of the millennial and parent audiences on Instagram. - Excellent storytelling skills, with the ability to craft compelling narratives that draw followers in. - A good sense of time management and ability to deliver content promptly. If you are someone who can breathe life into my Instagram account, connect with my audience and drive engagement, I'd lo...

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  50 oferte

  I'm searching for a 3D modeling expert who can re-create my company's logo - a donkey wearing a sombrero, smiling with its teeth showing, I will include an image - in 3D format. Specifically, I need: I want to be able to print this on my 3d printer - The model to be delivered in .STL format - The design colored, not monochrome - The donkey and sombrero to have moderate detail...printer - The model to be delivered in .STL format - The design colored, not monochrome - The donkey and sombrero to have moderate detailing You should have: - Demonstrable experience in creating 3D models from 2D designs - Great attention to detail - Proficiency in handling .STL files Your ability to accurately and creatively translate a 2D image to a 3D model will be crucial. Let's breathe ...

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  48 oferte

  I'm looking for a skilled 3D CAD designer to create a prototype of my consumer electronics product on Onshape. Key Requirements: - Expertise in 3D CAD design, specifically with Onshape - Proficiency in creating detailed, accurate and high-quality designs from scratch - Understanding of consumer electronics industry standards and requirements The project will involve creating a prototype fro...a detailed 3D model is crucial. Ideal Experience: - Prior experience in creating consumer electronics prototypes or designs - Strong portfolio of 3D CAD designs in a similar field - Good communication skills to understand and interpret my requirements accurately. Please include examples of previous work in your proposal. Looking forward to working with a designer who can bring my concept ...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  16 oferte

  I am seeking a Sketchup Guru to create a 3D model for architectural visualization purposes. The ideal candidate should have experience in creating modern architectural designs and be able to incorporate intermediate level textures and materials for a realistic presentation. The project requires attention to detail and the ability to bring the vision to life. This project would be perfect for someone who is creative and skilled in using Sketchup to create visually stunning designs.

  $52 (Avg Bid)
  $52 Oferta medie
  14 oferte

  ...image and rendering expert, particularly in the footwear and accessories niche. The primary task is to create realistic images that showcase sneakers with a unique lace lock, designed by myself. These images are crucial for product visualization as opposed to marketing or design validation. Key requirements: - Ability to create photorealistic images: I envision images that closely resemble real-life products. The level of realism is paramount for the success of this project. - Experience in footwear or similar products: It's imperative that the freelancer has prior experience in rendering footwear or accessories. Understanding the unique challenges and details of this niche is crucial. - Multi-view rendering: For each product, I require more than three different views. This...

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  35 oferte

  I'm in need of a talented and creative designer who can help bring my vision to life. I have specific ideas in mind for the logo design, which I'll share upon hiring. To accompany the logo, I'm looking for the design of brochures and social media graphics as well. Target Audience: - Both men and women Ideal Skills: - Proficiency in graphic design - Experience in logo design - Familiarity with creating marketing materials - Knowledge of branding strategies in the beauty industry

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  49 oferte

  ...diverse range of instruments, music styles, effects, and vocal variations. Furthermore, we should be able to assign specific characters to produce the song, adding a unique narrative dimension to the composition process. The tool should present us with a curated selection of example compositions, available for download in MP3 format. Song Reconstruction (MP3 and WAV): Enabling us to breathe new life into existing musical compositions, the tool should offer intuitive features for song reconstruction. We should have the option to modernize aging compositions by seamlessly integrating elements such as bass lines and additional instruments while preserving the original song's temporal structure. A repository of diverse reconstruction examples should be made available for us to ...

  $4172 (Avg Bid)
  $4172 Oferta medie
  38 oferte
  Cartoon Character & Logo Design 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm in need of a skilled graphic designer who can create a cartoon character for me. This character will be featured in a set of four pictures showing different scenarios and in a simple logo. The character you will create should: - Be designed in a cartoon style. - Be versatile enough to fit into different scenarios and actions. - Have a play...and experience for this job includes: - Proficiency in character design, particularly in a cartoon style. - Ability to create engaging, versatile characters. - Experience in logo design that can complement a character. - Proficiency in graphic design tools to deliver high quality, professional work. If you're a creative and skilled graphic designer who can bring this character and logo to life, I look forward to s...

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  32 oferte

  In this project, I am seeking a logo designer who can creatively encapsulate my concept into a visually appealing logo. Key points to consider: - The logo must convey 'Creativity': I strongly believe that a logo should be a representation of creativity and uniqueness to stand out among the crowd. - Color scheme is entirely up to your creative discretion: Although this project does not spe...best signify creativity. - Fast turnaround: I am in need of a finished design as soon as possible. Experience in logo design and creativity are ideal skills for this project. A good understanding of color theory and design principles would also be an asset. Please provide examples of your past design work, specifically any creative logo designs. Let's work together to bring this crea...

  $64 (Avg Bid)
  $64 Oferta medie
  92 oferte