Turn ebook audiobookproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 turn ebook audiobook proiecte găsite, la prețul de USD
  traducere -- 2 S-a încheiat left

  Buna ziua , Doresc sa traduc ebook din limba romana ,scris cu cuvinte arhaice ,in limba engleza americana , imi trimiteti o oferta ? multumesc

  $953 (Avg Bid)
  $953 Oferta medie
  35 oferte
  Povești pentru copii S-a încheiat left

  Un ebook cu povești pentru copii care să aibă aproximatix 50 de pagini. Ideal ar fi să fie povești cu animale, fiind o temă care prinde bine la grupul țintă.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  5 oferte

  Salut! As vrea sa creez un audiobook pentru "Povestea lui Harap-Alb". Te intereseaza?

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  Buna Rachbauer L. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Valentin M. S-a încheiat left

  Salut, Valentin. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Creare site web S-a încheiat left

  Site web (indiferent de idee, poate fi un eBook, un catalog cu mașini etc), cu un aspect decent, care să utilizeze neapărat o bază de date.

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  26 oferte

  Caut ghostwriter pentru un ebook de aproximativ 25000-30000 de cuvinte in limba romana. Subiectul este Texting si Dating, nisa self-help pentru barbati. Candidatul ideal pentru job este o persoana deschisa catre comunicare, are rabdare sa inteleaga viziunea mea si sa faca research online. Pot oferi bullet point-uri pentru capitole, un exemplu de ebook ca sa se inteleaga vibe-ul lucrarii si video-uri in engleaza pentru research.

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  14 oferte
  creeaza un ebook S-a încheiat left

  Redactare content pentru realizarea unui ebook original în limba română în domeniul unei terapii complementare. Biblioriografia: extrase din aproximativ 30 de cărți în limba engleză.

  $482 (Avg Bid)
  $482 Oferta medie
  3 oferte

  Sunt scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, actor cu peste 20 de premii naționale și dețin o editură. Doresc colaborare cu freelanseri pentru distribuția de cărți în format carte tipărită, ebook sau audiobook. Comision pe care îl stabilim de comun acord.

  $339 (Avg Bid)
  $339 Oferta medie
  7 oferte

  ebook cu o poveste de dragoste intr lgbt cat si viata lor si problemele prin care sunt nevoiti sa treaca datorita acestei diferente fata de asa zisa normalitate, povestea sa fie incadrata in media de pagini a unei carti online.

  $232 (Avg Bid)
  $232 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un traducator din romana in engleza, pentru un ebook ce contine 49 de pagini. Fara variante google translate, pentru ca si eu am incercat ?. Astept oferte. Multumesc

  $304 (Avg Bid)
  $304 Oferta medie
  51 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  We are a company of memorable activities, unique events in nature, both b2b and b2c. See our activity on www.smartexperience.ro. With the changes brought by Covid 19 in the field of outdoor activities, it would turn our attention to indoor activities in online. We want to launch a motion platform called SmartRaces. It will offer virtual races for sale, the completion of the races being rewarded with a real medal. Similar project example: What do we need? SmartRaces project logo Colors: black + orange / white + orange - Code orange: # f7941d, rgb (247,148,29) Logo type: Icon + name / icon with name integrated in the design / icon from the initials S R Elements that we would include in the design: globe / moving person / running shoe sole, other elements that induce the

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  31 oferte

  Landing page pentru promovare/vanzare Ebook si carte tiparita, e vorba de o trilogie hard scifi.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  14 oferte

  Buna! Caut scriitori care au scris/vor scrie carti de beletristica sau dezvoltare personala. Astept manuscrise sau fragmente din creatiile voastre. Proiectul ales va beneficia de tiparire cartii in format eBook pentru moment, iar ulterior in format fizic.

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  5 oferte

  (versiunea lb romana) De introdus butoane social media (Facebook, LinkedIn, Instagram, Soundcloud, Youtube, Twitter) De introdus disclaimer pe toate paginile asa cum este pe Header – de scos diacriticele, eventual de imbunatatit slider-urile cu imagini si text sub o forma mai profesionala (au fost facute de mine in Canva…..) De facut functionala descarcarea ebook-ului din header-ul verde. Utilizatorul sa o primesca automat pe email. Optiunea exista pe metabolicenergy.net. De rezolvat alte nereguli majore daca exista, imbunatit mici aspecte de design (fonturi, etc), de verificat daca am implementat bine butoanele de PayPal la pagini. SEO… 2. Migrare catre hosting Siteground + optimizare timp incarcare + comprimare poze (in prezent am hosting la Simplenet

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  5 oferte

  Sunt un autor roman publicat, un nume relativ nou. In ultimii 2 ani mi-au fost publicate urmatoarele carti: 1. Analiza financiara pe intelesul tuturor, vol 1 si vol 2 (s-au vandut cca 2.000 exemplare). 2. Aventurile lui Fram la Polul Nord, roman pt copii, 200 pag, vanzari slabe, este pierdut in marea masa a cartilor pt copii. 3. Interviul, roman horror psihologic, aparut de cca 4 luni 4. Monstru, ebook, disponibil online, roman horror, 170 pag Am facut publicitate platita prin Facebook, cu rezultate destul de modeste. Doresc un plan de publicitate agresiva, in vederea cresterii vizibilitatii in Romania si a notorietatii autorului

  $270 (Avg Bid)
  $270 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Marilena T. S-a încheiat left

  Buna. Am un text de aranjat. De fapt este doar o pagina, unde se repeta cuvantul 'meditation' de prea multe ori, si trebuie sa il fac sa nu se mai repete asa de mult. + un feedback despre cum arata ebook-ul per total ca desing.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de o traducere din romana in engleza, pentru doua ebook-uri, unul de 40 de pagini si celalalt de 38 de pagini.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Oferta medie
  11 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Crearea unui eBook de 25-30 de pagini. Limba Romana Domeniul IT Termen o luna

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  16 oferte
  Project for CristinaZA S-a încheiat left

  Salut Cristina, In urma cu cateva luni mi-ai ajutat cu proofreading si editare la unele retete. Am fost foarte multumita cu munca ta si mi-ar face placere sa lucrez din nou cu tine. A-si dorii sa imi creez un Ebook de bucate dar timpul si experienta nu imi este de ajuns. Am cateva din poze si retete finisate, dar mai am texte de creat si editat. Daca te intereseaza proiectul, te rog las-mi un mesaj cu pretul si cu perioada de timp ce consideri tu ca este necesara. It-ti multumesc anticipat, Cu stima, Aliz Csepei

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  ebook pe limba romana S-a încheiat left

  Salut, Caut ajutor la finisarea unei Ebook pe limba Romana. Ebookol este o carte de bucate. Am 80% din text dar necesita corectura, 70% din imagini. Am nevoie de cineva cine se pricepe la editare poze, text si a construii un ebook simplu, usor de folosit gu gusturi minimaliste, preferabil in programul Adobe InDesign.

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  24 oferte
  Project for adrif73 S-a încheiat left

  Buna , Adriana! Sunt Ramona si am nevoie de un ebook cu retele de cocktailuri si bauturi..23 pagini, 4 categ cocktailuri X 10 retete fiecare. 2retete pe pagina cu poza frumoasa colorata. Le luam de pe sau cum zici. Ce zici?

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  ... este sincronizat in timp real printr-un serviciu SOAP cu sistemul ERP, numit CDMS. In CDMS noi avem gestiune si vanzarea pe magazine. In site se trimit in timp real din CDMS produsele documentate cu toate atributele. In magento nu se introduc manual produse. Toate produsele cu toate atributele se introduc in CDMS, iar din CDMS ajung automat in site. Exista doar produsele de tip ebook care se introduc direct in site. Din site pleaca tot printr-un api produse in emag. Momentan avem listate doar Carti si o parte din Cadouri si Papetarie pe emag. Acestea se sincronizeaza automat pe stoc cu site-ul si CDMS-ul. Din emag ajung in site Comenzile. Toate comenzile ajung din site in CDMS ca si Comenzi/facturi, depinde de stoc/pret. In site noi facem promotii/campanii (pagina dedicata)/sc...

  $516 (Avg Bid)
  $516 Oferta medie
  16 oferte
  Design 14 bannere S-a încheiat left

  Doresc modificarea a 14 bannere + smart object, le am cumparate ( ) si doresc modificarea lor si a ebook-ului din imagine in Photoshop cu textele si logoul nostru.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  48 oferte

  E-book sau mini - carte cu tematica axata pe numerologie, filozofie, astrologie. O abordare unica a numerelor personale prin prisma realitatii. In momentul de fata am reusit sa stabilesc cuprinsul lucrarii si am mai multe idei de constructie a continutului. Caut persoane din Romania de preferinta Bucuresti, cu inclinatie catre aceste domenii. Prima discutie prefer sa o avem face to face , moment in care se primesc si celelalte detalii. Multumesc si astept cu interes persoanele dispuse sa colaboreze.

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  8 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Sunt interesat sa scriu niste e-book-uri avand diferite teme. Eu am ideea (ideile) si doresc ca cel care scrie e-book-ul sa consulte bibliografia respectiva potrivita tematicii si sa redacteze cuprinsul acestuia. Un astfel de e-book urmeaza o anumita cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul fiecarui e-book. Va fi un fel de mini carte, care ulterior va fi oferita publicului on-line sub format pdf. Nu vor fi lucrari de specialitate, greoaie, vor fi mai mult de analiza pe un anumit segment si dezvoltate in consecinta. Mie nu imi permite timpul, de aceea rog cine are experienta in redactare, talent, inspiratie sa ma contacteze. Multumesc

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Neruna S-a încheiat left

  Ebook - Cele 7 secrete pentru un video de Succes!

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 100-150 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Buget 70-100 de euro.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  30 oferte

  ONLY FOR ROMANIAN FREELANCER - Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 200-250 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Ofer 100 de euro.

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  31 oferte
  Project for zumbamylife S-a încheiat left

  First eBook - Sci fi series

  $988 (Avg Bid)
  $988 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc sa gasesc noi partneri- web developeri- ce ma pot ajuta sa duc la bun final acest proiect. As dori sa construiesc o noua nisa in cadrul acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui s...acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui sa fie pagina de prezentare a serviciilor Web Developerilor partneri ai ai acestui proiect. Ei vor putea sa isi vand serviciile web individual sau vor putea lucra in echipa. Acesta este trocul ce il pot oferi viitorilor partneri ! Sper sa reusesc sa dezvolt aceasta comunitate cu ajutorul ebook-urilor la care am lucrat. Primul ebook este publicat si lucrez la a-l edita pe al doilea! Doresc sa lucrez cu dezvoltatori romani. Acest proiect are nevoie de un design extraordinar.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  3 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Need some help with an eBook'

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  ebook retete S-a încheiat left

  Doresc redactarea unui ebook cu retete,pornind de la pagina mea de facebook. O sa includa atat poze cat si retetele detaliate. Doresc precizie si seriozitate. Sunt in jur de 250 de retete, dar textele nu sunt foarte lungi.

  $91 (Avg Bid)
  $91 Oferta medie
  33 oferte

  I'm seeking a talented and experienced video creator who can create a unique and personal video for my wedding. It'll be a gift to my husband to be to watch on our wedding morning - a video full of our memories over the years. All of the footage has been taken on an iphone so it'll have to be similar dimensions - probably social media/ Instagram dime...videos, preferably weddings - The video should be a heartwarming and engaging representation of the event - Given the personal nature of the project, communication and alignment on vision is key Expected Skills: - Video editing - Experience with making wedding/ personal montage videos - Strong communication skills. Looking forward to seeing your portfolios and discussing how we could potentially turn this vision into ...

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  35 oferte

  I have a document that needs to be converted to Kindle Package Format (KPF). The document is in both PDF and Word format and contains images and graphics that need to be carefully handled in the conversion process. Key requirements: - Convert PDF and Word documents to Kindle Package Format (KPF). - Maintain t...Kindle Package Format (KPF). - Maintain the original placement and size of images and graphics. - Ensure the final KPF retains the integrity of the original document layout. Ideal skills and experience: - Proficiency in converting various file formats to Kindle Package Format (KPF). - Experience in handling images and graphics in eBook conversions. - Attention to detail to ensure the final product matches the original layout. - Knowledge of best practices for Kindle eBoo...

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  18 oferte

  I'm looking for a video editor to transform a two-minute video of me speaking into an eye-catching and professional marketing advertisement. The goal is to create increased brand awareness for my platform through this ad. Important links: > Here is how it currently looks: (it is the video you see in the Headline / hero). I have the raw file, without the music or effects, that I can send to whoever I award the job to(. > Here is a good example of what it could look like : (watch the first video you see) Comments: - The ad should creatively incorporate real-life captivating images to evoke emotion and maintain viewer interest. But do not overdo it. Use the example above to see how often they use b-roll there. - The main focus is to highlight and explain the features and func...

  $134 (Avg Bid)
  $134 Oferta medie
  36 oferte

  I'm looking for an Android app that will redefine the way books are experienced. The app will be focusing on interactive reading with a touch of 3D visualization, voice narration and interactive quizzes. Key Features: - 3D Book Visualization: The app should be able to turn traditional book reading into a visually engaging and immersive experience. - Voice Narration: The app should have an option for users to listen to the book being narrated. - Interactive Quizzes: Incorporating interactive quizzes into the reading experience can make book consumption more engaging and fun. Ideal Skills: - Android App Development: The freelancer should have a proven track record of developing high-quality Android applications. - 3D Visualization: Experience in implementing 3D models and ani...

  $427 (Avg Bid)
  $427 Oferta medie
  9 oferte

  I have the following i need WIRING DIAGRAM to that connects ALL of these parts and that will actually make function when together. I will Test this before making any payment as to not waste my time. I would like the coding to use the (additional non power button) PiSugar 3 Button to turn on and off a solid bright white light from the Flora Neopixel . Upon Completion you are to send: Instructions Python Code Wiring Diagram I am using 1 Flora Neopixel, but also have a Neopixel Ring if not bright enough Timeframe: open Attached are my EXACT parts as listed in post title: Need help with clear installing OS to Orange Pi Zero 2W as well Orange Pi Zero 2W PiSugar 3 Raspberry Pi Camera Module v1.3 github: PiSugar 3 Please do not say

  $154 (Avg Bid)
  $154 Oferta medie
  20 oferte
  Luxury tropical villa design 6 zile left
  VERIFICAT

  Seeking Innovative Architect to Design Two Luxurious Villas in Koh Phangan, Thailand Description: Are you an architect with a passion for creating exceptional living spaces that seamlessly blend with their natural surroundings? Do you possess a keen eye for detail and a knack for translating clients' visions into stunning architectural designs? If so, we...surroundings. If you're a talented architect who shares our vision and is excited about the prospect of designing two exceptional villas in Koh Phangan, we want to hear from you! Please provide examples of your previous work, along with a brief overview of your approach to architectural design. Join us in creating a haven of luxury and tranquility in one of the world's most stunning destinations. Let's turn...

  $1953 (Avg Bid)
  Recomandat
  $1953 Oferta medie
  28 oferte

  I'm in need of an experienced web developer to build a website on WordPress for displaying cars. I already have the design, so your main task will be to turn my vision into a fully-functioning, responsive site. Key elements of the website include: rotating 3d model can change features of the car and display the corespondent picture news get a quote depending on selected features calculate the instalments the website is in 3 languages two of them are rtl a search page with detailed filter contact page news page and more as shown in the file p.s. no cart or online buying Overall, the ideal freelancer for this project will have significant experience with WordPress and a portfolio of past e-commerce projects to demonstrate their abilities.

  $311 (Avg Bid)
  $311 Oferta medie
  98 oferte

  ...minute interviews conducted with mainstage speakers when they come off-stage - using a lavalier mic (questions/names list provided below) DAY 1 AND DAY 2 - MULTI-CAMERA PANEL COVERAGE: Front-of-room tighter shots of speakers (9x16), with operator. Our goal is to produce short videos of individual panels sharing their best insights on the mainstage, so you will capture all panelists as they speak in turn during their panels. Back-of-room full panel shot in 16x9, 4k, unmanned. Our goal is to have full length panel videos to share with the featured panelists post-show. Speak with the AV team to sync their audio source to your back-of-room camera Videographer #2 (day 2 only): DAY 2 - SIZZLE VIDEO: 45-60 sec Sizzle Video 16:9 with a “day-in-the-life of an attendee” st...

  $7500 (Avg Bid)
  Local
  $7500 Oferta medie
  1 oferte

  ...where it makes sense to me. I want a simple LIFT in sales and some simple basic training. Ultimately the winning bidder will be rewarded medium to long term with a lucrative contract in residual profits from the lift and sales produced by the work they put in. My project involves 5 main components: -Brief listings cleanup/edit -Some training – Using Google Meets -Marketing to increase traffic(Turn around a little more each week…) -Design for store(facelift) -Reports/Proof of sales traffic inflow, and LIFT Details: It involves a handful of products from one manufacturer on Amazon under the Automotive Parts & Accessories category.(These products sell fast and have a proven track record). Here's what specifically needs to be done: -Cleanup, Listings Templa...

  $221 (Avg Bid)
  Recomandat Urgent
  $221 Oferta medie
  13 oferte

  I am in need of an experienced graphic designer to bring my logo concept to life. - Designing Requirements: I have a definitive idea for my logo which involves a specific object acting as the cornerstone of the design. It carries symbolic relevance and is worthy of being portrayed creatively. - Style: I would like the logo to be definitive and symbolic in...this design. - Redraw and Screen Print: After the initial design, I will need a redraw and the image prepared for screen printing. Ideal Candidate: - Proficient in logo designing, specifically symbolic designs and has a portfolio showcasing this. - Skilled in digital drawing/redrawing. - Experience in preparing images for screen printing. Looking forward to meeting a freelancer who can turn my clear idea into an enga...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  30 oferte

  Dynamic content, on the other hand, gives marketers the power to personalize every step of the customer journey to an individual's preferences, behavior and real-time context. Each user sees timely, relevant content, which in turn encourages clicks and sales. One of the well-known dynamic content example is Amazon's recommendation engine.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I need assistance in generating leads for a residential and commercial solar company. The end goal is to secure appointments with potential customers that are interested in solar energy solu...interested homeowners. - Maintain a high level of professionalism and product knowledge while communicating with leads. Ideal Candidate: - Experience in lead generation, specifically with residential markets. - Proficient in both phone and email communication. - Understanding of the solar energy industry and ability to effectively communicate its benefits to potential customers. - Strong sales skills to turn leads into scheduled appointments. This role is vital to the growth and success of our company, so a driven and motivated individual with a proven record in lead generation would be the ...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  17 oferte

  I'm in immediate need of a captivating children's eBook suitable for the audience of 4-7 years old to be published on Amazon KDP. - **Target Audience:** The book is tailored for 4-7-year-olds, so the content needs to be engaging and age-appropriate. - **Illustrations:** I'm open to suggestions for the illustration style, but they must be colorful, appealing, and resonating with the content. - **Delivery Time:** Urgency is key for me, so I need this project completed ASAP. Ideal candidates should have experience in creating children's eBooks, particularly for the specified age group. Illustrators with a good understanding of child psychology and preferences will be preferred. A portfolio that showcases your previous work on children's eBooks will be highly ...

  $357 (Avg Bid)
  $357 Oferta medie
  79 oferte

  I'm looking to get a powerful and compelling logo designed for my online restaurant. The logo should convey the restaurant's character and should stand out in the digital marketplace. - Preferred Colors: The logo should predominantly use red, yellow, and orange, creating a vibrant and engaging aesthetic. - Desired Style: The logo should strictly adhere to a minimalisti...Ideal freelancer should have a knack for developing striking visuals and a strong understanding of color theory and minimalist design. To be a good fit for this task, you should have experience in illustration and logo design, specifically with food-based businesses. A creative approach to design and attention to detail is crucial. I want someone who can capture the essence of my restaurant and turn it i...

  $10 (Avg Bid)
  Garantat
  $10
  134 intrări

  I am seeking an expert in Aisensy and Pabbly to develop a customer relationship management (CRM) system for public users that primarily serves as a platform for interaction and feedback. Key Responsibilities: - Design and implement a user-friendly platform that encourages public users' engagement - Ensure a seamless communication system be...systems, specifically Aisensy and Pabbly - Proven experience building platforms for public user interaction - Proficiency in user-experience and feedback analysis - Experience in a project with similar scope and complexity will be preferred. Your help will have a vital role in fostering customer relations and improving our service based on the users' feedback. Your dedication and expertise can turn this project into a successful u...

  $18 - $150
  $18 - $150
  0 oferte

  Looking for someone to turn an image into a vector and png right away. Must be available now and can turn around the project in a few hours. No original design needed, just vectorize a file.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  37 oferte

  I have a character that I'd like to turn into an NFT collection, and I need a Blender designer to create 80 unique and visually appealing threats for this character. Key Deliverables: - 80 different threats based on various categories like Clothing items, Accessories, Eyes, Mouth, Gesture, Skin, Background, Hair color, Style, Rarity Specific Requirements: - Clothing items: Hats, Shirts, Pants, Shoes, Dresses, Jackets - Accessories: Glasses, Necklaces, Bracelets, Earrings, Hats, Belts, etc Ideal Candidate Skills: - Proficient in Blender or a similar 3D modeling software - Experience in character design - Ability to create visually appealing and unique designs - Understanding of NFT market and design trends - We heard offers

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  39 oferte