Urgent business plan urgent care medicalproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 urgent business plan urgent care medical proiecte găsite, la prețul de USD

    Buna ziua, Cautam o persoana care sa construiasca o campanie de promovare pe Facebook cat si Google cu scopul de a atrage mai multi clienti pe site-ul nostru. Site-ul este un magazin online care se ocupa de vanzarea accesoriilor pentru telefoane si a diferitelor gadget-uri. Experienta anterioara in construirea reclamelor pentru un magazin online este un plus.

    $148 (Avg Bid)
    $148 Oferta medie
    9 oferte

    As dori sa imi creati un Header Meniu full Drag and Drop la fel ca cel din site-ul de referinta ( ma intereseaza tot ce include topbar pana la slider. de preferat ar fii pe un plugin pe care sa-l pot folosi si pe alt site , site-ul de referinta este http://www.tintworld.com. vreau sa arate identic si sa fie configurabil usor , vreau sa fie mobilefriendly la fel ca cel din referinta.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 oferte

    Jocul va fi bazat pe parcari, va contine ca si harta un oras intreg.

    $223 (Avg Bid)
    $223 Oferta medie
    3 oferte
    Identitate vizuala S-a încheiat left

    1. Creare logo: Pentru logo se vor crea 3 modele diferite, specifice activității și temei taberei, după care se va alege un model, pe care se va lucra până la fisierul final. 2. Creare grafică: Aceasta cuprinde 3 aspecte principale: - creare broșură informativă: ce va conține informațiile principale despre tabere, pentru a putea fi împărțită prin clase, printre părinți etc. Aceasta va avea formă aparte (ex. bondar), culori vii specifice (paleta de culori de pe website și din logo) și va avea dimensiuni de aprox. 10*7cm, îndoită la mijloc. - creare șablon e-mail: șablonul va fi creat special pentru a fi folosit în emailul trimis automat la înscriere, constă in crearea unui antet și a unui subsol, și aplicarea unui fundal specific, și va conține ...

    $63 (Avg Bid)
    $63 Oferta medie
    10 oferte
    Expert Grafica DTP S-a încheiat left

    Pozitia pentru care va contactam este cea de Expert Grafica DTP in cadrul unui proiect, iar criteriile minime in vederea ocuparii acestei pozitii sunt urmatoarele: • Cunostinte avansate de limba engleza; • Experienta in pregatirea documentelor pentru tiparire (realizare design materiale, , concept creativ/grafica, machetare, inserare text, asigurarea coerentei grafice si de imagine a documentelor) în cadrul a cel putin 4 contracte/proiecte; • Experienta în elaborarea de materiale pentru prezentari (ppt si/sau alte formate similare).

    $348 (Avg Bid)
    $348 Oferta medie
    15 oferte

    Cautam persoane serioase (preferabil cu PFA sau SRL) cu care sa colaboram pe proiectele noastre de social media marketing (in special facebook, instagram, youtube si google Adwords) Incercam sa dezvoltam o colaborare pe termen lung. Asteptam propuneri insotite de un portofoliu. DOAR DIN ROMANIA / ONLY FROM ROMANIA PLEASE.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Oferta medie
    7 oferte

    Înregistrează-te sau Conectează-te pentru a vedea detaliile.

    Recomandat Sigilat Acord de confidenţialitate

    Suntem interesati de redactarea unor planuri de afaceri. Continut circa 18-22 pagini. Fara proiectii financiare, doar "povestea". Death line 12.02.2019.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Oferta medie
    2 oferte

    Salutare! Am nevoie de cineva care să transcrie un interviu audio în limba română și apoi să-l traducă în engleză. Fișierul are o oră. Aștept propunerile voastre.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Oferta medie
    25 oferte
    Project for Ion S. S-a încheiat left

    Buna seara. Observ ca sunteti f atent cu timpul dumneavoastra, ceea ce e ok , mi se pare complet resonabil dar , as vrea sa clarificam mai multe lucruri asa ca va propun sa va platesc 2 ore pt a nu pune presiune pe dicutia noastra. Firma de jaluzele pt care incerc sa refac aplicatia este a mea, eu cunosc toate procesele si eu am facut designul si arhitectura. Recunosc ca sunt facute 'PE GENUNCHI' , EU NU SUNT NICI PROGRAMATOR NICI SOFTWARE PROJECT MANAGER. Sunte de acord cu ce mi spuneti, dar multi termeni sunt straini de mine, am nevoie de timp sa ma documentez un pic . Asadar daca accepatti oferta mea , putem continua discutia. Ce ma intereseaza pe mine la momentul asta sunt cotatii, ce tehnologii propuneti si ce termeni si timpi de livrare.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Oferta medie
    1 oferte

    Caut content writer care să facă descrieri în limba română pentru filmele care urmează să apară la cinema și nu numai. Descrierile nu trebuie să conțină spoiler, să cuprindă 110-130 cuvinte și să fie originale. Cei interesați sunt rugați să-mi trimită două astfel de descrieri. Ofer 0,60 euro pentru descriere.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Oferta medie
    9 oferte
    Colaborare proiecte SEO S-a încheiat left

    Cautam persoane serioase (preferabil cu PFA sau SRL) cu care sa colaboram pe proiectele noastre de SEO, in special content writing si link building, scriere de articole blog, advertoriale, etc. Incercam sa dezvoltam o colaborare pe termen lung. Asteptam propuneri insotite de un portofoliu. DOAR DIN ROMANIA / ONLY FROM ROMANIA PLEASE.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    24 oferte

    Societate de servicii B2B, cautam freelanceri romani pentru distributie materiale publicitare ( lipit afise, imparit flyere) in mediul urban din Romania, in zonele comerciale si industriale. Se solicita proba afisarii (fotografie) ca dovada pentru plata. Va rog specificati orasul sau zona pe care o puteti acoperi si tariful pentru 100 afisari.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    3 oferte

    Doresc sa construiesc o serie de magazine online pe platforma prestashop. Am nevoie de un specialist care sa ma ajute cu dezvoltarea, optimizarea SEO cat si cu mentenanta.

    $508 (Avg Bid)
    $508 Oferta medie
    36 oferte

    Cautam o persoana cu experienta in Copywriting pentru un proiect pe care il avem in derulare. Avem nevoie de un text in sectiunea "Despre noi".

    $23 (Avg Bid)
    $23 Oferta medie
    11 oferte

    Furnizez planul HVAC in pdf. Am nevoie sa mi scoata cineva cantitatile sa pot face oferta. Conform planurilor atasate trebuie facute listele de cantitati pt. un sistem ...coeficienti de manopera, la ml de teava in fuctie de diamentru, si respectiv pe bucata de element (vane, robineti, ventiloconvectare, etc.). Deci am nevoie de lista de cantitati ml teava / diametre, respectiv bucati de elemente (vane, robineti / diametru si radiatoare ventiloconvectoare doar bucati. Parametri tehnici ai radiatoarelor, ventiloconvectoarelor nu ne intereseaza. Mai avem si altele pe care le avem de cifrat, cautam un partener. In listele de cantitati se vor include si echipamentele (ventiloconvectoare, radiatoare etc.). Daca da, unde se regasesc caracteristicile tehnice ale acestora (parametrii...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Oferta medie
    3 oferte

    Platforma ne ofera o cheie API cu care sa ne descurcam. Avem nevoie de generarea automata a awb-urilor indiferent de metoda aleasa. Am fi de acord chiar cu un programel extern de unde sa se genereze aceste awb-uri sau chiar cu mutarea automata a comenzilor intr-un wordpress si generarea awb-urilor de acolo. Pretul il putem discuta telefonic pentru a fi unul rezonabil.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Oferta medie
    4 oferte

    Salut, Am dezvoltat o aplicatie de tipul SaaS. Caut sa platesc pe cineva care sa faca diverse taskuri de marketing precum: promovare articole, ... ,

    $48 (Avg Bid)
    $48 Oferta medie
    3 oferte

    Cautam o persoana cu experienta in dezvoltare site-uri Wordpress pentru colaborare pe un proiect pe care il avem in dezvoltare. Vorbim de un magazin online (Wordpress/WooCommerce) Dorim pe cineva din Bucuresti pentru a ne putea intalni si discuta anumite aspecte ale proiectului in dezvoltare. Va rog sa imi trimiteti tariful vostru orar/proiect , portofoliul si info despre experienta in WD. Pentru mai multe detalii putem discuta pe chat. Va multumesc si astept cu interes aplicatiile voastre.

    $25 / hr (Avg Bid)
    Local
    $25 / hr Oferta medie
    27 oferte

    Cautam o persoana cu experienta in dezvoltare site-uri Wordpress pentru colaborare pe un proiect pe care il avem in dezvoltare. Vorbim de un magazin online (Wordpress/WooCommerce) Dorim pe cineva din Bucuresti pentru a ne putea intalni si discuta anumite aspecte ale proiectului in dezvoltare. Va rog sa imi trimiteti tariful vostru orar/proiect , portofoliul si info despre experienta in WD. Pentru mai multe detalii putem discuta pe chat. Va multumesc si astept cu interes aplicatiile voastre.

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Oferta medie
    8 oferte

    EN I want to hire someone who know AMX programming. I want a addon for VIP and other function. I can give addons for edit. RO Vreau sa angajez un om care sa se priceapa la amxx penru a-mi creea niste VIP-uri pentru un server public de CSGO.

    $8 - $31
    $8 - $31
    0 oferte
    Crearea unui website S-a încheiat left

    ...mari pe care incerc sa le rezolv. Brandul este unul nou fata de ce am lansat prima data cand am pornit business-ul si se numeste Haart.ro. Ideea brandului este simpla, esti acasa unde inima simte asta. Cred ca in loc de a va da exemple de site-uri similare este mult mai bine sa va fac o descriere detaliata al felului in care ar trebui sa functioneze pentru client website-ul. in ceea ce priveste design-ul grafic, el trebuie sa fie simplu si intuitiv. Am decis deja culorile principale care vor fi mov,galben si alb. Descrierea website-ului d.p.d.v tehnic este urmatoarea. Mentionez ca nu sunt iau in calcul dezvoltarea unui CMS custom pentru ca stiu ce costuri initiale si ulterioare implica. Vor fi 9 pagini- continutul lor este deja decis. Dintre care m...

    $1489 (Avg Bid)
    $1489 Oferta medie
    19 oferte

    Buna ziua, avem nevoie de randare bijuteriilor care desenam . Animate sau poze.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Suntem o organizaţie studenţească care doreşte să îmbunătăţească experienţa studenţilor în cadrul bibliotecii universităţii noastre. Pe scurt, caracteristicile principale ale aplicaţiei pe care ne-o dorim sunt următoarele: să poată permite rezervarea locurilor în sălile de lectură cu ajutorul unei interfaţe grafice, confirmarea acelei rezervări prin scanarea unui cod QR, menţinerea acelei rezervări valide prin scanarea periodică a aceluiaşi cod QR, integrarea cu sistemul actual al bibliotecii pentru a putea prelua lista de persoane înregistrate, de împrumuturi de cărţi, şi catalogul electronic al acestuia. Ataşăm o descriere mai detaliată pentru cei interesaţi. Nu ne interesează neapărat o aplicaţie standalone, dacă aceasta poate fi realizată pr...

    $516 (Avg Bid)
    $516 Oferta medie
    11 oferte
    Creare site nou S-a încheiat left

    doresc crearea unui site nou pe structura de magazin online, cu prezentare de produse (profil auto, va fi cu masini). ceva care sa porneasca de un template similar cu acesta : nu vreau ecomerce, doar prezentare Nu doresc platforma open source gen wordpress...etc. Doar cod nou, scris de la zero (ex. php 7.2) PRIORITY FOR ROMANIAN SPEAKING GUYS! Thank you!

    $492 (Avg Bid)
    $492 Oferta medie
    26 oferte
    adwords, seo, marketing S-a încheiat left

    Este un site de socializare care as dori sa ii fac reclama pe facebook, twitter, si site uri straine

    $306 (Avg Bid)
    $306 Oferta medie
    22 oferte

    Buna ziua, Cautam o persoana care sa se ocupe de un website. Este vorba despre un magazin online, care ruleaza in woocommerce. Cerintele principale ar fii: -optimizarea site-ului -back-up saptamanal -consultate si indicatii pentru diferite modificari Optional o sa intervina si modificari ale website-ului. Va rugam sa ne prezentati pana la 3 proiecte pe care ati lucrat pana acum.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Oferta medie
    43 oferte
    Studiu de caz management S-a încheiat left

    Buna! Caut vorbitor de romana care ma poate ajuta cu un proiect pentru facultate, un stiu de caz la management. Format Word. Cerintele sunt urmatoarele: Sunteți managerul unei organizații care activează în domeniul........................................................ (1) Prezentați pe scurt structura organizațională (organigrama) și alte elemente pe care le considerați edificatoare în legătură cu organizația pe care o conduceți. (2) Având în vedere că organizația dumneavoastră este o componentă a unui mediu concurențial realizați analiza mediului, analiza stakeholderilor și analiza SWOT. (3) La nivelul oricărei organizații sunt esențiale funcțiile managementului și rolurile pe care le joacă managerul (modelele lui Fayol și Mi...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    1 oferte

    Buna, sunt administratorul siteului si as dori o persoana care sa ma ajute sa cresc vanzarile, prin promovare pe social media, newslatter si remarketing.

    $117 (Avg Bid)
    $117 Oferta medie
    12 oferte
    Project for Gabriel M. S-a încheiat left

    Bunaseara, caut un colaborator in vederea realizarii unor proiecte in unity. Contactul meu este +39 3460650215. Daca sunteti interesat, astept un raspuns urgent. Primul proiect este de realizat in timp foarte scurt. Poate reusiti sa ma contactati in seara acesta, sau sa-mi transmiteti un contact al dumneavoastra. Va multumesc pentru atentie.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Cautam persoana care sa traduca titlutile si desrierea produselor unui magazin online din limba romana in bulgara.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Oferta medie
    9 oferte

    Subiecte: - autovehicule autonome - sisteme de siguranta a conducatorului auto - astept si alte propuneri Cerinte: limbaj academic, min. 130 de pagini, 100% conținut original (inclusiv poze), cartea va fi testată cu diverse softuri pentru plagiat. Dvs veți fi incluși ca și co-autori.

    $1111 (Avg Bid)
    $1111 Oferta medie
    1 oferte

    Cautam persoana care sa traduca titlutile si desrierea produselor din limba romana in maghiara.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Oferta medie
    15 oferte

    Am nevoie de o minte ageră care sa poată sa redacteze pana pe data de 20 ianuarie un proiect de seminar la Argumentare Publicitara. Persoana respectiva trebuie sa fi terminat o facultate in domeniul comunicarii, care stie cat de cat despre ce e vorba și stie sa foloseasca stilul de citare APA corect. Proiectul consta in analiza unui discurs argumentativ. Pun la dispozitie materialele necesare.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Oferta medie
    1 oferte
    Soft preluare anunturi S-a încheiat left

    Dorim sa realizam un Program care sa preia anunturi de pe alte site-uri si sa posteze automat anunturile pe

    $99 (Avg Bid)
    $99 Oferta medie
    5 oferte

    Salut, am nevoie de un programator pentru a crea o aplicatie nu foarte complexa, care sa contina geo-locatie (GPS) pentru a seta ruta de la punctul GPS-ului catre punctul B, News feed promotii, Search bar, Setari cont, Log-in, baza de date cu poze si text / review uri. Astept oferte, doar Bucuresti. Aplicatia o vreau pentru ambele sisteme de operare, Android / iOS. Multumesc.

    $6626 (Avg Bid)
    $6626 Oferta medie
    30 oferte

    Avem un site de prezentare pentru ca potentiali clienti sa poata fi informati despre ativitatea noastra ,iar dupa ce se inscriu in baza noastra de clienti ,vor primi oferta noastra pe Email ,si prin intermediul acestei aplicatii vor putea comanda produsele pe care le doresc .Aplicatia va procesa comenzile ,le va aranja in functie de adresele clientilor si va face traseul in googlemaps .Daca voi gasi cu cineva care sa-mi dezvolte alicatia cu siguranta va afla mai multe ce ar trebui sa faca acest soft .Multumesc si astept sa intereseze pe cineva acest proiect Must be based in Romania

    $1253 (Avg Bid)
    $1253 Oferta medie
    7 oferte

    Bună seara! Am nevoie urgent de un proiect Prezentare :tema,, se încălzește planeta'' Eseu sau poezie:tema:, laboratorul trasnit' pt mai multe informații scrieți mi pe chat! Plătesc prin 5 euro credit!

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    2 oferte

    Dupa cum spune si titlul proiectul presupune colectarea datelor de conact ale unor firmei cu un anume CAEN de pe diverse website-uri. Pentru o mai buna comunicare doar freelancer-ii care sunt fluenti in limba romana sunt acceptati. Mai multe detalii prin PM.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    35 oferte

    Salut. Am un shop facut cu woocommerce, composite products si plugin de smartbill si o pagina de checkout care are custom code. In pagina de checkout am un checkbox pt firmele din EU cu numar valid de ttva, astfel ca sa le pot factura fara tva. Comenzile sunt salvate corect in woocommerce, dar integrarea cu smartbill pe prtea de tva da o eroare pe care nu o pot rezolva. Mi-ar trebui ajutor doar in rezolvarea acestei chestiuni, restul e functionaal

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Ma numesc Stefan Mazilu si din 2015 detin CoMas Advertising, firma de publicitate prin care asiguram aproape intreg necesarul unei companii din punct de vedere de publicitate/branding lucrand la nivel international si national. Pe scurt, avem un proiect acum care necesita 1/2 persoane care sa introduca si/sau modifice produse in modulul de administrare al un magazin on-line. Clientul nostru are foarte multe produse ce trebuiesc ajustate astfel. Estimativ job-ul ar dura 2 luni cu un necesar de munca de aproximativ 7-8 ore/zi (depinde de cat de rapid lucrati - daca ar fi prea mult pt o persoana, putem sa divizam munca cu o alta). Nu este greu, doar trebuie atentie. V-am pune la dispozitie un catalog cu adnotarile clientului, link-uri catre paginile furnizorilor de unde ...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    26 oferte

    Salutare , caut un scripter de FiveM care sa scriptere serverul meu de FiveM , primeste Rank Administrator, 50% din donatii ! Promovari la youtuberi cunoscuti cumparate , host 32slots / 10GB Ram , protectii DDOs cumparate ipfw , ipf si layer 7

    Lua
    $31 - $259
    $31 - $259
    0 oferte
    Project for Nicolae B. S-a încheiat left

    ...sa-mi rezolvi si mie o problema in C++ ? 14. Gestiune CD din biblioteca personala (1 persoana) Se se dezvolte o aplicatie care tine evidenta cd-urilor unei persoane si tipareste tabele cu cdurile care satisfac anumite conditii sortate dupa diferite criterii. Informatiile care se cunosc despre un cd sunt: 1. identificator cd 2. nume cd 3. dimensiune cd (MB) 4. viteza maxima de inscriptionare 5. spatiu ocupat 6. numarul de sesiuni 7. tipul sesiunii Aplicatia trebuie sa permita urmatoarele operatii: 1. introducere date; 2. afisare cd-uri sortate dupa nume; 3. adaugare a unui nou cd; 4. cautare cd dupa identificator cd; 5. afisare cd-urilor care au spatiu liber mai mare decat o valoare data; 6. ordonare cd-uri dupa dimensiune CD(MB); ...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    1 oferte

    sistem informatic care trateaza integrat resursele umane si salarizarea pentru institutii publice, regii autonome si societati comerciale. Gestioneaza peste 2000 de atribute pentru entitatea PERSOANA. modeleaza documentele, procesele si fluxurile din organizatii de tipuri diverse: primarii, ministere si agentii guvernamentale, invatamant, magistratura, politie, armata, protectie sociala, organizatii sindicale, regii autonome, societati comerciale, institutii de cercetare, etc. Genereaza automat note contabile, executia bugetara, ordine de plata, fisiere pentru plata cu cardul, recapitulatii pentru trezorerie, ALOP-ul, declaratiile si fisierul XML pentru REVISAL

    $545 (Avg Bid)
    $545 Oferta medie
    9 oferte

    Am o pagina de facebook pe care nu merge check-in. Practic daca vreau sa fac o postare in care sa spun ca sunt in locatia pagnii mele in cautare nu apare pagina mea.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    1 oferte

    Salut! Am nevoie de cineva care se pricepe in MathCad si MathLab pentru rezolvarea a 27 de exercitii pana pe data de 10.01.2019. 17 probleme in MathCad 10 probleme in Mathlab

    $8 - $31
    $8 - $31
    0 oferte

    Salut, avem nevoie de cineva care poate face cateva video-uri pentru diferite produse in genul celui pe care l-am adaugat mai jos. Asteptam ofertele voastre.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Oferta medie
    4 oferte
    Joc Connect4 in retea in C S-a încheiat left

    Simulati jocul Connect Four intr-o aplicatie client/server. Fiecare client se conecteaza la server unde acesta va stabili jucatorul care face prima mutare si culoare cu care va juca fiecare. Serverul are rolul de a tine scorul, jocul putant fi jucat pe mai multe reprize, precum si rolul de a afisa fiecarui jucator gridul fiecarui jucator, dupa ce se efectueaza o mutare. Serverul trebuie sa fie concurent. Interfata grafica nu este necesara, poate fi jucat si din consola.

    $205 (Avg Bid)
    $205 Oferta medie
    3 oferte
    Project for Plaiasu C. S-a încheiat left

    Hi Plaiasu C., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Buna ziua. Am nevoie de cineva care stie sa lucreze PHP/ WORDPRESS pentru crearea unei teme. Te pricepi la back end in php / wordpress ? astept raspuns. Multumesc

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de detalii referitoare la fabricarea de paleti si de alte ambalaje din lemn (utilaje, manopera, pretutri, etc...)

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    3 oferte