Voice over for answering machineproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  168,154 voice over for answering machine proiecte găsite, la prețul de USD
  NATIVE BULGARIAN VOICE S-a încheiat left

  It is a short and easy Read and Record task. Takes 20-30 minutes. I will provide further details.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Am nevoie de ajutor pentru traducerea mai multor filmulete de prezentare produse. Vocea in engleza trebuie schimbata in limba romana (am nevoie de o voce placuta!) + adaugare subtitrari cu caractere mari (gen vezi Jay Shetty pe facebook) astfel incat mesajele impotante sa iasa in evidenta. Trebuie sa ai video-editor, voice editor, voce placuta si rabdare. In prima faza as incerca doar un film, s...

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  5 oferte

  Dorim sa creeam o aplicatie pentru o sala de internet pe baza de vending machine, avem nevoie de cineva care sa realizeze partea de operator a proiectului (login,pontari, optiuni de control a pc-ului, conturi, pachete de acces la pc etc.) Mai multe detalii se v-or comunica pe chat.

  $1092 (Avg Bid)
  $1092 Oferta medie
  5 oferte

  We need a pleasant female voice to record prompts for an IVR (Interactive Voice Response). Avem nevoie de o persoana de gen feminin cu o voce placuta care sa inregistreze prompturi in limba romana pentru apeluri telefonice. Pentru inceput este vorba de a inregistra numere: Exemplu: "doua zeci si unu".

  $89 (Avg Bid)
  $89 Oferta medie
  14 oferte
  Voice-Over in limba romana S-a încheiat left

  Buna ziua, Avem nevoie de voce pentru un spot tip teleshopping ce va fi difuzat online si pe TV. Scriptul are in jur de 200 de cuvinte si va fi rostit pe parcursul a 2-3 minute.

  $131 (Avg Bid)
  $131 Oferta medie
  10 oferte

  Avem nevoie de un voice-over în limba romana, voce masculina. Va rugam, plasați oferta cu prețul pentru 4 minute voice-over, voce masculina.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  5 oferte
  voice-over in limba romana S-a încheiat left

  Avem nevoie de un voice-over în limba romana, voce masculina. Va rugam, plasați oferta cu prețul pentru 4 minute voice-over, voce masculina.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  2 oferte

  Suntem o agentie de web-design, content marketing si branding digital. Cautam copywriter care sa colaboreze in realizarea continutului siturilor pe care le construim, prin urmatoarele operatiuni: 1. interviu remote (pe telefon/skype/whatsapp etc.) cu beneficiarul sitului, pe baza intrebarilor din brieful nostru de creatie, pentru stabilirea profilului afacerii si utilizatorilor sitului, 2. cerceta...

  $163 (Avg Bid)
  $163 Oferta medie
  20 oferte

  Scrie articole legate de chatbots si inteligenta artificiala si devino partener/redactor permanent pentru publicatia nostra. Este vorba despre o publicatie nisata cu articole despre chatbos, inteligenta artificiala, NLP, machine learning, etc. Tematica este vasta si aveti de unde alege. Poti incepe ca Jr. Content Writer, indiferent de stil si experienta. Documentarea articolului Chiar ...

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  9 oferte

  Buna ziua, In vederea unei viitoare colaborari, cautam copywiters pentru descrierea produselor dintr-unul din site-urile Otter Distribution: Numarul produselor aproximativ 1000 Numarul de carcactere/descriere: 500 Iar tone of voice-ul trebuie adaptat brand-ului descris (incepand de la cele care pun accentul pe tehnologii, brand-uri sport, brand-uri elegante), insa mai multe informatii ...

  $429 (Avg Bid)
  $429 Oferta medie
  19 oferte

  Cautam un colaborator pe partea de filmari video. Avem nevoie de o persoana care sa ne faca prezentarile de produse. Trebuie sa se ocupe atat de partea de video, grafica, dar si de voice over. Ce gen de filmare ? Prezentatorul sta la o masa, sau in fata unui perete alb (eventual facem un tabou/banner / etc, orice ca sa apara logo firmei). Produsele sunt placi (gen placi de gresie) de dimens...

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  12 oferte
  Filmare prezentare produs. S-a încheiat left

  Cautam un colaborator pe partea de filmari video. Avem nevoie de o persoana care sa ne faca prezentarile de produse. Trebuie sa se ocupe atat de partea de video, grafica, dar si de voice over. Ce gen de filmare ? Prezentatorul sta la o masa, sau in fata unui perete alb (eventual facem un tabou/banner / etc, orice ca sa apara logo firmei). Produsele sunt niste placi (gen placi de gresie) ...

  $417 (Avg Bid)
  $417 Oferta medie
  7 oferte

  Acest program trebuie dezvoltat bazandu-se pe un articol Stiintific. Practic trebuie doar putin modificat deoarece in proportie de 70% este realizat. Pentru aceasta am nevoie de implementarea unui clasificator(machine learning) care sa clasifice imaginile in diferite clase.

  $361 (Avg Bid)
  $361 Oferta medie
  5 oferte
  Realizare animatii video S-a încheiat left

  Salut, Am nevoie de o solutie completa cu un pachet de 10 materiale video pentru inceput. Video-urile sunt destinate pentru facebook, youtube sau blog si durata ar trebui sa fie intre 1 minut si 1 min 30 s. Pentru video este nevoie de o solutie completa. Copywrite, Voice-over s.a.m.d. Trimite-mi portofoliul si ne sincronizam de acolo

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Pizza Vending Machine S-a încheiat left

  Un "vending machine" cu pizza, unde pizza se face in maxim 5 minute. Am creat acest logo pentru ca eu cred ca ar fi de folos, are culori vii, iar designul este simplist si usor de inteles.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Placa de joc pentru aparatele de tip slot machine, matematica jocurilor sa fie similara jocurilor de la EGT , design-ul sa fie de foarte buna calitate , nu ne intereseaza copierea jocurile doar schemele de plata . Asteptam oferte . Multumesc

  $5411 (Avg Bid)
  $5411 Oferta medie
  3 oferte

  Un film de 1 min, pentru care voi pune la dispozitie un script orientativ. Trebuie facute captari de ecran si voice over in Romana. Desigur trebuie si minime aptitudini de regie, sa fie cizelat scriptul nostru si sa faca filmul sa fie foarte placut. Filmuletul are menirea de a explica potentialilor utilizatori serviciile pe care le oferim. Rezervari terenuri de tenis on-line si competitie.

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  5 oferte

  Am un filmulet de 90 de secunde, este un explainer video, care trebuie tradus in romana si trasa vocea peste. As vrea ca persona sa si traduca textul. si sa-l adapteze. 1. Pas 1 - traduci si adaptezi textul 2. Pas 2 - ne trimiti sa revizuim textul 3. Pas 3 - Tragi vocea 4. Pui vocea peste video (optional) Buget in jur de $50

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  10 oferte

  Am nevoie de voceover/naratiune text pt clip. Textul va fi maxim 2 min. Voce barbat tinar 25-35 ani, in limba romana. O sa am nevoie sa ascult niste bucati de voce ca exemplu, ca sa pot alege stilul de citire.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  4 oferte

  Aparat care citeste memoria EEPROM a unui automat si care trimite detaliile la un server, centralizat. Se poate face ? Prin gprs sa se trimita semnalul.

  $350 - $350
  $350 - $350
  0 oferte

  Aparat care citeste memoria EEPROM a unui automat si care trimite detaliile la un server, centralizat. Se poate face ? Prin gprs sa se trimita semnalul.

  $350 (Avg Bid)
  $350 Oferta medie
  1 oferte
  mysterious voice S-a încheiat left

  Cand pui telefonul la gura si vorbesti , telefonul sa emita alta voce diferite. Cum ar fi al unu batran femei barbat copil heliu.

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Salut am nevoie de configurarea unui emulator android ca in acest exemplu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] despre ce este vorba am o aplicatie taxi care doresc o s-o rulez din emulator dar autentificarea probabil este pe baza de IMEI si altele Am instalat ubuntu 13 si team viewer pentru teste

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Voice Over in romana S-a încheiat left

  Salutare, Avem nevoie de voice over pentru filmul de prezentare al unui site (aprox. 1 minut). Va rugam specificati in cate zile puteti trimite inregistrarea finala.

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  2 oferte

  Hi, We have a rather advanced concept for a logo of our machine. We would like to produce production files for 2 production techniques: sheet metal pressing. 3 color injection molding.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  I need voice to text application using react native which hook up with aws chatbot or Google cloud. A Lambda function need to search and filter and return a s3 path of audio/video file.

  $482 (Avg Bid)
  $482 Oferta medie
  12 oferte

  ● Native Slovenian transcribers ● long term project ● voice clips annotation ● work in chrome ONLINE tool ● full training will be provided ● a sample link will be provided to check the basic skill and understanding

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte
  Voice over 6 zile left

  I have a script of about 1000 words would like to be recorded. And we are looking for a clear English tone. Please apply only native English man. He/She voice sound quality is good. Happy BID!

  $45 (Avg Bid)
  $45 Oferta medie
  6 oferte

  Hi I am needing someone to assist me setting up and configuring a MAC OS virtual machine on a Windows 10 computer. You will need access to a remote client such as teamviewer to log in and setup the MAC virtual machine on my computer.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  3 oferte

  long term project for short documentary videos 170-200 words script need neat and clean voice with expressions.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  4 oferte

  I will need a thorough research in Spain local media outlets regarding a few public cases in the recent years. The findings should be sourced and summarized into English. Machine translation is unacceptable... Spanish locals preferred.

  $260 (Avg Bid)
  $260 Oferta medie
  5 oferte

  Set up google AIY Voice Kit V1 menjadi google home dengan akun email pribadi saya

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  2 oferte
  SMALLWORKS 6 zile left

  I started working as electrical technician and now am in the facilities management as MEP supervisor. i see there is lot of technical and handyman manpower available without knowing their value and opertunity to work and earn in their surroundings. so i want to utilize those skills and deliver to the needed ones like in Zomato or Uber do. Also want to rate each service provider and customer accor...

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  6 oferte

  Hi there, I need someone to create an advertisement video for an Arabic [conectează-te pentru a consulta linkul URL] images from the newspaper. I want it to be simple and [conectează-te pentru a consulta linkul URL] voice over needed.I want it about 1 m long. I will tell you what to write in the [conectează-te pentru a consulta linkul URL] is an easy job. no talent is required. this is the newspap...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  12 oferte

  I have a short 25 word script I need recorded. An American female voice is required. I will send the script after awarding the project.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  6 oferte

  Hello, Im looking for someone familiar with modular REST APIs development, scraping and preferably some with NLP AI and machine learning skills and some background in Ecomm. I want to develop backend solution for Price Inteligence web app tool. The core of the task is developing automated scraper to get data like price, stock, SKU etc. from various ecomm sites and then work with that data. If you ...

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  6 oferte

  Assess adequacy of app to run aws APIs. To do this, I will install my app on your machine and you will create a test project that invokes the api passing into it all relevant inputs and returning the data back to our app. not a coding tasks but, more of a testing task. In my app, i have implemented generic API handling and now need to test my apps ability to invoke any web API by passing require...

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  4 oferte

  Assess adequacy of app to run aws APIs. To do this, I will install my app on your machine and you will create a test project that invokes the api passing into it all relevant inputs and returning the data back to our app. not a coding tasks but, more of a testing task. In my app, i have implemented generic API handling and now need to test my apps ability to invoke any web API by passing require...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Virtual assistant needed for help managing personal schedule and help managing two growing businesses. Must be familiar and comfortable creating social media posts, schedule management, answering emails, and other administrative tasks. Job tasks will most likely increase as businesses grow.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  30 oferte

  Hi, [conectează-te pentru a consulta linkul URL], I got some problems on my Software Programming, and for solving this problems, I need a assistant for my project.I am looking for a freelancer, who can provide me a remote control of your [conectează-te pentru a consulta linkul URL] you wanna this, you will be get monthly stable income..

  $472 (Avg Bid)
  $472 Oferta medie
  11 oferte

  Our Windows Server 2016 Virtual machine suddenly not able to boot anymore. We have tried all possible resolution but nothing worked.

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  15 oferte
  NATIVE LITHUANIAN VOICE 2 6 zile left
  VERIFICAT

  It is a short and easy Read and Record task. Takes 20-30 minutes. I will provide further details. Thanks!

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  3 oferte

  I need Native US or UK voice Talent for Program ID of my Radio Show . Voice over should be Impactful. Kinda of USTOP40 station CHR. The scrip only contains 30 to 40 words . Lowest bid will be entertained with sample provided . I will provide references for recording . The audio delivered must be clean and dry . Happy bidding.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  6 oferte

  It is a short and easy Read and Record task. Takes 20-30 minutes. I will provide further details. Thanks!

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  6 oferte

  Apply only if your Native Language is Telugu !!! Need more than 10 Freelancer !!! I'm looking for some freelancer whose native language is Telugu to Read & Record 1000/1100 Telugu sentences. The task is very simple, We will give you "Scripts/Text of 1000/1100 sentences" written in Telugu and an Android / iOS Voice recorder app to open these scripts. After opening the script wi...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  13 oferte

  Lines are with different colors. Inside the cup is half with coffe. Up is coffee machine like in car.

  $71 (Avg Bid)
  $71 Oferta medie
  25 oferte

  Please only bid if you have experience with archive org. I already have the script, just need a solution to bypass IP blockage. Rotating proxies, or any solution which will work... Data collection is 70% done, need to complete remaining part. Please only bid if you have large experience with scraping wayback machine... start your bid with `I have scraped WM several times...`...

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  3 oferte

  We have a large LMS (>100k professionals) based on Moodle with machine learning and analytics extensions. For a number of courses we are looking for course and extension developers. Developers need to have examples of their work available for evaluation.

  $416 (Avg Bid)
  $416 Oferta medie
  9 oferte
  voice over 6 zile left

  voice over recording for one sentence " Trackoo new order"

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  6 oferte

  I'm looking for a beautiful lady to provide virtual assistance for an audio erotica project. Because of the unique nature of genre, I'm looking for someone with a sex positive attitude and no inhibitions. Candidate must be an open minded FEMALE freelancer who understands the deeper meaning and value of having a fulfilling working relationship. Candidate needs to demonstrate skills as fe...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  11 oferte