Web developer sa hourly rateproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 web developer sa hourly rate proiecte găsite, la prețul de USD
    Trophy icon Site Medical S-a încheiat left

    ...trebuie sa mai ofere si alte oportunitati pentru vizitatori cum ar fi: - Posibilitatea ca vizitatorul sa interactioneze cu medicul in vederea obtinerii de informatii. - Posibilitatea ca vizitatorul sa up-loadeze documente scanate sau imagini si sa le trimita pe email medicului - Posibilitatea ca vizitatorul sa acceseze o sectiune de documentare in privinta anumitor boli ( sectiune unde vor fi prezente articole de prezentare si ale acestor boli) - Posibilitatea ca pacientul sa ofere feed-back dupa interactiune (un chestionar simplu dar relevant in care pacientul sa isi poata exprima experienta traita) - Pacientrul sa obtina informatii despre locatie/orientare - Posibilitatea ca medicul sa poata adauga simplu articole si info...

    $500 (Avg Bid)
    Garantat
    $500
    24 intrări

    Caut agentie sau freelancer pentru marketing si optimizare site , in scopul de a obtine comenzi mai multe. DOAR ROMANI. ONLY ROMANIANS Dispun de un buget de inceput de 2000 lei in total/luna, adica fee-uri plus buget promovare. Doresc sa il maresc, dar dupa ce vad cateva rezultate. Daca ai experienta si stii ce trebuie facut m-ar ajuta sa ma contactezi.

    $362 (Avg Bid)
    $362 Oferta medie
    12 oferte

    Salut,  as cauta pe cineva care realizeaza texte/articole, seo, in limba romana ceea ce consider un text perfect pentru categoria magazinului meu de canapele. Mă interesează să am mai multe cuvinte chieie, cu atât mai bine.   voi trimite celui ales o lista cu h1 , h2 si o listă de cuvinte chieie , de care am nevoie sa apara in text. Textul trebuie sa cuprinda intre 300-500 de cuvinte, fără paie, fără fraze de genul : și, prin urmare, după cum știți, este bine cunoscut etc. Am nevoie de conținut pur astept oferte.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    17 oferte
    Poza landing page S-a încheiat left

    Salut, caut pe cineva care sa realizeze o poza pt landing page-ul unui mag online de tip petshop.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Oferta medie
    2 oferte
    Marketing Project S-a încheiat left

    In principiu, dar nu in aceasta ordine, pentru proiectul nostru ar trebui sa cuprindem urmatoarele servicii: - Website – momentan cuprinde doar partea de restaurant, trebuie sa adaugam camere, poate si un Booking engine propriu - Optimizare motoare cautare - Campanii Adwords - Gestionare si dezvoltare Social Media - Copywriting - Postari/publicatii site-uri si redactii business - Campanii email Multumesc.

    $3724 (Avg Bid)
    $3724 Oferta medie
    12 oferte
    Template ofertare in Excel S-a încheiat left

    Avem nevoie de un template (probabil in excel dar, daca sunt si alte idei, putem accepta) care sa contina urmatoarele : - Template ofertare - sa contina logo companie, datele noastre, datele clientului, cod produs, descriere produs, cantitate, situatie stoc, pret unitar fara tva, pret total fara tva, valoare tva, total si un camp in care sa trecem noi observatii. In principiu cam tot ce apare pe o factura fiscala. Datele le introducem noi manual dar trebuie formule care sa calculeze preturile totale, etc. De asemenea, totul trebuie sa fie in romana.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Oferta medie
    3 oferte

    Buna, doresc crearea unei baze de date atasata unui domeniu .ro care sa fie utilizata pentru a adauga comenzi(denumire client, denumire comanda, contact client, modalitate livrare, termen executie, descriere comanda, buton plaseaza comanda).

    $273 (Avg Bid)
    $273 Oferta medie
    7 oferte

    Vreau sa creezi un joci in php asemanator cu

    $550 (Avg Bid)
    $550 Oferta medie
    3 oferte
    Redactare de articole SEO S-a încheiat left

    Am nevoie de o persoana care sa imi redacteze articole de minim 350 cuvinte, scrise bine din toate punctele de vedere. Colaborarea vreau sa fie una pe termen lung deoarece am calupuri maricele de articole.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Oferta medie
    16 oferte
    Creare pagina facebook S-a încheiat left

    Suntem o agentie de recrutare, parte a grupului Danez BlueCollar JobSupply, si doresc dezvoltarea si administrarea unei pagini de facebook pe care sa postam un anunt general la 3 zile. printre care dupa ce atragem followeri sa postam si anunturi de angajare. In polonia avem o astfel de pagina dezvoltata, si as vrea sa mergem pe modelul lor

    $126 (Avg Bid)
    $126 Oferta medie
    8 oferte
    Designer pentru tricouri S-a încheiat left

    Caut un designer care sa realizeze design-uri pentru tricouri în Photoshop

    $319 (Avg Bid)
    $319 Oferta medie
    22 oferte

    Bună, Am urmarit puțin profilul tau si am văzut că ai o vastă experienta ca freelancer . Te deranjez cu o întrebare, daca esti drăguță să-mi răspunzi sau să-mi oferi un sfat ! Sunt nou în acest domeniu,am o problema destul de mare cred eu(nu vorbesc limba engleză decat foarte puțin ) si as vrea sa știu dacă pot să fac ceva aici,sau sa ma orientez spre alte căi ! Mulțumesc anticipat !

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    1 oferte
    Project for Andreea F. S-a încheiat left

    Bună, Am urmarit puțin profilul tau si am văzut că ai ceva experienta ca freelancer . Te deranjez cu o întrebare, daca esti drăguță să-mi răspunzi sau să-mi oferi un sfat ! Sunt nou în acest domeniu,am o problema destul de mare cred eu(nu vorbesc limba engleză decat foarte puțin ) si as vrea sa știu dacă pot să fac ceva aici,sau sa ma orientez spre alte căi ! Mulțumesc anticipat !

    $8 (Avg Bid)
    $8 Oferta medie
    1 oferte
    site de matematica S-a încheiat left

    .As dori crearea unui site web gen projecteuler.net. Functionalitatile la fel . Designul schimbat . In mare parte este vorba despre creearea unui site cu probleme de matematica . Utilizatorul sa poata da raspuns intr-un textbox(tastatura matematica) la problemele publicate de mine , iar daca raspunsul este corect la problema sa bifeze problema din tabel. Clasamente in functie de numarul de probleme rezolvate, etc. Un dashbord la logare in care utilizatorul sa poata vedea problemele rezolvate, rtc. Daca se rasfoieste se va intelege exact despre ce este vorba.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Oferta medie
    6 oferte
    Proiect dezvoltat in C# S-a încheiat left

    Am nevoie de continuarea dezvoltarea unui proiect început , plus mici modificări Este vorba despre un soft de Vanzari Pt magazin și restaurant O sa fie o colaborare de lunga durata dacă se vrea

    $17 / hr (Avg Bid)
    Local
    $17 / hr Oferta medie
    3 oferte
    Articole site - seo S-a încheiat left

    Salutare tuturor. Sunt interesat de cateva articole pentru site-ul meu, sa fie bune si din punct de vedere SEO. Articolele sunt despre date tehnice. Obligatoriu colaboratorul sa fie din Romania.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Oferta medie
    16 oferte
    Aplicatie albume foto S-a încheiat left

    Am neoie de crearea unei aplicatii sau a unui modul in Woocommerce prin care clientul sa-si incarce pozele, sa-si aleaga dimensiunea si numarul de pagini, iar aplicatia sa-i macheteze un album foto.

    $2030 (Avg Bid)
    $2030 Oferta medie
    18 oferte

    Cautam developer PHP cu experienta in frameworkuri (laravel, symfony, zend, codeigniter, sau altele) pentru lucru INTERN, full time sau part time in Bucuresti. Va rog sa aplicati doar daca aveti experienta intrucat e nevoie de cunostinte avansate de PHP OOP. Preferam developeri romani sau vorbitori de limba romana. Multumim. asteptam ofertele

    $1129 (Avg Bid)
    $1129 Oferta medie
    12 oferte

    doresc un designer interior care sa ma ajute la renovarea unei case

    $403 (Avg Bid)
    $403 Oferta medie
    14 oferte

    Doresc sa colaborez cu cineva care are cunostite ridicate de istorie a Romaniei si care e dispusa sa creeze grile pentru admiterea la Academia de Politie,grilele trebuie sa fie originale si nu copiate din culegerile de grile publicate,modul de construcite a acestor grile il vom discuta si va v-oi prezenta sablonul dupa care trebuie facute,

    $98 (Avg Bid)
    $98 Oferta medie
    4 oferte

    Buna ziua, suntem o fabrica de pavaj. Nu am pus prea mari sperante in promovarea online pana acum. Am decis ca este momentul pentru a cauta pe cineva sa ne ajute la noi idei in dezvoltarea siteului dar si in promovarea acestuia. De ex: sa facem un catalog cu produse altfel fata de cel care il avem, sa facem seo la site, sa platim reclame pe google ads si alte idei de-ale voastre pentru dezvoltare. *Caut o persoana pentru colaborare indelungata, intrucat suntem o firma cu mai multe activitati. Multumesc

    $130 (Avg Bid)
    $130 Oferta medie
    8 oferte

    Doresc crearea unui site de piese auto cu baza de date tecdoc, care sa permita cautarea pieselor auto dupa marca, model, an fabricatie, etc. Vreau ca preturile sa fie actualizate de la furnizorii cu care colaborez (API) si ridicarea pieselor sa se faca din magazinul fizic . Am nevoie si de posibilitatea de a crea pachete de piese (gen pachet revizie) prin selectarea unor piese exisente. Prefer oferte de la freelanceri din Romania.

    $582 (Avg Bid)
    $582 Oferta medie
    12 oferte

    Editare video pentru un vlog culinar. Practic o filmare contine o sesiune de gatit indoor sau outdoor care dureaza de la 20-30 minute. Dupa editare, imagine si sunet as vrea sa aiba intre 7 si 15 minute.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    8 oferte
    PDF dinamic S-a încheiat left

    Am nevoie de un pdf dinamic in care sa pot adauga nume pacient, data nasterii, date despre pacient, iar fisierul sa se salveze cu numele fisierului dupa numele pacientului. Am deja documentul, imi trebuie doar adaugate coloane si programat astfel incat sa se salveze dupa numele pacientului din fisier. si sa pot adauga de asemenea data prezentarii, etc. Din documentul atasat este vorba despre prima pagina doar. nu am nevoie de restul.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Oferta medie
    7 oferte

    Avem nevoie de o lucrare complexa despre schimbările climatice globale și încălzirea globala. Lucrarea v-a fi publicata pe internet, așadar informațiile trebuie sa fie corecte, complete, scrise corect gramatical, menționându-se sursele la finalul lucrării. Preferam o persoana cu studii în acest domeniu.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Oferta medie
    4 oferte
    Project for Deus L. S-a încheiat left

    urmeaza sa revin cu pdf-ul.

    $207 - $207
    $207 - $207
    0 oferte

    Caut programator pentru o aplicatie trebuie sa genereze cod de are si text ! Caut programator doar din IASI

    $1392 (Avg Bid)
    $1392 Oferta medie
    7 oferte
    Program pariere automata S-a încheiat left

    ...nevoie de un nou membru pentru echipa noastra. Cel de-al patrulea membru, va fi implicat activ in activitatea noastra, fiind recompensat cu 25% din totalul castigurilor si va trebui sa-si aduca aportul tehnic pentru a putea realiza urmatoarele: - crearea unui program pentru automatizarea acestui sistem - acesta va trebui sa extraga date din fisiere excel si sa faca posibila parierea acestora - rezultatul pariului (castigator/necastigator) va fi extras din datele casei de pariuri si completat automat in excel - realizarea unui sistem care ca insera automat meciurile viitoare, excelul deja creat de noi urmand sa aloce fiecarei echipe o anumita valoare de pariu - mentionam ca deocamdata casa de pariuri nu dispune de API - numarul de pariuri estimat, atunci cand ...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte

    Caut pe cineva dispus sa ma invete sa integrez intr-un site wordpress un api care aduce datele companiilor cu ajutorul

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    3 oferte
    Public relations (PR) S-a încheiat left

    Suntem o firma de administrare Imobile si avem nevoie de o persoana care sa se ocupe de tot ce inseamna PR pentru noi.

    $1005 (Avg Bid)
    $1005 Oferta medie
    5 oferte

    NO INDIAN, PAKISTAN ETC PLEASE!!!!!! Doresc cateva modificari simple la site-ul meu: - creare 2 pagini web pentru varianta de dispozitive mobile dupa cele deja existente pentru varianta desktop (o pagina de FAQ si un formular de contact); - adaptare in pagina de dispozitive mobile a unui formular de inscriere la newsletter. Pentru mai multe detalii despre site si pret va rog sa ma contactati pe chat.

    $164 (Avg Bid)
    $164 Oferta medie
    7 oferte

    ...coloanal valoare totala sa fie cu, culoarea verde pana cand se introduce si nu mai este 0. 3. Aplicatia noua: facem modificari la masurare a. Sa aiba obtiunea ca la montaj, masuratoare reusita sau nereusita b. Daca se alege nereusita, sa se scrie motivul (alex si admin sa primeasca e-mail cu notificare ca e nereusita si de ce) si sa poata fi reprogramata de alex. c. Daca se alege reusita, apare sa se introduca 5 poze si un camp observatii. Aceste informatii le va primi pe e-mail vanzatoarea (se verifica cine a introdus comanda si se trimite comanda pe e-mailul respective. Va primi pozele, observatiile, id comenzii). 4. La montaje: a. sa se introduca un nou camp cu data sfarsit montaj(sa fie obligatoriu). Pentru a se putea cal...

    $128 (Avg Bid)
    $128 Oferta medie
    4 oferte
    profil facebook S-a încheiat left

    sunt un marketer si vreau sa atrag clienti(prospecti) prin facebook. Firma cu care colaborez este o companie de network marketing in domeniul financiar si de marketing (eu aduc clienti magazinelor care sunt in colaborare cu noi sau aduc alte magazine pe platforma si primesc un comision , si am posibilitatea sa imi creez echipa aducand alti marketeri in echipa). Ce vreau eu sa faceti este o coperta de facebook cat mai profi prin care sa se vada ca vreau sa ajut lumea sa ajunga la independenta financiara, sa se dezvolte ca persoane, sa ii ajut sa isi inceapa propria lor afacere. Am incarcat o imagine cu un model cam cum mi-ar placea sa arate.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Oferta medie
    5 oferte
    Aplicatie de DATING S-a încheiat left

    Ideea e de a gasi o compatibilitate între utilizatorii unei aplicatii pe baza alegerii unor fotografii. Apoi facuta o ierarhie si pusi in legatura doar cei care au facut aceleasi alegeri. Am deja un prototip pe care as vrea sa-l imbunatatesc la aceasta adresa web : . Daca stie cineva Phonegap sau sa programeze HTML 5 pe care sa-l facem aplicatie ulterior.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Oferta medie
    24 oferte
    Project for Hodorogea M. S-a încheiat left

    Salut. Am vazut ca esti din Iasi ca si mine. Vreau sa implementam niste modificari le dupa ce vezi site ul astept telefonul tau intre 9-17.45. Cere cu Vali Merci

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    1 oferte
    copywriting S-a încheiat left

    Am nevoie de cineva care sa imi scrie diverse articole din nisa constructii ( 4-8 articole pe luna ).

    $366 (Avg Bid)
    $366 Oferta medie
    17 oferte

    Cautam un developer care poate dezvolta un sistem web based de gestiune a clientilor. Functii esentiale: posibilitate de preluare date din Google Sheet; generare rapoarte si salvare in PDF si Excel generare contracte PDF dupa un model; gestiune clienti, documentele lor, situatie plati.

    $1239 (Avg Bid)
    $1239 Oferta medie
    8 oferte

    Cautam developer cu experienta in PHP pentru lucru intern, full time sau part time in Bucuresti. Va rog sa aplicati doar daca aveti experienta intrucat e nevoie de cunostinte avansate de PHP. Preferam developeri romani sau vorbitori de limba romana. Multumim. asteptam ofertele

    $1026 (Avg Bid)
    $1026 Oferta medie
    9 oferte
    SPSS, ANALIZA DATELOR S-a încheiat left

    Buna ziua! Caut o persoana care sa ma ajute cu interpretarea rezultatelor unor chestionare în SPSS. Am nevoie si de o baza de date oarecare iar pe baza acestora sa se faca analiza

    $130 (Avg Bid)
    $130 Oferta medie
    5 oferte

    Caut un developer pentru a dezvolta un soft intern facut pe Codeigniter. Este un site tip magazin online la care doresc sa fac diverse modificari / update-uri, stabilim dupa ce discutam modificarile pretul per proiect, momentan va rog sa scrieti pretul pe ora si sa lasati 2-3 exemple de site-uri facute pe codeigniter de voi pentru a imi face o parere despre cat de avansat sunteti pe codeigniter. va rog sa aplicati doar daca stiti programare PHP si aveti experienta in dezvoltarea de pe framework. Exclus intermediarii sau firmele. Caut colaboratori vorbitori d elimba romana.

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Oferta medie
    5 oferte

    Salut, Tocmai ti-am citit profilul si mi-am dat seama ca esti exact ce am nevoie. Am nevoie de un script pt penetration testing e pt un proiect de scoala... Nu stiu daca esti dispus sa ma ajuti, macar niste informatii cam ce ar putea contine un pen test automatizat? Nu vreau ceva greu ca trebuie sa ii fac si prezentarea Multumesc pentru timpul acordat

    $118 (Avg Bid)
    $118 Oferta medie
    1 oferte

    Buna ziua, Locuiesc Cluj si lucrez la o firma de web development . Fac siteuri pe platforme : wodpress, opencart, magento. Pentru a viziona portofoliul meu te rog sa intri pe https://uny.ro. Implementare site dupa design. Pot sa ofer si grfic design. Daca este necesar pot oferi factura si contract. Mai jos gasesti un poza cu un proiect facut de mine. Multumesc

    $431 (Avg Bid)
    $431 Oferta medie
    3 oferte

    Cautam un copywriter pentru scrierea unor articole pentru blogul unui centru de beauty (tratamente faciale, corporale si epilare definitiva). Articolele trebuie sa cuprinda 900 - 1000 de cuvinte, trebuie sa fie structurate pe un subtitlu important H2 si min. 3 subtitluri H3. Titlurile articolelor sunt furnizate de client. Fiecare articole trebuie sa cuprinda si un link intern catre o alta pagina din cadrul site-ului. Fiecare articol necesita un review din partea clientului, remodificari (atunci cand este cazul), si apoi ajunge la forma finala. Tarif: 60 lei / articol

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    22 oferte

    Sunt interesat de o persoana care sa se implice in promovarea unui cabinet de psihologie clinica. Ma gandesc la o persoana care gandeste dincolo de google ads si facebook.

    $353 (Avg Bid)
    $353 Oferta medie
    3 oferte
    Realizare site S-a încheiat left

    Caut pe cineva competent sa ma INVETE cum sa completez theme de wordpress , sa instalez pluginuri, APi , sa imi pot gestiona singur site-ul. Sunt profan in domeniu .

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Oferta medie
    8 oferte
    Tema Chimie S-a încheiat left

    Am nevoie de un calcul fizico-chimic-termodinamic in .xls si toti pasii calculului - cu formulele folosite in .xls - explicate in world (IMPORTANT) pentru urmatoarea problema: Punctul de inghet al apei- care este solvent in acest caz -diluate cu sare ( 1% , 2% .... ) in functie de presiune. Adica in excel, sa se poata schimba ori cantitatea de sare din apa, ori/si presiunea la care este supus lichidul (bar), si rezultatul va fi un punct de inghet in grade Celsius. Calculul trebuie sa fie unul serios. Pentru verificare este si un site (care nu stiu cat de corect functioneaza) :

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    2 oferte
    BAZA DE DATE + JAVA S-a încheiat left

    Normalizarea constrangerilor de existenta •un tabel trebuie sa aiba cel putin o coloana (un atribut), in afara de cheia primara, care sa NUadmita valori null. •implementare: se scaneaza fiecare tabel din baza de date, iar daca nu se gasesc coloane cuconstrangerea de existenta, se cauta coloane in care nu sunt NULL-uri in acel moment. Daca nuexista nicio coloana de acest gen, trebuie informat utilizatorul ca acel tabel este gresit proiectat(se pot introduce linii numai cu null-uri) si rugat sa elimine null-uri macar dintr-o coloana. Altfel,se da utilizatorului lista de coloane pe care se poate pune constrangerea not null si rugat saaleaga coloana la care sa se adauge in mod automat aceasta constrangere. Eu va dau baza de date si programul in java, mai ...

    $11 (Avg Bid)
    $11 Oferta medie
    3 oferte

    Salut. Am nevoie te rog de un logo pentru o firma din Bucuresti ce face cosmetice. Firma se va numi DIANA EXCLUSIVE LUXURY. Trebuie sa ne invartim in jurul culorilor auriu/background negru. Multumesc astept feedback.

    $50 - $50
    $50 - $50
    0 oferte

    Buna, Am dat peste o scurta traducere literara facuta de tine si cred ca s-ar putea sa fii persoana potrivita pentru ce am nevoie - si, mai exact traducerea unui roman. Poti te rog sa imi oferi mai mult detalii despre stilul tau de lucru: planuri tarifare, perioade de timp etc si de asemenea cateva pagini traduse de tine - varianta in romana si varianta in engleza ca sa pot face o comparatie? Cu stima, Angelica

    $237 (Avg Bid)
    $237 Oferta medie
    1 oferte