Workday talent recruitingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 workday talent recruiting proiecte găsite, la prețul de USD

  Caut o persoana din Romania cu talent la scris care sa ofere un catalog de prezentare firma. Acesta trebuie sa contina urmatoarele: Despre Compania Noastra, Serviciile noastre, Echipa Noastra, Proiectele Noastre, Istoria Companiei, Plan de Viitor, etc Obligatoriu din Romania!

  $374 (Avg Bid)
  $374 Oferta medie
  11 oferte
  Realizare grafica oferte S-a încheiat left

  Avem nevoie de o persoana cu imaginatie si talent pentru realizarea de materiale grafice dupa cum urmeaza: - oferte sisteme securitate pentru postarea acestora pe facebook si alte retele sociale - flayere si materiale de marketing.

  $121 (Avg Bid)
  $121 Oferta medie
  9 oferte
  build me a weebsite S-a încheiat left

  As dori sa mi se realizeze un weebsite cu tot cu continut pentru cabinetul dentar. Nu am timp pentru a scrie continutul si nici talent.

  $470 (Avg Bid)
  $470 Oferta medie
  71 oferte

  ...instrumente necesare unei agentii creative (alte visual buildere, ACF, alte platforme gen magento sau prestashop, marketing online, photoshop, illustrator, copywriting, branding, video production, desen, SEO etc. etc.) Chiar si daca nu aveti o experienta extinsa sau portofoliu de lucrari in elementor, este foarte usor de invatat rapid pentru cineva cu minima experienta de wordpress! Deci daca aveti talent grafic si o minima experienta de dezvoltat situri cu alte instrumente, oferim noi trainingul si timpul necesar de familiarizare cu Elementor. Asteptam propunerile voastre....

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  37 oferte

  Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  6 oferte

  Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

  $1069 (Avg Bid)
  $1069 Oferta medie
  17 oferte

  Esti roman si ai talent la scris? Noi avem nevoie de tine! Site-ul nostru are nevoie de ajutor. Daca esti SEO copywriter te asteptam sa ne ajuti. Obiligatoriu din Romania!

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  13 oferte
  SEO copywriter din Romania S-a încheiat left

  Esti roman si ai talent la scris? Noi avem nevoie de tine! Site-ul nostru are nevoie de ajutor. Daca esti SEO copywriter te asteptam sa ne ajuti. Obiligatoriu din Romania!

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  4 oferte

  Daca ai talent la scris, practici preturi decente si iti place sa scrii pe nisa: fotografia de nunta, sedinte foto copii, maternitate, botez, articole pentru femei atunci imi poti trimite oferta pentru un articol de 4-500 cuvinte pe adresa contact@ediweb.ro.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  5 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  ...diverse: profile, layout-uri pentru diverse site-uri, editări foto, ajustări și modificări, logo-uri profesionale. Toată cariera mea a început doar de la crearea unor layout-uri pentru canale de YouTube (sau cu le mai spun: bannere), thumbnails, poze de avatar și asa mai departe. As dori foarte mult ca să lucrez pentru platforma dumneavoastră deoarece as avea un potențial de a evolua în micul meu talent și de a fi răsplătit de pe urma lui, vreau sa ajung cât se poate de departe. Ca și punct forte, lucrez foarte repede și calitativ, îmi place sa colaborez cu persoane și ador munca în echipa, în special cu oameni experimentați. Ca un mic bonus, eu fac și texturi pentru jocul Re-volt lansat în anul 1999. Practic, pentru jocul acela fac mașin...

  $1054 (Avg Bid)
  $1054 Oferta medie
  24 oferte

  Caut designer cu talent deosebit pentru realizarea unui site de anunturi in varianta desktop/tableta/ mobile. Ma intereseaza doar design-ul, fiindca partea de html si programare se va ocupa o firma separat. Caut colaboratori in special din Bucuresti.

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  23 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Sunt interesat sa scriu niste e-book-uri avand diferite teme. Eu am ideea (ideile) si doresc ca cel care scrie e-book-ul sa consulte bibliografia respectiva potrivita tematicii si sa redacteze cuprinsul acestuia. Un astfel de e-book urmeaza o anumita cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul ...cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul fiecarui e-book. Va fi un fel de mini carte, care ulterior va fi oferita publicului on-line sub format pdf. Nu vor fi lucrari de specialitate, greoaie, vor fi mai mult de analiza pe un anumit segment si dezvoltate in consecinta. Mie nu imi permite timpul, de aceea rog cine are experienta in redactare, talent, inspiratie sa ma contacteze. ...

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  Am talent in reclame publicitare gen:Telefoane,masini si diverse multumesc mult!

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte
  Oracle developer S-a încheiat left

  ...competitiv, din care se poate accede ulterior cu usurinta in zone initial inaccesibile • lucrul intr-o companie cu deschidere internationala si posibilitatea relocarii pe alte proiecte • asigurare medicala, tichete de masa • salariu competitiv Cei interesati pot transmite candidatura pe recruiting[at]brusch[dot]ro. Multumim pentru interes. Descrierea companiei We are an European software and IT consulting company. As a service provider for IT projects (nearshore) and personnel recruiting (IT sourcing), we support companies to find and establish flexible sourcing decisions, to overcome a temporary gap of personnel and to decrease costs. The efficiency of a company will be increased by making advantage of the international IT services of our compa...

  $1496 (Avg Bid)
  $1496 Oferta medie
  4 oferte

  Se cauta talent vocal pentru un proiect test de 30 sec - 1 min. Se doreste doar voce, fara editare sunete/muzica, Clientii nostri sunt supermarket-uri/hypermarket-uri recunoscute si magazine mici/branduri de renume. Bugetul este de 35 EUR/anunt. Persoana aleasa va continua colaborarea pentru proiectele noastre unde se solicita acel tip de voce. Chiar daca nu veti fi alesi, vom mentine o baza de date cu portofoliul dvs. pentru viitoarele proiecte/cerinte din partea clientilor nostri. Daca detineti studio si puteti edita/introduce sunete/melodii, se poate extinde pe viitor colaborarea si pentru aceste servicii. Va rugam sa ne prezentati un portofoliu de lucrari similare.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  12 oferte

  Cautam voce in limba romana pentru un filmulet de 2 min si 20 secunde. Noi vom furniza textul complet. Format dorit: wav, mp3. Va rog sa lasati impreuna cu oferta cateva variante de proiecte similare (link sau mp3).

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  16 oferte
  Scrie articole S-a încheiat left

  Doresc sa scriu articole am talent si vointa de a lucra

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  3 oferte

  Candidatul ideal: Nationalitate Romana Nisa : Adult (sex shop). Experienta in marketing online, SEO, Link Building, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la statisticilor din Google Analytics Propunerea şi implementarea de noi strategii de marketing online Crearea/intretinerea prezentei pe toate platformele sociale Oferim: Salariu fix + % din vanzari Va rog frumos sa cititi anuntul inainte sa aplicati. Sa nu ne pierdem timp.

  $502 (Avg Bid)
  $502 Oferta medie
  4 oferte

  Cititi cu atentie: Candidatul ideal: Nationalitate Romana Experienta in marketing online, SEO, Link Building, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la statisticilor din Google Analytics Propunerea şi implementarea de noi strategii de marketing online Crearea/intretinerea prezentei pe toate platformele sociale Nisa : Adult (sex shop). Oferim: Salariu fix + 10% din vanzari Va rugam sa nu aplicati la acest job daca suneti incepator si nu corespundeti cerintelor!

  $305 (Avg Bid)
  $305 Oferta medie
  10 oferte

  ...distractivă (). Publicăm știri și informații halucinante, uluitoare, bizare și ciudate, însă nu o facem oricum. De ce avem nevoie de redactori deștepți? Pentru că modul cum scrii o știre sau cum propagi o informație este esențial. Iar pentru asta e nevoie de oameni deștepți, care să facă din tânțar armăsar sau, de ce nu, doar să învețe meserie. Avem nevoie de fete și băieți cu talent pentru scris, dar care sunt dispuși și dispuse să reziste în voluntariat o perioadă, până când vom putea genera suficient trafic, încât să se poată implementa soluții de advertising. Vrem să formăm și să consolidăm o echipă, cu care să stăpânim segmentul de știri bizare, dar decente, pe România. Căutăm oameni frumoși, cu umor, care sun...

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Domeniu Adult Experienta in marketing online, SEO, Google Analytics/Adwords, e-mail marketing Talent si creativitate pentru copywriting Experienta in gestionarea de campanii prin social media. Capacitatea de a identifica noi metode si canale online de promovare Bun organizator, comunicativ, atent la detalii.

  $260 (Avg Bid)
  $260 Oferta medie
  8 oferte

  Proiectul nostru este un portal online pentru copii şi prin el ne propunem să creăm un loc de joacă virtual, unde copii se pot distra şi în acelaşi timp învăţa cum să lucreze pe computer şi cum să se poarte responsabil pe Internet. Căutăm un Web Editor pasionat care să ne ajute cu redactarea articolelor şi altor texte în limbile română şi spaniolă, pe o pe...desene animate, imagini de colorat, lucru manual etc. - în română şi spaniolă - textele scrise trebuie să fie originale, în niciun caz copiate din alte surse (alte site-uri, reviste etc.) Cerinţe: - stăpânirea regulilor de gramatică, ortografie şi punctuaţie ale limbii române - limba spaniolă - fluent - limba engleză la nivel conversaţional constituie un avantaj - creativ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  6 oferte

  Proiectul nostru este un portal online pentru copii şi prin el ne propunem să creăm un loc de joacă virtual, unde copii se pot distra şi în acelaşi timp învăţa cum să lucreze pe computer şi cum să se poarte responsabil pe Internet. Căutăm un Web Editor pasionat care să ne ajute cu redactarea articolelor şi altor texte în limbile română şi spaniolă, pe o pe...desene animate, imagini de colorat, lucru manual etc. - în română şi spaniolă - textele scrise trebuie să fie originale, în niciun caz copiate din alte surse (alte site-uri, reviste etc.) Cerinţe: - stăpânirea regulilor de gramatică, ortografie şi punctuaţie ale limbii române - limba spaniolă - fluent - limba engleză la nivel conversaţional constituie un avantaj - creativ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  4 oferte
  Modifică imagini S-a încheiat left

  E un proiect ce a fost realizat in 3 zile, necesita sacrificiu si talent.

  $362 (Avg Bid)
  $362 Oferta medie
  1 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte
  Window Design 6 zile left
  VERIFICAT

  I am seeking a skilled graphic designer with a talent for advertising design to create a captivating window design for a tanning studio. Ideally, you should have an online portfolio on Dribbble or Behance to showcase your previous work. The design must include the following elements: - Our brand logo - Images of our tanning products - Text promoting our services Although the exact dimensions will be provided. start your bid with "sola001" copy paste bids will be deleted

  $239 (Avg Bid)
  $239 Oferta medie
  66 oferte

  I'm in need of an HR professional experienced in mid-level to senior-level recruitment. Ideally, you should possess: - Extensive background specifically in HR industries - Proven record in sourcing, recruiting and hiring mid to senior-level talent - Expertise with modern talent acquisition methods Main task will be focused on: - Planning and executing effective recruitment strategies If you are a goal-oriented individual with the skills mentioned, please share your relevant work experience.

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  4 oferte
  Indeed Job Posting 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking a freelancer with an active Indeed employer account to post a job advertisement for a healthcare role. The job posting is targeted to local talent. While potential candidates' primary skills were not specified, experience in posting creative role job ads is highly appreciated. You must already have an active indeed Indeed employer account for this role.

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  3 oferte

  I am in need of a team of talent acquisitions. Big plus for those who have experience in in the manufacturing industry but mainly : - Two or three years of experience in a talent acquisition or similar role - Experience in full-cycle recruiting, using various interview techniques and evaluation methods - Proficiency with social media, CV databases, and professional networks - Experience in using LinkedIn Talent Solutions to proactively source candidates - Proficiency in documenting processes and keeping up with industry trends

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  13 oferte

  I am seeking recruiters that own Employer Job Portal Access on and are interested in performance-based projects. The majority of our hiring needs are for mid-level positions within the Information Technology, Real Estate, Manufacturing, and Healthcare sectors in India. Key Requirements: - Access to 's Employer Job Portal - Experience in mid-level recruitment - Exposure to IT, Manufacturing, and Healthcare sectors Your tasks will include: - Identifying suitable candidates for mid-level positions - Conducting initial screenings and interviews - Ensuring timely and efficient recruitment process - Providing regular updates and reports - Ensuring confidentiality and adhering to NDA Please note, you will be required to share your PAN Card details and sign a Non-Disclosure Agreement bef...

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  2 oferte

  I am looking to build an automated recruitment inflow system to streamline my hiring process effectively. My ideal freelancer would be someone with extensive knowledge and proficiency in automation and HR system development, providing innovative solutions to recruiting issues. Key Features Needed: - Automatic Job Posting: Automating job postings is crucial. This will minimise manual errors and save time, making our hiring process more efficient and effective. - Auto-responding to Candidates: The system must be capable of automatically responding to candidates, ensuring they receive timely correspondence, contributing to a positive candidate experience. - Powerful Job Submission Form: The form should include the job title, job description, and required qualifications. The precise pr...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  47 oferte

  I'm looking for someone who can help me create a quick Instagram video to showcase the talent requirements for an upcoming casting call. It's crucial that the video is fun and colorful, in order to engage potential participants. Key Requirements: - The video needs to focus on showcasing acting skills, as well as the model's fun personality, relatability, and likeability. Ideal Skills: - Experience in video production, particularly for social media platforms. - Ability to create engaging content, particularly in a fun and colorful style. - Understanding of the talent requirements for acting and modeling. Overall, I'm looking for a creative professional who can bring these elements together in a visually appealing and engaging manner. The video should be ...

  $15 - $25 / hr
  Local
  $15 - $25 / hr
  0 oferte

  I'm in need of a talent with expertise in creating precise and creative medium-sized isometric maps. Specifically, the map will be used for a music festival. Essential skills and experience: - Extensive experience in isometric map design. - Proven ability to depict a variety of elements and landmarks. Notably, the map should incorporate the following elements: - Buildings: These should be strategically positioned to house the various activities for the music festival. - Natural resources: They will add an aesthetic appeal to the map, contributing to the overall ambiance of the event. - Infrastructure: It’s essential for showing the transport and movement logistics within the festival grounds. To sum up, I require a designer who can successfully fuse these elements t...

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  14 oferte

  I'm seeking a proficient developer who can assist in creating a comprehensive talent search platform for me. I'm aiming to connect with actors, artists, and musicians via this digital platform, so expertise in these areas would be beneficial. Key Features needed are: - User registration & login: A secure process where users can create and manage their accounts. - Search & filter functionality: To help in narrowing down the talent pool and finding the right fit according to specific criteria. - Profile management: Where talents can manage their profiles, showcasing their skills, hobby, and work. - Talent Matching: An algorithm-based matchmaking tool that matches the right talent with the right opportunity. - Messaging: A way for users to c...

  $567 (Avg Bid)
  $567 Oferta medie
  36 oferte

  I'm in need of a recruitment agency experienced in filling senior-level positions in the international trade industry specifically in Jordan. Key Points: - I'm looking for a recruitment agency, not a freelance HR consultant. - The ideal candidate should have experience in headhunting and recruiting top talent in the international trade field. - Only apply if you have a successful track record in recruitment of senior-level positions. Ideal Experience: - Proven experience in senior level recruitment - Specific experience in international trade recruitment - Understanding of the Jordanian job market - Strong network of potential candidates in the field Looking forward to hearing from you.

  $156 (Avg Bid)
  $156 Oferta medie
  2 oferte

  I am on the hunt for a talented graphic designer with a flair for creating minimalistic and clean designs. My project involves designing infographics and website graphics, and I already have all the content and data you'll need to get started. Here are the details: - Infographic design: I'll provide the data, and your role will be to leverage your talent to present it visually, cleanly, and attractively. - Website graphics: I need some sharp, clean graphics to enhance the user experience on my website. Please note that I'm seeking someone with an eye for simplicity and cleanliness in their design. If you have previous experience with minimalistic graphic design and a portfolio showcasing this, it will be a major plus. Ideal Skills: - Graphic Design - Infographi...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  12 oferte

  Please note: This is a remote only role and candidates must be UK based only. We are currently recruiting for a UK Business Development Consultant with a strong focus on sales, particularly temporary and permanent recruitment within the logistics sector. This professional must be adept at market research, sales strategy development, client acquisition, and relationship management. Key Responsibilities: - Conducting market research and analysis to identify key opportunities and trends within the logistics, warehousing, and transportation sectors. - Devising effective sales strategies to position our recruitment services competitively. - Acquiring new clients, particularly from logistics, warehousing, transportation companies, and other entities in need of drivers or wareh...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  3 oferte

  I'm in need of an SEO expert to optimize my website, , which operates as a specialized Technology Search Firm focusing on recruitment. The primary goal of this project is to increase organic traffic, especially from employers looking to hire. I want the site to display like the attachment. I have a company google page. Key Responsibilities: - Conduct a comprehensive SiteMap - Perform a thorough security audit - Implement on-page SEO for content optimization - Optimize site structure and sitemaps for technical SEO - Enhance off-page SEO through backlinks and social media activities Ideal candidates should have: - Proven experience in SEO, with a focus on increasing organic traffic - Specialization in optimizing websites for recruitment or related industries - Expertise in or techno...

  $10 (Avg Bid)
  Garantat

  ...review all portfolios and select the freelancer whose previous work best aligns with the energy and creativity we’re seeking. If you have a knack for creating visually captivating and thematic website designs and are enthusiastic about music, we would love to see your work. Impress us with your portfolio, and let’s create a landing page that resonates with concert-goers everywhere! Most creative talent will win the gig. Are you ready to rock this project? Apply now!...

  $154 (Avg Bid)
  $154 Oferta medie
  156 oferte
  Trophy icon Sophisticated Tech Logo Design 4 zile left

  Title: "Design Our New Logo: A1" Request: We are excited to launch a logo design competition for our new business, Ancile 1! Ancile 1 is dedicated to providing top-notch outsourcing solutions for global tech talent, specializing in web developers and other tech professionals. Logo Concept: Our vision for the logo is to incorporate the word "A1" on top of a globe, symbolizing our global reach and excellence in tech outsourcing. We have attached a sample logo to give you an idea of the concept we have in mind. Please feel free to explore variations and creative interpretations while keeping our concept in mind. Design Requirements: Incorporate the word "A1" prominently. Utilize a globe or world map element. Ensure the logo is easy to use alongside our...

  $100 (Avg Bid)
  Garantat
  $100
  434 intrări

  ...exceptional consulting and training experiences across diverse industries and functions. What We Offer: We're on the lookout for dynamic individuals to join our team of All-Source Intelligence Consultants. If you're someone who thrives on analysis, production, and delivering top-notch intelligence products, then you're exactly who we're searching for. Whether you're a seasoned pro or a rising talent looking to make your mark, we offer the perfect platform to showcase your skills and earn without limits. Why You'll Love It Here: · Diverse Challenges: Say goodbye to monotony! From geopolitical puzzles to cutting-edge technological trends, every day presents new and exciting challenges to sink your teeth into. · Collaborative Environm...

  $4100 (Avg Bid)
  $4100 Oferta medie
  5 oferte

  Need help with online job applications, specifically for a large volume of applications (more than 10). I'm looking for someone who can assist in tailoring my applications to each specific job. Key Requirements: - Experience with online job application processes and forms - Ability t...online job applications, specifically for a large volume of applications (more than 10). I'm looking for someone who can assist in tailoring my applications to each specific job. Key Requirements: - Experience with online job application processes and forms - Ability to customize applications for different job requirements - Attention to detail in completing online forms Experience in HR or recruiting may be beneficial. A good understanding of various industries and the job market would a...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  34 oferte

  Project Title: Sports Talent Support Platform Overview: The Sports Talent Support Platform connects athletes with sponsors and provides inspiration through stories. Athletes can create profiles, livestream for donations, and access sponsorship opportunities. The platform fosters community engagement through forums. Technology Stack: Built on the MERN stack (MongoDB, , React.js, Node.js). Target Audience: Athletes seeking support, companies offering sponsorships, and sports enthusiasts. Benefits: Empowers athletes, facilitates sponsor connections, and inspires through motivational content. Future Developments: Potential integration of blockchain for secure transactions, expanded partnerships, and continuous feature enhancements based on user feedback.

  $517 (Avg Bid)
  $517 Oferta medie
  26 oferte

  I'm seeking a talented fashion designer to create a vintage red silk dress, drawing inspiration from a specific movie. This project requires a keen eye for both vintage fashion and modern design, as well as the ability to work with silk as the primary fabric. The dress should be a unique creation, yet be reminiscent of a particular...dress in the movie Babylon. Ideal skills and experience: - Proven experience in fashion design, particularly vintage styles. - Expertise in working with silk. - Ability to create unique, high-quality pieces. - Previous experience with movie-inspired designs is a plus. - Strong communication skills to understand and incorporate client's vision. If you've got a passion for vintage fashion and a talent for creating one-of-a-kind pieces, I...

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  7 oferte
  Crypto Sales Ambassador 5 zile left
  VERIFICAT

  ...particularly in the crypto space. - Excellent communication and interpersonal skills to effectively engage with potential customers and build a strong network in the crypto community. - Proficiency in creating compelling and visually appealing content, with previous experience in creating infographics and educational videos being a plus. If you're someone who's passionate about crypto, has a talent for sales, and can create engaging content, I'd love to hear from you....

  $1042 (Avg Bid)
  $1042 Oferta medie
  33 oferte

  I am seeking a creative talent to design a bold and colorful magazine advertisement that appeals to both genders. The primary purpose of this ad is to raise brand awareness. - Target Audience: The ad should be universal, attracting attention from both males and females. - Main Message: Brand awareness is the key. The ad should have a compelling contribution towards making our brand known and remembered. - Advertisement Style: I am after a bold, colorful design that stands out. It should be innovative and striking, a representation of the vibrant energy our brand carries. Ideal candidate should be able to demonstrate a portfolio of similar projects, preferably magazine ads. Proficiency in graphic design tools (e.g., Adobe Creative Suite) and understanding of market trends are a ...

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  75 oferte
  One Letter Modern Logo Design 5 zile left
  VERIFICAT

  As a passionate business owner, I'm seeking a savvy graphic designer to create a modern, visually striking, black and white logo featuring the letter 'N'. The design will be square in shape. Along with this, I will provide some examples that will guide your creative process. I'm investing $20 in this project, so your design needs to be worth every penny. The optimal candidate will hav...I will provide some examples that will guide your creative process. I'm investing $20 in this project, so your design needs to be worth every penny. The optimal candidate will have a portfolio featuring modern, minimalist aesthetics and a deep understanding of monochromatic design schemes. This is your opportunity to impact my brand's first impression on potential customers. Ex...

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  148 oferte

  I need a creative and skilled graphic designer to design a unique, modern, and sleek logo for my Indian restaurant Ma...aspects like Indian spices, traditional Indian patterns, and Indian architecture. - An idea could be a depiction of an Indian man cooking. - As for the color palette, I am open to suggestion but the colours should celebrate the heritage and vibrancy of India. Ideal skills for this job: - Extensive experience in logo design and graphic design. - A solid portfolio demonstrating a breadth of design talent. - Appreciation and understanding of Indian culture would be a plus to capture the essence of the concept. I'm excited to see how you can encapsulate the rich Indian culture and modernity into our restaurant's logo. Bring your creativity and let's ...

  $73 (Avg Bid)
  $73
  222 intrări

  I'm currently looking to recruit industry experts for an interview. Key Points: - Your main task will be to help me in identifying and recruiting suitable experts from the FMCG, Aerospace, etc. industry. - Please ensure that your application includes past experience in similar recruitment projects. Ideal Skills and Experience: - Background in recruitment - Proven track record of successful recruitment practices - price per recruitment mentioned - Region: United States

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  I'm seeking a skille...popular news sites. - Authority Level: I'm looking for backlinks from news sites with a medium Domain Authority (DA) ranging between 50 to 79. Ideal Skills: - Proficient in SEO: A solid understanding of SEO best practices, particularly concerning backlink generation. - Strong Research Abilities: The ability to identify and target relevant and well-ranking news sites. - Relationship Building: A talent for establishing relationships with site owners or editors to acquire backlinks. - Good Communication: Being able to convey the value of my website to these news sites accurately and persuasively. The ideal candidate will have prior experience with similar projects and a track record of successfully improving SEO through backlinks. Thank you in advanc...

  $87 (Avg Bid)
  $87 Oferta medie
  82 oferte