Xamarin freelanceproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  94,910 xamarin freelance proiecte găsite, la prețul de USD
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  xamarin app android si ios S-a încheiat left

  Proiect realizat in visual studio 2019, c#, xamarin forms, caut persoana care sa rezolve cateva bug-uri in aplicatie , ea este deja realizata. Incarca liste dintr-un api cu alerte, stiri, si harta. Pnetru mai multe detalii, astept contact. Multumesc.

  $205 (Avg Bid)
  $205 Oferta medie
  6 oferte

  Hi, I want to make an api backend for android applications whose function is the user administration panel. It will use asp.net core api and xamarin forms. More details in private.

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Salut, vreau sa fac un backend api pentru aplicatii android a carui functie este de panou de administrare useri. Se va folosi asp.net core api si xamarin forms. Mai multe detalii in privat.

  $43 / hr (Avg Bid)
  $43 / hr Oferta medie
  3 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $207 (Avg Bid)
  $207 Oferta medie
  13 oferte

  Advanced Online Programmer Cautam coleg/a ambitios/a pentru departamentul Web Development. Cunostinte obligatorii : - HTML 5, PHP(Laravel, Codeigniter), JavaScript(jQuery), MySQL, CSS 3, XML parsing , Bootstrap, Wordpress si engleza la nivel avansat,  Constituie avantaj urmatoarele cunostinte : API-uri, ERP-uri, integrari plati online, REST, Webservices, SOAP, Angular, Xamarin forms Iti oferim un mediu de lucru proactiv, colectiv tanar, beneficii salariale competitive, birou in zona centala cu acces facil la metrou, si toate premisele sa te autodepasesti. RESPONSABILITIES Dezvoltarea si inovarea de aplicatii web bazate pe cerintele brief-ului Asigura un nivel de calitate a codului scris prin respectarea setului de bune practici, se asigura ca acesta este usor de citi...

  $2217 (Avg Bid)
  $2217 Oferta medie
  13 oferte

  Windows PHP Advanced Online Programmer Cautam coleg/a ambitios/a pentru departamentul Web Development. Cunostinte obligatorii : - HTML 5, PHP(Laravel, Codeigniter), JavaScript(jQuery), MySQL, CSS 3, XML parsing , Bootstrap, Wordpress si engleza la nivel avansat,  Constituie avantaj urmatoarele cunostinte : API-uri, ERP-uri, integrari plati online, REST, Webservices, SOAP, Angular, Xamarin forms Iti oferim un mediu de lucru proactiv, colectiv tanar, beneficii salariale competitive, birou in zona centala cu acces facil la metrou, si toate premisele sa te autodepasesti.

  $53519 (Avg Bid)
  $53519 Oferta medie
  27 oferte

  KeysFin cauta un colaborator pentru realizarea unei aplicatii de mobil iOS & Android (platforma: Ionic sau Xamarin). P

  $1728 (Avg Bid)
  $1728 Oferta medie
  62 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $517 (Avg Bid)
  $517 Oferta medie
  25 oferte
  Mobile development S-a încheiat left

  Cunostinte d Java pentru Android, Objective c sau swift, C-sharp pentru appuri de Xamarin cross platform Android si iOS

  $2458 (Avg Bid)
  $2458 Oferta medie
  8 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $629 (Avg Bid)
  $629 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  Dear Freelancers / Marketers / Mentors / Investors I am very happy to introduce one of our product called Self-Supermarket. We are looking for Partners/Marketers/Investors. This kind of mobile based scan and buy product is first time in India(if wrong ...wanted new technology for retail business. Our TG : Mid-Level Supermarket, Chain of stores, Tech-savy retail store Goal : Want to introduce new-Age technology with affordable cost. Support with digital India. Looking For : We are looking for retail marketers, Retail advisers, Retail Mentors, Marketing Partners, Startups, Investors,Retail shop owners,Digital Marketers, Youtubers, POS sellers, Freelance retail marketers etc... Please visit our website : First Video :

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  1 oferte

  In need of freelance translators specialized in translating from English to other languages which include Chinese, Portuguese and Italian. This project will last for 1 to 2 months.

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Oferta medie
  15 oferte

  We need an accurate and detail conscious individual with an good interest in the development of skills in accounts and administration. All details of what's needed will be sent to you to work and the payment per page that should be worked on will be explained to you

  $1975 (Avg Bid)
  $1975 Oferta medie
  12 oferte

  Looking for a freelance writer who can write unique and genuine script for YOUTUBE. It should be in BENGALI, so native Bengali speaker is needed but you have to Proficient in English and Hindi. What you'll do? 1. Research online on Facts/Mysteries/Geopolitics/Science fiction etc. topics. 2. Develop content/ write idea based script for YouTube. 3. Video should be informative and creative. 4. Create catchy titles for better reach. Kindly let me know your price for each script. We will go for a lowest price. Need 10 scripts in each month. Thanks AB

  $9 (Avg Bid)
  $9 Oferta medie
  7 oferte

  ... However, we do have customers that are seeking to reverse their aging process, and to look younger again. We are looking for a pro active sales person who has excellent networking and promote our business actively and convert it in to sales. Healthcare industry is a lucrative business, and its very easy to sell to the customers specially with our the value that we can bring to people. As a freelance sales person you will be working on commission basis only which is subject to further discussion. Sales person can be working remotely and should have excellent networking. We will provide all the information about our products and process of ordering. What you need to do is follow the leads and convert it on to a sale. If you think you are the right person for this project. Pleas...

  $226 (Avg Bid)
  $226 Oferta medie
  8 oferte

  **Important** Time: 6-8 hours a day | 6 days a week Pay: INR 125 for 500 words As an entry-level Content Writer, you will learn our process for writing engaging content, using our structure, approach to topics, building audiences, and delivering on promises. Responsibilities:: • Write 2 blog posts daily for various publishers. • Research topics in business, tech, and specific industries. Qualifications: Strong written communication and grammar skills Hard-working and motivated attitude DO NOT BID - If you haven't written any content before and are not in the IST time zone.

  $332 (Avg Bid)
  $332 Oferta medie
  28 oferte

  Social Media Marketing Freelance Basis - in Mumbai experience person only

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  10 oferte
  Ecommerce Digital Marketing 6 zile left
  VERIFICAT

  Looking for a long term, freelance digital marketer, with experience in Google Ads, SEO (and content strategy, optmizing on page), FB Ads, Email marketing and others and a history of researching keywords, understanding business model, testing and optimizing ads and landing pages. Understands long form and short form copywriting, and able to come up with good ad copies to test (both design and copywriting) Understand the standard marketing funnel and able to plan campaigns according to our needs and the funnel. Achieved results before is a bonus.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  53 oferte

  Looking for a to hire hourly Xamarin development for USD $10 / hour. I need a couple of dedicated skilled Xamarin developers who can work 40 hours a week.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  3 oferte

  We are youtube channel looking for translator who have strong knwoladge in US english, a person should able to translate from english to tamil, we need to translate our english video to TAMIL, HINDI, TELUGU, BENGALI, also we are looking voice artist in all four language for both of male and female to narrate stories for our videos. our studio located in tamilnadu, so candidate welcome for...channel looking for translator who have strong knwoladge in US english, a person should able to translate from english to tamil, we need to translate our english video to TAMIL, HINDI, TELUGU, BENGALI, also we are looking voice artist in all four language for both of male and female to narrate stories for our videos. our studio located in tamilnadu, so candidate welcome for both of full time and free...

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  41 oferte
  Need cryptographic for website. 5 zile left
  VERIFICAT

  Hey. I need crypto traffic for a website. Pls, send offers. The starter budget is $200. Deal only in freelance net.

  $201 (Avg Bid)
  $201 Oferta medie
  17 oferte

  I need a help on script which i am currently working, that can be done in one day. Please let me know if any freelance is available to do the work. Thanks.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  6 oferte

  We are a leading digital marketing partner to various developers like Lodha, Runwal, Mahindra, Godrej We have an inhouse CRM created in React (Java) but the post sales and the accounts piece has yet to be developed. Seeking freelance developers to understand our requirement as a project, and provide us a quotation for the same.

  $1416 (Avg Bid)
  $1416 Oferta medie
  21 oferte

  We have our Product's mobile app built on Xamarin, looking for a long term assignment with a Xamarin Developer who is available part time to support our internal team. Can assure year long work with steady revenues.

  $665 (Avg Bid)
  $665 Oferta medie
  13 oferte
  Intracity 5 zile left

  My Project related to HTML,CSS,JS,Ajax For Front end and Backend Use JSP Servlet and Java.I need Freelance Developer who have good knowledge of this solving bugs and issue

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  14 oferte

  Need to hire a freelance flutter devloper who can develop our mobile application with high quality of codes, use animation for smooth and quality mobile application.

  $290 (Avg Bid)
  $290 Oferta medie
  33 oferte
  Maintenance prestashop website 5 zile left
  VERIFICAT

  I need a freelance for maintenance of prestashop websites. I think 4 hours /day is enought.

  $498 (Avg Bid)
  $498 Oferta medie
  105 oferte

  looking for a freelance 3d visualisers who can produce high quality renders of a sanitary showroom within two days of time (July 4th) as we have a deadline to meet

  $281 (Avg Bid)
  $281 Oferta medie
  28 oferte

  Main Requirement: (5 > Years experience in these specific fields mentioned below) Xamarin Forms MVVM & OCR Technologies We are not seeking to create a brand new App. The module below is part of a project, once it's successfully completed by outsourced developer we will take source codes and re-construct it to be part of the project. Task Cost: $200 Deadline - 4 Days Cost & Time are non-negotiable Milestones Day 1 - Create Interface (Xaml File) - $25 Day 2 - Create Code Behind (.CS file) - $100 Day 3 - Save values - $25 Day 4 - Test and Delivery - $50 Title: Camera takes picture of an Analog Power Meter. Summary: As Camera executes a customized camera view is initiated via a rectangle overlay that will capture ONLY the text within the rectangle and IGNORE ...

  $324 (Avg Bid)
  $324 Oferta medie
  6 oferte

  need a xamarin forms developer to work along with me to build an Android app where i need the features bellow 1. show/add/edit rooms 2. show/add/edit devices in rooms. 3. show/add/edit type of devices 4. subscribe to MQTT (have code already) 5. show/add/edit/search Triggers- Database entry with 6 cols that will be used in logic builder 6. logic builder(Important) when we get a mqtt msg based on the msg we have to search triggers from database and send out diffrent mqtt msg. 7. show/add/edit/search Events. events will be like at 6pm send xyz mqtt msg More details on PM. i need someone who do this and after this is done there will be regular updates. i can also help in coding when i am free. This project will be under NDA

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  8 oferte
  Build me a similar website 4 zile left
  VERIFICAT

  Hello, I'd like to design a similar website (99papeprs. com), i have the its template from Github, We also want to target the keywords used by the site and competing sites and use them on the main site to attract the same category of customers, Note that the foreign site does not have an article page, so ...them on the main site to attract the same category of customers, Note that the foreign site does not have an article page, so please indicate how the site uses keywords. I would also like to hear your suggestion regarding developing the main website and turning it into a point of attraction for the target customer category and the best way to come up with unique ideas. I will choose the best freelance idea and then start implementing it, kindly explain what would you do....

  $157 (Avg Bid)
  $157 Oferta medie
  87 oferte

  Looking for a freelance designer ,help me create a new collection

  $77 (Avg Bid)
  $77 Oferta medie
  50 oferte