Zoho creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 zoho creator proiecte găsite, la prețul de USD
  Angajam Creator Reels S-a încheiat left

  Pentru o consolidare internă a echipei suntem in căutare directă de noi colegi CREATORI REELS cu abilități în crearea de conținut video si foto pentru social media, FULL-TIME / PART-TIME. Descrierea funcției: Programul tău începe la ora 7:00. Cu o ceașca de cafea, împreuna cu restul echipei, faci cunoștința cu sarcinile zilei. In funcție de strategia adaptata vei avea de dezvoltat, planificat, si implementat scenarii pentru filme scurte (5 sec) sau lungi (1 minut), de filmat, fotografiat si editat pentru promovarea eficienta a produselor BUMBU TOYS. Intre 12:00 si 12:30 vei avea pauza de masa si la 16:00 se va termina ziua ta de lucru (L-J). Vineri vei avea program scurt, de la 7:00 la 13:00. Cerințele postului: • Experiență în marketing online • Abilit...

  $8 - $15 / hr
  Local
  $8 - $15 / hr
  0 oferte

  Angajam pentru proiect si posibil social media coordinator pe viitor: proiectul implica sa faceti reels si video-uri scurte de prezentare a proprietatii + pentru fiecare camera a pensiunii si poze pentru Instagram si TikTok. Locatie: Predeal.

  $509 (Avg Bid)
  Local
  $509 Oferta medie
  9 oferte

  Ma intereseaza o colaborare pentru crearea de reclame si continut (fotografii/video editate) pentru instagram, tik-tok si facebook. Domeniul este organizarea unor evenimente (petreceri) periodice.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  25 oferte
  Zoho One configurare S-a încheiat left

  Buna ziua, Sunt in cautarea unei persoane capabile sa-mi creeze setarile si conexiunile cu Zoho One.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  7 oferte
  Configurare Zoho One S-a încheiat left

  Am nevoie de un programator sa-mi configureze Zoho One.

  $293 (Avg Bid)
  $293 Oferta medie
  3 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  7 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  1 oferte

  Buna Razvan...lucrez pentru o companie unde am dori sa migram din ZOHO si sa avem aplicatia noastra pe care sa o folosim ca sa book appointments pentru home principiu aplicatia trebuie sa fie capabila sa book appointments ( sa creeze pacienti in databasa) si sa creeze appointmentul pebtru ziua respectiva sau alta aceea doctorii se duc si fac vizita .Doctorii trebuie sa aiba si ei acces la pacientii lor (pe care ii impartim noi la fiecare dintre ei) prin telefon si trebuie sa fie cpabili sa upload eze imagini cu cardul de sanatate lab fiecare pacient si sa intre alte informatiicare trebuiesc pentru a inchide caeea seara se inchide ziua si se extrage un excell care arata ce sa intamplat in acea zi si ce billing avem..Cam atat...daca esti interesat contacteaza-ma

  $2905 (Avg Bid)
  $2905 Oferta medie
  1 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $391 (Avg Bid)
  $391 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  1 oferte
  Video Project 6 zile left

  I am seeking a talented video creator Key Responsibilities: - Creatively make the video - High Quality Video Looking forward to seeing your incredible work, and potentially collaborating together.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I am seeking a talented content creator and video editor to produce and manage dynamic content across my Facebook, Instagram and website. Responsibilities include: - Creating social media content that is tailored to different platforms - Editing video content to ensure brand messaging consistency - Developing YouTube shorts and Instagram reels to increase engagement The ideal candidate will have: - Extensive experience in social media and website content creation - Solid knowledge of video editing techniques and software - Proven ability to increase brand awareness through creative content strategies. The main goal of the project is to increase brand awareness. So, I'm looking for someone who understands my vision and can use their creativity and technical skills to make th...

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  16 oferte

  I am seeking a skilled Zoho CRM trainer to provide advanced online training, with a particular emphasis on Customer Support Management. Key Requirements: - Extensive expertise in Zoho CRM. - Ability to instruct at an advanced level. - Strong understanding of customer support management in Zoho CRM. - Excellent communication skills with the aptitude to convey complex instructions lucidly. The ideal candidate would be patient, detail-oriented and have a knack for making complex topics easy to understand. Previous experience teaching Zoho CRM at an advanced level is highly desirable.

  $51 / hr (Avg Bid)
  $51 / hr Oferta medie
  15 oferte

  ...transfer my accounts details from Tally Prime to Zoho Books. This includes using the last year's trial balance sheet to ensure all data is accurately captured. Looking for someone with knowledge on Indian book keeping practises. Key requirements include: - Migrating important account details from Tally Prime to Zoho Books - No transaction wise migration is needed, but just setup the opening balances for current fiscal in Zoho books using Trial balance from Tally for previous financial year) - Sync balances between Tally data with Zoho - Addressing discrepancies by adjusting them in the current accounting period - Providing training for one person on key features of Zoho Books Ideal skills and experience: - Proficient with Tally Prime and Zo...

  $239 (Avg Bid)
  $239 Oferta medie
  15 oferte

  I require a talented content creator to produce formal, written articles aimed at an adult audience. Key Tasks: - Writing informative and engaging articles - Adapting your style to suit a formal tone - Keeping adult readers firmly in mind as your target audience Ideal skills and experience: - Previous experience in professional article writing - A strong understanding of formal tone in writing - Ability to engage and inform adult readers.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  22 oferte
  Tech Blog Post Creator 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking a seasoned content writer with experience in technology-focused topics. Details: • Your main task will be creating engaging blog posts about custom made softwares • Your content must be insightful and contribute positively to my readers' understanding and knowledge about the latest in the field of technology, how it can be better. • Your posts must be compelling with an engaging tone and original content. • Familiarity with tech industry terminology is critical, as well as SEO best practices. Ideal Skills: • Content writing with focus on technology • Current on latest technology news and trends • SEO knowledge • Ability to craft reader-friendly posts with tech-savvy language.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  63 oferte

  I'm in need of a versatile individual with proficiency in producing written articles, infographics, and videos. The successful applicant should possess strong data entry skills related to content creation. Skills and Experience Required: - Content creation: Writing articles, designing infographics, and producing videos. - Data entry: High proficiency in content-related data entry tasks. Kindly note that there's no strict deadline, and quality of work takes precedence over speed. I'm looking forward to working with a diligent and detail-oriented professional.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  32 oferte

  I’m seeking a creative content creator/video editor capable of producing engaging social media posts and short videos primarily for Facebook, Instagram, TikTok and Youtube. Ideal Skills and Experience: - Proficient in video editing software - Able to effectively tailor content for each platform - Creative thinker with an eye for visual details - Previous content creation experience for multiple social media platforms Project Overview: - The content will consist of social media posts, short videos and reels. - The main goal of this project is to increase brand awareness, drive engagement and generate leads. I look forward to seeing your unique ideas come to life, and to boosting my brand's online presence with your help.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  38 oferte

  ...cards consist of a PNG image and JSON character information. The JSON is embedded in the PNG metadata (somehow). The full character card V2 spec can be found here: An example of a web-based character card V2 creator can be found here. This should give you an idea of how exactly the character metadata is extracted/merged with the PNG, as well as provide an example of all the optional fields in a V2 character card: I have attached two examples of character cards - both the raw JSON character info, and the PNG with the JSON info merged in. Behavior of the application should be as follows: The UI should consist of a resizable window primarily consisting of two panes. At the very

  $129 (Avg Bid)
  $129 Oferta medie
  79 oferte

  is the largest media about affiliate marketing and online moneymaking in the CIS. Our audience earns money online from affiliate marketing, website creation, YouTube, and other sources. We are looking for a Twitter content author who can rewrite our articles from the website into threads that will be useful to our audience. So, you just need to take the article from our website and rewrite it in a thread. In the beginning, we need to create 15 threads per month. Then, the number of threads will increase. The payment is set by ONE thread. Responsibilities: - Find articles on our website for threads; - Take the article from our website and create a thread according to this article. Requirements: - Strong logical thinking and creativity; - Understanding of Twitter algorithms;...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  44 oferte

  Remote Content Creator Who we are: Our agency is based in Bali, grows personal brands on social media. We're good at making strong online images that attract people worldwide. This leads to a big audience and chance to sell digital products. Job Overview: We're looking for a **Remote Content Creator** who is very creative and excited to join our team. If you love telling stories and making digital content, this job could be for you. As a remote content creator, you'll enjoy the freedom to make inspiring content from anywhere, reaching our wide audience. Script and Video Ideas will be given. Responsibilities: - Create lots of different content, like videos and photos that grab attention. - Work with teams to come up with new content ideas that will ...

  $1722 (Avg Bid)
  $1722 Oferta medie
  18 oferte

  I'm tasking you with creating a company profile in a corporate and professional design style. This will include key elements such as the company's history and background, sourced from a provided PDF. Your challenge will be to transform potentially complex or technical information into comprehendible infographics. An understanding of corporate branding, infographic creation, and the distillation of complex information is preferable for this project.

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  14 oferte

  As a social media handler, I'm looking for a talented individual who can help me manage and grow my Instagram account. The primary focus will be on image posts. Responsibilities: - Creating original, engaging image content that aligns with my brand - Curating relevant, high-quality content from other sources - Developing a content calendar for consistent posting The successful candidate should have: - Proven experience in social media management, particularly Instagram - Strong visual design skills and a keen eye for aesthetics - An understanding of current trends in social media and content creation - Excellent communication skills, as you will be interacting with my followers - A solid understanding of branding and the ability to maintain a consistent tone - Data-driven approach ...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  46 oferte

  We are looking for a skilled web content creator who can add our travel itinerary pages into our website. The role involves creating the page content and ensuring it is live and dynamic. Key Requirements: - Creation of text content: You will need to create engaging text that describes the features and highlights of each travel itinerary. - Image selection: You are expected to include 1 or 2 images with each page. These should be chosen to complement the content and make the page visually appealing. - Attention to detail: The travel itinerary pages must be live and dynamic, so that users can interact with them. There is no need for extensive interactivity like user reviews or interactive maps. Simply having an itinerary with images and the ability to include and exclude from the i...

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  41 oferte

  I am in need of an experienced and skilled video content creator. The main goal of the content is to entertain the general public. Key Responsibilities: - Creating engaging video content suitable for a broad audience - Ensuring the content is entertaining and captivating Ideal Candidate: - Proven experience in creating engaging and entertaining video content - Understanding of the dynamics of different audiences - Strong editing skills - Ability to translate ideas into compelling visual storytelling Looking forward to your creative proposals!

  $373 (Avg Bid)
  $373 Oferta medie
  52 oferte

  I am in need of a skillful content writer who specializes in creating captivating social media posts. The ideal candidate should: - Understand how to create engaging content that targets young adults. - Be adept at crafting materials in a casual and fun tone that resonates with my audience. - Have a strong background in successful content marketing, especially within the social media space. Previous experience in reaching out to a young adults demographic would be a plus. Show me your talent and creativity. Let's connect and create some fantastic content together!

  $244 (Avg Bid)
  $244 Oferta medie
  43 oferte

  With a focus on showcasing the versatility of my B2C product, I am in need of a professional video creator who can effectively bring out the product's key features. Key Requirements: - Expertise in creating short, engaging promotional videos for B2C products - Prior experience with product showcase content - Understanding of creating content that appeals to professionals in the 25-40 age group The ideal candidate for this project should be able to: - Create a concise yet impactful video that highlights the versatility of the product - Understand the needs and preferences of the target audience, and tailor the video content accordingly - Use creative and engaging visuals and storytelling techniques to effectively showcase the product Your proposal should include: - Examples o...

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  24 oferte

  As an educational YouTube content creator, I'm in need of a talented script writer to craft engaging scripts focused on science tutorials. Please Read all the requirements :: 1. You must know Telugu 2. Should able to write Content of info blend with Humour 3. Must do the research for the video and script writing 4. Able to talk good on phone calls 5. You should be able to write multiple times if needed means no capping of limited reviews. 6. Need one with the experience of at least 1 year or done any project before. 7. Need to go with the team.

  $64 (Avg Bid)
  $64 Oferta medie
  16 oferte
  Zoho CRM Developer Needed 6 zile left
  VERIFICAT

  I need an experienced Zoho CRM developer to integrate specific functionalities in the platform. These include: - Customer segmentation: based on purchasing behavior, geographic location and feedback - Sales forecasting: to predict and plan the sales strategy - Email marketing: to reach out to our customer base effectively Your proficiency in Zoho CRM is key in this task as well as understanding how to utilize customer data effectively. If you have the necessary skills and experience, we’d love to hear from you.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  13 oferte

  I'm looking for a skilled writer who can create engaging blog posts for my site. The focus will be on immigration services. Key Requirements: - Your writing should be informative, engaging, and easy to understand by a diverse audience. - Your content will need to be well researched and should include citations from reliable sources. - You must have a strong understanding of immigration services, laws, and procedures in the US. Deliverables: - A series of well-written, SEO optimized blog posts on immigration services. - Each post should be around 800-1000 words in length. - The content should be ready to publish with minimal editing. Ideal Candidate: - Proven experience in writing engaging blog content, preferably on immigration services. - A background in law, HR, or similar field...

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  29 oferte