Impresionează-i cu aplicația mobilă perfectă

Aplicațiile domină scena dispozitivelor mobile, peste 90% din timpul petrecut de către utilizatori pe telefoane fiind dedicat aplicațiilor. Atragi clienții potriviți?

Postează un Proiect
Ce mai aștepți?

Aceasta ar putea fi aplicația ta pentru dispozitivele mobile

Conform analizei Yahoo Flurry, clienții petrec 90% din timp pe aplicațiile mobile și doar 11% pe internetul mobil. Atrage-ți clienții oferind o experiență convenabilă și interactivă pe dispozitivele mobile. Deci, strategia ta de marketing este pe mâine bune?

Ilustrarea a ceea ce poate fi aplicația ta mobilă
Design realizat pentru 500$ USD de către assamite pe Freelancer

Beneficiile sunt atât de mari încât îți vor îndepărta competiția

100 de Miliarde

Descărcări din Apple App Store

Îmbunătățește aplicația mobilă interactivă pentru brand-ul tău și asigură-te că ești permanent în atenția clienților.

2.6 Milioane+

Descărcări aplicații estimate până în 2017

Construiește recunoașterea mărcii și cultivă loialitatea consumatorilor prin crearea de experiențe de implicare a clienților. Realizează astăzi o aplicație mobilă pentru afacerea ta.

+41.000.000.000$

Venituri din aplicații mobile la nivel mondial

Accesul ușor și interactivitatea printr-o singură atingere te asigură că toți clienții tăi îți pot accesa aplicația în mod convenabil. Anuntă-ți clienții despre ultimele actualizări și promovează mesajele adecvate.

Date provenite din Yahoo Flurry Analytics, Statista — Utilizarea aplicațiilor mobile și perspective inteligente — Statistici de Marketing pentru aplicațiile mobile.

Lumea este în mâinile tale acum

Îmbunătățește experiența utilizatorilor printr-o interfață uimitoare care servește drept canal direct de marketing oriunde în lume.

Ilustrarea unei aplicații mobile realizată pentru 25$ USD de către philipsolodovnyk pe Freelancer.
Design realizat pentru 25$ USD de către philipsolodovnyk pe Freelancer.

Atinge potențialul afacerii tale

Evidențiază-te printre competitorii tăi oferind o funcție de mesagerie unică. Discută cu clienții tăi și promovează-ți afacerea așa cum vrei.

Ilustrarea unei aplicații mobile realizate pentru 1000$ USD de către Iwanaguilar pe Freelancer.
Design realizat pentru 1000$ USD de către Iwanaguilar pe Freelancer.

Începe astăzi

Găsește dezvoltatorul perfect pentru aplicații mobile care să te ajute să-ți îmbunătățești afacerea

Ilustrarea unei game vaste de aplicații mobile care pot fi realizate
Ilustrarea unui laptop

Postează un Proiect

Pur și simplu autentifică-te și caută într-o comunitate de freelanceri talentați care abia așteaptă să-ți ofere serviciile lor.

Ilustrarea unor mesaje pe chat

Colaborează

Evaluează design-urile și oferă feedback, toate într-un singur loc. Găsește astăzi freelancerul perfect pentru proiectul tău.

Ilustrarea unei medalii

Satisfacție garantată

Eliberează plata doar atunci când ești 100% mulțumit(ă) și preia integral drepturile de proprietate când proiectul este finalizat.

Testimoniale

"Nu cred că aș fi putut obține serviciul dorit în altă parte. Descoperă un mod simplu și inteligent de a găsi freelanceri talentați în domeniul design-ului."

- Emma McCormack
Etalare proiecte

Răsfoiește câteva dintre cele mai populare proiecte de dezvoltare a aplicațiilor mobile

Realizează design-ul unei aplicații mobile Am nevoie de o aplicație pentru afacerea mea. Trebuie să permită utilizatorilor să se autentifice și să efectueze plăți.
Realizează o aplicație mobilă Am nevoie de un dezvoltator care să-mi construiască o aplicație pentru iOS și Android. Am deja câteva design-uri.
Optimizează-mi aplicația pentru tablete Aplicația mea arată foarte bine pe telefoanele mobile, dar am nevoie de câteva modificări la versiunea pentru iPad.
Adaugă noi funcționalități Vreau ca utilizatorii să se poată autentifica pe aplicația mea prin contul de Facebook. Am nevoie de cineva care să adauge această funcție.