Bine ai revenit, !

Descrie proiectul mai jos. Avem peste 23.3 milioane de profesioniști gata să-ți finalizeze lucrarea!

Încărcare Freelancer...

Economisește timp și obține cea mai bună experiență prin conectarea contului tău de Facebook.

Conectare cu Facebook

Postarea unui proiect este gratuită!

Încearcă astăzi!

 • Obține oferte de la freelanceri competenți în câteva minute.
 • Vezi profilurile și feedback-ul freelancerilor, apoi conversează cu ei prin chat!
 • Cu un comision de doar 3%*, freelancerul tău favorit poate începe să lucreze pentru tine astăzi!
 • Plătește-ți freelancerul când ești 100% mulțumit. *Se pot aplica taxe minime.
 1. De ce fel de serviciu ai nevoie?
  1. De ce nu creezi un Concurs de Design?

   Obține rezultatul perfect sau îți primești banii înapoi garantat! Începe un concurs, revizuiește sute de intrări și plătește pentru cea care îți place.

 2. Ce presupune proiectul tău?
 3. Spune-ne mai multe despre proiectul tău.
  1. Sugestii de Aptitudini (adaugă încă 5)
  2. Avertisment cu privire la "Revizuirea" proiectelor.

   Proiectele menite să creeze evaluări frauduloase sau false sunt strict interzise şi încalcă Termenii şi Condiţiile noastre. Postarea unor astfel de proiecte va duce la suspendarea sau închiderea contului tău.

  3. Avertisment! Craiglist, Inc. a trimis o avertizare conform căreia anumiți utilizatori ar putea solicita altora să încalce normele CraiglistTermeni de utilizare. Acest mesaj este afișat pe baza unei liste de cuvinte cheie oferite de către Craiglist. Te rugăm să te asiguri că nu încalci Termenii de Utilizare Craiglist.

 4. La ce buget te gândești?
  1. $ USD
  2. $ USD
 5. Obține maximul de la proiectul tău! (opțional)

  Pachet de succes (Economisește 57%!)

  Am curatoriat acest pachet pentru a alege cei mai buni freelanceri pentru proiectul tău. Promovează-ţi proiectul, primește răspunsuri mai rapid, în termen de 24 de ore de la postare și folosește serviciul de recrutare pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate.
  $ 29.00

  Rată de succes cu 250% mai ridicată!

  Serviciul nostru de recrutare se asigură că obții cele mai bune rezultate de la proiectul tău. Agenții noștri de recrutare revizuiesc personal propunerile tale, scutindu-te de timpul dedicat alegerii freelancerilor. Lasă-ne să găsim persoana potrivită pentru proiectul tău.
  $29.00
  Vreau ca proiectul meu să fie marcat ca proiect urgent. Primește un răspuns mai rapid de la freelanceri pentru a-ți începe proiectul în 24 de ore!
  $9.00
  Vreau ca toate ofertele să fie sigilate pentru ca freelancerii să nu poată vedea ofertele celorlalți, ceea ce îmi va aduce oferte mai precise, de o calitate superioară.
  $9.00
  Vreau să ascund detaliile proiectului de motoarele de căutare și de utilizatorii care nu sunt autentificați. Această funcție este recomandată proiectelor pentru care confidențialitatea este obligatorie.
  $19.00
  Acest proiect vizează angajarea pe un post cu normă întreagă sau pe bază de comision (ex. Vânzări) și vei economisi bani dacă ai de lucru continuu. Taxele se percep doar dacă valoarea proiectului depășește 5.000$ USD.
  $199.00
  Freelancerilor li se solicită să semneze un Acod de Confidențialitate când lucrează la proiectul tău. Freelancerii sunt de acord să mențină confidențialitatea fișierelor și a detaliilor discutate prin mesaje private.
  $29.00

Dând click pe 'Postează Proiect Acum', confirmi că ai citit și ești de acord cu Termenii și condițiile şi cu Politica de confidențialitate