Postarea unui proiect este gratuită!

Încearcă astăzi!

 • Obține oferte de la freelanceri bine pregătiți, în doar câteva minute.
 • Vizualizează profilurile și evaluările freelancerului, apoi discută instant cu acesta pe chat.
 • Cu un comision de doar 3%*, freelancerul tău preferat poate începe lucrul chiar astăzi.
 • Plăteşte freelancerul când eşti 100% mulţumit de munca prestată.

* Se aplică taxe minime.

 1. De ce serviciu ai nevoie?
  1. De ce nu creezi un Concurs de Design?

   Obține rezultatul perfect sau îți primești banii înapoi garantat! Începe un concurs, revizuiește sute de intrări și plătește pentru cea care îți place.

 2. Spune-ne mai multe despre proiectul tău.
  1. Sugestii de Aptitudini (adaugă încă 5)
  2. Descrierile foarte bune includ câteva detalii despre tine, despre ceea ce vrei să realizezi și deciziile pe care le-ai luat deja în ce privește proiectul tău. Dacă există aspecte în privința cărora ești nesigur(ă), nu-ți face griji, un freelancer te va putea ajuta să completezi spațiile libere.
  3. Avertisment cu privire la "Revizuirea" proiectelor.

   Proiectele menite să creeze evaluări frauduloase sau false sunt strict interzise şi încalcă Termenii şi Condiţiile noastre. Postarea unor astfel de proiecte va duce la suspendarea sau închiderea contului tău.

  4. Avertisment! Craiglist, Inc. a trimis o avertizare conform căreia anumiți utilizatori ar putea solicita altora să încalce normele CraiglistTermeni de utilizare. Acest mesaj este afișat pe baza unei liste de cuvinte cheie oferite de către Craiglist. Asigură-te că nu încalci Termenii de Utilizare Craiglist.

 3. La ce buget te gândești?
  1. $ USD
  2. $ USD
 4. Obține cele mai bune rezultate de la proiectul tău! (opțional)

  Pachet de succes (Economisește 61%!)

  Am pregătit acest pachet personalizat pentru a atrage cei mai buni freelanceri către proiectul tău. Evidențiază-ți locul de muncă, obține răspunsuri rapide, în termen de 24 de ore de la postare, și apelează la serviciul nostru de recrutare pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate de la proiectul tău.

  Ajutor specializat pentru găsirea unui freelancer

  Serviciul nostru de recrutare te asigură că obții cele mai bune rezultate de la proiectul tău. Agenții noștri de recrutare îți verifică personal ofertele, scutindu-te de timpul necesar alegerii freelancerilor. Lasă-ne să găsim persoana potrivită pentru proiectul tău.

  Începe mai devreme!

  Vreau ca proiectul meu să fie marcat ca proiect urgent. Primește un răspuns mai rapid de la freelanceri pentru a-ți începe proiectul în decurs de 24 de ore!

  Menține confidențialitatea detaliilor proiectului

  Vreau să ascund detaliile proiectului de motoarele de căutare și de utilizatorii care nu sunt autentificați. Această funcție este recomandată proiectelor pentru care confidențialitatea este obligatorie.

  Acord de Confidenţialitate

  Freelancerilor li se solicită să semneze un Acod de Confidențialitate când lucrează la proiectul tău. Freelancerii sunt de acord să mențină confidențialitatea fișierelor și a detaliilor discutate prin mesaje private.

  Ascunde detaliile ofertei

  Vreau ca toate ofertele să fie sigilate pentru ca freelancerii să nu poată vedea ce oferte depun ceilalți, ceea ce rezultă în propuneri mai exacte și de o calitate mai bună.
  Acest proiect vizează angajarea pe un post cu normă întreagă sau pe bază de comision (ex. Vânzări) și vei economisi bani dacă ai de lucru continuu. Taxele se percep doar dacă valoarea proiectului depășește 5.000$ USD.

  Acord de Transfer al Proprietății Intelectuale

  Pentru a beneficia de transparență, convinge-ți freelancerul să semneze un Acord de Transfer al Proprietății Intelectuale. Astfel, se va demonstra că întregul proiect îți aparține.

Dând click pe 'Postează Proiect Acum', confirmi că ai citit și ești de acord cu Termenii și condițiile şi cu Politica de confidențialitate