Evidențiază-te printre ceilalți utilizatori și înscrie-te în programul Freelancer preferat

Alătură-te chiar azi Programului freelancer preferat ca să obții acces la proiecte exclusive și să-ți evidențiezi profilul, astfel încât ceilalți utilizatori să știe că ești unul dintre cei mai buni.

Alătură-te gratuit
Pictograma „invitații exclusive”

Invitații exclusive

Freelancerii preferați sunt invitați personal în fiecare zi de către echipa agenților de recrutare ca să plaseze oferte pentru proiectele cu cele mai mari bugete.

Pictograma „valoare mare”

Proiecte de mare valoare

Primește acces la proiectele cu cele mai mari bugete, disponibile pe site! În medie, freelancerii preferați câștigă 50% din totalul proiectelor finalizate, al căror buget depășește 2.000$.

Pictograma „comisioane percepute în avans”

Uită de comisioanele percepute în avans!

Freelancerii preferați beneficiază de un plan preferențial privind plata taxelor. Aceștia plătesc valoarea comisioanelor pentru proiectele cu agenți de recrutare doar după ce au fost eliberate plățile intermediare.

Consolidează-ți cariera!

Programul freelancer preferat le oferă freelancerilor ajutorul de care au nevoie pentru a îmbrățișa o carieră cu normă întreagă, mai plină de satisfacții. Citește mai multe despre relatările lor uimitoare.

Comunicare mai bună între manageri și freelanceri

Îmbunătățește-ți câștigurile în primele 6 luni

Freelancerii preferați câștigă în medie 1.000$ în plus după ce petrec 6 luni în cadrul programului, și au dreptul exclusiv de a trimite oferte la peste 100 de proiecte în fiecare zi.

Noutăți despre proiect, direct în inboxul tău

Proiecte de calitate, exclusiv pentru freelancerii preferați

De la dezvoltarea unei aplicații pentru un start-up la crearea unei noi identități pentru o companie, proiectele cu agenți de recrutare sunt unele dintre cele mai bune de pe site și sunt propuse de cei mai buni angajatori.

Proiecte mai bune

Înscrierea este simplă

Înscrierea în acest program este complet gratuită și durează doar câteva minute. Verifică imediat dacă ești un freelancer eligibil!

1. Verifică-ți scorurile

Verifică imediat dacă profilul tău întrunește cerințele de înscriere în program.

2. Oferă-ne detalii despre tine

Vrem să aflăm mai multe detalii despre cei mai buni freelanceri. Descrie-ți activitatea, clienții și așteptările pentru viitor.

3. Citește noțiunile introductive

Află mai multe privind programul, inclusiv despre cele mai bune sfaturi practice și ce așteptări avem din partea ta din moment ce ești unul dintre cei mai buni freelanceri.

4. Pregătește-te să-ți începi activitatea

Pe locuri! Fii gata! Începe! Nu uita să ne oferi detalii despre experiența ta în cadrul blogului nostru!