Anulat

KP expanatory presentation - open to bidding

Proiectul pe care ni-l dorim nu este foarte specific, vrem doar sa castigam awarness.. Sa facem cat de cat cunoscuta platforma web in randul parintilor si a gradinitelor. Vrem doar sa inteleaga ca este un instrument foarte util care usureaza extraordinar munca educatorilor acestia nefiind obligati sa mai trimita emailuri cu documente, taskuri si intrebari pe adrese de yahoo, gmail sau pe adrese inexistente… acestia nu mai trebuie sa centralizeze raspunsurile in xls.

Mai sunt si alte aplicatii care stabilesc o comunicare intre parinti si profesori dar nici una dintre ele nu se adreseaza gadinitelor. Majoritatea sunt pentru clasele 1-12. Noi ne axam in special pe gradinite si vrem sa extindem si pentru 1-4.

Aptitudini: After Effects, Animație, Grafică animată, Radiodifuzare clip video, Servicii video

Vezi mai multe: facem, doar, NOI, kp, ele, cat care, aplicatii, animation cat, web yahoo gmail, special animation, cat animation

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Cologne, Romania

ID Proiect: #7578768

3 freelanceri licitează în medie 2345$ pentru acest proiect

SQUAREPIXEL

Salutare, Suntem un studio de animație cu o echipă de 17 in-house artist . Iată tambur companiei noastre . [login to view URL] explainer Video [login to view URL] Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(158 recenzii)
8.6
Mexxy

Buna seara! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 5 zile
(0 recenzii)
0.0
rusionut

As dori sa stiu mai multe detali despre acest proiect daca se poate, doar ca sa stiu daca sunt compatibil cu acest proiect sau nu.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 21 zile
(0 recenzii)
0.0