Închis

Redactor online - voluntariat temporar

Dragii noștri, căutăm redactori deștepți pentru o misiune distractivă ([url removed, login to view]). Publicăm știri și informații halucinante, uluitoare, bizare și ciudate, însă nu o facem oricum.

De ce avem nevoie de redactori deștepți? Pentru că modul cum scrii o știre sau cum propagi o informație este esențial. Iar pentru asta e nevoie de oameni deștepți, care să facă din tânțar armăsar sau, de ce nu, doar să învețe meserie. Avem nevoie de fete și băieți cu talent pentru scris, dar care sunt dispuși și dispuse să reziste în voluntariat o perioadă, până când vom putea genera suficient trafic, încât să se poată implementa soluții de advertising.

Vrem să formăm și să consolidăm o echipă, cu care să stăpânim segmentul de știri bizare, dar decente, pe România. Căutăm oameni frumoși, cu umor, care sunt dispuși să-și asume atât un succes cât și să învețe dintr-un eșec, sau doar să învețe. Și noi prestăm voluntari, nu ne plătește nimeni.

Fișa postului

-Limba engleză (a nu se înțelege google translate)

-Wordpress (wp-admin)

-Monitorizarea și identificarea (în presa din România sau oriunde în lume) potențialului informației cu caracter bizar, socant, uluitor, pentru publicul larg.

-Redactarea sau traducerea informației respective

-Adăugarea unei imagini explicative

-Postarea prin platforma de wordpress

-Fără Copy/Paste. E nevoie de conținut original dacă vrem să fim cei mai buni.

-Fără program

-Fără număr de știri pe zi.

-Drept de semnătură/alias

Rețineți, este vorba despre un voluntariat. Temporar, dar este un voluntariat.

Pentru cei care s-au hotărât deja și sunt hotărâți să încerce, există posibilitatea de a-și face direct cont de autor, aici ([url removed, login to view])

Succes și ne vedem pe site!

Aptitudini: Article Writing, Blog, Redactare conţinut, Redactare online, Traducere

Vezi mai multe: www google con, writing program online, ut direct, ro.fi, ro-fi, redactor online, ine, facem, doar, con direct, bizare, bizar, wp online, translate te, o online, google translate o, www online writing, google translate online, google online writing, zi

Despre angajator:
( 1 părere ) Mangalia, Romania

ID Proiect: #6973205

1 freelancer licitează în medie 15$ pentru acest proiect

cristeat

Propunerea nu a fost încă furnizată

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0