Find Jobs
Hire Freelancers

Articole/blog posts pentru un website de finante/investitii la bursa/crypto

£10-20 GBP

Finalizat
Data postării: circa 3 ani în urmă

£10-20 GBP

Plata la predare
M-ar interesa cateva articole pentru un website de finante/investitii la bursa/crypto. Fiecare blog post ar trebui sa aiba intre 500-1000 de cuvinte. Daca ai experienta in content writing pe aceasta nisa nu ezita sa ma contactezi cu cateva example Multumesc,
ID-ul proiectului: 29554333

Despre proiect

10 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
Acordat utilizatorului:
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Numele meu este Andreea Romaniuc, scriitor de proză și content writer. Am citit cu interes cerințele dumneavoastră și consider că am cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta în realizarea proiectului. În cazul în care doriți să discutăm mai multe detalii legate de o eventuală colaborare, aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră. Mulțumesc anticipat!
£15 GBP în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,7
0,7
Avatarul utilizatorului
Salut, Mi-ar face placere sa preiau eu acesta activitate pentru care ai neovie de un colaborator. Imi desfasor activitatea ca PR in cadrul unui business, iar in timpul liber scriu pentru diverse site-uri, blog-uri, reviste de specialitate etc. Piata financiara nu este una despre care am mai scris, insa, avand in vedere pasiunea si ocupatia logonidului meu in domeniul financiar, in care si activeaza, cred ca m-ar putea ajuta cu cateva directii inspre identificarea unor subiecte interesante. Astept cu interes un mesaj. Andreea :)
£24 GBP în 7 zile
5,0 (1 recenzie)
1,0
1,0
10 freelanceri plasează o ofertă medie de £16 GBP pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hi there! My name is Hetty Walkiria, I am English native speaker and fluent in different Languages. I am a professional Technology, Science, and Gaming content writer. You will get: 1. 100% Original content 2. Grammatically correct content 3. An article written by a native English speaker from the UK 4. SEO friendly content 5. Research included 6. References included 7. British or American English depending on your preference. 8. A friendly person to work with. Please send me a message before award me so we can discuss your requirements. Best Regards Hetty Walkiria
£15 GBP în 1 zi
5,0 (52 recenzii)
5,2
5,2
Avatarul utilizatorului
Bună! Am experiență de peste 10 ani în scrierea de articole și pot să mă implic în acest proiect. Mai multe detalii putem discuta în privat.
£15 GBP în 7 zile
5,0 (1 recenzie)
1,4
1,4
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Am citit cu atenție cererea dumneavoastră. Vă pot ajuta cu mare plăcere. Aștept cu interes mai multe detalii. Mulțumesc, O zi excelentă!
£20 GBP în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Va pot ajuta cu acest proiect. Imi place sa scriu si am timpul liber necesar pentru a redacta articole. De asemenea am o mica experianta in acest domeniu, am scris articole pentru o un site de pescuit si pentru o asociație de studenti. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii.
£13 GBP în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut. te-as putea ajuta legat de articolele tale. Alege-ma pe mine si de restul m-a ocup eu. Am nevoie doar de urmatoarele detalii. Multumesc
£22 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt perfect pentru acest job. Lucrez cu cryptomonede de ani buni. Minez si tranzactionez. In trecut am mai scris articole despre investitii financiare.
£10 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Eu am o experiență de aproape zece ani ca reporter/redactor/editor și vă pot ajuta cu articole din aceste domenii. Menționez că pot să scriu despre orice subiect pentru că îmi place să mă documentez foarte bine înainte, iar limbajul folosit este unul accesibil. Mulțumesc!
£15 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul UNITED KINGDOM
Leeds, United Kingdom
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din mar. 13, 2021

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.