Finalizat

Articole medicale în limba română - 1000 de cuvinte/articol

Salutare!

Caut colaboratori pentru articole pe teme de sănătate/medicină. Voi oferi eu titlurile și sursele de informare, singura condiție e să fie scrise corect gramatical și să treacă de testul copyscape.

Vă rog să menționați în bid prețul propus pentru 1000 de cuvinte.

Mulțumesc!

Aptitudini: Article Writing, Copywriting, Medical, Redactare medicală, Română

Vezi mai multe: traducci.ón, Düğün, dự án, quản lý dự án, română, Dự án thầu, redactare română, newnation project manager emplois à n djamena, locuri de muncă graphic designer în cluj napoca cluj, freelancer ön ödemeli mi, dự án outsource android, dự án freelancer, dự án freelance, diễn đàn freelancer, diễn đàn facebook marketing

Despre angajator:
( 60 recenzii ) Timisoara, Romania

ID Proiect: #15481251

Acordat lui:

Andy5937

3 $ pentru 1000 de cuvinte

$3 USD / oră
(1 părere)
0.0
alinademian13

Am terminat Facultatea de Litere si sunt o persoana creativa. Imi place sa scriu articole si am experienta in traduceri si editarea si scrierea articolelor. Pot scrie articole pentru 4 dolari pe 1000 cuvinte.

$4 USD / oră
(14 Recenzii)
0.0

15 freelanceri licitează în medie 5$/oră pentru acest proiect

rsandu

Experienta in redactarea de articole ca student doctorand. Adaptabilitatea la tematica propusa. Creativitatea si originalitatea in scriere.

$3 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
sebastiannarcis

Pasionat de articole, recent absolvent facultate, doritor de muncă și de performanță, conștiincios, responsabil

$3 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
karmen84

Pretul propus de mine pentru un articol de 1000 de cuvinte, bine scris, fara greseli gramaticale, cu continut original si optimizat (SEO), este de 25 de euro, negociabil.

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
$6 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
$6 USD / oră
(11 recenzii)
0.0
$4 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
emiliapirva

Buna! Am experienta de traduceri in domeniul medicina - nutritie si sunt un mare consumator de continut, astfel ca ma simt foarte in largul meu si cu creerea lui.

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
IDan2017

Redactor - Editor. Studii superioare in domeniu si experienta online. Am colaborat si colaborez in prezent cu diverse publicatii online. Am lucrat pentru Somproduct si lucrez momentan pentru RADAR DE MEDIA. Sunt nou ai Mai multe

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
LoudColors

A proposal has not yet been provided

$6 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
CatalinLnc

Salut! Cred ca as putea face asta foarte usor deoarece am foarte mult timp liber si am destulă dexteritate pentru asta. Multumesc!

$4 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
Ovignat

Buna ziua Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei cat si din cel gramat Mai multe

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
dangovinyls

Lucrez ca asistent medical de 17 ani si detin experienta in scrierea de articole de 9 ani (8 ani ca redactor in presa locala + un an ca freelancer). Mai multe detalii, in privat.

$5 USD / oră
(1 părere)
0.0
MoPavel

Mă interesează domeniul, ceea ce înseamnă că voi acorda atenție sporită temelor de cercetare. Sunt obișnuită cu cercetarea/documentarea și redactarea pe diverse teme. Citesc mult și scriu cu plăcere. Am lucrat și ca v Mai multe

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0