Find Jobs
Hire Freelancers

Articole pentru un blog de fitness

$10-30 USD

Închis
Data postării: peste 6 ani în urmă

$10-30 USD

Plata la predare
Am nevoie de o persoana care sa imi scrie articole pentru un viitor blog de fitness. Toate articolele vor avea cel putin o mie de cuvinte si vor cuprinde tot felul de teme. De la cresterea masei musculare la definire musculara, antrenamente de fitness si nutritie. Articolele vor avea ca public tinta oamenii care vor sa se apuce de fitness, dar care nu stiu prea multe informatii despre acest sport. Articolele create trebuie sa fie specifice. Vreau sa ofere plus valoare fata de ce este acum pe piata si sa raspunda la intrebarile pe care un om care nu stie nimic despre acest sport, ar putea sa le puna. Cu cat este mai detaliat si specific articolul cu atat mai bine! Spune-mi in oferta daca esti familiarizat(a) cu acest domeniu si daca m-ai putea ajuta pe termen lung. Te rog sa imi spui si cat m-ar costa un articol de o mie de cuvinte. Daca ai nelamuriri cu privire la proiect te astept cu intrebarile!
ID-ul proiectului: 15069179

Despre proiect

17 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 6 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
17 freelanceri plasează o ofertă medie de $22 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt interesat de proiectul dumneavoastra. Mentionez ca am mai realizat articole pe aceasta nisa si daca sunteti interesat va pot trimite cateva exemple. Relevant Skills and Experience Realizez articole din sfera nutritiei si a body buildingului de peste 1 an de zile. Proposed Milestones $24 USD - Pretul per articol este negociabil in functie de dimensiunea articolelor dorite.
$24 USD în 1 zi
5,0 (1 recenzie)
1,8
1,8
Avatarul utilizatorului
Buna! As dori sa avem o eventuala colaborare. Pretul pe articol de 1000 de cuvinte este de 10$. Garantezi continut unic, bine documentat, creativ si mai ales bine documentat. Aptitudini și experiență relevante Experienta mea in domeniul scrierii de continut este de 4 ani timp in care am scris si publicat articole pe cele mai variate domenii de la frumusete la turism, sanatate, suplimente alimentare. Plăți intermediare propuse $25 USD - scriere de articole Sunt o persoana foarte serioasa, cu experienta in domeniu. Ofer doar continut de calitate.
$25 USD în 10 zile
5,0 (3 recenzii)
1,6
1,6
Avatarul utilizatorului
Buna Numele meu este Balint Zsolt sunt student in Bucuresti si va pot ajuta cu articolele legate de fitness, am practicat aceast minunat sport si inca o mai fac.
$15 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
$20 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt freelancer autorizat in domeniul comunicarii, cu peste 15 ani experienta in media, branding si online marketing. Am un portofoliu bogat, iar sportul este una din pasiunile mele. Relevant Skills and Experience Am lucrat in presa scrisa si tv ca reporter si mai apoi ca redactor. De 11 ani sunt PR&Brand Marketer pentru clienti din diverse domenii de activitate.
$30 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutare! Sunt un fost instructor de fitness si timp de 5 ani am consultat clientii despre sport, alimentatie, psihologie si multe alte teme in domeniu. La necesitate, le pot amplasa si pe website Соответствующие навыки и опыт Cunostinte in fitness, content management, rewriting, copywriting, dragoste fata de munca Предлагаемые промежуточные платежи $25 USD - Voi crea temele, iar dupa acceptarea DVS voi scrie articol pe temele alese. In pret intra 3 articole Предлагаемые дополнительные услуги $1 USD - Amplasarea pe website, cautarea imaginilor, publicarea pe retele de socializare MI-as dori sa particip la acest proiect pentru ca cunosc multe din domeniul fitness-ului, dispun de timp liber. Accept sa scriu si un articol pe gratis - o mini perioada de proba O zi buna!
$25 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! V-as putea ajuta cu redactarea articolelor, dar si cu editarea/crearea unor imagini in Photoshop pentru publicarea lor! E-mail: killerandrei14 @ yahoo . com Skype: killerandrei14 Relevant Skills and Experience Content Writing Editing Images Much More Proposed Milestones $15 USD - .
$15 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
As putea scrie despre acest domeniu pe un termen lung, iar pretul articolelor il vom discuta in functie de complexitatea si dimensiunea fiecarui articol in parte. Aptitudini și experiență relevante Consider ca sunt persoana potrivita pentru a scrie acest tip de articole intrucat practic bodybuilding si fitness. Cunosc foarte multe detalii despre acest domeniu, inclusiv nutritie. Plăți intermediare propuse $20 USD - Scrierea unor articole relevante, elevate si usor de inteles.
$20 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna! Sunt pasionata de fitness. Momentan practic zumba. Mi-ar placea sa colaboram, deoarece in acest fel consider ca as imbina utilul cu placutul. In plus, pana acum am lucrat la un magazin online cu produse naturale si suplimente alimentare unde, printre altele, una dintre responsabilitatile mele era sa realizez articole pentru blog. Daca vei considera ca experienta si motivatia mea corespund cerintelor tale ma poti contacta la alina (.) bodnariuc (at) yahoo (.) com
$15 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Scriu articole, pe diverse teme și domenii, care au fost întotdeauna foarte apreciate din punct de vedere al concepției dar și din cel gramatical, al punctuației, spațierii și al... punctualității! :) Pun suflet în ceea ce fac, sunt perfecționist și receptiv la sugestii, de aceea "executarea" unui articol îmi ia destul de mult timp, în funcție de tema, de complexitatea ei. Ultima colaborare a durat doi ani, în care am scris un articol pe zi, fără nici o întrerupere, nici măcar de sărbători sau în concediu, chiar dacă am fost plecat în afara tarii! Pentru ca articolele pot avea, în funcție de tema, diferite mărimi, prețul este per 100 cuvinte - 1$ Propunerea mea este de un articol de 1000 de cuvinte pe zi, în afara de duminici, sărbători legale și concediu dar, dacă doriți, le putem include și pe acestea, în orice varianta va avantajează.
$15 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Se cauta redactor pentru articole de fitness, care sa furnizeze constant materiale de minim 1000 de cuvinte detaliate adresate incepatorilor in domeniul fitness-ului. Aptitudini și experiență relevante Sunt jurnalist cu peste 10 ani de experienta, care a slabit prin fitness de la 106 kg castigate in sarcina la 55kg fara antrenor, autodidact. Imi place foarte mult domeniul si promit seriozitate. Plăți intermediare propuse $8 USD - Documentare si redactare articol 1000 de cuvinte. $8 USD - Documentare si redactare articol 1000 de cuvinte. $9 USD - Documentare si redactare articol 1000 de cuvinte. Servicii suplimentare oferite $10 USD - Traducere engleza-romana $10 USD - Traducere spaniola-romana $10 USD - Traducere franceza-romana $10 USD - Redactare de articole conexe, etapizate, pentru fidelizarea cititorilor Pretul pentru un articol de 1000 de cuvinte este 20 de lei si pot furniza materiale de calitate constant (1-2 materiale pe zi), redactate tinand cont de cuvintele cheie necesare promovarii online.
$25 USD în 10 zile
5,0 (1 recenzie)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Referitor la experiență,am scris pentru conținut contextual pe diverse subiecte: mașini, panouri fotovoltaice, construcții, piese auto, health&care. Plata aprox. 25lei/buc. Realizez articol test. Relevant Skills and Experience Experiență în domeniu 2 ani. Mă pot adapta foarte ușor specificului site-ului. Preţ 25 RON/buc negociabil în funcție de număr de articole şi frecvenţa pe care o dorești.
$10 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Craiova, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din feb. 22, 2015

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.