Find Jobs
Hire Freelancers

Cautam creative writers pentru textul website-ului

£20-250 GBP

Închis
Data postării: circa 3 ani în urmă

£20-250 GBP

Plata la predare
Buna, Cautam un creative writer pentru a scrie sau retusa textele de pe un website. Website-ul apartine unei entitati non-guvernamentale, non-profit. Textele necesare sunt cele obisnuite: acasa, despre noi, despre cazurile noastre, texte pentru pagina de donatii, despre voluntariat. For those offering other services, please do not, this post is about a Romanian content writing. I don’t need anything else :). Thank you for taking the time to read through. Multumim, Adela Rusu
ID-ul proiectului: 28971817

Despre proiect

30 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
30 freelanceri plasează o ofertă medie de £109 GBP pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Va pot trimite pe privat, o lista cu site-uri la care am realizat texte asemănătoare cu proiectul dvs. Putem incepe cu un text de proba pe care il realizam gratuit. O zi excelenta, Marius Alza
£100 GBP în 1 zi
5,0 (17 recenzii)
5,0
5,0
Avatarul utilizatorului
Dear Employer, You’ve specified that you need a creative writers for the text of the website. I am an article writer. I have read the job details carefully, as you stated in the description, need an article. I have worked on similar projects to what you are looking for, and I'm confident I can exceed your expectations. I'm an experienced business writer and marketing expert. I have a Bachelor of Business Administration, majoring in marketing. I have worked across all areas in copywriting. I can complete your project on time and within your budget. I can achieve the results that you are asking for. I can show you our previous work sample, which is similar to what you are seeking. I am looking forward to hearing from you about the project. Abdul M.
£30 GBP în 1 zi
5,0 (3 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, eu sunt un tanar student care in timpul liber lucreaza ca si freelancer. Am mai realizat articole, traduceri, research si content pentru diverse site-uri si bloguri atat din tara cat si din strainatate. Am inteles cerintele si m as descurca. Faptul ca sunt roman cred ca reprezinta un avantaj atat pentru mine cat si pentru dvs. in ducerea la bun sfarsit a acestui proiect. Hello, I am a young student who works as a freelancer in his free time. I have also written articles, translations, research, and content for various sites and blogs both in the country and abroad. I understood the requirements and I could handle it. The fact that I am Romanian I think represents an advantage both for me and for you in completing this project.
£125 GBP în 3 zile
5,0 (5 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
I am an expert VR,matlab, perl, Java/C++ , linux ,developer, Html 5, Hosting PHP, MySQL, Word press, Woo Commerce, Shopify, React, jQuery, PSD to HTML, PSD to CMS, bootstrap, material design, PHP Frameworks code igniter, Laravel, Word press, Open cart, Java script, J query, Ajax, Angular, CSS 3, Photoshop, Coral, etc. As a senior software developer, I have developed lots of project. I will satisfy you with high quality. Best regards,
£135 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna, daca îmi puteți oferi mai multe detalii despre proiectele dumneavoastră, sunt dispus să vă ajut gratuit cu orice tip de texte aveți nevoie. O zi buna! Dan
£135 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună Adela! Mi-ar face plăcere să lucrez cu voi! Sunt nouă pe platformă dar am mai lucrat în proiecte asemănătoare, scriu articole pentru pagina unui magazin online, şi pentru o organizație de protecția mediului. Am studiat Litere şi Jurnalism şi combinația asta mă ajută să-mi aleg bine cuvintele şi tonul, în funcție de ce mi se cere. Am disponibilitate totală şi pot să încep la treabă numaidecât, pentru mai multe detalii putem discuta pe chat. Pe curând!
£150 GBP în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Am citit descrierea proiectului si imi place foarte mult ideea. Sunt interesata de acest proiect, iubesc sa scriu texte pline de emotii, sa fac research si sa creez continut de calitate. M-as bucura sa colaboram. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii! Multumesc.
£100 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, te pot ajuta cu drag! Sunt Alex, un tanar de 19 ani din Brasov. :) Mi-ar creea o deosebita placere sa lucrez cu tine, Adela. Am avut un blog in care abordam diferite teme de discutie, de la talente la scoala si despre noi, oamenii si m-am descurcat surprinzator de bine! Have Fun! Si multa munca!
£135 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Numele meu este Andreea Romaniuc, scriitor de proză și content writer. Am citit cu interes cerințele dumneavoastră și consider că am experiența necesară pentru a vă ajuta în realizarea proiectului. Scriu conținut pentru mediul online de aproximativ 2 ani și jumătate. Aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră în cazul în care doriți să vorbim mai multe detalii în legătură cu o eventuală colaborare. Mulțumesc!
£150 GBP în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,8
0,8
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Sunt nouă pe platformă, dar am mai lucrat în proiecte de redactare. Am disponibilitate totală şi pot să încep munca imediat. Pentru mai multe detalii, prețul, termene, etc. putem discuta în privat. O zi bună!
£100 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Am o experiență de aproape zece ani ca reporter, perioadă în care am realizat o serie de reportaje despre cazuri sociale și vă pot ajuta cu drag. Îmi place să mă documentez și am viteză în redactare, plus că folosesc un limbaj accesibil tuturor categoriilor de oameni. Mulțumesc! :)
£135 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hello! Suntem o agenție de publicitate la început de drum! Ne-ar face mare plăcere să ne implicâm în proiectul tău și să te avem ca și client. Focusul nostru este pe social media, influencer marketing, PR și redactare de conținut. Mulțumesc, Roxana - Datalog Media
£135 GBP în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună seara, Am citit cu atenție, cererea dumneavoastră. Vă pot ajuta cu mare plăcere. Aștept cu interes mai multe detalii. Mulțumesc, O seară excelentă!
£135 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
I could just write a long application but instead I will only say that I am just starting out and I will get it done.
£35 GBP în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Lucrez in domeniul ONG (proiecte culturale) de aproape 7 ani iar in cea mai mare parte a timpului m-am ocupat de partea de texte (facebook, site, evenimente, prezentari), asa ca sunt familiarizata cu tipul acesta de conținut. Cred ca as putea sa va ajut cu acest task. In functie de cat e de complex, cate texte sunt, cat de repede primesc date despre voi, despre ce faceti, despre echipa putem negocia pretul, timpul de livrare. Sunt noua pe platforma dar mi-ar placea sa incep colaborarea cu voi. Multumesc tare fain!
£63 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Task-ul dumneavoastra corsepunde aptitudinilor mele. Am studiat filologie si am si participat la voluntariat in cadrul Serviciului de ambulanta asadar sunt familiar temelor expuse si tind sa cred ca detin un vocabular destul de complex. De asemenea, sunt interesat de o colaborare pe termen lung. Daca sunteti interesat, astept un mesaj. Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna!
£114 GBP în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna Adela, Te pot ajuta in acest proiect cu mare drag. Astept mai multe detalii daca esti interesata. O zi buna :)
£140 GBP în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna,, Mi-ar face placere sa va ajut cu rescrierea textului pentru site-ul pe care il administrati . Sunt content writer pentru diverse site-uri, blog-uri etc. Gestionez si paginile de socializare ale business-ului in care lucrez. Mi-ar placea sa avem o discutie in chat si sa facem si un text de proba :) O zi buna! Andreea
£80 GBP în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am lucrat continutul a doua astfel de site-uri, pentru 2 ONG-uri, ambele cu activitate in domeniul asistentei sociale. Am activat 7 ani in aria ONG, sunt psiholog de profesie si am 16 ani de experienta in asistenta sociala.
£120 GBP în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună!!! Sunt gata să te ajut cu mare drag. Am experiență în crearea conținutului pentru magazine online. Redactarea corectă a conținutului sporește numărului vânzărilor, deci profitul din vânzări se mărește!
£100 GBP în 4 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul UNITED KINGDOM
Harrow, United Kingdom
0,0
0
Membru din ian. 18, 2021

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.