Find Jobs
Hire Freelancers

Content writer - Limba Romana

€30-250 EUR

Închis
Data postării: circa 5 ani în urmă

€30-250 EUR

Plata la predare
Suntem in cautarea unuia sau mai multor content writeri in limba Romana care sa asigure continut saptamanal pentru site-urile si blogurile clientilor nostri. Trebuie sa iti placa si sa scrii cu usurinta pe urmatoarele nise: - organizare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, sedinte foto, nunta, botez - fashion, frumusete, machiaj, lifestyle, sanatate, dieta, familie, relatii, sfaturi practice, pareri produse, casa si gradina, gastronomie, sarcina, fertilitate, nastere, parenting, copii, cresterea copiilor, etc Articolele nu ar trebui sa necesite documentatie, daca ai mai scris pe aceste nise suntem convinsi ca te vei descurca. Marimea articolelor va fi de 360, 400, 450, 500, pana la max 900 de cuvinte in unele cazuri. Daca esti interesat de acest proiect asteptam oferta ta pe adresa contact@[login to view URL] Este foarte important sa ne spui in mesaj pe ce nise vrei sa scrii, care este volumul de articole pe care poti sa-l oferi saptamanal si pretul pe 100 de cuvinte.
ID-ul proiectului: 18807195

Despre proiect

18 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 5 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
18 freelanceri plasează o ofertă medie de €108 EUR pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Aș dori să fac parte din proiectul dvs. Menționez că am experiență în scrierea de articole cu conținut original. Aș fi interesată de următoarele nișe: fashion, frumusețe, machiaj, lifestyle, sănătate, dietă, familie, relații, sfaturi practice, păreri produse, casă și grădină, gastronomie, sarcină, fertilitate, naștere, parenting, copii, creșterea copiilor. De asemenea, pentru început aș putea scrie în jur de 5 - 10 articole pe săptămână, iar prețul meu pentru 100 de cuvinte este de $2 sau 8 lei. Vă rog să mă contactați pentru mai multe detalii. Vă mulțumesc, Ana-Maria
€34 EUR în 3 zile
5,0 (3 recenzii)
3,8
3,8
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, numele meu este Mitrea Bogdan si sunt interesat de proiectul dumneavoastra. Precizez ca realizez texte pentru site-uri si companii din anul 2012. Pot scrie articole atractive, optimizate seo si corecte dpdv gramatical pe toate nisele enumerate de dumneavoastra. De asemenea daca sunteti interesat ma pot ocupa si de alte aspecte precum editare foto, activitati in wordpress, magazine online, etc. Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi buna.
€55 EUR în 3 zile
5,0 (4 recenzii)
3,7
3,7
Avatarul utilizatorului
Hello There, I'm a creative writer and content creator with a passion for writing and I have very good knowledge of SEO so I deliver SEO optimized Content. What I Offer: ✓ 100% SEO Keywords Optimized Content ✓ Proper Keywords Density Content ✓ Well researched content and professionally formatted ✓ Creative, innovative and professional writing ✓ 100% Unique and Fresh Content ✓ Copyrights Content ✓ Correct Grammar & Spellings ✓ Timely delivery I have 9+ years experience in SEO On Page and SEO Off Page. I will provide you Website Analysis, Competitor Analysis and SEO On Page Suggestion. please send me a message and I will reply under a minute.
€155 EUR în 3 zile
5,0 (4 recenzii)
2,7
2,7
Avatarul utilizatorului
Pot scrie articole pe toate nișele enumerate și nu numai. Sunt copywriter și redactor colaborator Times New Roman și am o experiență de 10 ani în scris, în publicitate, literatură, presă și satiră. Atât la job, cât și în proiectele de freelance, am abordat o mare parte dintre subiectele din oferta dumneavoastră, sub o formă sau alta. Iar pentru cele cu care nu am avut contact, puțină documentare va rezolva această problemă. Tariful este 9 lei/100 de cuvinte și pot scrie 15-20 de articole pe săptămână.
€111 EUR în 10 zile
5,0 (2 recenzii)
2,4
2,4
Avatarul utilizatorului
As putea scrie articole pe orice nisa (mai putin in legatura cu fotografii de nunta, botez). Astept un mesaj in privat daca sunteti interesati de o colaborare pentru detalii.
€44 EUR în 10 zile
5,0 (1 recenzie)
0,3
0,3
Avatarul utilizatorului
Aș putea scrie articole pe orice nișă, exceptând parenting. Pe fiecare cuvant scris, pot fi plătită cu 0,03$ sau pe oră 15$ (pe oră însemnând 500 de cuvinte). Dacă sunteți interesat, nu ezitați să mă contactați.
€30 EUR în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt interesata de proiectele din domenii precum: casa si gradina, sfaturi ptractice, sanatate, gastronomie, familie si cresterea copiilor. 10- 15 lei/100 cuvinte in functie de complexitatea cerintelor.
€155 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Numele meu este Gabriela, lucrez ca specialist in marketing la o firma de IT si de asemenea, ca si content writer pe un proiect de fashion. Tind sa cred ca sunt persoana potrivita pentru acest proiect pentru ca reusesc sa scriu texte clare, concise si usor de inteles de catre audienta mai ales pentru bloguri din zona fashion, beauty, lifestyle, relatii etc. De-a lungul timpului am mai scris si articole de parenting, gastronomie si din zona IT. In mare sunt sigura ca as putea acoperi toate domeniile mentionate in anunt. Pretul meu este de 3 euro/100 de cuvinte, iar ca si volum de lucru, undeva la 25 articole saptamanal. O zi frumoasa!
€155 EUR în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ! Imi place sa scriu cu usurinta pe urmatoarele nise: - organizare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, sedinte foto, nunta, botez - familie, relatii, sfaturi practice, pareri produse, casa si gradina, gastronomie,parenting, copii, cresterea copiilor, etc Pretul in jur de 4euro 100 de cuvinte. Multumesc!
€155 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Numele meu este Andreea Ticu si studiez contabilitate. Am experienta de lucru in vanzari si am fost lider de echipa intr-un ONG, unde am si coordonat un proiect. Sunt bloggerita de 6 ani si de curand m-am mutat pe domeniu. Colaborez cu diferite brand-uri, iar subiectele abordate sunt cele de fashion, beauty, lifestyle. Imi doresc sa colaboram si sper ca ma veti alege.
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna seara, ma numesc Cristina si mi-aș dori sa pot colabora cu dvs. Pentru acest proiect de content writer in limba Romana. Am absolvit facultatea de Traducere si Interpretare (franceza, germana) la facultatea din Genova (Italia). In prezent urmez un Masterat in Limbi străine pentru comunicații internaționale (franceza, romana) la Facultatea din Torino. As fi interesata de următoarele nișe: fashion, frumusețe, machiaj, lifestyle, dietă, relații, sfaturi practice, păreri produse, gastronomie. De asemenea, aș putea scrie în jur de 5 articole pe săptămână, iar prețul meu pentru 100 de cuvinte este de 5€. Ofer seriozitate, precizie si profesionalism. Îmi desfășor activitatea cu pasiune si creativitate. Sunt o persoana organizata care își duce activitatea la bun sfârșit respectând termenele stabilite pentru a oferi clientului servicii eficiente si de calitate. Ma puteți contacta oricând pentru mai multe detalii. Va mulțumesc, Cristina
€55 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Capacități de a capta cititorii si de a sci=rie articole unice. Lucrul este executat la timp fără întțârzieri. Experiență amplă în domeniul scrierii articolelor și informațiilor.
€30 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am experienta in scris si in exprimare, stiu sa livrez informatii in mod direct cititorului in asa fel in care sa nu existe loc de confuzii. Pot sa scriu in orice domeniu, ma modelez si adaptez usor oricarui subiect si topic.
€155 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Eu cred ca sunt foarte potrivit pentru acest job!
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Scriu din pasiune iar nișele menționate mai sus, îmi sunt deja familiare. Pot asigura săptămânal 3 articole.
€30 EUR în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Timisoara, Romania
0,0
0
Membru din feb. 25, 2019

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.