Find Jobs
Hire Freelancers

Copywriter pentru blog si site

$30-250 USD

Finalizat
Data postării: peste 3 ani în urmă

$30-250 USD

Plata la predare
Buna! Am nevoie de o persoana care sa creeze continut de calitate,original si saptamanal pentru blog si site. Domeniu wellness, masaj, aparate de masaj. Text romana si engleza. Multumesc!
ID-ul proiectului: 26962317

Despre proiect

13 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 4 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
Acordat utilizatorului:
Avatarul utilizatorului
Salut, Ma interesează o colaborare pe acest proiect. Zi faina, Ioana
$30 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
13 freelanceri plasează o ofertă medie de $79 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Suntem si noi pasionati de wellness! Va putem ajuta cu descrieri/texte/articole pentru site, social media, blog etc. Toate textele vor fi atent verificate si redactate intr-un mod profesional - Stim sa respectam un deadline si viziunea clientului - Experienta de peste 5 ani in domeniu Ne auzim pe chat, Marius Alza
$30 USD în 1 zi
5,0 (17 recenzii)
4,9
4,9
Avatarul utilizatorului
Hi there! Welcome to my proposal! I am a Ph.D. writer, editor and proofreader. I can provide you 100 % perfect work with high quality of standards and professional writing skills with 0% plagiarism. I have six years of experience in writing including Essays, Research Papers, Contents, Research Articles, Technical& Legal writings, Report Writing, Medical Writings, Business Writings, Business plans, Case Studies Analysis, Blogs, and Books. “I also perform unlimited revisions until you are fully satisfied and will lead your goal” I look forward to hearing from you You can visit my profile link from here: https://www.freelancer.com/u/zubairbadar98 Thank you Best Regards (Muhammad Zubair)
$140 USD în 7 zile
4,9 (9 recenzii)
3,4
3,4
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Am experiența și răbdarea pentru a vă ajuta cu proiectul dvs. Datorită experienței acumulate în jurnalism (jurnalist radio și TV), știu să fiu productivă în activitatea mea. Adaug faptul că am experiență în graphic design, iar în ceea ce privește numărul de ore, cred de cuviință faptul că ar trebui să discutăm în privat, pentru a stabili ceea ce doriți să expuneți prin material, iar apoi vom aproxima, în funcție de complexitate, de câte ore este necesar. Să aveți o zi frumoasă! P.S. De asemenea, am un certificat de limbă, echivalentul unui calificativ C2 (nivel de competență avansat).
$50 USD în 1 zi
5,0 (1 recenzie)
2,5
2,5
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Sunt un jurnalist cu peste 8 ani de experiență în presa scrisă, iar de mai bine de doi ani activez și ca freelancer. Activitatea mea principală de freelancing este de content writing și rescriere/tradus articole, motiv pentru care consider că aptitudinile mele se potrivesc proiectului dumneavoastră și aș fi interesat de o potențială colaborare. Dacă doriți să discutăm mai multe detalii, puteți să mă contactați. O zi bună în continuare!
$140 USD în 7 zile
5,0 (2 recenzii)
1,2
1,2
Avatarul utilizatorului
Salut! Mi-ar face placere sa te ajut in redactarea articolelor. Sunt content writer pentru diverse site-uri, blog-uri, scriu lucrari de licenta, disertatie si articole pentru reviste de specialitate si conferinte. Astept cu interes mai multe informatii despre domeniul despre care trebuie scrise articolele. O zi frumoasa! Andreea
$57 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna! Am experienta in acest domeniu. Putem discuta detaliile in privat. Sper ca oferta sa fie inca valabila. O zi buna.
$50 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Ma numesc Andrei si as putea sa va ajut. De asemenea, am o experienta bogata in acest domeniu. Imi puteti trimite un mesaj privat sau un e-mail la: killerandrei14@yahoo(punct)com Sa ne auzim cu bine!
$140 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna! Te pot ajuta cu proiectul tau. Experienta mea ca jurnalist si ca blogger cred ca poate aduce un plus blogului tau. Mi-ar placea sa colaboram. Daca esti de aceeasi parere, te rog sa ma contactezi.
$100 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bacau, Romania
5,0
1
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din mai 18, 2020

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.