Închis

Creare proiect Macroeconomie

Realizați o analiză a stării actuale economice pentru România și un stat vecin României, având la bază o serie de indicatori macroeconomici. (max. 2pag.)

Prezentați politicile anticiclice ce considerați că sunt recomandate pentru acestă fază a economiei românești. (max. 1 pag.)

Prezentați o politică macroeconomică anticiclică pe care o considerați mai importantă dintre cele prezentate anterior și identificați printr-o analiză mai detaliată în cadrul ei, câteva propuneri concrete pentru relansarea economiei românești (max. 2 pag)

Prezentați o dimensiune de actualitate a dezvoltării durabile (sustenabilă, cu predilecție socio-economică) de la particular la general, pornind de la un exemplu concret din localitatea Brașov, surprinzând apoi nivelul național și global.(max. 1 pag.)

Incarcarea lucrarii se va face în format word sau pdf.

Lucrarea este necesar a nu fi copiata.

Este necesar sa "citați" corespunzător sursele.

Aptitudini: Article Writing, Redactare fantomă

Vezi mai multe: vba creare xml, design product label skin care, day care website, webcam day care, skin care logo, yoga holistic health care, outsourcing lawn care, data processing health care, designer bottle label skin care product, total care provider logo, gulf aqua care saudi, carpet care logo, health care projects developed, medical care centre management project, elder care industry, day care flash promotion, aeps pe customer care number

Despre angajator:
( 1 părere ) Codlea, Romania

ID Proiect: #30187024

3 freelanceri licitează în medie 33$ pentru acest proiect

Alleee

Buna seara! Sunt disponibila pentru a va ajuta. Lucrez de mult timp cu oameni pentru rezolvarea: temelor, proiectelor, licentelor, etc.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0
GeoTekdev

Salutare, va pot ajuta cu mare drag. Realizez rapoarte si articole de ceva timp pe platforma UpWork, si consider ca va pot ajuta si pe dumnevoastra. Sunt sigur ca va pot oferi un content clar si subiectiv conform cerin Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0
AnghelinaG

Salutare, te ajut cu mare drag . Chiar recent am realizat 3 proiecte pe temele: ""Relatia dintre politica de mediu şi schimbările climatice", "PROBLEMA ABSORBȚIEI FONDURILOR EUROPENE ÎN ROMANIA 2014-2020" si " Importan Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0