Find Jobs
Hire Freelancers

descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse

€250-750 EUR

Închis
Data postării: peste 3 ani în urmă

€250-750 EUR

Plata la predare
Buna ziua, Pentru siteul [login to view URL], avem nevoie de descriere pentru 500 produse. Cerinte : minim 250 cuvinte cu cel putin 2 cuvinte cheie care sa se repete maxim de 2 ori fiecare. lista cu cuvinte cheie o sa fie data de catre noi. Pentru blog avem noevoie cate un text pe saptamana. Tema putem sa o alegem impreuna. Va multumesc
ID-ul proiectului: 28314177

Despre proiect

29 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
29 freelancers are bidding on average €349 EUR for this job
Avatarul utilizatorului
descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse I have 12 years of experience in the Writing Industry and I can provide you “SUPREME QUALITY WORK” within your “GIVEN DEADLINE” with “PERFECT GRAMMAR” and “ZERO PLAGIARISM”. I have 950+ "EXCELLENT REVIEWS" which are a guarantee for my best Quality. Please see my profile and portfolio to assess my quality. I usually produce 10 pages of work every day with 100% accuracy. Open chat and send me a message so we can finalize this deal within your budget. "TEAM TQE"
€250 EUR în 1 zi
4,8 (1387 recenzii)
8,2
8,2
Avatarul utilizatorului
descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse I am a Ph.D. writer with more than 12 years of working experience in Writing. I have successfully completed more than 4500 projects for my clients with their full amount of satisfaction. I will provide you super quality work according to your given requirements and deadline with ZERO plagiarism. I can manage business and professional writing against very reasonable prices. I also provide unlimited revisions to my clients until they don’t get satisfied. Please visit my profile link below and start working together. :-) https://www.freelancer.com/u/HelpingHut
€250 EUR în 1 zi
4,9 (380 recenzii)
6,7
6,7
Avatarul utilizatorului
descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse I am an elite class Ph.D. writer who can deliver you a supreme level of content within your given deadline. Please check my profile and see I have done several similar projects like yours. --) https://www.freelancer.com/u/InnovativeHub Waiting for your message, “Fatima”
€250 EUR în 1 zi
4,9 (209 recenzii)
6,4
6,4
Avatarul utilizatorului
Expert in comunicare si media, cu experienta in domeniul SEO precum si in scrierea de descrieri de produse, articole pentru blog in domenii diverse, cum ar fi design interior, moda si shopping.
€400 EUR în 30 zile
4,9 (84 recenzii)
6,2
6,2
Avatarul utilizatorului
Salut! Am o experienta de peste 4 ani in copywriting si in redactarea de diferite tipuri de texte pentru website-uri, magazine online, bloguri si publicatii de presa online. Am colaborat atat cu agentii de publicitate (si continui astfel de colaborari si in prezent), dar si cu freelanceri care aveau nevoie de continut. De asemenea am si un blog/site personal unde postez constant despre domeniile de interes. Putem discuta mai multe detalii despre o posibila colaborare in privat. De obicei ofer un articole/text de proba pentru a stabili exact daca ceea ce ofer se ridica la nivelul asteptarilor clientului. Putem discuta in privat mai multe despre pret (fiind vorba despre 500 de produse) si despre deadline-ul proiectului. Multumesc! Cu bine, Laurentiu Artugyan
€300 EUR în 15 zile
5,0 (22 recenzii)
6,2
6,2
Avatarul utilizatorului
descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse I am a highly-qualified writer, and I can assure you quality work on this topic. Try me once, I promise you I will not let you down. I can manage Reports, Summaries, Case Studies, Dissertations, and Essays in very short deadlines with 100% perfection. To ensure my potential must visit my profile to check my ratings and uploaded samples. I hope this relationship will continue in the long run. Please open your messenger and send me complete details so we can discuss it further. Thank you :-)
€250 EUR în 1 zi
4,7 (50 recenzii)
4,8
4,8
Avatarul utilizatorului
descriere in romana cu cuvinte cheie pentru produse I have 6 years of experience in writing masterclass research papers and thesis for my clients. I have achieved great success by providing quality content to my clients. I am new to this forum but not in this industry. Just come to the chat and check my skills and experience by interacting with me. I will provide 100% results – GUARANTEED Here is my portfolio link: https://www.freelancer.com/u/SolutionsHut Let's discuss the project through the chat box.
€250 EUR în 1 zi
4,7 (22 recenzii)
3,6
3,6
Avatarul utilizatorului
Salut, Ma interesează proiectul vostru. Îmi place faptul ca este dedicat amenajărilor interioare. Sunt consumator de lenjerii de pat de calitate si cred ca as putea sa susțin crearea de conținut pentru site. O zi faina, Ioana
€250 EUR în 7 zile
5,0 (2 recenzii)
2,1
2,1
Avatarul utilizatorului
Salut, eu sunt un tanar student care a mai realizat articole, traduceri, research si content pentru diverse site-uri si bloguri atat din tara cat si din strainatate. Am inteles cerintele si m as descurca. Faptul ca sunt roman cred ca reprezinta un avantaj atat pentru mine cat si pentru dvs. in ducerea la bun sfarsit a acestui proiect.
€525 EUR în 7 zile
5,0 (5 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Salut, Mi-ar face placere sa te ajut in realizarea proiectului. Scriu articole pentru diverse site-uri, blog-uri, reviste de specialitate etc. Cochetez cu acest domeniu de cativa ani deja, astfel ca si administrez paginile de socializare ale societatii la care lucrez. Totodata, sunt pasionata de tot ceea ce tine de decoratiunile pentru casa. Mi-ar placea sa imi scrii in chat pentru a discuta mai multe detalii :) O seara frumoasa! Andreea
€820 EUR în 7 zile
5,0 (2 recenzii)
1,7
1,7
Avatarul utilizatorului
My skill set is a perfect match for the job requirements. In particular, my sales skills and the copywriting experience make me an ideal candidate for the position. For example, at my last job, I wrote an article for 100 product, using the all the required characters with a touch of mine, and they had the top sales record of the company branch.
€250 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Numele meu este Andreea, sunt scriitor de proză și content writer. Am experiență în redactarea textelor pentru mediul online, colaborând cu mai multe site-uri din România până în momentul de față, motiv pentru care consider că vă pot ajuta cu proiectul dumneavoastră. Vă pot prezenta și un portofoliu în acest sens. Aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră dacă doriți să colaborăm. Mulțumesc!
€250 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,7
0,7
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Mă numesc Ana-Maria Romaniuc și consider cu tărie că vă pot ajuta cu proiectul dumneavoastră. Sunt autoare a unui volum de poezie, și dezvolt o mare pasiune pentru scris, indiferent în ce domeniu se încadrează. Pot prelucra și pot creea atât descrieri pentru produse (în trecut, am mai făcut descrieri pentru evenimente), cât și articole abordând diferite subiecte pentru blogul dumneavoastră. Aștept cu deosebit interes solicitarea dumneavoastră, în cazul în care doriți să colaborăm! Vă mulțumesc! O zi frumoasă!
€250 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hei salutare, va pot ajuta cu mare drag. Va pot oferi descrieri inteligente si frumoase cu cuvintele cheie oferite. Dispun de un dictionar bogat in descrieri de produse, deoarece activez in domeniul frumusetei unde practic descriu tot felul de produse de infrumusetare. Putem discuta mai multe detalii in privat daca doriti. Va multumesc frumos si va doresc o zi frumoasa.
€350 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Consider ca m-as potrivi acestui job deoarece imi place sa scriu, sunt o persoana creativa si de asemenea design-ul ar fi la fel de important pentru mine.
€250 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Ma pricep foarte bine la utilizarea cuvintelor si la realizarea de texte scurte pe o tema data. Sunt sigura ca acest tip de job mi se potriveste foarte bine. Multumesc!
€550 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună seara, Sunt interesat de acest proiect. Activez în domeniu de aproape 2 ani, timp în care am scris și scriu în continuare pentru câteva site-uri iar în ultima perioadă am acceptat proiecte și în zona de wordpress dev. Pentru a vă face o idee despre cum și ce scriu, pot trimite un portofoliu de articole. Cu stimă, Sabin
€500 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Mă numesc Valentin Constantin și sunt student la Litere. Consider că am specializarea necesară pentru a ajuta la buna desfășurare a acestui proiect. Mă consider o persoană ce emană promptitudine, care nu poate renunța până ce un proiect este dus la bun sfârșit. Sunt o persoană foarte comunicativă și iubesc să ajut de fiecare dată, așa cum pot. Mi-ar prinde bine orice bănuț de buzunar, fiindcă știți cum e viața de student. Mulțumesc mult și multă sănătate în aceste timpuri!
€250 EUR în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Cel mai bine vorbim în privat, cred ca vom face echipă bună. Sunt un om simplu caruia ii place sa isi duca treaba la bun sfarsit.
€250 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Consider ca abordarea mea orientata catre rezultate rapide si eficiente se va combina perfect cu abilitatile analitice si creative, in scopul livrarii acestui proiect. Mi-ar face placere sa colaboram in acest sens. O zi buna, Bianca.
€600 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
0,0
0
Membru din oct. 25, 2020

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.