Închis

Hire a Content Writer

Este vorba despre siteul www.infinitrade-romania.ro.

Acest website se imparte in :

categorii si game de produse (ex vezi in meniu: Uz industrial/ robineti industriali, sau Constructii / generatoare curent etc.), in produse ( ex: [login to view URL]) si in marci comercializate ([login to view URL])

Prioritate ar fi introducerea continutul in zona marcilor comercializate astfel :

- in unele cazuri pentru o marca avem nevoie de o pagina simpla, cu prezentarea categoriilor marcii de pe site-ul producatorului sau indicat de noi, ceva continut elocvent pt SEO si user experience, filmulete etc. cu linkuri care redirectioneaza pe site-ul producatorului (opne in new window). (Exemplu simplist : [login to view URL] - ne intereseaza un pic mai bogat continutul, deoarece vorbim de marci de renume)

- sunt cazuri in care este nevoie ca la anumite marci sa trebuiasca copiata o structura de directoare / categorii, care au si subcategorii si poate si cateva produse sugestive pentur fiecare subcategorie in parte (Exemplu simplist - urmariti structura bread crumbs ca sa va faceti o idee : [login to view URL] )

Cam acelasi variante pot aparea si in cazul introducerii de categorii si subcategorii din zona (Constructii, Horeca - meniu stanga sus), doar ca in unele cazuri pot predomina gamele de produse cu un numar mai mare de produse concrete 5-10 pe subcategorie sau categorie).

Trebuie sa se tina cont pentru etapele de mai sus si de pregatirea macar a SEO on page pentru ce se introduce si alte elemente de optimizare.

Criteriul de selectie principal este experienta si proiectele care o sustin, aptitudinile (skillurile ) participantilor si propunerea financiara.

Ma intereseaza costul Dvs. separat astfel:

- pret introducere pentru o marca sau categorie/subcategorie simpla, fara subcategorii cu produse (doar preluare continut principal site producator, aranjarea in pagina, design, seo)

- pret introducere pentru o marca sau categorie/subcategorie ce contine aprox general 4 - 6 categorii principale, cu aprox 3-4 subcategorii, iar in subcategorii aprox 5-7 produse introduse. Ex aici : [login to view URL])

Atentie: in unele cazuri informatiile vor trebuie culese de pe siteuri in engleza (folosind google translate + putin simt tehnic / practic) iar in altele de pe siteuri romanesti. Sursele vor fi indicate de noi la momentul respectiv.

Lucrurile nu sunt atat de complicate precum par in exprimarea solicitarii nostre in cuvinte scrise. La telefon si in fata PC-ului va fi mai simplu de inteles.

Daca aveti alte propuneri legate de modul de lucru / plata nu ezitati sa le expuneti.

In cazul in care considerati cele cerute de noi la indemana experientei Dvs., asteptam un reply de confirmare, ce sa contina un nr. de telefon si orele la care va putem contacta (preferam sa va contactam noi), un pret aproximativ. (pentru a ne face o idee daca are rost sa trecem la pasul 2 adica contactul telefonic / chat).

Aptitudini: Article Writing, Redactare conţinut, Keyword Research, Descriere produs, SEO

Vezi mai multe: how can i hire content writer, i want to hire content writer for my website, hire content writer mumbai, hire content writers india, freelance content writers, freelance content writer jobs, upwork writer profile, professional content writers, freelance content writer job description, content writer definition, writers for hire online, hire content writer in mumbai, hire content writer in london, hire content writer in gurgaon for website, hire content writer from mexico, hire content writer, hire content writer uk, hire content writer india, hire content writer in pune, fresher content writer on hire

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Timisoara, Romania

ID Proiect: #15068138

5 freelanceri licitează în medie 343€ pentru acest proiect

BestSEOProviders

Hi, Your best SEO experience starts here.I will provide you Best SEO { Complete On page & Off Page Optimization} with 100% White Hat techniques. On-Page Optimization: Meta Tags Optimization, Page Headings, Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(763 recenzii)
8.0
%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(75 recenzii)
6.6
Jamesfranklin24

Content writing is almost always related to SEO marketing campaigns. It will involve writing tightly focused texts that include a set of keywords or phrases that have been researched by marketers. High-quality content Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(45 recenzii)
6.2
usmanhassan123

I am doing masters in English and Bachelors in computer science. I am expert in writing: Medical writing. Book writing. Bussiness writing. Content writing. Computer writing. IT related writing. Article writing. Seo Mai multe

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% EUR în 1 zi
(73 recenzii)
6.1
TheMindMatter

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 31 zile
(15 recenzii)
4.0