Find Jobs
Hire Freelancers

Am nevoie de cineva care poate redacta articole, urgent!

$10-30 USD

Închis
Data postării: peste 7 ani în urmă

$10-30 USD

Plata la predare
Caut un freelancer din Romania care poate redacta 2-3 articole pe zi. Voi plati cu 2 USD un articol de 500 cuvinte. Cred ca nu are rost sa mentionez faptul ca nu caut copy paste...sau simple traduceri ale unor articole deja existente in alte limbi. Multumesc!
ID-ul proiectului: 12262552

Despre proiect

23 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 7 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
23 freelancers are bidding on average $22 USD for this job
Avatarul utilizatorului
Buna, sunt un freelancer cu 4 ani experienta in article writing, rewriting si copywriting. Prefer sa lucrez prin PayPal. Sunt din Republica Moldova/Chisinau. Cu stima, Andrei
$20 USD în 1 zi
5,0 (15 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Ma numesc Ruxandra si sunt foarte interesata de acest proiect. Unul dintre proiectele mele anterioare a fost sa scriu 100 de articole, pe nisa imobiliare, pentru un angajator roman. Toate aceste articole au fost scrise in limba romana, fiind vorba de articole de aproximativ 300 de cuvinte. Sunt foarte capabila de a scrie articole de inalta calitate pe orice fel de subiecte. In cazul in care v-am atras atentia, va rog sa imi trimiteti mai multe informatii referitoare la acest proiect, mi-as dori foarte mult sa lucrez la el! Cu bine, Ruxandra
$25 USD în 1 zi
4,8 (4 recenzii)
2,9
2,9
Avatarul utilizatorului
Salutări! Mă bucur să văd că sunt oameni care încă mai pun în valoare marketingul prin conținut. Crearea de conținut reprezintă la momentul actual aproximativ 70% din activitățile de marketing. De ce? Deoarece în online UNICITATEA și CREATIVITATEA reprezintă singurele elemente de diferențiere între branduri. Această diferențiere se face prin CONȚINUT. Conținutul este cheia succesului în comunicare, iar pentru un conținut de calitate, pentru anumite articole SEO și care să respecte normele comunicării și marketingului, poți apela cu încredere la serviciile mele. Lucrez în marketing și social media de peste 3 ani, iar colaborările ce le-am avut și le am în continuare pe redactarea de conținut validează experiența și nivelul de calitate la care scriu. Afacerile de succes sunt cele ce pot spune povești consumatorilor. Așadar... Hai să scriem povestea de succes a afacerii tale împreună!
$25 USD în 1 zi
4,9 (4 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Sunt un freelancer intermediar, pasionat de scris, citit si gramatica. Am, de asemenea, cateva proiecte similare de succes, livrate la timp, conform tuturor criteriilor angajatorului. In vederea unei colaborari ulterioare, va multumesc!
$19 USD în 1 zi
5,0 (1 recenzie)
1,8
1,8
Avatarul utilizatorului
Dear Employer, Looking for a best Writer? you have arrived at the best bid. I have 9 years experience in Blog /Report/ Articles/Content/Academic writing and assure you the quality work on time as per your requirements. I will provide plagiarized free content with in the deadline and available to provide updates after regular intervals on gmail/skype. Guaranteed Plagiarism Free Content As I have TURNITIN ACCOUNT & CS PREMIUM ACCOUNT. I would love to talk further about this task and your accurate prerequisites. I am certain I can give you first rate material that will fit your needs. I pride my work on being Proficient, of the most noteworthy quality and constantly conveyed on time.   Smiling Regards Saket Gautam - M.B.A - Finance Rich Content Writer & Writing Specialist At Gayatrisoft. Pvt. Ltd Article Writer | News Writer | Content Writer | SEO Expert | Graphics Designer| Web Designer| Academic Writer / Ezine Expert
$20 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei cat si din cel gramatical, al punctuatiei si spatierii, dar si din punct de vedere al... punctualitatii! :) De cativa ani realizez si postez articole, zi de zi, fara nici o intrerupere, nici macar in concediu (cateodata chiar si "afara", unde a trebuit sa cumpar internet de calitate!). Pun suflet in ceea ce fac, sunt perfectionist si receptiv la comentarii, deaceea "executarea" unui articol imi ia destul de mult timp - ma documentez constiincios - in functie de tema, de complexitatea ei. Probabil 1-2 ore, poate 3! Daca voi fi ales, voi trimite articole scrise de mine, din diferite domenii: inscriptionare pe ceramica, mobila, computere si laptopuri, popularizarea stiintei, dragoste si chiar legate de sex! Oferta mea este pentru 3 art./zi.
$20 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! As vrea sa ma implic in acest proiect. Am experienta in domeniu (de aproximativ 2 ani redactez articole pentru diverse companii) si timpul necesar la dispozitie. Pentru mai multe detalii astept un mesaj in privat daca doresti sa colaboram.
$25 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Mentionez ca in momentul de fata scriu articole pentru Europa Fm
$15 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna seara! Ma numesc Andreea Ene si mi-ar placea sa lucrez cu dvs. Una dintre pasiunile mele este sa redactez articole. Acestea sunt compozitii proprii, realizate in urma unor documentari aprofundate. Va multumesc!
$15 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna, in momentul de fata as putea face 2 articole/zi pentru 5$. Pe ce tema ar trebui sa fie articolele?
$10 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Daca experienta mea este un punct forte pentru acest proiect, astept mai multe detalii cu privire la continutul articolelor.
$25 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am o experienta de 3 ani in scriere creativa si doresc sa colaboram lainceput pentru 2-3 articole zilnice in limita a 3-4 zile pe saptamana, sau a 10 articole pe saptamana. Sperand sa ma contactati, Cosmina Paul
$25 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
My good man, you seem to be in a pickle, Not something for a gigle or even a tickle. I may have a solution, so give this enthuziastic writer a shout, And unveil misterious mistery and tell him what's the article about! Buna! Daca articolele ar avea folos de un anumit fler creativ si nu sunt dense in material stiintific/tehnic ce necesita documentare extensiva, da-ti-mi o sansa!
$20 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
As dori sa colaboram la acest proiect deoarece consider ca am calitatiile necesare acestui job. sa nu mai spunem ca am si tot timpul la dispozitie :)
$25 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
$25 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Chiajna, Romania
5,0
5
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din sept. 2, 2013

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.