Finalizat

10$ pentru 10 tutoriale scrise. -- 2

Buna, site-ul [url removed, login to view] are nevoie de oameni capabili care sa scrie tutoriale detaliate cu poze incluse. Un exemplu de tutorial se poate urmari aici: [url removed, login to view] . Pentru fiecare tutorial scris si aprobat se va primi 1$.

Freelancer-ul care va fi ales pentru proiect va trebui sa isi creeze un cont propriu pe site si sa ni-l comunice. Se va aloca automat suma de 10$ pentru cel care accepta proiectul si se va plati din acea suma cate 1$ pentru fiecare tutorial finalizat.

Nu acceptam licitatii mai mari de 10$ pentru acest proiect.

Acceptam doar freelanceri care cunosc perfect limba romana.

Aptitudini: Article Writing

Vezi mai multe: www freelancer si, www freelancer se, ul freelancer, proiect freelancer, freelancer ww, freelancer ul, freelancer limba romana, freelancer fi, doar, cont pe freelancer, se poate gasi freelance pentru qa testare, ce tip de contract se utilizeaza pentru design logo, addons pentru counter strike, banner pentru site photoshop, tutoriale video google adsense romana, script pentru radio, program pentru webcam, flash banners html pentru srv, java pentru messenger, script pentru rating site

Despre angajator:
( 10 recenzii ) Oradea, Romania

ID Proiect: #10054392

Acordat lui:

$11 USD / oră
(0 Recenzii)
0.0