Find Jobs
Hire Freelancers

Prin ce se deosebesc pixurile. Motivul pentru care îți place să scrii cu un singur tip de pix.

€8-15 EUR

Finalizat
Data postării: circa 7 ani în urmă

€8-15 EUR

Plata la predare
Solicit un articol de minim 400 cuvinte care se va numi: "Prin ce se deosebesc pixurile. Motivul pentru care îți place să scrii cu un singur tip de pix" Acesta este doar primul dintre nenumarate alte tipuri de articole, insa mai intai de toate, caut un asistent care ma poate ajuta pe termen lung cu proiectele pe care le desfasor. Doresc ca articolul sa aiba o nota usor umoristica, foarte prietenoasa si sa se adreseze la persoana a II-a, singular. Pentru orice neclaritati, voi sta la dispozitia aplicantilor.
ID-ul proiectului: 12809204

Despre proiect

8 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 7 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
Acordat utilizatorului:
Avatarul utilizatorului
As dori sa redactez acest articol, fiind atrasa de tenta umorista pe care acesta trebuie sa o aiba. Caut de asemenea o colaborare de lunga durata, asa ca, daca ai accepta colaborarea mea pentru acest text, vei putea vedea pasiune pe care o pun in redactarea textelor mele, promptitudinea pentru fiecare articol si faptul ca originalitatea e una din principalele mele calitati.
€15 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
8 freelancers are bidding on average €19 EUR for this job
Avatarul utilizatorului
Are you interested in hiring an experienced blog writer who consistently produces quality work and is always on time? Well then, I'm Waiting for your acceptance. Small businesses today need fresh and exciting content that will drive traffic to their site. Whether you need original SEO or SMO writing, I'll create the fine balance between social media attention and Google likability. How do I do that? With colorful content that’s: Interesting – we write with the intention to inform, persuade and educate. Engaging – we write for your audience making sure to stay true to your brand. Contact me so we can discuss how i can help you create high-quality web copy, lead magnets, and blog content for your business.
€50 EUR în 3 zile
4,9 (17 recenzii)
5,0
5,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!
€17 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Sunt interesat de o colaborare pe termen lung prin redactarea acestui tip de articole. Am o experiență de 9 ani în media, iar în prezent lucrez la o televiziune de știri. Totodată, datorită bazei largi de surse pe care le dețin, aș putea furniza și materiale mai ample pentru dumneavoastră. Mulțumesc!
€12 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Ma adresez la dumneavoastra cu scopul solicitarii proiectului, pentru realizarea si intregarea in timpul dorit. Important este rezultatul si conformitatea dumneavoastra. Sa aveti o zi buna.
€14 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt o persoană foarte creativă. Voi da dovadă de profesionalism și o bună colaborare pentru efectuarea unei munci calitative și apreciate. Modul în care voi structura textul va face ca viitori cititor să rămână plăcut surprinși de informația pe care o vor afla. Sunt sigur că aceste subiect va fi de un mare interes pentru pentru studenții și elevii de pretutindeni.
€12 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Mi-ar face mare placere sa scriu acest articol. Cu pixul preferat (Da, am un asemenea instrument) l-as scrie cel mai bine. Intrebarea mea este cui ma adresesz in cadrul articolului? Pixului preferat? Unui pix care nu corespunde cerintelor mele pentru cel mai bun pix? Sau unei persoane careia ii prezint diferentele dintre pixuri si motivul alegerii mele? Multumesc!
€14 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
4,7
8
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din sept. 19, 2013

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.