Find Jobs
Hire Freelancers

Redactează câteva articole despre Electronice, Electrocasnice, etc...

$250-750 USD

Închis
Data postării: peste 7 ani în urmă

$250-750 USD

Plata la predare
Candidatul va trebui sa scrie o serie de articole in limba romana despre anumite produse din nisa Electronice, Electrocasnice. In special partea de Laptopuri, Telefoane mobile, Gadgeturi Smart. Continutul trebuie sa fie original. (Fara copy/paste). Lungimea articolului, e discutabila in functie de produsul in cauza (in principiu ar trebui ca intregul articol sa fie citit in 5-7 minute) Ma intereseaza o colaborare pe termen lung. Suma licitata trebuie sa reflecte costul per articol.
ID-ul proiectului: 11152448

Despre proiect

36 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 7 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
36 freelanceri plasează o ofertă medie de $330 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Ma numesc Ana si lucrez ca profesor de limba engleza full-time. Part-time lucrez la diverse proiecte online. Am scris articole si chiar lucrari in limba engleza, am tradus articole, deci pot spune ca am experienta. Mi-as dori sa incercam aceasta colaborare. Pentru inceput m-am gandit la un pret de $2 pentru 500-600 cuvinte, acesta fiind pretul mediu pentru un astfel de articol. Oricum este discutabil, si daca veniti cu o oferta mai buna nu ma deranjeaza. Astept cu interes sa discutam. Multumesc.
$250 USD în 10 zile
4,8 (12 recenzii)
3,1
3,1
Avatarul utilizatorului
Salutări! Ce înseamnă pentru tine 5 lei? O cafea? Un ceai? Poate o revistă cumpărată dimineața de la chioșcul de pe colț? Poate un sandwish care să-ți potolească foamea la prânz? Eu te asigur că poate însemna mai mult. 5 lei pot însemna 100 de cuvinte! 100 de cuvinte create special pentru ca tu să vinzi acele electrocasnice descrise în cele 100 de cuvinte, pentru a obține din 5 lei 50 de lei și apoi 500 de lei. Dacă ești în căutare de conținut calitativ, apelează cu încredere la serviciile mele. Ne vom înțelege de minune!
$277 USD în 30 zile
4,9 (4 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt content writer destul de bun si banuiesc ca va referiti la scris diferite review-uri despre aceste dispozitive. Pot sa ma ocup eu de acest lucru. Am scris si scriu articole pentru diferite site-uri pe teme diverse, si ma pot plia pe cerintele dumneavoastra. Articolele au continut original, de calitate, si sunt gasite destul de usor in motoarele de cautare. Daca alegeti sa colaboram, va pot da exemple de astfel de site-uri pentru a va convinge de calitatea muncii mele. Pretul pentru articolele pe care eu le scriu este de 20 de lei pentru articolul de 350-400 de cuvinte (se poate citi in 5-7 minute). Daca este nevoie, ma pot ocupa si de publicare, depinzand de platforma pe care aveti site-ul. Astept sa ma contactati pentru a colabora. Cu stima, Alexandru Sima
$250 USD în 10 zile
4,6 (1 recenzie)
1,6
1,6
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Momentan scriu traininguri pentru un hotel de 5 stele in UAE, in engleza, dar cred ca va intereseaza sa stiti ca am studiat Litere si sunt capabila sa scriu corect si in limba romana. Din pacate se poate licita numai peste 250$... As spune ca as dori aprox 10$ pe articol. Sunt de acord sa dau un test, daca e necesar.
$250 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Dear Hiring Manager, I have related sort of expertise and can deliver the best. I will ensure the highest standard to satisfy you. I will ensure the best and will share the ideas with you. Let us discuss about the project.
$277 USD în 0 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Mi-ar placea sa scriu despre un subiect care chiar ma pasioneaza. As putea sa spun ca-s "pus in tema" cu domeniul IT si in caz ca nu am anumite informatii, le gasesc repede. Nu stiu exact cat de mare/mic ar trebui sa fie bid-ul, dar asta se poate ajusta imediat ce primesc informatii mai concrete despre proiect. O zi buna!
$250 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut. Sunt content writer de 5 ani si am mai redactat astfel de articole.
$277 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!
$750 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, eu sunt Marius și scriu de mai bine de patru ani, întotdeauna folosindu-mi toată creativitatea pentru a crea cel mai bun conținut cu impact, pentru cititorii mei. Ce aș putea să scriu pentru tine • Scris creativ / Proză scurtă • Articole / Postări pe bloguri • Prezentări / scris de conținut • Traduceri: Ro / En / FR Ce experiență am eu și de ce m-ai alege pe mine să scriu pentru tine • Am experiență în SEO și Marketing Digital. Articolele le structurez într-o manieră prietenoasă cu un vocabular generalist, ajungând la cât mai mulți oameni, scriindu-le într-un mod atrăgător ce face cititorii să se întoarca mereu, dorind să citească mai multe. Te asigur că pentru tine voi face la fel, oferind un conținut de calitate superioară. • Faptul că am participat timp de 10 ani la cursuri de limba engleză intensiv, iar gramatica și ortografia română îmi sunt de asemenea, impecabile, premiate cu distincții naționale, precum și seriozitatea cu care respect termenii limită impuși, fac ca eu să consider că sunt potrivit pentru a-ți îndeplini sarcinile. Voi realiza cu profesionalism, eficiență și atenție cererile primite, și sper ca noua colaborare să fie cât mai durabilă și plăcută pentru ambii parteneri. Care este prețul 1$ - 100 de cuvinte Cer și ofer seriozitate și promptitudine! Scriu pentru oameni ce nu vor articole de duzină și preferă să investească în ceva de calitate. Unde mă poți contacta Id skype: maru_alza Cu prietenie, Marius
$250 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt pasionat de ceea ce priveste acest domeniu si chiar as putea realiza articole de calitate si originale in aceasta privinta.
$250 USD în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Pot sa scriu articole de prezentare originale, cu acuratete si cu incadrare in deadline. Pretul per articol - 10 USD.
$277 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Numele meu este Toma George si lucrez ca si content writer de mai mult de jumatate de an. Pentru a ma prezenta mai bine, si a va demonstra ca sunt apt pentru acest proiect, am sa incep prin a preciza faptul ca sunt filolog certificat in romana, deci limba romana nu are secrete pentru mine. Acest lucru imi va permite nu numai sa pot scrie repede articolele mentionate in anunt, ba chiar imi va da posibilitatea sa le scriu corect gramatical in asa fel incat sa atraga un public cat mai larg. Pe langa acest aspect, trebuie sa mentionez si ca am deja experienta in descrierea de produse, majoritatea pe engleza, dar care poate fi transpusa si in romana. Astfel, va rog, daca sunteti interesat sa colaboram, sa ma contactati pentru a putea discuta mai detaliat conditiile si nevoile dumneavoastra. Astept raspunsul dumneavoastra cu nerabdare. Cu stima, George Pretul pe articol este de 10$ dar vazand ca vorbim de un parteneriat pe termen lung, pretul poate scadea.
$250 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Ingeniozitatea, promptitudinea si capacitatea de a ma adapta oricarui subiect cred ca m-ar putea recomanda drept cel mai bun candidat.
$555 USD în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Scriu de aproximativ 7 ani pe un blog, detin si un blog generalist prin intermediul caruia am participat la concursul Superblog. Sunt disponibila sa lucrez cel putin 6 ore pe zi. Ma pasioneaza tehnologia si tot ce tine de acest domeniu. Imi place sa caut informatii despre noile lansari in domeniu si sa compar produsele cu variantele mai vechi.
$444 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
I like to learn a lot of new things and I want to make my passion a job because, I think that I can be a very good writer.
$555 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna. Daca doriti articole bine scrise din punct vedere SEO, cu ponderea necesara de cuvinte cheie, dar si atractive pentru vizitatori, ma puteti avea in vedere. Fiind blogger din 2011, stiu cum trebuie structurat un articol astfel incat sa fie bun si pentru SEO, dar si pentru cititori. Articolele mele sunt bine documentate si stiu sa fac o reclama "finuta", astfel incat vizitatorul sa fie atras de continut, nu doar sa fie laudat excesiv un anume produs. Termenii de licitare pot fi modificati, nu stiu cate articole aveti nevoie, dar in medie eu cer 20 de euro pentru un articol de 500 de cuvinte. Daca doriti, putem sa discutam mai multe despre proiectul dumneavoastra. Cu respect, Iulian
$277 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Consider ca experienta in telecomunicatii, abilitatile dezvoltate de scriere si creativitate ma recomanda sa fiu selectata.
$277 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, sunt un "Tech Geek" de mai bine de 10 ani si umblu cu calculatoarele de mai bine de 20 asa ca m-am hotarat sa particip si eu la acest Bid. Ce pot sa ofer? Cunostintele acumulate in anii pe care i-am mentionat mai sus, faptul ca sunt la zi cu noutatile din tech/science si poate modul mai relaxat de a scrie, usor digerabil :). Nu ma falesc cu o experienta vasta intr-ale scrisului, dar sunt convins ca voi reusi sa ma radic la nivelul cerintelor. In speranta unei colaborari, voi fi disponibil 24/7. Multumesc, Andrei Suciu.
$250 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, Am lucrat mult în Vânzări Online pentru Orange Romania, apoi în vânzări directe pentru Vodafone Romania. Știu multe lucruri despre electronice și cred că sunt candidatul ideal.
$250 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hello. I am experienced as a graphic designer, collaborating with InkShapeDesign for a while. I am very good writer, writing fiction, schi-fi and fantasy books. I work in Adobe Photoshop, Illustrator and Corel. Besides these skills and I say that I feel passionate about art being anartist, finishing the High School of the Arts. I am a hard working person who loves what he does.
$555 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Braila, Romania
5,0
2
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din iun. 22, 2009

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.