Find Jobs
Hire Freelancers

Redactează câteva articole pe tema turismului romanesc

€30-250 EUR

Anulat
Data postării: peste 7 ani în urmă

€30-250 EUR

Plata la predare
Caut colaborator pentru blog turism romanesc. Am nevoie de articole de nisa de cel putin 400 cuvinte/articol. Temele articolelor vor fi alese de tine. Acestea vor fi articole care sa prinda atentia in primul rand prin titlu, apoi prin continutul lor, insa nu vor fi din categoria celor generaliste (ex: Muntii Bucegi, Lacul Rosu, etc.), vor fi de nisa. Am nevoie de articole care sa trezeasca interesul utilizatorilor pe retele de socializare, dar sa si rank-eze in google (pentru aceasta trebuie ca 1) tema aleasa sa nu fi fost abordata de prea multi/sa fie unica si 2) sa existe oameni care cauta informatia respectiva). Am nevoie de 1-2 articole/saptamana. Va rog aplicati specificand pretul/articol, cate cuvinte/articol va este la indemana sa scrieti, titlul a 3 articole pe care le-ati scrie, o foarte scurta descriere a fiecaruia si motivul pentru care fiecare articol ar avea succes in randul utilizatorilor retelelor de socializare/google. Nu vor fi luate in considerare ofertele care nu cuprind aceste informatii. Reprezinta un plus articole deja scrise care corespund unora sau toate cerintelor. Pentru detalii suplimentare, va stau la dispozitie.
ID-ul proiectului: 10982157

Despre proiect

18 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 8 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
18 freelancers are bidding on average €103 EUR for this job
Avatarul utilizatorului
Salut am vazut proiectul tau si doresc sa te ajut cu articolele pe tema turistica. Bugetul e de 3 euro per articol si pot livra numarul cerut in descriere. Astept un mesaj pentru a discuta mai multe.
€30 EUR în 3 zile
4,9 (22 recenzii)
4,4
4,4
Avatarul utilizatorului
Hello, I have 9 years experience in Academic/ Articles/Content/Academic writing and assure you the quality work on time as per your requirements. I will provide plagiarized free content with in the deadline and available to provide updates after regular intervals on gmail/skype. Guaranteed Plagiarism Free Content As I have TURNITIN ACCOUNT & CS PREMIUM ACCOUNT. I would love to talk further about this task and your accurate prerequisites. I am certain I can give you first rate material that will fit your needs. I pride my work on being Proficient, of the most noteworthy quality and constantly conveyed on time.   Smiling Regards Vikram Singh Tomar - M.B.A - Finance Rich Content Writer & Writing Specialist At Gayatrisoft. Pvt. Ltd Article Writer | News Writer | Content Writer | SEO Expert | Graphics Designer| Web Designer| Academic Writer / Ezine Expert  
€30 EUR în 1 zi
4,7 (31 recenzii)
4,1
4,1
Avatarul utilizatorului
Salutări! Sunt Claudiu, un tânăr content writer devotat fiecărui client, licențiat în Comunicare și Relații Publice. Am o vastă experiență în redactare, lucrând de peste 2 ani cu zeci de bloguri ale firmelor de pe piața online din România și chiar din afară. Primele trei propuneri de titluri pe care aș miza sunt: 1. Descoperiri inedite în Inima Transilvaniei Acest articol ar trata descrierea textuală și vizuală a unui obiectiv turistic necunoscut de mulți, nemarcat pe hartă, însă de o frumusețe înrobitoare. Este vorba despre Laguna Albastră din Jud. Cluj, o împărăție de cristal crescută în desișul transilvănean. 2. 16 hectare de istorie - Misterele Buzăului Acest articol ar face referire la un obiectiv turistic tare drag mie *(de altfel și ultimul vizitat în țară), anume Vulcanii Noroioși. Ar descrie într-un mod surprinzător de creativ în ce mod Berca înglodează istoria veche a României în cele 16 hectare de întinderi vulcanice. 3. Ce ascunde Bihorul în adâncuri? Un articol despre puțin cunoscuta peșteră de cristale Farcu, din com. Roșia. Un text descriptiv despre frumusețea răpitoare a stolurilor ce scurg clipe de neuitat din albumele fiecărui turist. Un articol despre clipe petrecute într-un loc neatins încă de aglomerația urbană și de problemele citadine, un loc sclipitor și plin de însuflețire. Motivația succesului articolelor șade în sufletul pus în fiecare proiect. Apoi, eu nu doar redactez, ci știu să-mi și promovez munca eficient, lucrând în advertising.
€34 EUR în 1 zi
5,0 (2 recenzii)
1,5
1,5
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Din cate inteleg, aveti nevoie de continut de calitate (SEO), care sa va aduca cat mai multi vizitatori in timp. Am mai scris articole legate de turism (publicate pe site-uri mari precum Antena3), si am bloguri pe care scriu despre alte subiecte, asa ca ma pricep sa concep articole care sa atraga persoanele interesate. Pentru a scrie un articol care sa fie citit, trebuie abordata o tema despre care lumea cauta informatii si este interesata. As putea sa scriu doua articole de 400 de cuvinte pe saptamana, la pret de 20 de lei pe articol. Putem sa mai vorbim despre acest lucru. Ca exemplu de titluri, mai intai ma interesez care sunt cuvintele pe care cred eu ca le cauta persoanele atunci cand acceseaza un motor de cautare. Iata cele trei titluri: -> 5 motive pentru care trebuie sa vizitezi cel putin o data Lacul Rosu; (descrierea unor curiozitati ...."stiati ca..?" despre Lacul Rosu) ->Topul celor mai bune locuri de cazare in apropiere de Lacul Rosu; (un top al acestora in functie de conditiile oferite) ->Alege cele mai interesante trasee atunci cand mergi in Muntii Bucegi (cateva din traseele frumoase, cu documentare) Titlurile sunt destul de sugestive, pot fi revizuite, si contin cuvinte cheie care sunt cautate destul de mult (pe Google), si cu un titlu de postare interesant pe retelele de socializare, pot aduce vizitatori. Daca este interesant ceea ce v-am descris, astept sa ma contactati. Cu stima, Alexandru Sima
€30 EUR în 3 zile
4,6 (1 recenzie)
0,7
0,7
Avatarul utilizatorului
3 articole pe saptamana, as prefera ca tema lor sa fie aleasa de Dvs iar eu sa fac documentația separat despre locație pentru a avea un impact mult mai bun si pur si simplu obiectiv asupra obiectivului turistic, restul lucrurilor le putem discuta. O zi buna.
€200 EUR în 15 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! As vrea sa ma implic in acest proiect. Am experienta in domeniu si timpul necesar la dispozitie. Detalii precum pretul as dori sa le discutam in privat. Pot redacta articole ce vor contine 400 de cuvinte despre zone turistice mai putin cunoscute, dar atractive( un bun exemplu ar fi Lacul Vulturilor). Pentru mai multe detalii astept un mesaj in privat daca doriti sa colaboram.
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Am citit oferta ta și consider că sunt potrivit pentru a scrie articole conform cerinței. Pot scrie articole de 500 de cuvinte, întrucât îmi place să călătoresc și să scriu despre locuri inedite din România. 3 articole pe care le-aș scrie: 1. Top 5 plaje sălbatice din România asemănătoare unei insule private 2. Biertan - satul cu aer medieval în care te vei simți cu adevărat european 3. Festivale cool din România pe care nu vrei să le ratezi 1. Acest articol va cuprinde o listă cu 5 plaje sălbatice, unde își fac vacanțele foarte puțini oameni, oferindu-ți impresia că te afli pe o plajă privată. Acest articol îi va atrage pe cei care vor să se relaxeze la mare în liniște, departe de agitația de pe plajele din stațiunile celebre din România, dar și pe cei care vor să impresioneze prin fotografii unice, care să dea impresia unei vacanțe inedite. 2. Satul Biertan este un sat superb care îi va fascina pe iubitorii de natură, de călătorie și fotografie. Foarte mulți români sunt în căutare de locuri inedite de la noi din țară, dar puțini știu cum să le caute, iar turismul cultural și rural se dezvoltă din ce în ce mai mult. 3. În plin sezon de festivaluri, foarte mulți oameni își doresc să ajungă la cele mai tari evenimente de acest fel. Bineînțeles, foarte mulți vor merge la Untold sau Electric Castle, dar pentru cei care vor ceva diferit, care să nu fie mainstream, dar să le ofere o experiență de neuitat, festivalurile necunoscute publicului sunt varianta ideală.
€155 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Propunerea ta mi se pare foarte interesanta! Eu ma numesc Elena, sunt profesor de istorie si ghid in weekend-urile din vacanta de vara. O sa iti fac cateva propuneri de aricole care sper ca o sa iti trezeasca interesul: 1. pot scrie 2-3 articole de aproximativ 500 de cuvinte pe saptamana si doresc 50 ron /articol; 2. cateva titluri posibile: "Isaccea lui Nogai" se adreseaza iubitorilor de istorie si reprezinta o provocare de a descoperi un oras care candva a fost sediul Hoardei de Aur. Articolul impleteste legenda hanului tatar cu oportunitatile oferite de actuala Isacce si imprejurimile ei, creionandu-se un traseu prin peisajul superb al Dobrogei de Nord. Utilizatorii retelelor de socializare vor fi interesati de ineditul subiectului si de dorinta de a a afla motivele si conditiile in care o mare putere a considerat propice sa se aseze la Isaccea. "Instantanee intre cer si pamant" se adreseaza pasionatilor de fotografie si isi propune sa prezinte cateva locuri in care natura este plina de surprize iar norii se misca atat de des incat lumina ia forme si culori nebanuite. Crede-ma, locul exista! "Pescuitul" se adreseaza ... da, barbatilor carora le place sa petreaca timp cu prietenii si au nevoie de un pretext. In articol voi prezanta cateva locatii pe cat de izolate, pe atat de darnice in peste. Cam asa... Astept vesti de la tine. O zi buna!
€155 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
10 euro articol 400-500 de cuvinte pe articol Portalul magic din Muntii Piatra Craiului: Aflandu-se intr-o zona cu un peisaj ce iti taie rasuflarea, rezervatia naturala Piatra Craiului merita vizitata atat pentru frumusetea naturii cat si pentru misterioasa grota ce se afla pe traseele montane spectaculoase. O legenda locala mentioneaza grota ca fiind o adevărată poartă către lumea de dincolo şi că cel ce va avea curajul sa se aventureze inauntru va reuşi să vorbească cu spiritele morţilor. Motiv: Dupa cum stim, romanii sunt mari iubitori de legende si nu putini sunt aceia care cauta non-stop articole/descrieri despre locuri misterioase in care ar vrea sa ajunga. Turism paranormal - Padurea Baciu: Locatia este considerata a fi cel mai important areal al manifestarii fenomenelor parapsihologice de pe intreaga planeta. Motiv: Unicitatea fenomenelor prezente in padurea Hoia-Baciu, dar si peisajul desprins parca dintr-un film horror, face ca fiecare roman sa paseasca, la o distanta doar de un click, in lumea misterioasa a supranaturalului. Exista din ce in ce mai multi turisti ce ce se infomeaza despre locatie ca apoi sa o introduca in lista proprie de obiective ce urmeaza a fi vizitate. Pasajul subteran din Marea Neagra: In teritoriul aflat intre doua mari obiective turistice ale Romaniei, respectiv Dunarea si Marea Neagra, se afla si astazi doua tuneluri subetrane ce traverseaza Marea Neagra. Motiv:Locatia se pare ca ia amploare in cautarile turistiilor.
€34 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna! Pentru blogul de turism ma gandeam la cateva articole gen poveste de calatorie - trasee in Romania pentru motociclisti. Noi am facut deja cateva si am putea sa scriem despre ele la modul amuzant, creativ, dar util pentru cei care ar vrea sa faca aceleasi trasee (inclusiv starea drumurilor, unde mancam, etc) 400 cuvinte pe articol ar fi ok pentru mine. Sigur, se poate si mai mult, si mai putin. Ca pret, intre 15 si 20 eur pe articol, in functie de lungime si daca vrei si poze. 3 titluri posibile: - Weekend la mare pe doua roti - Hoinareala prin munti cu motocicleta (alternative pitoresti la DN1 pentru a ajunge in Brasov) - City break in Bulgaria cu motoreta (daca se accepta si articole despre turism in afara tarii) - De pe motocicleta spre nori (traseu moto, zbor cu parapanta pe Translapina) (traseul urmat, timpi, starea drumurilor, descrierea peisajelor, costuri aproximative, puncte forte si puncte slabe ale traseului, recomandari de cazare, masa, entertainment, intamplari amuzante de pe drum) Noi am cautat destul de mult pe internet articole de genul, pentru a gasi idei de trasee si nu am gasit ceva sa ofere informatii complete, sa ne fie util. A trebuit sa cautam mult ca sa adunam bucati de informatii din mai multe surse. De aceea cred ca ar fi foarte util pentru cititorii interesati de subiect.
€39 EUR în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Am absolvit Facultatea de Geografie, specializarea Geografia Turismului, şi sunt pasionată de scris, având peste un an experienţă în scrierea de proiecte. Cunoştinţele solide de limba română şi vocabularul bogat mă ajută la o exprimarea coerentă. Pasiunea pentru călătorie ma determinat să descopăr frumuseţile României, astfel pot găsi cu uşurinţă subiecte interesante pentru articole căci am vizitat atât în ipostază de geografă cât şi turistă. Deţin şi cunoştinţe de SEO (bază). Cele 3 titluri de articole: 1. Top cetăţi şi castele din România mai puţin cunoscute ce merită vizitate Un articol dedicat edificiilor ce nu au beneficiat de promovare dar care fac parte din patrimoniul cultural românesc. 2. Cele mai frumoase locuri pentru camping din Munţii Meridionali Munţii Meridionali sunt printre cei mai vizitaţi căci aici străjuiesc cele mai înalte vârfuri montane, astfel articolul va atrage atenţia celor ce iubesc cortul. 3. Topul celor mai dificile trasee montane din România Pentru iubitorii de munte traseele dificile reprezintă o oportunitate de a-şi testa abilităţile dar pentru cei mai puţin obişnuiţi cu urcatul munţilor reprezintă o aventura. Articolul va trezi curiozitatea celor dornici de aventură. Preţul meu este 10Euro/articol de 500 cuvinte. Știu că acest job mi se potrivește, dețin, în același timp, și cunoștințele necesare, sper doar ca și dumneavoastră să considerați la fel.
€34 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Numele meu este Mitrea Daniel Bogdan si as fi interesat de o colaborare in ceea ce priveste proiectul dumneavoastra. Daca am inteles bine, dumneavoastra doriti realizarea unor articole de promovare turistica atractive, cu un continut veridic de informative, usor de citit, dar in acelasi timp sa respecte standardele de indexare SEO pentru a beneficia de "vizibilitate" in mediul online. Consider ca pot indeplini cumulativ toate aceste conditii furnizandu-va articole de calitate, originale (exclus copy-paste sau translate), respectand termenul impus de dumneavoastra. Desi nu am mai scris pe aceasta nisa, consider ca este un domeniu usor abordabil, iar pentru a va convinge de calitatea articolelor si stilul de scriere va pot trimite unul sau mai multe, realizate pe alte teme - eventual pot face unul de proba daca sunteti interesat. Cu respect, Mitrea Daniel Bogdan.
€44 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucuresti, Romania
5,0
8
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din sept. 23, 2015

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.