Find Jobs
Hire Freelancers

Scriere Articole/Email content

€6-12 EUR / hour

Închis
Data postării: peste 4 ani în urmă

€6-12 EUR / hour

Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut
ID-ul proiectului: 22825322

Despre proiect

19 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 4 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
19 freelancers are bidding on average €9 EUR/oră for this job
Avatarul utilizatorului
Salutare, Am vazut proiectul postat si as dori sa ajut cu redactarea continutului mentionat. Astept un mesaj pentru a discuta mai multe detalii legate de eventuala colaborare.
€11 EUR în 40 zile
4,9 (13 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Salutare, Despre ce este site-ul tău și cum îți dorești să fie scrise articolele (subiecte, lungime, stil). Am 5+ ani de experiență în scrierea de conținut pe cele mai diverse nișe, corecte dpdv gramatical, al exprimării etc., SEO friendly și atractive pentru cititor. Pentru exemple relevante de articole/conținut pe care l-am scris, tarife și mai multe detalii despre cum am putea colabora pentru proiectul tău, putem discuta în privat. Cu interes, Marius
€10 EUR în 40 zile
5,0 (12 recenzii)
4,7
4,7
Avatarul utilizatorului
Salut noi suntem doi tineri studenti care au mai realizat articole, descrieri, review-uri, traduceri si content pentru diferite site-uri. Am citit cerintele si suntem compatibili cu ele, putem realiza totul la standardele cerute. Faptul ca suntem romani cred ca reprezinta un avantaj atat pentru noi cat si pentru dvs in ducerea la bun sfarsit a acestui proiect. Mai multe detalii le putem discuta in privat.
€6 EUR în 40 zile
5,0 (3 recenzii)
1,8
1,8
Avatarul utilizatorului
Experiență de peste 10 ani în mass-media online, cunoștințe content writing, copy-writing, advertoriale, marketing, design grafic, editare și montaj video. Putem discuta mai multe detalii în privat.
€9 EUR în 40 zile
5,0 (1 recenzie)
1,4
1,4
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Mi-ar face placere sa va ajut in realizarea proiectului. Redactez articole pentru diverse site-uri, reviste de specialitate, conferinte, teze de doctorat, proiecte academice. Scrisul este pasiunea mea inca din scoala generala si pentru ca job-ul pe care il am nu este neaparat in domeniul de writing, cand ajung acasa incep si scriu la proiectele pe care le am. Daca considerati ca va pot fi de ajutor, astept cu interes sa ma contactati pentru a discuta mai multe detalii. O zi cu spor!
€10 EUR în 20 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Am experienta in redactare articole, advertoriale si comunicate de presa, precum si in planuri editoriale pentru Social Media, pe diverse clustere.
€9 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Putem colabora atat ca freelancer cat si ca agentie. Sunt din Bucuresti dar ma deplasez frecvent si in alte orase. As dori sa stiu mai multe despre proiectul dumneavoastra. Sper sa colaboram. Succes!
€13 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Numele meu este Alexandra Gheorghe, sunt scriitoarea a cinci romane de succes în România. Mă reprezintă simțul artistic și pasiunea pentru scris. Sunt perfecționistă și foarte atentă la detalii. După publicarea celor cinci romane am învățat că niciodată nu trebuie să mă mulțumesc cu puțin și că întotdeauna trebuie să răscolesc în această pasiune maximum potențial. Oferta dumneavoastră este o provocare pentru mine și aș fi deschisă și, totodată, încântată să colaborez cu dumneavoastră. Cu stimă, Alexandra Gheorghe
€9 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hello I am an Marketing Manager, with at least 3 years of experience, who can manage the image and differents campaigns on your Digital Platforms. I can generate campaigns and come up with solutions for the growth of your business image. Studies: Bachelor degree in Marketing. Master degree in Media Production Facebook, FB Ads, Google Ads, Copywriting, Content-writing, Data Management, Lead Generation, Chatboot, Illustrator, Photoshop, Premiere Looking for long term collaborations.
€12 EUR în 25 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am o combinatie unica de abilitati tehnice, de scriere, precum si capacitatea de a crea o relatie stransa si bazata pe incredere cu clientul. Aceste abilitati imi permit sa-mi folosesc cunostintele mai bine si sa fac informatia mai accesibila clientului.
€9 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Sunt student al Facultății de Drept din CADRUL Universităţii "Titu Maiorescu", absolvent al Facultății de Securitate și Apărare din cadrul Universităţii Naționale de Apărare "Carol I" Relevant Skills and Experience Am experienta în utilizarea programelor precum Microsoft Word, Adobe Reader sau PowerPoint. Folosite atât pentru realizarea de articole pe teme istorice cât și pentru comunicări științifice.
€6 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Eu sunt Beatrice! Am revenit de cateva zile pe acesta platforma si sunt in cautare de cat mai multe proiecte care sa ma ajute in dezvoltarea mea profesionala pe partea de freelancing. Suna interesant aceasta colaborare. Astept mai multe detalii ( fie aici, fie pe email, Skype, etc.) Cu stima, Beatrice
€9 EUR în 35 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Mă numesc Denisa, sunt filolog și fac parte din această comunitate de numai câteva zile. Îmi plac literatura și cultura română, motiv pentru care le-am studiat cu un deosebit interes timp de 5 ani în timpul facultății. Sunt o persoană cu un simț creativ foarte bine dezvoltat, minuțioasă și perfecționistă. De asemenea, am cunoștințe temeinice de gramatică. Dacă veți considera că am profilul colaboratorului căutat de dumneavoastră, mă puteți contacta prin mesaj privat. Toate cele bune, Denisa
€10 EUR în 25 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucuresti, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din dec. 11, 2019

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.