Write some Articles

Finalizat Postat la Jun 21, 2015 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Finalizat S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Caut pe cineva care sa scrie pentru un forum regional (regiunea Cluj) articole, evenimente si stiri locale. Articolele trebuie sa fie despre Cluj-Napoca si sa contina minim 500 cuvinte, iar evenimentele si stirile locale minim 300 cuvinte.

Aplicantul trebuie sa fie neaparat din Cluj-Napoca (pentru ca doar asa va reusi sa fie obiectiv) si sa scrie articole de calitate. Articolele vor fi postate direct pe site-ul meu (aplicantul isi va face un cont, iar eu ii voi da acces la editarea lor).

Este foarte important ca postarile sa fie de calitate, iar pentru asta sunt dispus sa platesc 0.5 EUR / 100 cuvinte. Plata se poate face prin paypal, chiar in avans daca sunteti de incredere.

Article Writing

ID Proiect: #7906215

Detalii despre proiect

4 propuneri Proiect la distanță Activ Jun 23, 2015

Acordat lui:

patrubogdan23

As fi dispus sa ma ocup de proiect, desi nu stiu daca e un dezavantaj atat de mare faptul ca nu sunt din Cluj-Napoca. Putem discuta mai multe in privat, daca doresti

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% USD în 3 zile
(11 Recenzii)
3.8

4 freelanceri plasează o ofertă medie de 24$ pentru proiect

ClaudiuCiudor

Salut! Dacă se merge pe încredere (pentru plata în avans) se poate merge pe încredere și în ceea ce privește locația. Nu sunt din Cluj, dar pot redacta la comandă absolut orice, despre oricine, fiind obișnuit să sc Mai multe

$15 USD în 1 zi
(2 recenzii)
1.5
loryroty

A proposal has not yet been provided

$25 USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0