Am nevoie de o pagină de aterizare

Finalizat Postat la acum 4 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Finalizat S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Am deja template-ul.. este vorba despre o pagină mică... se vor înlocui câteva imagini, clipul video de Youtube integrat în site, mici modificări de formulare a textului și adaugare de link-uri în câteva cuvinte... template-ul este semi adaptat la dispozitive mobile.. la versiunea pentru smartphone și tabletă este necesară alinierea textului și mărirea acestuia pe alocuri... in partea de jos a paginii am nevoie de un formular de contact care să trimită mesajele la adresa mea de mail... se va mai inserta codul google analytics... cuvinte cheie alese de mine.. un titlu și o descriere pentru motorul de căutare apoi încărcarea site-ului pe net dar și activarea certificatului SSL oferit gratis de către compania de găzduire.

Instalare blog PHP Design site-uri web Design grafic

ID Proiect: #20274321

Detalii despre proiect

10 propuneri Proiect la distanță Activ acum 4 ani

Acordat lui:

valicuinfo10

Salut! Te pot ajuta cu modificarile de care ai nevoie pentru pagina ta. Am pus un timp de livrare ceva mai mare ca sa avem timp sa modificam tot ce e nevoie astfel incat sa iasa pe placul tau. O zi buna sa ai!

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% USD în 3 zile
(1 părere)
1.0

10 freelanceri plasează o ofertă medie de 29$ pentru proiect

AlexDev1

Buna. Ma numesc Alexandru Serban si as dori sa te ajut cu proiectul tau. Sunt programator PHP si folosesc cele mai noi tehnologii pentru a realiza website-uri si aplicatii de orice marime. Dupa cum am spus folosesc ce Mai multe

$50 USD în 7 zile
(11 recenzii)
4.6
OverDose2810

Salut! Doresc sa va ajut cu acest proiect, intrucat am experienta necesara. Va rog sa imi lasati un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii!

$35 USD în 3 zile
(7 recenzii)
3.9
nicu78

Buna ziua, daca sunt decat modificarile care le-ati scris in enunt problema dvs. se poate rezolva intr-o zi. Daca sunteti de acord cu pretul putem sa vorbim detaliile pe chat.

$50 USD în 1 zi
(1 părere)
2.9
Data1997

Salutare, Am experienta in Html, CSS, Js, PHP si as fi incantat sa te ajut intr-un timp cat mai scurt.

$15 USD în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
bestxthebestx

Salut, te pot ajuta eu repede, Sunt curios daca ai creeat site-ul in alt site sau este vorba despre HTML. Oricum, lasa-mi mai multe detalii in privat.

$15 USD în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
mvisan26

Salut, in cazul in care site-ul este hostat in momentul de fata si este afiliat pe un domeniu te pot ajuta pentru a finaliza lucrarea in cateva ore daca am exact lista cu modificari. O seara faina !

$16 USD în 1 zi
(0 recenzii)
4.1
ilieandrei02

Buna ziua ! Sunt deschis la discutii mai detaliate despre cerintele dvs. si la modificari ulterioare. Experienta de peste 7 ani in domeniul web development ma recomanda. Multumesc !

$20 USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0