Find Jobs
Hire Freelancers

Caut articole tip blog originale (se verifica) legate de continut tip Cook Shop (articole de bucatarie pentru casa, nu rofesionale HORECA)

€250-750 EUR

Închis
Data postării: aproape 7 ani în urmă

€250-750 EUR

Plata la predare
Trebuie sa dezvoltam o serie de articole originale tip blog pe tema ustensilelor de bucatarie si a articolelor asociate, poate si retete si alte recomandari de gen. Intentionam sa avem o activitate constanta in acest sens si cautam colaboratori.
ID-ul proiectului: 13505289

Despre proiect

11 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 7 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
11 freelancers are bidding on average €332 EUR for this job
Avatarul utilizatorului
Hi Experienced writer, editor and proofreader at your service. I have over five years of experience as a freelance writer working for various clients. I have written on education, science, product descriptions, business, personal finance, classic cars, food, travel, and much more. And always work to improve my writing. I will put 100 percent into your project and produce exceptional content to meet your specifications. I never miss deadlines and I am able to meet tight deadlines without sacrificing quality. If we work together then u will see my dedication and performance. And hope you will never be disappointed. Because Client satisfaction is of the utmost importance to me. Regards Norma Pearce
€555 EUR în 10 zile
3,3 (2 recenzii)
2,2
2,2
Avatarul utilizatorului
Scriu articole originale și corecte din punct de vedere gramatical. Consider că un articol, ca să fie atrăgător, trebuie să ofere informații corecte și utile, să fie bine alcătuit (astfel încât să nu plictisească) și să fie pe înțelesul tuturor. Scopul unui articol de calitate este de a stârni curiozitatea și de a construi o relație de lungă durată cu cel/cei care îl vizualizează. Îmi place să scriu și scriu despre orice. Îmi place să mă pun în locul celui care citește pentru a-mi modela cuvintele în funcție de așteptările lui. Îmi place faptul că scrisul îmi oferă posibilitatea utilizării cunoștințelor de marketing dobândite și că mă apropie de oameni. Proiectul pare deosebit de interesant. Aștept, dacă se poate, mai multe informații. Vă mulțumesc.
€350 EUR în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€250 EUR în 6 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am făcut cursuri de bucătărie şi am fost angajat în Italia; posed o limbă română corectă (verbală şi scrisă), cunosc multe reţete "de casă".
€277 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Numele meu este Mitrea Daniel Bogdan, sunt din Constanta si exercit aceasta activitate de copywriting/ghostwriting/content writing de aproape 2 ani de zile. Mentionez ca in decursul timpului am realizat articole originale, atractive si corecte dpdv gramatical si lexical pentru mai multe persoane fizice sau societati pe diverse nise, incepand de la promovare de produse simple, materiale de constructii, locatii pentru inchiriere, lucrari de arta si amenajari dar si pe teme mai specializate din domeniul juridic sau stiintific. Tin sa precizez ca articolele pe care le realizez sunt de fiecare data bine documentate iar continutul acestora va fi livrat in timp corespunzator dorintei angajatorului. De asemenea detin cunostine de folosirea a softurilor de editare/design grafic precum Photoshop, Corel Draw, In Design Daca sunteti interesat de o colaborare de durata, va rog sa ma contactati. Va multumesc.
€277 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei cat si din cel gramatical, al spatierii si punctuatiei, dar si din punct de vedere al... punctualitatii! :) De cativa ani realizez si postez articole, zi de zi, fara nici o intrerupere, nici macar in concediu (cateodata chiar si "afara", unde a trebuit sa cumpar internet de calitate!). Pun suflet in ceea ce fac, sunt perfectionist si receptiv la sugestii si recomandari, de aceea "executarea" unui articol imi ia destul de mult timp - ma documentez constiincios - in functie de tema, de complexitatea ei. Probabil 2-3 ore, poate 4! Daca voi fi ales, voi trimite articole scrise de mine, din diferite domenii: inscriptionare pe ceramica, mobila, computere si laptopuri, popularizarea stiintei, dragoste si chiar legate de sex! Desi, recunosc, nu am scris despre articole de bucatarie, cred ca pot sa o fac cu succes pentru ca domeniul ma atrage si intereseaza - urmaresc emisiunile pe aceasta tema la TV - si chiar mi-ar placea sa imi dezvolt cunostintele si in aces domeniu. Si chiar imi doresc o colaborare constanta si de lunga durata (ultima a durat doi ani...). [Consider ca, pentru o selectie corespunzatoare, ar trebui sa solicitati un "articol-pilot" pentru un cuvant-cheie ales de dumneavoastra] O zi frumoasa! Ovidiu
€250 EUR în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am 6 ani experienta ca si content writer pe diverse teme. Stiu de asemenea si cum trebuie optimizate articolele astfel incat sa fie percepute bine de motorul de cautare.
€277 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Fii primul în rezultatele căutării, în lista de oferte și pe directorul freelancer și obține mai multe proiecte!
€333 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Romania
0,0
0
Membru din mar. 24, 2017

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.