Închis

Brand Name/Naming

Salut,

Mă poate ajuta cineva un un nume de brand pentru un online shop de produse cosmetice (și nu numai) de nișă? Va fi un magazin cu produse de beauty netestate pe animale și vreau să transmit asta pe cât posibil. Prefer să nu mă leg de termenii "cosmetics" sau "cosmetice" pentru că nu va fi doar de cosmetice, ci și de haircare, spre exemplu. Mă gândeam la un nume conturat pe ideea de natural, flower-y, dar mai ales cruelty-free.

Cât despre produsele comercializate, vor fi preponderent de origini coreene la început, dar nu vreau să mă limitez la asta. Doresc să creez o mini-comunitate în jurul site-ului.

Dacă mă poate ajuta cineva/să facem un brainstorming cu un brand name și eventual cu tagline și logo (dar nu sunt necesare acum, pot căuta pe altcineva), ar fi ideal. Sunt abia la început și nu am un buget prea mare pentru partea asta.

Romanian - only

Aptitudini: Brand Marketing, Branding

Vezi mai multe: product naming strategies, brand naming examples, brand naming process pdf, brand name principles, brand naming agency, brand naming process, brand naming strategy, brand naming strategy pdf, research brand name, brand name ideas needed, brand name proposal, brand name creator, help come brand name, getting brand name underwear, brand name mens underwear, online brand name clothes, brand name logo, brand name logo design, cheap brand name electronics, company brand name

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #16505492

7 freelanceri licitează în medie 49€ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua, Am citit cu atentie cererea dumneavoastra. Va pot ajuta cu mare placere si pentru brand name, si pentru logo si pentru alte servicii conexe. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0
hamza2260

Hello there im a marketing graduate and i know about 8 element that should be in brand and you can expand your brand with the same name waiting for your acceptance.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 2 zile
(0 recenzii)
0.0
Larisa16

Am o imaginatie bogata si cred ca pot ajuta la gasirea unui nume unic si a lui logo potrivit pentru ideea site-ului!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0
szily

Bună ziua, Aș fi interesat de acest proiect, am lucrat la alte proiecte asemănătoare. Totodată, vă pot ajuta și pe partea creării unui tagline, logo. Rog să mă contactați. Mulțumesc.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
cosminsova53

Buna, Suna a ceva fun la care sa lucram. Din pacate freelancer nu ma lasa sa cer 0 bani, deci putem comunica pe mail sau ceva pentru a te ajuta ca sa nu platesti aici. I know stuff Relevant Skills and Experience Lucr Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(0 recenzii)
0.0
CarolSara

Buna ziua, Ma numesc Sara Carol si sunt medic stomatolog. Inainte ca dumneavoastra sa treceti la urmatorul CV, ma voi grabi sa adaug ca sunt si blogger ([login to view URL]) s Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
raresbanica

Am deja cateva idei in cap pentru un nume, si sunt sigur ca daca ma alegi vom gasi brand-ul de care ai nevoie in maxim o saptamana. :)

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 5 zile
(0 recenzii)
0.0